Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menülerin güzel olmuş.afiyet olsun.internetin düzelir inşallah.yaptığın karışım inşallah işe yarar.afiyet olsun.

Senin bu yazından kısa süre sonra tekrar denedim ve internet açılmış, nefesin çok kuvvetliymiş Zeynep sana söyliyim

Yap canım yap. Hiç değilse içinde ne olduğunu biliyoruz. Gerçi kabuklarda ne olduğunu bilemeyiz tarım ilacı vs. ama ben eskiden beri annemin filan tüm ısrarlarına rağmen "kabuğunu soyarak yeme alışkanlığı"na sahip olamadım Öyle olunca hiçten yiyemiyorum meyveyi salatalığı...

Afiyet olsun... Peynirli kruvasan Uno'nunkilerden mi canım?

ay hadi insallaaah yararını görürsün amaa çubuk tarçın eklememissin sanırım bende yapıcam yarın elma aliyimda :)

Ekledim ekledim de onlar dibe battı pişerken 1.5 litre suya 2 tane çubuk ekledim canım ben. İnşallah işe yarar, bakalım test aşamasındayız ama bence her halükarda olacak çünkü normal su içsek bile yağ atılımını kolaylaştırıyorsa e bunda karabiber, limon, elma var bir de kan şekerini düzenleyip acıkmayı engelleyen tarçın var daha ne olsun di mi

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim ekmek
Ekmek bitinceye kadar menemen :)
Sekersiz çay

Öğle
Küçük patates haşlama

Akşam
ızgara yarım antrikot
yagsız 4 çatal salata

Süper. Sadece öğlen birazcık az olmuş ama acıkmadıysan o da iyi.

menüler güzell
Bu yaptığının tarifini alabilirmiyim :)

Canım bunu birkaç gün önce lafraise paylamıştı sağolsun, ben de malzemeleri ikiye bölüp 1.5 olarak denedim

3 4 elma
Tane karabiber
1.5 limon
3 4 cubuk tarcin
3 litre su
Bunlarin hepsi demlenicek ve gunde 3 litre icilecek

afiyet olsun canım menülerin çoook güzel
ben de daha önce yapmıştım bu çayı tadı güzel oluyor. karabiberi 1 tatlı kaşığı koyuyordum

Ben de en çok karabiberde kararsız kaldım yaparken. Esas tarifte de yoktu ya. 8-9 tane bişey koydum, senin dediğinin yarısı kadar olmuş. Zaten diyorum herhangi bir acılık yapmadı korktuğum gibi, demek ki miktarını rahatlıkla arttırabilirim bir dahaki sefere Çok sağol Dilekcim

Son düzenleme:
Yanlismi anladin canim ..yedim:) dolu bir tabak bi cerkez yemegi yedim ,,misirunlu tavuklu

Afiyet olsun canim

Gec uyandin dimi..uuyu uyu..uyusunda buyusun neeeeeenniii

Ii geceler
Evet canım geç uyandım :)

afiyet olsun,çok güzel olmuş
gayet güzel olmuş kübra

oo kısır afiyet olsun hatice

iyi geceler
Teşekkür ederim kaptanım civanım :))) Hep bana böyle derdiniz canım çekti bende diyeyim

Ben de akşam yemeği nerelerde diyecektim. Günü misafirlerin sayesinde oldukça hafif geçirmişsin

teşekkürler canım tarif içinnn

Selam kizlar

Yok ben yurtdiindayim cnm

Kizlar bugun tatli kacamak yapmiyim diye gun boyu meyveyle dolastim neredeyse..yinede twixin bir yarimini yedim

Menumun uzerinden gececim söYle

Sabah
2 wasa,1 yumurta, 1kk peynir ve 100 gr yogurt
1 dilimde balli ekmek

Ara
2 murdüm

Ara
4 ceviz,5 findik (kabuklulardi)

Ara
4 kuru erik

Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi

Ara
ceyrek pomelo

Spor yapamadim da hani titresimlialetler varya kaslari sikip gevsetiyor adini bilmiyorum..bari onu yapayim dedim oturdugum yerden..yarim saat basen ve kalcalarda yarim saatte karin bölgemde kullandim
Bugün bi arkadasimi gördüm..benim eliptik bisikletim vardi.ona vermistim hamilelik dogum fln zaten kullanmiycam diye.görünce aklima geldi..bi ara gidip alicam..belki binerim onada

afiyet olsun ferhan.senin menünde hiç bu kadar çok meyve görmemiştim.o dediğin aleti duymuştum,inşallah işe yarar.ama bisikleti kesin getir bencede.

sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık peynirli yumurta
domates
zeytin

ara:mandalina

öğle:1 tabak kymalı patlıcan
1 dilim ekmek

ara:1 büyümümix

akşam:1 tabakyeşil fasulye kurusu
2 kaşık yoğurt

afiyet olsun ferhan.senin menünde hiç bu kadar çok meyve görmemiştim.o dediğin aleti duymuştum,inşallah işe yarar.ama bisikleti kesin getir bencede.

Ay canim o kadar yedim halaaaa böyle baygin bayginim :))) canim kek gibi bisiler istiyoo
Bugunu bi atlatim hep oyle dusunucem yemiycem

Senin menunde cok guzel olmus canim
Elif hanimin mamalarini yeme bakalimmm

bendee merkezdee yasıyrmmm

benimde dedemler hükümet konağının hemen arkasındalar yılda 4 5 defa Elazığ dayım

Ayyyy hadii insalllahh kolayca gitsin yağlarr... Hemde hepimizin kolayca edinebilecegi seyler var ve tadıda kötü olmuyor gayette güzel biraz eskimsi o kadarcıkk :))

patates tok tuttu acıkmadım cok süküür :))

Son düzenleme:
Bugün nişanlımın komutanı istanbul a gelmişti eşiyle onları gezdirdik ancak eve geldim ve yazabiliyorum ama kimseciklerr yok bugün biraz kaçamak yaptımm ama yarın hemen dengelerim :))

Bugünkü menüm;

Sabah
1 simit
1 sekersiz cay

Aksam
Ciger şiş
Ayran

Orta şekerli türk kahvesi
Birde azıcık şu kuzey güneydeki makarının tadına baktım (

Afiyet olsun canım. Kurusu yaşı her tür erik var maşallah Titreşimli aletler fizik tedavide de kullanılıyor, düzenli kullanılırsa özellikle selülitte çok işe yarayan aletler...

sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık peynirli yumurta
domates
zeytin

ara:mandalina

öğle:1 tabak kymalı patlıcan
1 dilim ekmek

ara:1 büyümümix

akşam:1 tabakyeşil fasulye kurusu
2 kaşık yoğurt

Çok güzel bir menü olmuş hem sebze çeşidi çok hem de meyvesi eksik değil üstüne bir de kahvaltıda proteini var Afiyet olsun canım

Bugünkü menüm;

Sabah
1 simit
1 sekersiz cay

Aksam
Ciger şiş
Ayran

Orta şekerli türk kahvesi
Birde azıcık şu kuzey güneydeki makarının tadına baktım (

Afiyet olsun canım. Genele bakıyorum da ne simitsever milletiz yahu, ben de her hafta filan yiyorum sanırım

Gunaydin kizlarrr

Sabah 8 de randevum var..gidebilirsem ogleden sonrada kadin doktoruma gidicem

Sabah 5 30 da uyandik

Gerci anca hazirlanirim

Gulaycim evde cok sevdigim bi erik kurusu var ama böyle taze taze kurutulmus gibi top top:) birde simdi tae eriklerde burda cok guzel.. Tatli yeiyeyim kacamak yapmiyim diye gun boyu atistirdim..bugunde böyle gecicek gibi

Kizlar galiba benim 2 regl aram degisiyor 3 haftada degil belki 4 haftada ir olucam artik..dogumdan hemen sonra yine ayni eski rutinime donmustum..hic aksamadan,,simdi öyle olunca endiseleiyorum ama degisedebilir sonucta diymi...belki duzene girene kadar bi siskinlik olur oda ileride gecer..yukaridan midemden. Alt karina kadar sis resmen dn dar bisey giymistim ..up uzun sislik cikti:/ randevum yok ama belki kalabalik olmaz arayip imkan olursa orayada gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…