tamam o zaman kübra,mesajlarda izinlisin,bildirim yapacaksınbana uyar ben mesajlar açısından demiştim girmeye çalışırım yazabildiğim kadar yazarm canım
günaydın semineGunaydinn kizlarrrr
Hayırlı sabahlarrrrrr
Daha önce bende duydum ama denemedim.Denemek lazım.
Germez olur mu hiç. Orda olsam bir kaşık suda boğasım gelir onları. Açlık grevi ama nasıl iyi baktılarsa 50günden fazla gündür yaşıyor adiler. Ölüp gitmediler.
Akşam nerde:44:
Afiyet olsun.
Az az diye kandırıyor musun neHadi kabul edelim bari.Afiyet şeker olsun.
Bende lahmacum yedimAfiyet olsun canım.
Aşkolsun çok kırıldım beni nasıl anlamazssın. Office programlarından word sayfasından bahsettim o kadar
Zeynepçim bende 23 kasımda kilo mu bildirip gideceğim..Pazar günü Edirneye gidiyorum. 2 Aralığa kadar yokum.Listede geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.2 hafta listede olmam.Sonraki hafta girerim olur mu?
MENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz,zeytin
Kavrulmuş biber
ÖĞLEN
1,5 kepçe kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 lahmacun
Salata,ayran
Bugün ne çok yemişim beeeennn
benim aklımada ilk o geldi ama olur mu bilemedim.
bana uyar ben mesajlar açısından demiştim girmeye çalışırım yazabildiğim kadar yazarm canım
tamam o zaman kübra,mesajlarda izinlisin,bildirim yapacaksın
günaydın semine
Ya sirf orasini anladim buraya yukleyis seklini anlamadim :)
Yok yok kandirmiyorum cesidim coktu ama birkac cataldi hep ve parcalar minik minikti:86:
(( okullarmi tatil?
Hic guzel olmamis:95::84:
Kubracim kabul ettikten sonra diycektim ki zaten etmis..bende bir kere öyle yapmistim ..sevindim karariniza
Kübra cici hatice kaka :26: evet evet kübrahatice :95:
Hahha hatıce gormesıııınnn kızz :))))))
Ben cıcıym dmı
Cok tatlııı bır kızım ben
Dunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates
Ogle :
1 elma
1 mandalına
Aksam :
1 ayran
2 tursu
Lavas ekmekte yarım kofte
Ara : nescafe
Spor yok
Günaydın kızlar,
Akşama sınavım var,iş arası ders çalışmaya çalışıyorum. Giremeyebilirim. Haberiniz olsun dedim
Bayılacammmmmmmmmmmmm yaaaaa
İstatistik hiçbirşey anlamıyorummmmmm
Kizlar doktora gittim delirip geldimmmm,mm
Haftalardir bekliyorum gecen hafta izindelerdiiii gidemedim..dun aradim sadece sabahlari imkan var dediler..bebegimi birakica yer yok.. Erken ciktim özellikle yuruyerek gittimmi uyusun
Uyudu askim saatimden 10 dk once girdim beni randevuma 40 dk gec aldilar..ve dogal olarak uyandi istanbul
Sonra durmadi besiginde.herkes gerzek gibi bön bön bakiyor yeni termin yapalim dediler..kiza kiza ciktim..birakabilicegim kimse yokmu diyolar olsa birakirim dimii
Alti ustu 10 dk lik is icin 1 saat beklettiler sonra cocuk uyaninca birakicak kimseniz yokmu
Uyurken iceri almadilar
Parada ödemistimm ..o sinirle ciktim almadim da parami
Ya yersiz mi geriliyorum ben ?.
Dolgum dustu haftalardir rahatsizim
tamamdır kübra.kolay gelsi ortiTamam cnm
kızlar mesajda yazabıldıgım kadar yzrm ama ne sayablrm onlrı vs :)
Yenı uyandm kahvaltımı yaptım hemen not cıkarmaya basladımmm
Optum sızlerı
kübra uzun uzun yazmışsın,görende bişey yemişsin sanacak.bu kadar az olmaz kübraDunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates
Ogle :
1 elma
1 mandalına
Aksam :
1 ayran
2 tursu
Spor yok
tamam canım,kolay gelsin.Günaydın kızlar,
Akşama sınavım var,iş arası ders çalışmaya çalışıyorum. Giremeyebilirim. Haberiniz olsun dedim
ben her matematikten 2 kerede geçtim,serilerden 3 kere de geçtim.Bayılacammmmmmmmmmmmm yaaaaa
İstatistik hiçbirşey anlamıyorummmmmm
valla insanı deli ederler.keyiften ağlatıyorsun çocuğuKizlar doktora gittim delirip geldimmmm,mm
Haftalardir bekliyorum gecen hafta izindelerdiiii gidemedim..dun aradim sadece sabahlari imkan var dediler..bebegimi birakica yer yok.. Erken ciktim özellikle yuruyerek gittimmi uyusun
Uyudu askim saatimden 10 dk once girdim beni randevuma 40 dk gec aldilar..ve dogal olarak uyandi istanbul
Sonra durmadi besiginde.herkes gerzek gibi bön bön bakiyor yeni termin yapalim dediler..kiza kiza ciktim..birakabilicegim kimse yokmu diyolar olsa birakirim dimii
Alti ustu 10 dk lik is icin 1 saat beklettiler sonra cocuk uyaninca birakicak kimseniz yokmu
Uyurken iceri almadilar
bacım sen bu ara çok yoğunsun.allah kolaylık versin.Kizlarrr yatılı misafirimiz gitti oturmalı misafirimiz geldiiiii
Gelin adayimizz yarın gelicekmis yani bugünde burdayım
Ben gördüm gelincigimizi tatlı bi kız ama annemle abimin arasını bulana kadar ne ugrastikkkk
Evin çatısı yapılıyor ustalar var misafitrr var
Ders çalışmam gerekkkkk
Sağlık sektöründe malesef böyleler. Randevuyu atoyorum 9 da veriyor ama doktor yok ortada en az yarım saat bekle bekle..
Tabiii hatice hic bahsetmemisti simdi 2 hafta yokum diyor :// bunun yaz tatilide yat yat yat bitmemisti
Canim cok azolmus aksam anladigim kadariyla bir lokma olmus,,bak hem ders calisicaksin,,böyle kafan calismaz :)) guzel yemek ye..hem calisirken acikinca canin ivir zivir istemesin
Basarilar guzellerim ..allah zihin acikligi versiiinnn
okulda yiyecek birşey bulamadımmmmm ondan öyle oldu kızlartamamdır kübra.kolay gelsi orti
kübra uzun uzun yazmışsın,görende bişey yemişsin sanacak.bu kadar az olmaz kübra
tamam canım,kolay gelsin.
ben her matematikten 2 kerede geçtim,serilerden 3 kere de geçtim.
valla insanı deli ederler.keyiften ağlatıyorsun çocuğu
bacım sen bu ara çok yoğunsun.allah kolaylık versin.
afiyet olsun canım, çok yememişsin kiiiKizlar selam ,,, ben geldimmm
Ben aksam bir yere davetliydim yazamadan ciktim
Önce menumu yazayim sonra gecmise bakicam..menum karisik gibi ama degil :))
Sabah 9:30 ve 13 arasi ( uzun surdu kahvaltim:)
2 dilim ekmek, 2 yk mantar sote, 2 yk melemen, 1 kk peynir,yogurtlu birkac salata az az tadina baktim..
Ögle ve sabah birlesti doktordan dolayi
Aksam
1 kase mercimek corbasi, minik bir tavuk parcasi, minik bir patates parcasi, 1 yk yogurtlu bezelye,2 yk salata, 4 catal tatli
Cok gibi gorunuyor ama disarda yedim tum gun ..sadece hep tadimlik yedim geveleye geveleye..toplam bir porsiyon anca olurdu :86::97:
afiyet olsun lahmacun sayısı fazla mı acabaaaaa (boyutunu bilmiyorum veeee canım çektiii)menü
sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 kk peynir
zeytin
ara:1 mandalina
çeyrek nar
öğle:2 kaşık patates püresi
ara:2 kuru incir
1 ceviz
akşam:1 kepçe çorba
4 fındık lahmacun
offff çok zor geçecek bu haftan yani. ben sağlıkçıyım nefret ederim doktora gitmekteeennnHehehe haklisin canim kolay degil o tabloyu yapmak..ama alisirsin cözersin isi sen
Canim doktorda iste..ilk defa gittigim bi doktordu ama begenmedim doktoru testi kendi doktoruma gidicem bi dahakne
Hem doktorla konustum kan verdim iste yarin yada obur gun sonuclar gelince konusucaz yine..orada cikan sekere görede seker testi yaptiricam yuklemeli..yarinda kadin doktoruna gidicem hala regl olmadim..hem kntrol olur..bi sorun yoksa..anliyamki artik regl gunlerim degisti:)
Yarin sabah 9 30 da dis doktoruna gidicem..bi minik dolgum dustu..hep dis ipi kullanirken dusuruyorum( doktorumda olsun sen kullan yinede diyor..ogleden sonrada diger doktora gidicem bu hafta doktor haftam olucak ama uzun zamandir zaten gerekiyordu..iyi oldu..bir cirpida hepsi hal olucak..ben zorlaniyorum doktotra giderken cunku hepsi farkli farkli sehirlerde..hic biri oturduggum yerde degil:/
benim için de selam söyle edirnemeeeZeynepçim bende 23 kasımda kilo mu bildirip gideceğim..Pazar günü Edirneye gidiyorum. 2 Aralığa kadar yokum.Listede geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.2 hafta listede olmam.Sonraki hafta girerim olur mu?
afiyet olsun canım bence çok yememişsinMENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz,zeytin
Kavrulmuş biber
ÖĞLEN
1,5 kepçe kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
1 lahmacun
Salata,ayran
Bugün ne çok yemişim beeeennn
az yemişsin ders çalışmıyor musun sen biraz daha dikkat etDunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates
Ogle :
1 elma
1 mandalına
Aksam :
1 ayran
2 tursu
Spor yok
canım yaa bence de gerilmekte haklısın keşke rica etseydin bebğim uyuyorken alır mısınız diye.. peki almadılar mı seni sonraaKizlar doktora gittim delirip geldimmmm,mm
Uyurken iceri almadilar
hadi hayırlısı bakalım annen ne diyor istemiyor muKizlarrr yatılı misafirimiz gitti oturmalı misafirimiz geldiiiii
Gelin adayimizz yarın gelicekmis yani bugünde burdayım
Ben gördüm gelincigimizi tatlı bi kız ama annemle abimin arasını bulana kadar ne ugrastikkkk
Evin çatısı yapılıyor ustalar var misafitrr var
Ders çalışmam gerekkkkk
Doktor vardi hemde 3 tane
afiyet olsun canım, çok yememişsin kiii
afiyet olsun lahmacun sayısı fazla mı acabaaaaa (boyutunu bilmiyorum veeee canım çektiii)
offff çok zor geçecek bu haftan yani. ben sağlıkçıyım nefret ederim doktora gitmekteeennn
benim için de selam söyle edirnemeee
afiyet olsun canım bence çok yememişsin
az yemişsin ders çalışmıyor musun sen biraz daha dikkat et
canım yaa bence de gerilmekte haklısın keşke rica etseydin bebğim uyuyorken alır mısınız diye.. peki almadılar mı seni sonraa
hadi hayırlısı bakalım annen ne diyor istemiyor mu
Doktor vardi hemde 3 tane
Ya aldilar ben sandalyeye oturunca bizimki dururmu korktu cocuk.hepside bön bön bakiyorlar
Haftalardir bekliyoum eli bs isimi halledemeden dondum..burada havalarda cok soguk o kadar yurudum bekledim ve odadan cikip geri geldim...aman neyse karnim davul gibi zaten onunda gerginligi var..bende nefret ediyorum doktora gitmekten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?