Ne güzel evin pırıl pırıl olmuştur. Hayırlı evlat seniiiiGünaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkkŞu an size dolma barnaklarımla yazıyom . 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler
Geçmişi okuyup döneceğim(kim bilir kaç sayfadır)
Kız bayramlıklar hemen giyilmez. Onları yastığının altına koyman gerekiyordu.Şu yeni nesilde hiçbirşeyi bilmiyor yavyasemincim çok geçmiş olsun canım :)))) helal olsun valla o kadar işin üstesinden nasıl geldin. ee sen bu haftasonu kızını görmeye gitmedin onlarmı geleceksana bayramda.
yeni gelen arkadaşlarla hala konuşma tanışma fırsatımız olmadı. kaç kişi geldi.
bu hafta kilo bildirimi yapmıcak olmamız iyimi kötümü bilemedim. dün tartıldığımda cuma günkü tartıdan 300 gram daha azdım. anlamıyorum ki her defasında cuma ile pazar arasında nasıl bu kadar fark olabiliyor.
ayy bugün şıkır şıkır dün eşimle bana bayramlık almaya gittik bugün giydim işe gelirken çocuk gibiyim ya bekleyemedim bayramı hhhaahahahaaa.
Çokta duygusalmış kıyamam sana. Neyse az kaldı yavru kuşuna yakında kavuşacaksınTemizliği yaptım ama tabiri caizse anam ağladı.Çamaşır suyundan mıdır nedir bugün sesim travesti gibi çıkıyor
Annemler gelince rahat etsinler diye dip köşe temizledim. Bu haftasonu gidemedim, kızımıda çok özledim. Telefonda annecim seni çok özledim diyo yaa yüreğim eridi gitti. Hatta cuma temizlik yapacağım için gidemedim kızımın yanına diye oturdum ağladım, gün içinde bişey yiyemedim. Boğazıma dizildiler.
Ayyyyy nee ciciler aldınızBende yarın öğlen bakıcam bişeyler, kızımınkini almıştık ama yinede ona bişeyler daha alırım güzel görürsem
Allah kavuştursun . Senin için ve özellikle oğlun için zor ancak sayılı zaman çabuk geçer .teşekkürler canım çok yardımcı oldun
teşekkürler canım, maalesef doktorum . maalesef diyorum çünkü hiç dışardan göründüğü gibi değil , 6 yıl oku paralan sonra 2 yıl mecburi hizmetimi yaptım ,evlendim eş durumu yapılmadığından (eşim mühendis ve özelde çalışıyor) istifa ettim , uzmanlık sınavına çalıştım kazandım 6 yıl daha asiistanlık yaptım biştti, şimdi yine mecburi hizmet, artık 35 yaşındayım , 3.5 yaşında çocuğum var ,babasından uzak bilmediğimiz memlekette yaşıyoruz , öfff içim daraldı yineeeeeee
daha önce 1. takımdaydım
2009-2010da dilekruzgar adıyla 5. takımdı galiba , sonra şifremi hatırlayamadığım için onunla devam edemedim başka isimle devam etmem önerildi. 1 takımda cumbo olarak devam ettim, mezuniyetime az kaldıydı ama birtakım nedenlerden dolayı izinli olarak ayrıldım sonra da dönemedim
şu an enson 65 kiloydum hedefim 55
hepinize günaydıınnnn
afieyt olsun.yemeyen çocuk insanı depresif yapıyor, benm oğlanda yemek yemez yani cidden yemez varsa yoksa kahvaltı patates kızartması ..
günaydınnn
Canım benim çok geçmiş olsun.Umarım çok kötü durumda değildir. Yarın haberlerini bekliyoruz.Kızlar doktordan geliyorum
Geçen sene karadenizde dizkapağım çok agrımıştı ve sürekli agrısını hissediyordum ama doktora gitmemiştim bugünlerde yürürken ayağım dönecek gibi hissetmeye başladım ...
Doktor muayene oldum yırtık var dedi dizinde.
yarın mr ve röntgen çekilecek ona göre tekrar konuşucam .
amlyt olmak zorundayım sanırım ve çok korkuyorum
çok morelim bozukk ..
Hiçbirbilgim yok.Öğrenirsen bizede söyle.kızlar şu zayıflayanların hikayesine bakıyordumda pirinç lapasından bahseden çok insan var bi dönem. bu nasıl uygulanıyorki bilen varmı
Allah rahmet eylesin.Ruhunu Fatihatikkat tikkat !!!!! sayın kadınlar kulubü 13. takım yarışmacıları yasminyaso kullancısının pisisi gümlediği için giriş yapamıyormuş bilgilerinize saygılarımla iyi çalışmalar :)))))
Ayyy boşversene ya kıskanç.Böyle uyuzlarda heryerde olur mu diyeceğim ama var. Biz resimlerini görüyoruz canım maşallah zayıfladıkça daha da bir güzelleştin.Hiç kafana takma.Okuldaym suan kızlar canım ...
Arkadasım sapur supur cıbs yıyor cok gzl dıyor bu cıbs saka gıbı ya
Bılerek yapıyor sankı ...
Sınırlerm tavan yaptııı ...
Incecık olmamı ıstemıyor sen boyle ıyısın daha fazla kılo verme dıyor sureklı bana.
Yuzun cok cırkın oldu dıyor
Insan zayıflynca cırkın olurmu ya .
kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.
teyzem ve annaannem aynı ilçedeler.onlar ilgileniyor.bayramda kurbanlık alıyormusnuz dedm.anneannen 900 e aldı dedi.çok değilmi dedim.taksitle dedi.daha küçük bişey alsaydınız keşke dedim.evde bol olunca iyi oluyor dedi.bu kadar faiş fiat vereceğinize kurbanın eti bitince dışarıdan et almak daha ucuz değilmi dedim.vay ben laf sokuyormuşum.bidaha anneannemde kesmesinmiş.paramı yolluyon konuşuyon demeye getirdi.maaşları hep azdır.hiç yetmez.bizde şuanda tek maaşız.para biriktiriyoruz.kira veriyoruz.sen nasıl kazanıyorsun diyen yok.eşimi ben her sabah allaha emanet edip yolluyorum.kendileri bikere gelemediler korkudan.gene başladım ağlamaya....
Zeynep çim bayram arifesi yaşadığınız durum kötü olmuş.Birde geçmişte birikenler akla gelince durum daha da içinden çıkılmaz oluyor.Sen yinede büyüklük yap konuş. Anneannen üzülmesin.ameliyat oldum ,doğum yaptım gelen olmadı.hep görümcem baktı.eşimin ailesine başımı eğdirdiler.çalışırken ne isteseler alırdım.evlendim değişti herşey.babam derdri,bunlar parana dost diye.yok derdim.körmüşüm....