Sonra geçiyor etkisi yani dimi Banu'cum?
Öyleyse problem yok ama hep sürerse ben zorlayarak yemek yiyemiyorum, yemediğimde de hasta olacak yer arıyorum ..
menumude yazayim erkenden..aksam belki bir arkadasima gidicem
sabah / ögle 09:30-12:30
3 dilim ekmek,2yk melemen,3yk sebze sote,2kk peynir, 3zeytin,2-3 catal haslanmis patates,1 fincan cay,yarim sb taze portakal suyu
ara 2 erik
aksam 17:00
2 sosis 1 incecik lavas ekmegi
spor
dorm room 30dk
100 mekik,100x2 bel hareketleri,10 dk dambilla kol ve gögüs egzersizleri,50 duvar sinavi...esneme ve finischhh
aksam dan sonra bitkisel herhangi bir cay icerim
birde dun menumu yazdiktan sonra 1 avuc findik yedim kavrulmamis taze findik
ben bugun biraz kacamak yaptim:))) miniminnacik bi wey:))))
Hoşgeldin CanımSelam ben geldim
kızlar selaammm ben geldimmmm. ay saat 12den beri dışarlardayız anam babam benmilli eğitimden aradılar ücretli öğrtmenlik çıkmış. resim çektirmeye gittik, ordan alışveriş falan derken az önce geldik eve :S mahfoldum saatlerce alışveriş merkezlerinde spor yapmama gerek kalmadı belki leslie 2 mil yaparım bilmiorum.. şu an mahfolmuş durumdayımm bir geçmiişi okuyup geliorummmm
ben de berbat ötesi menümü yazıim bariiibugün dışarda olduğum için böle saçma oldu
Kahvaltı: 1 otlu-peynirli dukan krep, 1 brdk çay
Öğle + Akşam: 1 pide arası et döner (iki öğüne böldüm), 1 bardak ayran
Ara: 1 limonlu soda
Bu haftanın kaçamağı: 1 kase sakızlı muhallebii
Su: 2.5 lt
SPOR:
5 saat alışveriş merkezlerinde, çarşıda dolanma (hem de ne dolanmaaaaa)
20 dk leslie 1 mil
50 mekik
Yok canım bilmiyorum ama yinede size uzak sayılmaz.Hayırlı uğurlu olsun canım.Artık sürekli öğrencileri çekiştirir dururuz
Canım benim bir bilgim yok.İstersen doktora danış:44:
Kıyamam ağlamaAllah izin verirse yakında kavuşacaksınız.Üzme kendini..Çok mücadele ettiniz.Herşey gönlünüzce olsun canım
canım geçmişte yediklerimle kıyaslıorum da sonuçta onu tek öğünde yeyince bile doymazdım. dışarda olunca da böle oluo maalesef koşturma arasında. ben de bu durumdan hoşnut değilim tabi ki.ama ayaküstü yedik ve de salataya harcanan paraya çok acıorum dışarda. onun için böle oldu
geçiyo tatlım merak etme, sonrasında çok çok yemek yediriyo hem de. gerçi ilacına göre değişir, bazı antidepresan kg aldırır, bazısı verdirir. adı ne bi mahzuru yoksa??
Afiyet olsun canım :)
Ben benim menüyü yazayımda Seni unutsunlar
Hilal geçmiş olsun antidepresan başlarda öyle etki yapabilir sanırım ..
Zedprex diye bir ilaç Banucum prozacın muadillerindenmiş.
Menüm :
Sabah :
2 kepekli ekmek arası peynirli tost
Yeşilçay
Ögle :
Tavuk ızgara , patates kızartması , rus salatası ayran ( menü buydu azıcık azıcık valla dışardaydım:18::18::18: )
Akşam :
1 Kase mercimek corbası ( unsuz )
Spor henüz yapmadım ..
Su : 2.5 litre
Menüm :
Sabah :
2 kepekli ekmek arası peynirli tost
Yeşilçay
Ögle :
Tavuk ızgara , patates kızartması , rus salatası ayran ( menü buydu azıcık azıcık valla dışardaydım:18::18::18: )
Akşam :
1 Kase mercimek corbası ( unsuz )
Spor henüz yapmadım ..
Su : 2.5 litre
Patates, rus salatası, glisemik indeksi yüksek depo edilmeye hazır besinler ama okullar açılıyor son zamanlarda yapılacak kaçamak mı bunlar ?
bir arkadaşım kullanıo canım onu, kg aldırmayan gruptan o diye biliyorum. bnmkinin adı misoldü. cipralex falan da kg aldırır mesela. gerçi senin ilacın prospektüsünde yazar yan etkilerde. bir bak istersen, kg alımı/verimi, mide bulantısı vs. için rahat olsun, ben de ilk hafta çok mide bulantım olunca aramıştım doktorumu normal demişti. ama seni çok zorlarsa ararsın.. rahat tut gönlünü
Evet bir daha yapacağımı sanmıyorum yengemlerle dışardaydım ortama ayak uydurdum
bebeğim seninkinde de pek bişe yok ki bana göre. afiyet olsun porsiyonlarda mecbur böle. hem ekmek de yememişsinn, akşam da çok hafif olmuşşşş
Anladım Banucum teşekkür ederim, prospektüsünde haddinden zayıf olan insanlarda kilo kaybı görülebileceğini söylüyor ama bana etkisi olmaz diye bekliyordum tabi muhtemelen mide hastalıklarımın olmasından dolayı midemi daha çok etkiledi, şu hafta geçsin de olmazsa ararım.
Hoş kullanmaya başlarken de çok tedirgin başladım, saçma sapan tepkilerim, hallerim için başladım ama etkinin görülmesi 15 gün ( bu sürede daha kötü yapıyor mu bu arada ?) ve bu dönem zaten stresin en yüksek olduğu dönem ama sonrasında bir süre kullanıp hayatımın yoluna girmesini mi beklesem?
Orada ilaç almam daha zor olacak doktorsuz eczaneden alıp sonra azaltarak bırakabilir miyim acaba.
canım mesela bende panikatak var ilk 15 günde ataklarım arttı, vücut ilaca alışana kadar, tepkilerin fazlalaşıo. ilacı kafana göre bırakmanı, azaltmanı tavsiye etmem. doktorumla bırakmaya karar verdiğimde (ki o benim ilaca ihtiyacım olmadığını, terapiyle bile halledeceğimizi sölemişti, ama ben ilaç istemiştim) bile bırakmam 2 ayı buldu nerdeyse. çünkü başta 2 günde 1, sonra 4 günde bir, sonra haftada sonra 15te sora ayda 1 içerek bırakıyorsun. doktorum hep der ki ani ilaç kesilmelerinde, insan uçaktan düşer gibi olur..
heyooo nabersiniz kizlaaaar
ben fena deilim iste yuruyusumu yapip gelmisem nickimde buralarda takili kalmis zavallim
banu kubra bugun menulerde yaramazlik yapilmis afiyet olsun yarinda ben yapcam o kacamagi
Hoşgeldin Gönülll ..
Ben de kalkıp hazırlanacağım da nasıl üşeniyorum sorma ..
merhaba kızlar.dün akşam 8 de elektrik kesildi.bugün akşam üstü geldi.elektrik olmayınca bizde dışarıdaydık.yeni geldim.çok yogunum.geçmişe yarın bakarım sanırım.
sadece menümü yazıp gidecem.
sabah:1 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık patatesli yumurta
az peynir
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
öğle :2 yaş incir,yarım şeftali azcık, üzüm
akşam:2.5 lahmacun
1 halka tatlısı(suyunu çıkardın,biliyorum)
ayran
su:1.5 litre
spor:yok:26:
Menuuuumm;
Kahwalti
1 kase mercimek corbasi (unsuz demiyorum cunkim ben heeep unsuz yaparim)
kk beyaz peynir
Ara
yarim nektarin
birazcik uzum kurusu veee
3 adet ceviz
Oglen
Kepekli ekmek arasi yesillik ve peyniiir
Ara
2 yulafli puskevit
Aksam
Yarim dilim ananasss
3 kasik yogurtt
S 3 LT+YC 3F
bugunde boyle iste
hayirdir istikamet nere fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?