Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sonra geçiyor etkisi yani dimi Banu'cum?
Öyleyse problem yok ama hep sürerse ben zorlayarak yemek yiyemiyorum, yemediğimde de hasta olacak yer arıyorum ..

geçiyo tatlım merak etme, sonrasında çok çok yemek yediriyo hem de. gerçi ilacına göre değişir, bazı antidepresan kg aldırır, bazısı verdirir. adı ne bi mahzuru yoksa??

Afiyet olsun canım :)

ben bugun biraz kacamak yaptim:))) miniminnacik bi wey:))))

Ne kaçamağı :)

Selam ben geldim
Hoşgeldin Canım

Hayırlı olsun canım Tekrardan ..

Ben benim menüyü yazayımda Seni unutsunlar

Hilal geçmiş olsun antidepresan başlarda öyle etki yapabilir sanırım ..

Banu normal diyor ben de bir süre deneyeyim olmazsa danışırım ama biliyorsun ben direk bayılma moduna geçiyorum stres açlık uykusuzluk birleşince ..

Uff gitsin gelsin de bir an önce, öyle senaryolar yazıyorum ki ya bir şey olursa kıbrısa giriş çıkışlar yasaklanırsa gelemezsen diye ..

Cidden ya salata türü şeyler de 2 marula o kadar para oluyor ama ben önceden yapardım hafif dukan poğaçalarından falan yapıp çantana atabilirsin ..

Menüm :

Sabah :
2 kepekli ekmek arası peynirli tost
Yeşilçay

Ögle :

Tavuk ızgara , patates kızartması , rus salatası ayran ( menü buydu azıcık azıcık valla dışardaydım :18::18::18: )

Akşam :

1 Kase mercimek corbası ( unsuz )

Spor henüz yapmadım ..
Su : 2.5 litre

geçiyo tatlım merak etme, sonrasında çok çok yemek yediriyo hem de. gerçi ilacına göre değişir, bazı antidepresan kg aldırır, bazısı verdirir. adı ne bi mahzuru yoksa??

Zedprex diye bir ilaç Banucum prozacın muadillerindenmiş.

Ben benim menüyü yazayımda Seni unutsunlar

Hilal geçmiş olsun antidepresan başlarda öyle etki yapabilir sanırım ..

Teşekkür ederim Kübracım, hadi dökül bakalım menünü

Zedprex diye bir ilaç Banucum prozacın muadillerindenmiş.

bir arkadaşım kullanıo canım onu, kg aldırmayan gruptan o diye biliyorum. bnmkinin adı misoldü. cipralex falan da kg aldırır mesela. gerçi senin ilacın prospektüsünde yazar yan etkilerde. bir bak istersen, kg alımı/verimi, mide bulantısı vs. için rahat olsun, ben de ilk hafta çok mide bulantım olunca aramıştım doktorumu normal demişti. ama seni çok zorlarsa ararsın.. rahat tut gönlünü

Patates, rus salatası, glisemik indeksi yüksek depo edilmeye hazır besinler ama okullar açılıyor son zamanlarda yapılacak kaçamak mı bunlar ?

bebeğim seninkinde de pek bişe yok ki bana göre. afiyet olsun porsiyonlarda mecbur böle. hem ekmek de yememişsinn, akşam da çok hafif olmuşşşş

Anladım Banucum teşekkür ederim, prospektüsünde haddinden zayıf olan insanlarda kilo kaybı görülebileceğini söylüyor ama bana etkisi olmaz diye bekliyordum tabi muhtemelen mide hastalıklarımın olmasından dolayı midemi daha çok etkiledi, şu hafta geçsin de olmazsa ararım.
Hoş kullanmaya başlarken de çok tedirgin başladım, saçma sapan tepkilerim, hallerim için başladım ama etkinin görülmesi 15 gün ( bu sürede daha kötü yapıyor mu bu arada ?) ve bu dönem zaten stresin en yüksek olduğu dönem ama sonrasında bir süre kullanıp hayatımın yoluna girmesini mi beklesem?
Orada ilaç almam daha zor olacak doktorsuz eczaneden alıp sonra azaltarak bırakabilir miyim acaba.

canım mesela bende panikatak var ilk 15 günde ataklarım arttı, vücut ilaca alışana kadar, tepkilerin fazlalaşıo. ilacı kafana göre bırakmanı, azaltmanı tavsiye etmem. doktorumla bırakmaya karar verdiğimde (ki o benim ilaca ihtiyacım olmadığını, terapiyle bile halledeceğimizi sölemişti, ama ben ilaç istemiştim) bile bırakmam 2 ayı buldu nerdeyse. çünkü başta 2 günde 1, sonra 4 günde bir, sonra haftada sonra 15te sora ayda 1 içerek bırakıyorsun. doktorum hep der ki ani ilaç kesilmelerinde, insan uçaktan düşer gibi olur..

Anladım Banucum o zaman artık başka doktora falan gidip devam edeceğim teşekkür ederim uyarın için ben bilip bilmeden kafama göre hareket etmeyi pek severim bu sefer öyle yapılmayacak

heyooo nabersiniz kizlaaaar

ben fena deilim iste yuruyusumu yapip gelmisem nickimde buralarda takili kalmis zavallim

banu kubra bugun menulerde yaramazlik yapilmis afiyet olsun yarinda ben yapcam o kacamagi

Son düzenleme:
heyooo nabersiniz kizlaaaar

ben fena deilim iste yuruyusumu yapip gelmisem nickimde buralarda takili kalmis zavallim

banu kubra bugun menulerde yaramazlik yapilmis afiyet olsun yarinda ben yapcam o kacamagi

Hoşgeldin Gönülll ..
Ben de kalkıp hazırlanacağım da nasıl üşeniyorum sorma ..

merhaba kızlar.dün akşam 8 de elektrik kesildi.bugün akşam üstü geldi.elektrik olmayınca bizde dışarıdaydık.yeni geldim.çok yogunum.geçmişe yarın bakarım sanırım.
sadece menümü yazıp gidecem.
sabah:1 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık patatesli yumurta
az peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı reçel

öğle :2 yaş incir,yarım şeftali azcık, üzüm

akşam:2.5 lahmacun
1 halka tatlısı(suyunu çıkardın,biliyorum)
ayran

su:1.5 litre
spor:yok:26:

Menuuuumm;

Kahwalti
1 kase mercimek corbasi (unsuz demiyorum cunkim ben heeep unsuz yaparim )
kk beyaz peynir

Ara
yarim nektarin
birazcik uzum kurusu veee
3 adet ceviz

Oglen
Kepekli ekmek arasi yesillik ve peyniiir

Ara
2 yulafli puskevit

Aksam
Yarim dilim ananasss
3 kasik yogurtt

S 3 LT+YC 3F

bugunde boyle iste

Amanın bu ne kız burası kilo almak isteyenler bölümü değill

Sanırsam günün menüsü bu tebrik ettim şekerim, bu arada ananasın yağ yakıcı özelliğini biliyorsun değil mi ?

hayirdir istikamet nere fistik

Gezmeye kız nargile içemeye, bütün kış totomun üstünde oturdum şimdi az acısını çıkarmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…