Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya sirf orasini anladim buraya yukleyis seklini anlamadim :)
Yok yok kandirmiyorum cesidim coktu ama birkac cataldi hep ve parcalar minik minikti:86:

Zeynepçim bende 23 kasımda kilo mu bildirip gideceğim..Pazar günü Edirneye gidiyorum. 2 Aralığa kadar yokum.Listede geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.2 hafta listede olmam.Sonraki hafta girerim olur mu?

(( okullarmi tatil?

Hic guzel olmamis:95::84:

benim aklımada ilk o geldi ama olur mu bilemedim.

bana uyar ben mesajlar açısından demiştim girmeye çalışırım yazabildiğim kadar yazarm canım

Kubracim kabul ettikten sonra diycektim ki zaten etmis..bende bir kere öyle yapmistim ..sevindim karariniza

Kübra cici hatice kaka :26: evet evet kübra hatice :95:

Hahha hatıce gormesıııınnn kızz :))))))
Ben cıcıym dmı
Cok tatlııı bır kızım ben

Dunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates

Ogle :
1 elma
1 mandalına

Aksam :
1 ayran
2 tursu
Lavas ekmekte yarım kofte

Ara : nescafe

Spor yok

Kizlar doktora gittim delirip geldimmmm,mm
Haftalardir bekliyorum gecen hafta izindelerdiiii gidemedim..dun aradim sadece sabahlari imkan var dediler..bebegimi birakica yer yok.. Erken ciktim özellikle yuruyerek gittimmi uyusun
Uyudu askim saatimden 10 dk once girdim beni randevuma 40 dk gec aldilar..ve dogal olarak uyandi istanbul
Sonra durmadi besiginde.herkes gerzek gibi bön bön bakiyor yeni termin yapalim dediler..kiza kiza ciktim..birakabilicegim kimse yokmu diyolar olsa birakirim dimii

Alti ustu 10 dk lik is icin 1 saat beklettiler sonra cocuk uyaninca birakicak kimseniz yokmu
Uyurken iceri almadilar

Parada ödemistimm ..o sinirle ciktim almadim da parami

Ya yersiz mi geriliyorum ben ?.
Dolgum dustu haftalardir rahatsizim

Hahha hatıce gormesıııınnn kızz :))))))
Ben cıcıym dmı
Cok tatlııı bır kızım ben

Tabiii hatice hic bahsetmemisti simdi 2 hafta yokum diyor :// bunun yaz tatilide yat yat yat bitmemisti

Dunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates

Ogle :
1 elma
1 mandalına

Aksam :
1 ayran
2 tursu

Spor yok

Canim cok azolmus aksam anladigim kadariyla bir lokma olmus,,bak hem ders calisicaksin,,böyle kafan calismaz :)) guzel yemek ye..hem calisirken acikinca canin ivir zivir istemesin

Günaydın kızlar,

Akşama sınavım var,iş arası ders çalışmaya çalışıyorum. Giremeyebilirim. Haberiniz olsun dedim

Bayılacammmmmmmmmmmmm yaaaaa
İstatistik hiçbirşey anlamıyorummmmmm

Basarilar guzellerim ..allah zihin acikligi versiiinnn

Kizlarrr yatılı misafirimiz gitti oturmalı misafirimiz geldiiiii
Gelin adayimizz yarın gelicekmis yani bugünde burdayım
Ben gördüm gelincigimizi tatlı bi kız ama annemle abimin arasını bulana kadar ne ugrastikkkk
Evin çatısı yapılıyor ustalar var misafitrr var
Ders çalışmam gerekkkkk

Sağlık sektöründe malesef böyleler. Randevuyu atoyorum 9 da veriyor ama doktor yok ortada en az yarım saat bekle bekle..

Tamam cnm
kızlar mesajda yazabıldıgım kadar yzrm ama ne sayablrm onlrı vs :)
Yenı uyandm kahvaltımı yaptım hemen not cıkarmaya basladımmm
Optum sızlerı
tamamdır kübra.kolay gelsi orti

Dunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates

Ogle :
1 elma
1 mandalına

Aksam :
1 ayran
2 tursu

Spor yok
kübra uzun uzun yazmışsın,görende bişey yemişsin sanacak.bu kadar az olmaz kübra
Günaydın kızlar,

Akşama sınavım var,iş arası ders çalışmaya çalışıyorum. Giremeyebilirim. Haberiniz olsun dedim
tamam canım,kolay gelsin.

Bayılacammmmmmmmmmmmm yaaaaa
İstatistik hiçbirşey anlamıyorummmmmm
ben her matematikten 2 kerede geçtim,serilerden 3 kere de geçtim.

valla insanı deli ederler.keyiften ağlatıyorsun çocuğu

bacım sen bu ara çok yoğunsun.allah kolaylık versin.

Sağlık sektöründe malesef böyleler. Randevuyu atoyorum 9 da veriyor ama doktor yok ortada en az yarım saat bekle bekle..

Doktor vardi hemde 3 tane

Ben beklerken benden oncede bi adami aldilar..beklme odasi a girmedim özellikle gözlerinin onunde durayimda bebegimi göz onunde bulundurup gerekesi bekletmesinler diye ..ama yokkk uyusucaklar..onlara ne senin bebeinden..15 yildir tum aile ayni doktora gidiyoruz,,hicmi hosgörüleri yok..bebek uyurken sizi alalim demiyolar..kaldiki saatimde gitmisim orada hazir bekliyorum.. Onumde gecikmis kimseleri soktular..ki isimde hani böyle keyfi temiz vs olur ok..dolgu dustu 10 dk li is ,,,zaruri..yoksa acele etmez bana en uygun zamanda termin alir rahat rahat giderdim bebeksiz..ama ortada zorda kalinmis b durum var...cok kizdim ve 15 yillik doktorumu degistiricem..cocuklarimin ilk doktorlariydi ..pire icin yOrgan yakilirmi iste böyle yakilir!...

okulda yiyecek birşey bulamadımmmmm ondan öyle oldu kızlar
yiyecemmm :)
teşekkür ederm kızlar :)
zeynep benim 1 sınıftaki mat bile duruyor ne yazıkki 3.cü girişimde geçerim inş

afiyet olsun canım, çok yememişsin kiii
menü
sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 kk peynir
zeytin

ara:1 mandalina
çeyrek nar

öğle:2 kaşık patates püresi

ara:2 kuru incir
1 ceviz

akşam:1 kepçe çorba
4 fındık lahmacun
afiyet olsun lahmacun sayısı fazla mı acabaaaaa (boyutunu bilmiyorum veeee canım çektiii)
offff çok zor geçecek bu haftan yani. ben sağlıkçıyım nefret ederim doktora gitmekteeennn
Zeynepçim bende 23 kasımda kilo mu bildirip gideceğim..Pazar günü Edirneye gidiyorum. 2 Aralığa kadar yokum.Listede geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.2 hafta listede olmam.Sonraki hafta girerim olur mu?
benim için de selam söyle edirnemeee
afiyet olsun canım bence çok yememişsin
Dunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates

Ogle :
1 elma
1 mandalına

Aksam :
1 ayran
2 tursu

Spor yok
az yemişsin ders çalışmıyor musun sen biraz daha dikkat et
canım yaa bence de gerilmekte haklısın keşke rica etseydin bebğim uyuyorken alır mısınız diye.. peki almadılar mı seni sonraa
hadi hayırlısı bakalım annen ne diyor istemiyor mu
Doktor vardi hemde 3 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…