Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eline sağlık Zeynep, ben de eksiklerimi tamamlıyım bari:

Gülay 4 - 11 - 1 - 5 - 3 - 2

Yaa kızlar listedeki bu (-) ve (+)ların anlamı nedir, bir türlü çözemedim şifreyi

Son düzenleme:
afiyet olsun
o yaştaki çocuğa ne liposuctionı yaa millet delirmiş annesi babası yok mu bunun.. bence de tembellik ..
Günaydın kızlar,

geçmişi okumak istiyorum ama bugün hiç havamda değilim. ara ara uğramaya çalışırım.
hayırdır caım
ayy hiçbişey yememişsin...yazık sana
benim değil canım oğlumu götürücem gözünde kayma var, tıp fakültesine 1 ay sonraya randevu verdiler bende dünya göze götürecem yarın
geçmiş olsun canım ,
slm kızlarrr

annemdeyimmm işler karıştı yine oy anamm oyyyyy:)))))
ayy nooldu kiiiii
Kızlar ofis sakinken ben biraz ders çalışayım. Yarın Yönetim ekonomisinden vizem var.
kolay gelsin canım inş iyi geçer
Kızlar akşam yemeğine arkadaşlara davetliyiz. Geç gelebilirim haberiniz olsun
iyi eğlenceler canım
hemmeennn yiyelimmmmmm
cüzellerrrrrrrrrrr

yarın gelin adayımız gelicek:)))

bakalımm neler olucakkk

kötü görümceee olucammm

olmazsııınn seeennn olmazsıınnnn

bugün çok yoğun ve stresli geçti..
açlık grevi bitti biliyorsunuz ve mahkumlar hastanelere alındılar. 20 tanesi de bizim hastaneye alındı. herkes gergindi, burdaki hemşirelerin çoğu asker ve polis eşi... bu durum onları çok gerdi haliyle..

dünkü menüm:
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates , 1 tatlı kaşığı diyet reçel
ara: 1 mandalina
öğle:1 kepçe kuru fasulye , 3 yemek kaşığı pilav, azıcık turşu
ara: çay 5 badem

Benim ara sıra çok fena greyfurt çekiyor, öyle zamanlarda 3-4 tane alıyorum hemen de bitiriyorum ama kışın en fazla 2-3 sefer oluoyr bu durum. Canım çektiği zamanları ben vitamin ihtiyacına yoruyordum ama iş başkaymış demek vücut her tür sinyali veriyor yağ yakmak için ama anlayabileneeeee

Spor yapmadıysan -, yaptıysan + canım

Her tür senaryoyu kurdum ama spor aklımdan bile geçmemişti. Çok saol canım:114:

Geçmiş olsun canım... Düşen mahkumlara hemşireler insanlık dersi vermiştir kesin diyeceğim ama karşı tarafın bunu anlayabilecek seviyede olduğunu düşünmediğim için diyemiyorum. Bu stresin üstüne kek, kurabiye yiyerek stres atmadığın için de ayrıca tebrik ediyorum:13:

İyi akşamlar kızlar daha öncede söylediğim gibi vize haftam oldugu için basımı kasıyacak vaktim olmuyor neyseki cuma gününe kadar bütün sınavlarım bitiyor. bugünü stresli gecen herkese sabır diliyorum insallah hersey daha güzel olacak.

Bugünkü menüm

Sabah
1 ince dilim ekmek
2 dilim hindi füme

ara öğün
2 tane ceviz

Öğle
1 muz

Akşam
2 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak

Akşamları pek bir sakin buralar :) kimsecikler yok o zaman bende ders çalışmaya devam ediyim :)

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Sabah
1 ince dilim ekmek
2 dilim hindi füme

ara öğün
2 tane ceviz

Öğle
1 muz

Akşam

Afiyet olsun...

Sabah
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
Çay

Öğlen
1 simit
1 diet cola
1 kutu peynir
1 havuçlu kek:83::83::83:

Akşam
Yoğurt
1 elma

Son düzenleme:
sağol canım.. anlayacak insanları değiller ki öyle bir tavırları var ki sanki kahramanlar..hastaneye geldiler hepsine tek kişilik oda verildi neymiş ayrılmışlar.. sanki 20 kişilik oda var da biz koymuyoruz..
başarılar canım.. iyi çalışmalar.
Bugünkü menüm

Sabah
1 ince dilim ekmek
2 dilim hindi füme

ara öğün
2 tane ceviz

Öğle
1 muz

Akşam
afiyet olsun
Afiyet olsun...

Sabah
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
Çay

Öğlen
1 simit
1 diet cola
1 kutu peynir
1 havuçlu kek:83::83::83:

Akşam
Yoğurt
1 elma

afiyet olsun canm

Bugünkü menü
1 mandalina
Sabah biraz kavurma 1 kk peynir 1 dilim ekmek
ara 1 mandalina
Öğlen yarım tabak pancar
2 yk fasulye 2yk pilav
Salata 1 küçük kase yoğurt

Akşam 3 yk yoğurtlu havuç salata
2 ısırim börek

Ara 1 mandalina
2 ceviz 5 fındık

Spor yok

afiyet olsun canımm

Kizlar selam ,,, ben geldimmm

Ben aksam bir yere davetliydim yazamadan ciktim

Önce menumu yazayim sonra gecmise bakicam..menum karisik gibi ama degil :))

Sabah 9:30 ve 13 arasi ( uzun surdu kahvaltim:)

2 dilim ekmek, 2 yk mantar sote, 2 yk melemen, 1 kk peynir,yogurtlu birkac salata az az tadina baktim..

Ögle ve sabah birlesti doktordan dolayi

Aksam
1 kase mercimek corbasi, minik bir tavuk parcasi, minik bir patates parcasi, 1 yk yogurtlu bezelye,2 yk salata, 4 catal tatli

Cok gibi gorunuyor ama disarda yedim tum gun ..sadece hep tadimlik yedim geveleye geveleye..toplam bir porsiyon anca olurdu :86::97:

Feci bi kahvaltidan sonra cok uykum geldi

Minigim uyurken bende deniyeyim uyumayi bakalim:80:

inşşş uyursunnn canımm

Uyumusum yaa :))) cok mutlu oldum uyuyunca:))) zaten oyuzden haber veremedim giderken

Canim zor oluyodur ben spor icin yaparken bile bazen uyuz luyorum ..ama sonuna toplam mesaj sayisini. Yazssaydin daha guzel anlardik aktivitemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…