hoşgeldin başakSlm kısceler nabersiniz
havan batsınGünaydın kızlar,
geçmişi okumak istiyorum ama bugün hiç havamda değilim. ara ara uğramaya çalışırım.
hoş geldin ulu insan.Herkese selam
günaydın yasemin, hayırdır niye havanda değilsin. Ben yarın bursaya geliyorum, dünya göze
hoşgeldin başak
havan batsın.neden kapalı havalar?
hoş geldin ulu insan.
günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa
cumartesi pazar o kadar çok şey yiyip içtim ki hatırlamıyorum bileama panik yok. bugün market alışverişi yapıp sağlıklı beslenicem. bisküvi, gofret, çikolata cips çerez falan alıcam şaka şaka salata malzemesi alıcam ve kahvaltılık.
Bende yiyorum bazen :))
Hemen belli olmaz sanirim ama seker testi olursa onun oluyor
Ne guzel..benim ayni gunlerde olamiyor kayiyordu cunku ama duzenliydi..ilk defa oluyor ama aklima kotu bisey gelmiyor belki duzenim degisiyordur diye dusunuyorum
face e yazdım kızlar, müsait olursanız bakarsınız bir ara.
Geçmiş olsun başak neyin var?
benim değil canım oğlumu götürücem gözünde kayma var, tıp fakültesine 1 ay sonraya randevu verdiler bende dünya göze götürecem yarın
Gözlükle o kayma düzeliyor canım, benim arkadaşımın oğlu küçükken gözlük takmaya başladı. Şimdi 5 yaşında kayma yok artık
biliyorumda çok küçük nasıl takar gözlük onu bilmiyorum, neyse yarın anlayacağız durumu:82::82::82:
özel gözlük yaptırdılar. Böyle normal gözlük gibi değil. Deniz gözlükleri olurya kafanın arkasından bant gibi bir kısmı var. Öyle ne düşme ne çıkarma sorunu oldu onlarda ama ilk zamanlar çok mücadele ettiler. Sonra kreşinde küçük bir kız senin gözlüklerin ne güzel öyle demiş. Ogünden sonra sorunsuz takmaya başlamıştı :)))))))))))))))))))
selam canimgünaydın kısslarrr.
ferhancım sonuçlardan mutlaka haberdar et.
haftasonu çok sessiz sakin geçmiş
günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa
cumartesi pazar o kadar çok şey yiyip içtim ki hatırlamıyorum bileama panik yok. bugün market alışverişi yapıp sağlıklı beslenicem. bisküvi, gofret, çikolata cips çerez falan alıcam şaka şaka salata malzemesi alıcam ve kahvaltılık.
nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
şu anda kanal d de doktorumda bir kız var.13 yaşında 163 boyunda 93 kiloymuş.1-2 ayda 5 kilo verdim sıkıldım bıraktım diyor.liposakşın yaptırcakmış.millet ne tembel ya.o kiloyu sen 1 ayda mı aldın?hemen sıkılıyorsun.mide ve göbekten rahatsızmış.benim karnım devasaydı.ben bu yaşta kurtulduysam ...tembeliz tembel...
O tablo işine hiç kafam basmadı. Ben excelde tabloyu yapıp ekran görüntüsü resmini yapıştırıyordum buraya :))))
Cumartesi aç kaldım. Nurgüllll neler yedinnnnnn
Öğlen 1000 kişiden bize yemek kalmamıştı, sonra yemek yapmalarını bekledik, sabah zaten kahvaltı edememiştik. 4 te öğle yemeği yedik ama ben çok acıktığım için 1 lokmada tıkandım yiyemedim. Akşamda yemeğe götürdüler Karaköy Liman Lokantasına, orda 3 kadeh rakı içtim yemek gelene kadar midede yer kalmadı:)) yine yiyemedim. Bugünde daha şimdi tost yedim ama valla 2 tost yedim , çok acıkmıştım, bide sinirli olunca nasıl bitti anlamadım.
evet canım baktım açılmış gibi görünüyor ama oturum açılamıyo çünkü hala bilgilerimi girip şifre alamıyorum tc tanımlanmadı diyo. ama oturum açmadan önceki sayfalarda fakülteler sonra bölümler sonrada sınıflardan kitaplara pdf dosya şeklinde ulaştım bende pc ye yükledim ordan çalışyorum iş yerindeyken.
zeeyynneepppppp afiyet olsun.
slm kızlarrr
annemdeyimmm işler karıştı yine oy anamm oyyyyy:)))))
arkadaşınki nerdeyse 10 gün gecikti.hamilemiyim diye panikledi.test falan yaptırdı,olmadığını anlayınca ertesi gün regly olmuş.uçmuştu mutluluktankadın milleti hiç bitmiyor derdimiz.
hayırdır kız ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?