hilalimmm hoşgeldin canımm
neler yaşadığını tahmin edebiliyorum...bende de olduğu gibiii aileler belki haklı belki deil ama insanın aklında olup yapmayıp aklında hep kalacağına kendi bildiğinii yapması bence daha iyii...en azından benim kararım der kendini dizginlersin...bişeyler yaşanmadan insan tecrübe edinemez ama insanlar böyle yapmamı istiyo bunu yapayım diyerek te bi robottan farkımız kalır mı ki?? değil mi ama bence doğru bi karar almışsınızz....
aslında evdeyken girebiliyorum ama bugün aramızda biraz sıkıntılar vardı onlarla uğraşmaktan giremedim
arkadaşlar 2. olmuşuz.kilo veren,vermeye çalışan herkese tebrikler.takıma katkım çok az ama sizinle olmaktan çok mutluyum.
canım nasılsınnn
ölçülerimi de aldıydım paylaşiim :))
kol : 28
bel : 76
karın çevresi : 82
basen : 98
göğüs : 88
sırt : 80
üst bacak : 57
boy : 1.71
selam arkadawlar.
menumu yazmayi sevmiyorum :) yazmasam olmazmi? cunki benim bi diyet listem yok az miktarda her weyden yiyorum o kadar.
mesela wimdi kahvalti yapicam dunden planlamamiwdim:) yumurta+peynir+ceviz:) bu kadar. kizlar peynirle ceviz insani tok tutuyor.bi deneyin isterseniz:) oglen evde olmuyacam bide akwam yerim :) aslinda benim acikmagima bagli menum:) mesela dun balik yazdim ama hic canim istemedi yemedim salata yedim o kadar. aralarda meyve, kuru kayisi, ceviz, diet biskvi yerim o da aciksam eger acikmasam yemiyorum. bide ben meyveni pure halinde yiyorum oyle daha iyi.
ha bide su icmeyi kesinlikle ihmal etmiyorum. ben her zaman cok su icerim. suyun icine biraza limon sikicam bugun yaglarimi eritir belki. ben doktora gitmiwdim ya su oranim 60-65% olmalidi bende 67% cikti:) su icmeyin faydasini gordum:) sadece haraket yapmadigim icin kas oluwmamiw bende. ben cok haraketsiz idim bunun da zararini gordum. sizde su icmeyi ve haraketi sakin ihmal etmeyin:)
selam arkadawlar.
menumu yazmayi sevmiyorum :) yazmasam olmazmi? cunki benim bi diyet listem yok az miktarda her weyden yiyorum o kadar.
mesela wimdi kahvalti yapicam dunden planlamamiwdim:) yumurta+peynir+ceviz:) bu kadar. kizlar peynirle ceviz insani tok tutuyor.bi deneyin isterseniz:) oglen evde olmuyacam bide akwam yerim :) aslinda benim acikmagima bagli menum:) mesela dun balik yazdim ama hic canim istemedi yemedim salata yedim o kadar. aralarda meyve, kuru kayisi, ceviz, diet biskvi yerim o da aciksam eger acikmasam yemiyorum. bide ben meyveni pure halinde yiyorum oyle daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?