Bende elazığlıyım hemşehirimi çıktık yaniii :)
neresindensin ? :)
Afiyet olsun güzel olmuş.
afiyet olsun,çok güzel olmuş
merkezdenim ben sen neresindensinVRS
bugün begendirebildim ne mutlu bana :)
günaydın kızlar.mesaj sayılarını bana yollamayı unutmayın,şekerler
menülerin güzel olmuş.afiyet olsun.internetin düzelir inşallah.yaptığın karışım inşallah işe yarar.afiyet olsun.
Yaaaani :)) ben tadinin cok guzel oldugunu tah,in edeniliyorum..taze sikilmis meyve sularini cok seviyorum,cokta yaparim
Bu tab sicakken agir gelmistir ama soguyunca lezzetli rahatlatici
Dir..belki bende yaparim..ben olsam 3 t den yapar dolaba atardim :) usengecimde az uzerinize afiyet
Dunku menumu yazmaya useniyorum bari bugunkunu yazayim :)))
07:00 2 murdum
Uykulu saatler ..gecedenn kalmaydim
13:00 1peynirli kruvasan
16:00 2 sosis ,1kk peynir, domates salatalik 1 brocin
Gun boyu adacayi ictim
Hadi yazayim hizli hizli:))
Dunki menum
Sabah
Klassik kahvalti
Ögle
2 köfte, biraz salata, bir kac catal patates, 1 dilim ekmek
Aksam
1 tabak cerkez sipsisi:))) tavuklu misir unlu bi cerkez yemegi..yine misir unuyla yapilan bir ekmekle yeniyor ama ben sade yedim
1 avuc cerez kuruyemis
Spor yapamadim ama yoga hareketlerim yaptim
ay hadi insallaaah yararını görürsün amaa çubuk tarçın eklememissin sanırım bende yapıcam yarın elma aliyimda :)
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Ekmek bitinceye kadar menemen :)
Sekersiz çay
Öğle
Küçük patates haşlama
Akşam
ızgara yarım antrikot
yagsız 4 çatal salata
menüler güzell
Bu yaptığının tarifini alabilirmiyim :)
afiyet olsun canım menülerin çoook güzel
ben de daha önce yapmıştım bu çayı tadı güzel oluyor. karabiberi 1 tatlı kaşığı koyuyordum
Evet canım geç uyandım :)Yanlismi anladin canim ..yedim:) dolu bir tabak bi cerkez yemegi yedim ,,misirunlu tavuklu
Afiyet olsun canim
Gec uyandin dimi..uuyu uyu..uyusunda buyusun neeeeeenniii
Ii geceler
Teşekkür ederim kaptanım civanım :))) Hep bana böyle derdiniz canım çekti bende diyeyimafiyet olsun,çok güzel olmuş
gayet güzel olmuş kübra
oo kısırafiyet olsun hatice
iyi geceler
Ben de akşam yemeği nerelerde diyecektim. Günü misafirlerin sayesinde oldukça hafif geçirmişsinbugünki menüm
sabah 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 yk kıymalı yumurta 3 zeytin domates
öğle: 2 dilim tç buğ ekmeği ile yapılmış peynirli tost, cola zero
ara 1 mandalina
akşam 1 avuç kuruyemiş, 1 nescafe , yarım elma
aniden misafirim geldi akşam yemeği yiyemedim onlarla takıldım
Senin bu yazından kısa süre sonra tekrar denedim ve internet açılmış, nefesin çok kuvvetliymiş Zeynep sana söyliyim
Yap canım yap. Hiç değilse içinde ne olduğunu biliyoruz. Gerçi kabuklarda ne olduğunu bilemeyiz tarım ilacı vs. ama ben eskiden beri annemin filan tüm ısrarlarına rağmen "kabuğunu soyarak yeme alışkanlığı"na sahip olamadımÖyle olunca hiçten yiyemiyorum meyveyi salatalığı...
Afiyet olsun... Peynirli kruvasan Uno'nunkilerden mi canım?
Ekledim ekledim de onlar dibe battı pişerken1.5 litre suya 2 tane çubuk ekledim canım ben. İnşallah işe yarar, bakalım test aşamasındayız ama bence her halükarda olacak çünkü normal su içsek bile yağ atılımını kolaylaştırıyorsa e bunda karabiber, limon, elma var bir de kan şekerini düzenleyip acıkmayı engelleyen tarçın var daha ne olsun di mi
Süper. Sadece öğlen birazcık az olmuş ama acıkmadıysan o da iyi.
Canım bunu birkaç gün önce lafraise paylamıştı sağolsun, ben de malzemeleri ikiye bölüp 1.5 olarak denedim
3 4 elma
Tane karabiber
1.5 limon
3 4 cubuk tarcin
3 litre su
Bunlarin hepsi demlenicek ve gunde 3 litre icilecek
Ben de en çok karabiberde kararsız kaldım yaparken. Esas tarifte de yoktu ya. 8-9 tane bişey koydum, senin dediğinin yarısı kadar olmuş. Zaten diyorum herhangi bir acılık yapmadı korktuğum gibi, demek ki miktarını rahatlıkla arttırabilirim bir dahaki sefereÇok sağol Dilekcim
Senin bu yazından kısa süre sonra tekrar denedim ve internet açılmış, nefesin çok kuvvetliymiş Zeynep sana söyliyim
Yap canım yap. Hiç değilse içinde ne olduğunu biliyoruz. Gerçi kabuklarda ne olduğunu bilemeyiz tarım ilacı vs. ama ben eskiden beri annemin filan tüm ısrarlarına rağmen "kabuğunu soyarak yeme alışkanlığı"na sahip olamadımÖyle olunca hiçten yiyemiyorum meyveyi salatalığı...
Afiyet olsun... Peynirli kruvasan Uno'nunkilerden mi canım?
42:
afiyet olsun ferhan.senin menünde hiç bu kadar çok meyve görmemiştim.Kizlar bugun tatli kacamak yapmiyim diye gun boyu meyveyle dolastim neredeyse..yinede twixin bir yarimini yedim
Menumun uzerinden gececim söYle
Sabah
2 wasa,1 yumurta, 1kk peynir ve 100 gr yogurt
1 dilimde balli ekmek
Ara
2 murdüm
Ara
4 ceviz,5 findik (kabuklulardi)
Ara
4 kuru erik
Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi
Ara
ceyrek pomelo
Spor yapamadim da hani titresimlialetler varya kaslari sikip gevsetiyor adini bilmiyorum..bari onu yapayim dedim oturdugum yerden..yarim saat basen ve kalcalarda yarim saatte karin bölgemde kullandim
Bugün bi arkadasimi gördüm..benim eliptik bisikletim vardi.ona vermistim hamilelik dogum fln zaten kullanmiycam diye.görünce aklima geldi..bi ara gidip alicam..belki binerim onada
afiyet olsun ferhan.senin menünde hiç bu kadar çok meyve görmemiştim.o dediğin aleti duymuştum,inşallah işe yarar.ama bisikleti kesin getir bencede.
bendee merkezdee yasıyrmmm
Ekledim ekledim de onlar dibe battı pişerken1.5 litre suya 2 tane çubuk ekledim canım ben. İnşallah işe yarar, bakalım test aşamasındayız ama bence her halükarda olacak çünkü normal su içsek bile yağ atılımını kolaylaştırıyorsa e bunda karabiber, limon, elma var bir de kan şekerini düzenleyip acıkmayı engelleyen tarçın var daha ne olsun di mi
Süper. Sadece öğlen birazcık az olmuş ama acıkmadıysan o da iyi.
Kizlar bugun tatli kacamak yapmiyim diye gun boyu meyveyle dolastim neredeyse..yinede twixin bir yarimini yedim
Menumun uzerinden gececim söYle
Sabah
2 wasa,1 yumurta, 1kk peynir ve 100 gr yogurt
1 dilimde balli ekmek
Ara
2 murdüm
Ara
4 ceviz,5 findik (kabuklulardi)
Ara
4 kuru erik
Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi
Ara
ceyrek pomelo
Spor yapamadim da hani titresimlialetler varya kaslari sikip gevsetiyor adini bilmiyorum..bari onu yapayim dedim oturdugum yerden..yarim saat basen ve kalcalarda yarim saatte karin bölgemde kullandim
Bugün bi arkadasimi gördüm..benim eliptik bisikletim vardi.ona vermistim hamilelik dogum fln zaten kullanmiycam diye.görünce aklima geldi..bi ara gidip alicam..belki binerim onada
sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık peynirli yumurta
domates
zeytin
ara:mandalina
öğle:1 tabak kymalı patlıcan
1 dilim ekmek
ara:1 büyümümix
akşam:1 tabakyeşil fasulye kurusu
2 kaşık yoğurt
Bugünkü menüm;
Sabah
1 simit
1 sekersiz cay
Aksam
Ciger şiş
Ayran
Orta şekerli türk kahvesi
Birde azıcık şu kuzey güneydeki makarının tadına baktım(
Afiyet olsun canım. Kurusu yaşı her tür erik var maşallahTitreşimli aletler fizik tedavide de kullanılıyor, düzenli kullanılırsa özellikle selülitte çok işe yarayan aletler...
Çok güzel bir menü olmuş hem sebze çeşidi çok hem de meyvesi eksik değil üstüne bir de kahvaltıda proteini varAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Genele bakıyorum da ne simitsever milletiz yahu, ben de her hafta filan yiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?