Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar selaammm ben geldimmmm. ay saat 12den beri dışarlardayız anam babam ben milli eğitimden aradılar ücretli öğrtmenlik çıkmış. resim çektirmeye gittik, ordan alışveriş falan derken az önce geldik eve :S mahfoldum saatlerce alışveriş merkezlerinde spor yapmama gerek kalmadı belki leslie 2 mil yaparım bilmiorum.. şu an mahfolmuş durumdayımm bir geçmiişi okuyup geliorummmm

afiyet ollsun ferhancım, spor da güzelll :) akşam yemeği menün değişmiş sanırım olsun o da iyidir :)
Selam ben geldim

hoşgelmişsin canımmm

Hareketler gerçekten çok etkili tabii ki düzenli yaparsak.Ben birazdan hergün yapılacak hareketleri paylaşırım.İstersek ilerleyen vakitlerde arttırırız.

iveett hatun kişileerr boyları görelimmm tablo oluşturcaam daaaa

yasminyaso : 1.71
limpida: 1.76
tadLi: 1.55
Kbra23: 1.65
mersinli42: 1.68

yok mu arttırannn
Ellerine sağlık canım.Hepsini not aldım.Senin boyununda maaşallahı varmış.Selvi boylumuz bizim

kaptanim bu banu benim motivasyonumu olumsuz yonde etkiliyor canimi cok sikiyor kizim bunun yerine yulaf kepekli yogurt resmi ekleseydin ya
ne kotusun seeen
Banu bir daha pasta vb resim paylaşırsa söz kulaklarını çekeceğim Ancak neendir bilmem ben gece acıkınca yemek sitelerini dolaşıp beğendiğim yemekleri yemekler dosyama kaydediyorum.Açkende bakılmazki canım.Bakınca karnım mı doyuyor ne

Sporun süper Jillianı ben bitirim yakında tekrar başlamalıyım.

Bu arada Ebru ne zaman dönüyor tatilden dönmedi mi daha ?
Hamileliği nasıl ki bilgisi olan var mı ?
Canım Ebru gitti birtürlü gelmedi.Bene merak ettim.:44:

Evet yine birincilik biz de, çok istikrarlıyızz .. ( Hala sahipleniyorum yalnız takımı )
Tabii ki sahipleneceksin gönüllerimizin kaptanısın

menuler guzel ole gozume batan bir menu olmadi afiyet seker olsun...

ve bugun ki sporum..

yan ve gobek hareketleri
10 kez merdiven inip cikma
50 dak yuruyus
10 min shaking waist
5 dak gobek hareketi
yatmadan 3 dak ip atlama+ 25 mekik
Allah Allah spora bak vaaauuuuuuvww

ölçülerimi de aldıydım paylaşiim :))
kol : 28
bel : 76
karın çevresi : 82
basen : 98
göğüs : 88
sırt : 80
üst bacak : 57
boy : 1.71
Not aldım canım

haticecim mesaj sayılarımı da sana bildirdim!
bu hafta malesef boyun ağrımdan dolayı spor yapamadım !
haftaya inşallah nüksetmezse yapabilirim yaa (

görüşürüüüzz
Geçmiş olsun canım.Görüşürüz

Aynur hergün akşam yemeğini yeikten sonra menünü eksiksiz paylaşırsan daha iyi olur.Bizde çoğu kez önceden planlama yapamıyoruz ama birşey yerken bunuda menüme yazacağım diyerek dikkat etmeye çalışıyoruz.O yüzden her gece o günkü menünü paylaşmanı ve menülerini paylaşmış kişilerin yediklerine yorum yapmanı istiyorum.Birazdan sana bir liste yazacağım.Hergün yazdığın mesaj sayısını o kişiye göndermen gerekiyor.Özellikle bu 2 hafta paylaşımlarına çok dikkat edeceğim.

1.5 ay az değil mi canım :44: Hem şuan en zor kilolardayız.Çok kısa birsüre vermişsin.Uzun sürede vermek hem daha sağlıklı.Sen 2-3kg arası ver yeter.

ben de berbat ötesi menümü yazıim bariii bugün dışarda olduğum için böle saçma oldu

Kahvaltı: 1 otlu-peynirli dukan krep, 1 brdk çay

Öğle + Akşam: 1 pide arası et döner (iki öğüne böldüm), 1 bardak ayran

Ara: 1 limonlu soda

Bu haftanın kaçamağı: 1 kase sakızlı muhallebii

Su: 2.5 lt

SPOR:
5 saat alışveriş merkezlerinde, çarşıda dolanma (hem de ne dolanmaaaaa)
20 dk leslie 1 mil
50 mekik

Hayırlı olsun canım.Ücretli ne öğretmenliği yapacaksın ve yapacağın okul yakın mı vb.Ne meraklıyım ama

afiyet ollsun ferhancım, spor da güzelll :) akşam yemeği menün değişmiş sanırım olsun o da iyidir :)

hoşgelmişsin canımmm
Hoşbuldum canım

Yorgunluktan ölüyorum resmen, kaç saat yürüdüm bilmiyorum bugün.
Ama bacaklarım nasıl ağrımış.
Birazdan tekrar çıkacağım, sevdiceğim bir kaç günlüğüne burada olmayacak, insan rahata ne çabuk alışıyormuş önceden aylarca görüşemezdik, şimdi şu sayılı gün için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Arada da başka takımlar sevinsin haticecimm ..

Banucum hayırlı olsun, inşallah güzel bir sene geçirirsin öğrencilerinle.

Bu haftanın kaçamağı dedin de orada pideyi saklayabileceğini mi sandın kaçar mı hiç bizden aaa ..
O kadar saat alışveriş merkezinde dolanmışsın düşün bakalım muhallebinin güzel ama en fazla 10 dakika ağızda kalan tadı mı, pidenin bu sıcakta ağır gelmesi mi yoksa 38 beden o güzel kıyafetlerinle öğrencilerden iltifatları toplamak mı ?

Hayırlı olsun canım.Ücretli ne öğretmenliği yapacaksın ve yapacağın okul yakın mı vb.Ne meraklıyım ama

Hoşbuldum canım

canım kumburgazı bilio musun? biz sinanobadayız, okul kumburgazda anadolu imam hatip lisesi. tarih öğretmeniyim ya ben, ücretli tarih öğretmenliği yapcam. tek bi kadro boşmuş tarihten büyükçekmecede, ona da beni yerleştirmişler :)) çok yakın sayılmaz yine bi yarım saat sürcek, iki vesait gitcem. öle işşte :)

Banucum hayırlı olsun, inşallah güzel bir sene geçirirsin öğrencilerinle.

amin hilalcimmm saolasın

Kaçamak sadece sakızlı muhallebi mi?Pide arası döner ne oluyor kız Aklıma lahmacun arası adana geldi Afiyet olsun canım.Başka kaçamak olmasın lütfeeennnn

kaptanım senin boyun kaççç :) seni de eklicem tabloya, bir de ferhanııı. gerçi bikaç kişinin boyu hala eksik
Canım benim boyum 1.70.Arada boyunu yazanlar olmuş.Ben hepsini not aldım birtek Bilgen nin boyu kaldı.Listeyi tekrar paylaşayım mı?
Sevdiceğine iyice alıştın vallaEv tutmaya gidecek sanırım.Sene gitmeyi planlıyorsun sanırım.Nikahı ne zaman yapacaksınız?? İnşallah aileleriniz artık pes eder.Yeter gari

Bu arada bir şey sormak istiyorum size bilginiz varsa.
Antidepresan kullanmaya başladım bugün 2. günüm ve hiç bir şey yiyemiyorum, hiç açlık hissi yok üstelik normalde aç olmasam da dışarıda yemek yiyelim dendiğinde az da olsa yerdim bir şeyler, bugün öyle bir tepki vermişim ki yemek mi asla diye ve yemek denmesiyle midem kalktı.
Acaba antidepresanların böyle bir etkisi var mıdır biliyor musunuz?

canım şahsen ben o pideye hiç takılmadım çünkü iki öğünde yedim :S normalde öğünlerimde çorba şu bu oluo :S açıkçası normal zamanda yediklerimden çok çok azdı :S tek öğünde yesem haklısın ama :44::44ide dediğinde el kadar bişe zaten:S:S

Sevdiceğine iyice alıştın vallaEv tutmaya gidecek sanırım.Sene gitmeyi planlıyorsun sanırım.Nikahı ne zaman yapacaksınız?? İnşallah aileleriniz artık pes eder.Yeter gari

Off nasıl alıştım sorma yarın gidecek ben bugün gözler sulak bir moddayım.
TAm kaç gün kalacağı da belli değil evi nereden nasıl ayarlayacağına bağlı.
Çok uğraştık ama vazgeçtik ikna etmekten, gelince evrak işlerini halledip başvuracağız artık kendimiz yapacak bir şey yok ..

Bazen ufacık şeylerin çok fazla kalorisi oluyor biliyorsun ama sen zarar vermeyecek bir şey diyorsan problem yok tabiki senin midene girdi, içeriğini daha iyi bilirsin

canım ben de 1 sene kadar kullandım antidepresan, ve senin gibi olmuştum bikaç hafta. midem çok bulanıodu :S

Yok canım bilmiyorum ama yinede size uzak sayılmaz.Hayırlı uğurlu olsun canım.Artık sürekli öğrencileri çekiştirir dururuz

Canım benim bir bilgim yok.İstersen doktora danış:44:

Kıyamam ağlama Allah izin verirse yakında kavuşacaksınız.Üzme kendini..Çok mücadele ettiniz.Herşey gönlünüzce olsun canım

Bazen ufacık şeylerin çok fazla kalorisi oluyor biliyorsun ama sen zarar vermeyecek bir şey diyorsan problem yok tabiki senin midene girdi, içeriğini daha iyi bilirsin

canım geçmişte yediklerimle kıyaslıorum da sonuçta onu tek öğünde yeyince bile doymazdım. dışarda olunca da böle oluo maalesef koşturma arasında. ben de bu durumdan hoşnut değilim tabi ki. ama ayaküstü yedik ve de salataya harcanan paraya çok acıorum dışarda. onun için böle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…