Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okuldaym suan kızlar canım ...
Arkadasım sapur supur cıbs yıyor cok gzl dıyor bu cıbs saka gıbı ya
Bılerek yapıyor sankı ...
Sınırlerm tavan yaptııı ...
Incecık olmamı ıstemıyor sen boyle ıyısın daha fazla kılo verme dıyor sureklı bana.
Yuzun cok cırkın oldu dıyor

Insan zayıflynca cırkın olurmu ya .

kızlar çok sinirim bozuk.telefonda teyzemle kavga ettik.hiç haketmedğim bir sürü laf işittim.üstüne üstlük telonu suratıma kapattı.

halt etmiş o arkadaşın,kıskanç fesat.sen zayıflada memleket çıtır görsün.

anaaaa hayırdır inşallah noldu bee. nerden çıktı mevzu

teyzem ve annaannem aynı ilçedeler.onlar ilgileniyor.bayramda kurbanlık alıyormusnuz dedm.anneannen 900 e aldı dedi.çok değilmi dedim.taksitle dedi.daha küçük bişey alsaydınız keşke dedim.evde bol olunca iyi oluyor dedi.bu kadar faiş fiat vereceğinize kurbanın eti bitince dışarıdan et almak daha ucuz değilmi dedim.vay ben laf sokuyormuşum.bidaha anneannemde kesmesinmiş.paramı yolluyon konuşuyon demeye getirdi.maaşları hep azdır.hiç yetmez.bizde şuanda tek maaşız.para biriktiriyoruz.kira veriyoruz.sen nasıl kazanıyorsun diyen yok.eşimi ben her sabah allaha emanet edip yolluyorum.kendileri bikere gelemediler korkudan.gene başladım ağlamaya....

bencede bazı insanları yüzü zayıfladıkça çöküyo, ama o hızlı kilo verenler için geçerli bizim için deil yani.

Selam kızlar nasılsınız? Ben geldim ancak biraz geçmişe bakıp çıkacağım.Bugün yine bir öğrenci ziyareti yapacağız.Geç kalmamaya çalışırım.

ameliyat oldum ,doğum yaptım gelen olmadı.hep görümcem baktı.eşimin ailesine başımı eğdirdiler.çalışırken ne isteseler alırdım.evlendim değişti herşey.babam derdri,bunlar parana dost diye.yok derdim.körmüşüm....

sende ısrarcı davranmışsın ama. aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama öyle anlamakta haklılar gibi geldi bana. ayrıca 900 e çok gerçekten en azından 700-600 e danaya ortak girebilirlerdi.

bak senin sıkıntın başka kurbanlığı bahane etmişsin :))))) üzme kendini yaaaa

sende ısrarcı davranmışsın ama. aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama öyle anlamakta haklılar gibi geldi bana. ayrıca 900 e çok gerçekten en azından 700-600 e danaya ortak girebilirlerdi.

teyzem benden 11 yaş büyük.kardeş gibi büyüdük.allah aşkına nurgül,keçiye 900 verilirmi,ben vermem.o lafı bi tarafından anlamaya meraklı sadece.ne halleri varsa görsünler.bayramda bile aramam daha.

zeynepcim bayram üstü tatsızlık olmasın. hem onlar büyüğün madem tmm zamanında yapmışsın ama sen alıştırmışsın bi süre sonra insanlar yapmak zorunda diye görüyo rahat davranıyorlar. bide sana hırslanıp annanene dırdırlanmasın

Ben geldim, tam sabah yorumlar yazmış alıntılamıştım bilgisayarım çöktü(( Ofiste kime versek diye baktımığımız fiii tarihinin bir bilgisayrı vardı. En azından maillerime bakabiliyom diye bunu kurdum bilgisayarım gelene kadar

Napıyonuz bakim siz burda tatlişkolar

teyzem benden 11 yaş büyük.kardeş gibi büyüdük.allah aşkına nurgül,keçiye 900 verilirmi,ben vermem.o lafı bi tarafından anlamaya meraklı sadece.ne halleri varsa görsünler.bayramda bile aramam daha.

keçimi yok artık. bak kardeş gibi büyüdük felan diyosun. sen küçüksün. şeytanın aranıza daha fazla girmesine izin verme bence. bu en çokta senin için çünkü takıcaksın kafaya çok sıcağı sıcağınayken hallet bence meseleni özür dile demiyorum tabi ama yanlış anlaşılma oldu felan de bence. hayatta en nefret ettiğim söz ve hep duymak zorunda kaldığım söz sen küçüksün oldu. ama gerçekten senin için rahat ediceksin.

Canım 900 çok pahalı burda en iyi koçlar 600tl, danayada 700 e girmiş bizim arkadaşlar.
Üzülme canım, kimse senin derdin ne demez zaten varsayoksa hep banaSorsunlar bakalım sen ne zahmetlerde oralarda yaşıyosun

bence sana inat yapıyoo senin zayıfladığını gördükçe kıskanıyodur içten içeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…