yicem diye açtırdı sonra eliyle itip kaçtı zilli.açınca yemek zorunda kaldımAy canim o kadar yedim halaaaa böyle baygin bayginim :))) canim kek gibi bisiler istiyoo
Bugunu bi atlatim hep oyle dusunucem yemiycem
Senin menunde cok guzel olmus canim
Elif hanimin mamalarini yeme bakalimmm
afiyet olsun kaçamak yapacak kadar bişey yememişsin zaten.Bugünkü menüm;
Sabah
1 simit
1 sekersiz cay
Aksam
Ciger şiş
Ayran
Orta şekerli türk kahvesi
Birde azıcık şu kuzey güneydeki makarının tadına baktım(
bizde 6 da uyandınGunaydin kizlarrr
Sabah 8 de randevum var..gidebilirsem ogleden sonrada kadin doktoruma gidicem
Sabah 5 30 da uyandik
Gerci anca hazirlanirim
benim genelde ayın aynı günlerinde olur.Gulaycim evde cok sevdigim bi erik kurusu var ama böyle taze taze kurutulmus gibi top top:) birde simdi tae eriklerde burda cok guzel.. Tatli yeiyeyim kacamak yapmiyim diye gun boyu atistirdim..bugunde böyle gecicek gibi
Kizlar galiba benim 2 regl aram degisiyor 3 haftada degil belki 4 haftada ir olucam artik..dogumdan hemen sonra yine ayni eski rutinime donmustum..hic aksamadan,,simdi öyle olunca endiseleiyorum ama degisedebilir sonucta diymi...belki duzene girene kadar bi siskinlik olur oda ileride gecer..yukaridan midemden. Alt karina kadar sis resmen dn dar bisey giymistim ..up uzun sislik cikti:/ randevum yok ama belki kalabalik olmaz arayip imkan olursa orayada gidicem
yicem diye açtırdı sonra eliyle itip kaçtı zilli.açınca yemek zorunda kaldım
afiyet olsun kaçamak yapacak kadar bişey yememişsin zaten.
bizde 6 da uyandındr dan dönünce sonuçtan haberdar edersin.
benim genelde ayın aynı günlerinde olur.
Bende yiyorum bazen :))
Hemen belli olmaz sanirim ama seker testi olursa onun oluyor
Ne guzel..benim ayni gunlerde olamiyor kayiyordu cunku ama duzenliydi..ilk defa oluyor ama aklima kotu bisey gelmiyor belki duzenim degisiyordur diye dusunuyorum
Evet yaaa gercektennher ay bu stresi yasamak..gecen ayda 13 gun gecikmisti:44:arkadaşınki nerdeyse 10 gün gecikti.hamilemiyim diye panikledi.test falan yaptırdı,olmadığını anlayınca ertesi gün regly olmuş.uçmuştu mutluluktankadın milleti hiç bitmiyor derdimiz.
evet canım baktım açılmış gibi görünüyor ama oturum açılamıyo çünkü hala bilgilerimi girip şifre alamıyorum tc tanımlanmadı diyo. ama oturum açmadan önceki sayfalarda fakülteler sonra bölümler sonrada sınıflardan kitaplara pdf dosya şeklinde ulaştım bende pc ye yükledim ordan çalışyorum iş yerindeyken.Yoooooooook
E öğrenmeye baktin mı
menü için yopa tutulmaya hazırım.kocişin tatili tek güne düşürdüler.felekten bir gün çaldık evde.lafa bak ya.evde feleten gün....inşallah antalyada çalarız felekten günleri artık.
menü:
sabah:1 kuru domatesli,1 patatesli sıkma
öğle:yarım kase çorba
akşam:2 dilim pizza
4 köfte
1 bardak zero
ara:1 mandalina
günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa
günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa
nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
hazır gitmişken baklava,yaş pasta fa,börek falanda al nurgülcumartesi pazar o kadar çok şey yiyip içtim ki hatırlamıyorum bileama panik yok. bugün market alışverişi yapıp sağlıklı beslenicem. bisküvi, gofret, çikolata cips çerez falan alıcam şaka şaka salata malzemesi alıcam ve kahvaltılık.
hhaahahahahaa :)))) dur kısss yanlış anladın. deneme derken yapma anlamında deil. ben o bahsettiğim yerden denedim hani örnek anlamında hhaaahahaaa ama olmadı :))
hazır gitmişken baklava,yaş pasta fa,börek falanda al nurgül
ilahi deli,güldürdün beni
günaydın kızlar,
geçmişi okumak istiyorum ama bugün hiç havamda değilim. Ara ara uğramaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?