Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa

O tablo işine hiç kafam basmadı. Ben excelde tabloyu yapıp ekran görüntüsü resmini yapıştırıyordum buraya :))))

Cumartesi aç kaldım. Nurgüllll neler yedinnnnnn
Öğlen 1000 kişiden bize yemek kalmamıştı, sonra yemek yapmalarını bekledik, sabah zaten kahvaltı edememiştik. 4 te öğle yemeği yedik ama ben çok acıktığım için 1 lokmada tıkandım yiyemedim. Akşamda yemeğe götürdüler Karaköy Liman Lokantasına, orda 3 kadeh rakı içtim yemek gelene kadar midede yer kalmadı:)) yine yiyemedim. Bugünde daha şimdi tost yedim ama valla 2 tost yedim , çok acıkmıştım, bide sinirli olunca nasıl bitti anlamadım.

Aklına kötü bişey gelmesin canım benim) sen bir kontrolünü yaptır. Aslında hepimizin bir 6 ayda bir en az kontrolden geçmemiz lazım.

biliyorumda çok küçük nasıl takar gözlük onu bilmiyorum, neyse yarın anlayacağız durumu:82::82::82:

özel gözlük yaptırdılar. Böyle normal gözlük gibi değil. Deniz gözlükleri olurya kafanın arkasından bant gibi bir kısmı var. Öyle ne düşme ne çıkarma sorunu oldu onlarda ama ilk zamanlar çok mücadele ettiler. Sonra kreşinde küçük bir kız senin gözlüklerin ne güzel öyle demiş. Ogünden sonra sorunsuz takmaya başlamıştı :)))))))))))))))))))

çok tatlıymış yaaa. ay bilmiyorum ben içim bi tuhaf umarım çabucak düzelir

günaydın kısslarrr.

ferhancım sonuçlardan mutlaka haberdar et.

haftasonu çok sessiz sakin geçmiş
selam canim
Tab ederim yarin yadaobur gun gelir sonuclar..normal ölcümde seker cikarasa seker testi yaptirayim diyorum ..simdi yaptirmadim normal kanda bakicaklarda birde yukleme yaparak seker testi yapiyolar ya..onu duruma göre yaptiricam
G
günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa

Kiyamammmmm

Canim ya yaseminin digi gibi normal talo yapip resim gbi yukle
Yada buradan yapmak istiOrsan sol en alttaki kutucugu tikliyosun ilk secimin alt alta olacak olan sayi, onun altindakide enine olan kutucuklar icin birde fullgrit seciyosun asagidan cerceve icin okadar ..mesela 9 kisiyiz en usttekini 9 sec 6 gunun listesiyse onuda 6 sec bu kadar ama normal kendi pcnde hazirlayip buraya yuklersende rahat olur

Deliiii seni seniiiii
nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Ayyy

Ama yasida cok kucukmus yaaa orda cocuktan yade annesine babasina kizmak lazim akillari nerdeymis cocuk o duruma gelesiye

Karakööööy yaa nasil özluyorum istanbulu size anlatamamm,

Haticemm basak selam

Basakcim gecmis olsun

Artik cok guzel cocuklar icn rahat gozlukler var..ins gerekme ama gerekirsede yaseminin dedigi gibi gozlukle tedavi edilebiliyor bldigim kadariyla

bende baktım ama aynen kimlik no mu tanımlamıyor
ama ben kitaplarını pdf dosya olarak istemiyoruuummm yaaaa
konu anlatımları oluyodu onlar nidennn yokkk:44::44:

isyyyyaaaaannnnnnnn ediyoruuuummmmmmmmmmmmm

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]pazartesi[/td]
[td]salı[/td]
[td]çarşamba[/td]
[td]perşembe[/td]
[td]cuma[/td]
[td]cumartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mersinli42[/td]
[td]16-[/td]
[td]11-[/td]
[td]22-[/td]
[td]10-[/td]
[td]25-[/td]
[td]9-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pia[/td]
[td]28+[/td]
[td]17+[/td]
[td]22+[/td]
[td]17+[/td]
[td]23-[/td]
[td]9-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kbra23[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]3-[/td]
[td]24-[/td]
[td]26-[/td]
[td]5+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]UZAYIM[/td]
[td]19-[/td]
[td]5-[/td]
[td]20-[/td]
[td]11-[/td]
[td]13-[/td]
[td]6-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasminyaso[/td]
[td]37+[/td]
[td]22+[/td]
[td]7+[/td]
[td]6+[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurgulguney[/td]
[td]17-[/td]
[td]37-[/td]
[td]22-[/td]
[td1]11+[/td]
[td]12-[/td]
[td]4-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ferdici[/td]
[td]6+[/td]
[td]29+[/td]
[td]19+[/td]
[td]15+[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cumbo[/td]
[td]3-[/td]
[td]6-[/td]
[td]4-[/td]
[td]8+[/td]
[td]9+[/td]
[td]3-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gurbetdmr[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lafraise[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]15?[/td]
[td]6?[/td]
[td]5?[/td]
[td]7?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulayb[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]1+[/td]
[td]?[/td]
[td]3?[/td]
[td]2?[/td]
[/tr]
[/table]

kızlar nacak bu kadar becerebildim.haftaya daha iyi olur inşallah.mesaj ve sporlar burda yorumlar size kalmış.
ferhan adamımsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…