Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay canim o kadar yedim halaaaa böyle baygin bayginim :))) canim kek gibi bisiler istiyoo
Bugunu bi atlatim hep oyle dusunucem yemiycem

Senin menunde cok guzel olmus canim
Elif hanimin mamalarini yeme bakalimmm
yicem diye açtırdı sonra eliyle itip kaçtı zilli.açınca yemek zorunda kaldım

Bugünkü menüm;

Sabah
1 simit
1 sekersiz cay

Aksam
Ciger şiş
Ayran

Orta şekerli türk kahvesi
Birde azıcık şu kuzey güneydeki makarının tadına baktım (
afiyet olsun kaçamak yapacak kadar bişey yememişsin zaten.

Gunaydin kizlarrr

Sabah 8 de randevum var..gidebilirsem ogleden sonrada kadin doktoruma gidicem

Sabah 5 30 da uyandik

Gerci anca hazirlanirim
bizde 6 da uyandındr dan dönünce sonuçtan haberdar edersin.

benim genelde ayın aynı günlerinde olur.

Bende yiyorum bazen :))

Hemen belli olmaz sanirim ama seker testi olursa onun oluyor

Ne guzel..benim ayni gunlerde olamiyor kayiyordu cunku ama duzenliydi..ilk defa oluyor ama aklima kotu bisey gelmiyor belki duzenim degisiyordur diye dusunuyorum

arkadaşınki nerdeyse 10 gün gecikti.hamilemiyim diye panikledi.test falan yaptırdı,olmadığını anlayınca ertesi gün regly olmuş.uçmuştu mutluluktankadın milleti hiç bitmiyor derdimiz.

Yoooooooook
E öğrenmeye baktin mı
evet canım baktım açılmış gibi görünüyor ama oturum açılamıyo çünkü hala bilgilerimi girip şifre alamıyorum tc tanımlanmadı diyo. ama oturum açmadan önceki sayfalarda fakülteler sonra bölümler sonrada sınıflardan kitaplara pdf dosya şeklinde ulaştım bende pc ye yükledim ordan çalışyorum iş yerindeyken.

zeeyynneepppppp afiyet olsun.

günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa

cumartesi pazar o kadar çok şey yiyip içtim ki hatırlamıyorum bile ama panik yok. bugün market alışverişi yapıp sağlıklı beslenicem. bisküvi, gofret, çikolata cips çerez falan alıcam şaka şaka salata malzemesi alıcam ve kahvaltılık.

günaydın nurgül.
kızlar ben haftalık mesaj tablosunu yapacaktım ,haticenin geçen hafta yaptığı taboluyu alıntıladım ama hiç bir şey anlamadım.yapamadım.nasıl yapılıyor bu tablo yaaaaaaaaaa

bilmiyorum zeynepçim yaa. ama table yazıyo ya mesaj panasunda böle a4 resmi gibi bişe var ordan olabilir

Son düzenleme:
günaydın nurgül.

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]ss
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]11
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]44
[td][/td]
[/tr]
[/table]

hazır gitmişken baklava,yaş pasta fa,börek falanda al nurgül

hhaahahahahaa :)))) dur kısss yanlış anladın. deneme derken yapma anlamında deil. ben o bahsettiğim yerden denedim hani örnek anlamında hhaaahahaaa ama olmadı :))

ilahi deli,güldürdün beni

şu anda kanal d de doktorumda bir kız var.13 yaşında 163 boyunda 93 kiloymuş.1-2 ayda 5 kilo verdim sıkıldım bıraktım diyor.liposakşın yaptırcakmış.millet ne tembel ya.o kiloyu sen 1 ayda mı aldın?hemen sıkılıyorsun.mide ve göbekten rahatsızmış.benim karnım devasaydı.ben bu yaşta kurtulduysam ...tembeliz tembel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…