Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu balik ekmege benide alistircaksin sanirim afiyet olsun ..

bugun dunkinden daha iyi menun, gunden gune duzelticene inaniyorum, afiyet olsun

afiyet olsun, yalniz kisir ve kek oglen yada sabah saatlerinde yense aha iyi olur ..

bizim kız cıvıtıyo arkadaşlar ben kaçıyorum , herkese iyi geceler ...

iyi geceler ..

afiyet olsun fistuk, yerlestir sporlari bi yerlere..

sporum

2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist

Iyi geceler herkesleereee

Son düzenleme:

Heh Biseye benzemeye baslamis menun

Ferhannn kiz kimse yoktuda cevap mi yazayim bari tum gune dedin
Apple lari cioooook seviyorum.her yer apple olsun.kendime eve bilgisayar alcam tablet mi netbook mu karar veremedim bende.

Pist neslicim napiyon ortim

Oyle gibimi olduu:) bence mcbook air al..senin icin ipad sanki yetersiz olur..mcbook pro aslinda senin icin ideal ama seyahatlerin devam edicekse bu yilda mcbook air tavsiye edebilirim...muthis bir yaratikkkk...canli onlar resmen canliii seviceksin kokliycaksin:)))

Afiyet olsun

Sen boslamassin canim..
Benimde cumartesi hem msj hem sporum var aslinda ama hatice sonradan soylemeyin artik dedi diyeo birsey yazmadim bende :26:

Oylemi yaaaa bende cok tokluk hisseodiyorum ve cok yedigimi saniyorum..sonra dusunuyorum atladigm birsey var mi diye ama yok sanirim:) simdi corekotu cayi ictim cok rahatlatiyo...yorgun stresli herkese taviye ederm

Afiyyyet olsun

afiyet olsun ferhan

afiyet olsun aynur.menün öncekinden iyi

afiyet olsun neslihan.

afiyet olsun banu.

az gibi geldi ya doyuyomusun bu kadar şeyle halsizlik çekmiyomusun

Menümm:

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker

Ara:
nescafe
Soda

Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek

afiyet olsun datlum

hem tost hem kahvaltımı maşallah ama yinede çok iyi buldum çoktan aza doğru güzel olmuş afiyetolsun.

öğlen çok azmış ben öğlen o kadar yesem akşam yumulurdum kaptanım meyvesuyuna kızıo hele akşamları bak ben bişi demiyorum

afiyet bal şeker olsun bebeim kalori olarak çok etkili olmasada sağlık açısından akşam daha faydalı şeylerle doyabilirdin. (bide ben bişey merak ediyorum ya yediğimiz bu tatlıydı kek börekti hiç faydası yokmu acaba bi artısı)

çayları aradan saymıyoruz örtmenim. finduk, ceviz, kayısı, meyve vs gibi şeyler. afiyet olsun bu arada menün güzel olmuş makarnayı 3-5 kaşıkla bırakanlara bayılıyorum ben olsam 2. 3. tabağa geçiyorum

MESAJ LİSTESİ
Lütfen not almayı unutmayın arkadaşlar
17-18 EYLÜL limpida
19-20 EYLÜL pia
21-22 EYLÜL tadli
24-25 EYLÜL goncagulll
26-27 EYLÜL mersinli42
28-29 EYLÜL nurgulguney

zeynepcim günaydın güzel gelin. nasılın. mesajları kime atıyoruz sende liste varmı?

al canım.burdan bakarsın.gelin halim kalmadı kıziyiyim ne olsun.herzamanki gibi evdeyim.sende durum ne?

Son düzenleme:
Gooonaaaydinlaaaaar

ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor

Koccaman bir günaydınnnnn :))

Zeynep sabah 6 da mı kalktın sen kuzum Gece 2 ye kadar eğitim videosu hazırladım. Bu akşamda hazırlarsam bitecek sanırım.

Akşam okul güzel geçti sınıfta baya bi bankacı var :) Bu yıl baya yoğun geçecek sanırım benim için :))

al canım.burdan bakarsın.gelin halim kalmadı kıziyiyim ne olsun.herzamanki gibi evdeyim.sende durum ne?

teşekkürederim kalmış kalmış çocuk doğurmakla bitmiyo bu işler çalışıyorum ama zor yaa bugün geçmicek sanırım böle içim kıpır kıpır hiç çalışmak istemiyorum gezip tozup yiyip içip alışveriş yapmak ayaklarım su toplayana kadar dolaşmak deniz kenarına takılmak istiyorum. çok fenayım bugün çookkk

Evet oyle oldu, peynirli tostu tahin pekmeze bandirip yiyemezdim tiskur ederim

illa yicen yani tahin pekmezi. :))))

Gooonaaaydinlaaaaar

ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor

evet ya o bendede kendimi bildim bileli var. neden kaynaklandığını hala bilmiyorum aslında takip etmek lazım yasmincim haklı mesela bol bol yeşil çay içsek oluyomu yada su

sana dahada kocaman bi günaydın uslu uslu gidip geliyosun dimi derslerine daha ilk haftalardan enişte getirme

dünkü menüm

sabah
1 kase k fleks

öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra

ara
1 ad soda

akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav

2 lt su
spor yok

zeynepcim günaydın güzel gelin. nasılın. mesajları kime atıyoruz sende liste varmı?

Bendenizeee

Gooonaaaydinlaaaaar

Wc duzenin nasil canim ..kizlarin dedigi gibi odem olabilir...tuz cok kullaniyomusun...cok biliyormus gibi doktor edasiyla sorulari dizdim hehe

Sanada kocaman kocccamannn bir gunaydin..ben bugun 7de uyandimmm nasil mutluyumm

Ayyy felekten bigun calalimmii kiz

Afiyet olsunnn...bende gunlugumde oyle yapardim ogunlerimin fotosunu eklerdim..hatta burdada kolaj yapip menumu ekliyim arada diyorum ammmmaaaa vakit ne zaman izin vericek buna bilmiyorum

aaa wc dedinde aklıma geldi ya ben hemen hemen 2 günden fazla oldu çıkamıyorum çok şiş ve rahatsız hissediyorum uzun zmandır böle olmamıştım cumaya kadar kurtulmam lazım çalalım vallahi çok iyi olur ya nasılım anlatamıyorum böle kımıl kımıl bu oda bana dar geliyo şuan istanbulun bütün sokaklarını tek tek dolaşmak istiyorum.
menümde bahsettiğim tostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…