Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım ben haftasonu evde olmıycam bu nedenle beni izinli yazarsınız , olur mu ???
eşimin teyzesine gidicez ...
çoook öpüyorum hepiniziii

haticecim mesaj sayılarımı da sana bildirdim!
bu hafta malesef boyun ağrımdan dolayı spor yapamadım !
haftaya inşallah nüksetmezse yapabilirim yaa (

görüşürüüüzz

Kesinlikle böyle düşünüyorum canım o yüzden de bu karardan hiç bir zaman pişman olmayacağım, çünkü doğru da olsa yanlış da olsa benim kararım ve deneyeceğim ..
Sizde de istememe gibii bir durum mu olmuştu Seminecim ?

aslında evdeyken girebiliyorum ama bugün aramızda biraz sıkıntılar vardı onlarla uğraşmaktan giremedim

Evliliklerin en sıkıntılı zamanları derler ilk zamanlara, aynı evde yaşamaya alışıyorsunuz, birbirinizin huylarına o yüzden hiç sıkma bence canını elbet geçecek ..

arkadaşlar 2. olmuşuz.kilo veren,vermeye çalışan herkese tebrikler.takıma katkım çok az ama sizinle olmaktan çok mutluyum.

Aaa 1. olacağız zannediyordum ben, olsun herkesi tebrik ederimmmm.

canım nasılsınnn

Ovvv hamilelik sonrası bütün kilolar verildi mi bana mı öyle geliyor ?

ölçülerimi de aldıydım paylaşiim :))
kol : 28
bel : 76
karın çevresi : 82
basen : 98
göğüs : 88
sırt : 80
üst bacak : 57
boy : 1.71

Kiloların sabitlendiği dönemlerde bu ölçüler çok motive ediyor genelde azalıyorlar .

selam arkadawlar.

menumu yazmayi sevmiyorum :) yazmasam olmazmi? cunki benim bi diyet listem yok az miktarda her weyden yiyorum o kadar.
mesela wimdi kahvalti yapicam dunden planlamamiwdim:) yumurta+peynir+ceviz:) bu kadar. kizlar peynirle ceviz insani tok tutuyor.bi deneyin isterseniz:) oglen evde olmuyacam bide akwam yerim :) aslinda benim acikmagima bagli menum:) mesela dun balik yazdim ama hic canim istemedi yemedim salata yedim o kadar. aralarda meyve, kuru kayisi, ceviz, diet biskvi yerim o da aciksam eger acikmasam yemiyorum. bide ben meyveni pure halinde yiyorum oyle daha iyi.

sporu unutmuwdum:))) dun akwam yatmadan once birazz kas yapmak icin kendimce internetden buldugum haraketleri yaptim bugun sadece yuruyuw ve leslie 2mile yapicam. burdda yazdiginizi okudum kas yapmak icin 48saat gecmesi gerekiyormuw:) benden bu kadar:)

ha bide su icmeyi kesinlikle ihmal etmiyorum. ben her zaman cok su icerim. suyun icine biraza limon sikicam bugun yaglarimi eritir belki. ben doktora gitmiwdim ya su oranim 60-65% olmalidi bende 67% cikti:) su icmeyin faydasini gordum:) sadece haraket yapmadigim icin kas oluwmamiw bende. ben cok haraketsiz idim bunun da zararini gordum. sizde su icmeyi ve haraketi sakin ihmal etmeyin:)

Menünü bir sonraki gün yazabilirsin, benim de kilo verirken hiç belli bir listem olmadı o an ne yiyebileceksem, o yüzden de sonradan yazdım, bazen bilmeyerek yediğimiz, bize masum gelen şeyler öyle olmayabiliyor onları da listemizi yazarak öğreniyoruz diye düşünüyorum.

Arkadaşım ama vücutta suyun fazla olması iyi bir şey değil ki, vücudun da ödem olduğunu gösteriyor, fazla su içmek tabiki iyi ama su içtiğimizde zaten vücuttaki suyu atıyoruz, az su içtiğimizde ( tabi başka faktörler de var ) vücut suyu tutuyor.

aynurcum kaptanimiz gereken cevabi verir:))

gunaydin kizlarrrr
harika bir spor yaptim ..cok iyi geldi

simdi disariya cikiyorum once kahvalti,,sonra biraz alisveris

görüsürüz diyetdaslarimmmm yoldaslarimmm gardaslarimmm

Merabalar ama kimsecikler yok topigimizde bugun hareketsiz gibii :)) eeyyy nerdesiniz kizlaaar

anääää gervektende yok kimse:) bugun cumartesi yazin son gunleri herkescikler gezmede ..aman gezin gezin onada ihtiyacimiz var...ben gezdim geldim evde ise koyuldum bir ara verip bakiyim dedim diiiii kimse yok...aksam yemegimde yokkkk...napayim yaaaa

bugün evde ilan ettim
1 bucuk ay sonra 60 im diye

63 olursam basarisiz..60 ile 62 arasi olursam kurtardim..ama 60 olursam..sözümü tutmus olucasm..bide böyle esnettim sonradan iddiami :))) ne olur ne olmaz cocuklarin gözünde basarisiz olmiyayim

dün bugün mesajlar kime bilmiyorum..yarin yeni liste yayinlandiginda artik bende kaydederim:)

dünki mesaj sayim------------------------15------------------------ spor yok

menumude yazayim erkenden..aksam belki bir arkadasima gidicem

sabah / ögle 09:30-12:30
3 dilim ekmek,2yk melemen,3yk sebze sote,2kk peynir, 3zeytin,2-3 catal haslanmis patates,1 fincan cay,yarim sb taze portakal suyu

ara 2 erik

aksam 17:00
2 sosis 1 incecik lavas ekmegi

spor
dorm room 30dk
100 mekik,100x2 bel hareketleri,10 dk dambilla kol ve gögüs egzersizleri,50 duvar sinavi...esneme ve finischhh

aksam dan sonra bitkisel herhangi bir cay icerim

birde dun menumu yazdiktan sonra 1 avuc findik yedim kavrulmamis taze findik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…