Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

önce aklımdan çıkmadan belirteyim kızın yaşı 13 deği 23 ben yanlış yazmışım.sorry
cüzellerrrrrrrrrrr

yarın gelin adayımız gelicek:)))

bakalımm neler olucakkk

kötü görümceee olucammm
niye kız.yazık değil mi kıza.

numaracı pislikler.kim açlık grevinde kilo alır.iyi dayanmış hemşireler.

akşam yemedinmi dilek?afiyet olsun.

Bugünkü menüm

Sabah
1 ince dilim ekmek
2 dilim hindi füme

ara öğün
2 tane ceviz

Öğle
1 muz

Akşam
2 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
afiyet olsun ecem.

İyi akşamlarrr herkese... uyumadan tekrar bakarım..
iyi uykular.

Afiyet olsun...

Sabah
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
Çay

Öğlen
1 simit
1 diet cola
1 kutu peynir
1 havuçlu kek:83::83::83:

Akşam
Yoğurt
1 elma
kalorisi baya düşük olmuş gülay.afiyet olsun.

Kizcelerrr misafir geldi yatılı oturuyoruzz
Evimi istiyoruuuummmm
yazık sanaaaa

kalabalık oda versen bu defa koğuş mu hastane mi burası derler.

afiyet olsun.

kızlar izine ayrılabilirmiyim hiç giremeyecem cumrtsi snvlrm bşlıo yeni eve geldim derse oturdum hemen
oooo kaçan kaçana.sınavların kaç hafta kübra?

afiyet olsun ferhan.doktorda ne oldu,anlatsana.

menü
sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 kk peynir
zeytin

ara:1 mandalina
çeyrek nar

öğle:2 kaşık patates püresi

ara:2 kuru incir
1 ceviz

akşam:1 kepçe çorba
4 fındık lahmacun

Zeynepcim,, haticemin yazdigindan bisi anlamadim ama eminim burdan tablo yapmaktan cok daha kolaydir:))

Kızlar akşam yemeğine arkadaşlara davetliyiz. Geç gelebilirim haberiniz olsun

Hih bende arkadaslarimlaydim bugün

Ya evet cok saglikli greyfurt..zayiflamadaa cok etkili..aslinda ben seviyorum aci aci ama unutuyorum hep

cüzellerrrrrrrrrrr

yarın gelin adayımız gelicek:)))

bakalımm neler olucakkk

kötü görümceee olucammm

Hic sirasi degil cadiligin :)

Ben kesinlikle tavir ve tepki gösterirdim..cok zor bir durummus canim..cok kutsal bir is yapiyorsunuz..inaniyorum siz ibadet ediyorsunuz calisarak

Aksam yiyemedin mi?

Afiyet olsun...

Sabah
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
Çay

Öğlen
1 simit
1 diet cola
1 kutu peynir
1 havuçlu kek:83::83::83:

Akşam
Yoğurt
1 elma

El yapimiysa aslinda cok kötü degil bir dilim havuclu kek..aksamida hafif tutmussun..olmasa daha saglikli lifli , enerjisi cok kalorisi dusuk bir yemek olsa elbette daha iyi ama hepte olmuyor ki diymi? :)

Kizcelerrr misafir geldi yatılı oturuyoruzz
Evimi istiyoruuuummmm

Habersizmiydi

Nasil ayrilmislar..birbirlerindemi? Nasil? Ben erkek olsaydim cok baska biri olurdum..milletimiz cok sabirli..yorum yapamiyorum ..allah guc versin

Afiyet olsun

Hehehe haklisin canim kolay degil o tabloyu yapmak..ama alisirsin cözersin isi sen

Canim doktorda iste..ilk defa gittigim bi doktordu ama begenmedim doktoru testi kendi doktoruma gidicem bi dahakne

Hem doktorla konustum kan verdim iste yarin yada obur gun sonuclar gelince konusucaz yine..orada cikan sekere görede seker testi yaptiricam yuklemeli..yarinda kadin doktoruna gidicem hala regl olmadim..hem kntrol olur..bi sorun yoksa..anliyamki artik regl gunlerim degisti:)

Yarin sabah 9 30 da dis doktoruna gidicem..bi minik dolgum dustu..hep dis ipi kullanirken dusuruyorum ( doktorumda olsun sen kullan yinede diyor..ogleden sonrada diger doktora gidicem bu hafta doktor haftam olucak ama uzun zamandir zaten gerekiyordu..iyi oldu..bir cirpida hepsi hal olucak..ben zorlaniyorum doktotra giderken cunku hepsi farkli farkli sehirlerde..hic biri oturduggum yerde degil:/

Birde unuttugum seyler var

Aksam yemeginde 3 4 minik cok minik pirasa sarmasi ..cok kucuktu
Spor olarakta yarim saat yuruyus ve 5*5 yoga hareketleri

24 Kasım-02 Aralık 2012 arası canım ...

Daha önce bende duydum ama denemedim.Denemek lazım.
Germez olur mu hiç. Orda olsam bir kaşık suda boğasım gelir onları. Açlık grevi ama nasıl iyi baktılarsa 50günden fazla gündür yaşıyor adiler. Ölüp gitmediler.

Akşam nerde:44:

Bugünkü menüm

Sabah
1 ince dilim ekmek
2 dilim hindi füme

ara öğün
2 tane ceviz

Öğle
1 muz

Akşam
2 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
Afiyet olsun.

Az az diye kandırıyor musun ne Hadi kabul edelim bari.Afiyet şeker olsun.

menü
sabah:2 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 kk peynir
zeytin

ara:1 mandalina
çeyrek nar

öğle:2 kaşık patates püresi

ara:2 kuru incir
1 ceviz

akşam:1 kepçe çorba
4 fındık lahmacun
Bende lahmacum yedim Afiyet olsun canım.

Zeynepcim,, haticemin yazdigindan bisi anlamadim ama eminim burdan tablo yapmaktan cok daha kolaydir:))
Aşkolsun çok kırıldım beni nasıl anlamazssın. Office programlarından word sayfasından bahsettim o kadar

Zeynepçim bende 23 kasımda kilo mu bildirip gideceğim..Pazar günü Edirneye gidiyorum. 2 Aralığa kadar yokum.Listede geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.2 hafta listede olmam.Sonraki hafta girerim olur mu?

MENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz,zeytin
Kavrulmuş biber

ÖĞLEN
1,5 kepçe kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
1 lahmacun
Salata,ayran
Bugün ne çok yemişim beeeennn

Zeynepçim bende 23 kasımda kilo mu bildirip gideceğim..Pazar günü Edirneye gidiyorum. 2 Aralığa kadar yokum.Listede geri dönmek üzere ayrıldı yazalım.2 hafta listede olmam.Sonraki hafta girerim olur mu?
tamam hatice.kübrada madem 23 ünde kilosunu bildirsin,onuda senide dönmek üzere ayrıldı yazalim .çok üzülüyorum ben ama ya.darma duman oldu grup
MENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz,zeytin
Kavrulmuş biber

ÖĞLEN
1,5 kepçe kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
1 lahmacun
Salata,ayran
Bugün ne çok yemişim beeeennn
afiyet olsun.sana göre çok olmuş.

Son düzenleme:
tamam hatice.kübrada madem 23 ünde kilosunu bildirsin,onuda senide dönmek üzere ayrıldı yazalim .çok üzülüyorum ben ama ya.darma duman oldu grup

Canım Kübrayı izinli yazma.Kübracım cuma günü kilo bildirimi yapabilirse sadece mesaj atma konusunda izinli olsun.Olmaz mı kızlar?Ben evde yokum.Annemlerde de tartı farkı olur.O yüzden izinli yazılmak istiyorum.

bana uyar ben mesajlar açısından demiştim girmeye çalışırım yazabildiğim kadar yazarm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…