Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel evin pırıl pırıl olmuştur. Hayırlı evlat seniiii

Kız bayramlıklar hemen giyilmez. Onları yastığının altına koyman gerekiyordu.Şu yeni nesilde hiçbirşeyi bilmiyor yav

Çokta duygusalmış kıyamam sana. Neyse az kaldı yavru kuşuna yakında kavuşacaksın

Allah kavuştursun . Senin için ve özellikle oğlun için zor ancak sayılı zaman çabuk geçer .

Canım benim çok geçmiş olsun.Umarım çok kötü durumda değildir. Yarın haberlerini bekliyoruz.

kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı
Hiçbirbilgim yok.Öğrenirsen bizede söyle.

tikkat tikkat !!!!! sayın kadınlar kulubü 13. takım yarışmacıları yasminyaso kullancısının pisisi gümlediği için giriş yapamıyormuş bilgilerinize saygılarımla iyi çalışmalar :)))))
Allah rahmet eylesin.Ruhunu Fatiha

Ayyy boşversene ya kıskanç.Böyle uyuzlarda heryerde olur mu diyeceğim ama var. Biz resimlerini görüyoruz canım maşallah zayıfladıkça daha da bir güzelleştin.Hiç kafana takma.
kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.

Zeynep çim bayram arifesi yaşadığınız durum kötü olmuş.Birde geçmişte birikenler akla gelince durum daha da içinden çıkılmaz oluyor.Sen yinede büyüklük yap konuş. Anneannen üzülmesin.

aradım meşkule aldı.kendi bilir.neyse,kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın.daha fazla konuşmıycam.
bayramın 3. günü evde parti var.kızımın ve arkadaşın doğum gününü kutlıycaz.mercimek köftesi,patatesli börek yapcam:111:böreği hemide kendim açcam.

Kızlar geç oldu ama bende unutmuşum. Lütfen listeyi not alalım.Böyle bir durumda hatırlatın olur mu

MESAJ LİSTESİ

22-23 EKİM nurgulguney
24-25 EKİM yasminyaso
26-27 EKİM ferdici
29-30 EKİM limpida
31 ekim-1 KASIM UZAYIM
2-3 KASIM Kbra
5-6 KASIM mersinli 42
7-8 KASIM goncagull
9-10 KASIM pia

OOOOO hamarat hatun seni Bizde gelebilir miyiz?

kızlar oralarda hava nasıl?iki gündür burası soğuk.kızın içine kilotlu çorap giydirdim.bir çorapta üstüne.kaloriferde yanmadı daha.

Son düzenleme:

ah yasocum keşke olsaaa nerdeeeee

ah bebeğim kıyamamm çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatsız atlatırsın dicem ama pek sanmıorum, yine de inşallah seviorum seni

kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı

2 gün üst üste olduğunu biliyorum ben, hatta dün araştırdım ve çarşamba-perşembe uygulucam ben. yazıorum:

işte 2 gün uygulayacağınız pirinç lapası diyeti :
1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”

Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
Ayrıca isterseniz şekersiz kahve ve bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta diyet kola bile!

o arkadaşınııı.........

Banuuuuuuuuuuuuuuuuuuu napiyoooooooooooooooonnnnnnnn??

geçmişi okuyodum beybii, sen napıonnnn

Bende ne var ne yok diye bakınıyorum.Arkadaşları bekliyoruz birazdan çıkacağız.Okul nasıl gitti:44:

kızlar ben 1 haftadan fazla 103-104 arası gidip geliyorum ve dün gece 2 gün fazla yiyerek metabolizmayı şaşırtmaya, sonrasındaki iki gün pirinç lapası diyeti, sonrasındaki 5 gün de şok diyet yapmaya karar verdim. çünkü bnm artık şu 100den aşağı inmem gerek o yüzden kaptanım beni 9-10 gün izinli yazabilir misin? ya da ne kadar oluosa, 2 hafta mıydı:44::44: ama zaten bayramda izinli mi oluoduk?

yapacağım diyetler şunlar:

2 GÜNLÜK PİRİNÇ LAPASI DİYETİ

1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”

Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
Ayrıca isterseniz şekersiz kahve ve bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta diyet kola bile!

5 GÜNDE 5 KG DİYETİ

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. Patateslere baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor.Sabahtan itibaren hangi sebzelerle başlıyorsanız onunla devam ediyorsunuz. İsterseniz 40 çeşit sebze yiyebilirsiniz.Ama bu sebzelerin sabahki tabağınızda olması gerekiyor. Yani güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin. Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

5. gün: Yalnızca yumurta. Baharat dışında hiçbir şey ilave edilmiyor. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....Güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bu diyet 5 günde 5 kg verdirmez belki ama 2-3 versem kardır.

Bayramda izinli değil miyiz hihihihihihihihih

Canım bende oldum menüsküs ameliyatı 1996 yılıydı, o zaman doktorum ilk lazeri bende uygulamıştı devlet hastanesinde. aynı gün ayağa kalkıyorsun ama 20 gün ev istirahatı gerkiyor aman dikkatli ol canım. Geçmiş olsun.

banu böyle dietler yapmasan,sakin sakin versen kilonukorkuyorum ben bu şok dietlerden.eltim 6 aydır dukan yapıyordu.elinde,ayağında bişeyler çıkmış.kaşınmayada başlamış.yapma nolurrrrrrr

bayramda izinli değil miyiz cidden?

veremiyorum canım iştee bi kere denicem nolcak kii hiç yapmadım daha önceeee zaten 99 olduğumda normal diyete döncem kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…