aynen öyle oluyo canım maleseffSağlık sektöründe malesef böyleler. Randevuyu atoyorum 9 da veriyor ama doktor yok ortada en az yarım saat bekle bekle..
ayyy sorma yaaaaatamamdır kübra.kolay gelsi orti
kübra uzun uzun yazmışsın,görende bişey yemişsin sanacak.bu kadar az olmaz kübra
bacım sen bu ara çok yoğunsun.allah kolaylık versin.
Doktor vardi hemde 3 tane
Ben beklerken benden oncede bi adami aldilar..beklme odasi a girmedim özellikle gözlerinin onunde durayimda bebegimi göz onunde bulundurup gerekesi bekletmesinler diye ..ama yokkk uyusucaklar..onlara ne senin bebeinden..15 yildir tum aile ayni doktora gidiyoruz,,hicmi hosgörüleri yok..bebek uyurken sizi alalim demiyolar..kaldiki saatimde gitmisim orada hazir bekliyorum.. Onumde gecikmis kimseleri soktular..ki isimde hani böyle keyfi temiz vs olur ok..dolgu dustu 10 dk li is ,,,zaruri..yoksa acele etmez bana en uygun zamanda termin alir rahat rahat giderdim bebeksiz..ama ortada zorda kalinmis b durum var...cok kizdim ve 15 yillik doktorumu degistiricem..cocuklarimin ilk doktorlariydi ..pire icin yOrgan yakilirmi iste böyle yakilir!...
afiyet olsun canımmbugün protein günü yaptım bakalım olacak mı
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 kk peynir,
öğle: ızgara galiba karnıbahar ve domates, 1 dilim kepek ekmeği 13-4 kaşık yoğurt, salata
akşam: 1 kase mercimek çorbası , 2 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
ara: çay 2 parça bisküvi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaYa sirf orasini anladim buraya yukleyis seklini anlamadim :)
Yok yok kandirmiyorum cesidim coktu ama birkac cataldi hep ve parcalar minik minikti:86:
Hic guzel olmamis:95::84:
Kubracim kabul ettikten sonra diycektim ki zaten etmis..bende bir kere öyle yapmistim ..sevindim karariniza
Kübra cici hatice kaka :26: evet evet kübrahatice :95:
Sen tatlısın o doğru da bu cadı bana neden kaka dediHahha hatıce gormesıııınnn kızz :))))))
Ben cıcıym dmı
Cok tatlııı bır kızım ben
Yarım köfte nasıl oluyor kız :44:Dunku menum :
Sabah :
1 haslanms yumurta
2 dılım cavdarlı ekmek
Peynır
Domates
Ogle :
1 elma
1 mandalına
Aksam :
1 ayran
2 tursu
Lavas ekmekte yarım kofte
Ara : nescafe
Spor yok
Yersiz olmamış.Tanımayıp ilk gittiğin bir doktor olsa neyse de madem tanışıyorsunuz kötü yapmışlar.Kizlar doktora gittim delirip geldimmmm,mm
Haftalardir bekliyorum gecen hafta izindelerdiiii gidemedim..dun aradim sadece sabahlari imkan var dediler..bebegimi birakica yer yok.. Erken ciktim özellikle yuruyerek gittimmi uyusun
Uyudu askim saatimden 10 dk once girdim beni randevuma 40 dk gec aldilar..ve dogal olarak uyandi istanbul
Sonra durmadi besiginde.herkes gerzek gibi bön bön bakiyor yeni termin yapalim dediler..kiza kiza ciktim..birakabilicegim kimse yokmu diyolar olsa birakirim dimii
Alti ustu 10 dk lik is icin 1 saat beklettiler sonra cocuk uyaninca birakicak kimseniz yokmu
Uyurken iceri almadilar
Parada ödemistimm ..o sinirle ciktim almadim da parami
Ya yersiz mi geriliyorum ben ?.
Dolgum dustu haftalardir rahatsizim
Aman aman neler duyuyorumTabiii hatice hic bahsetmemisti simdi 2 hafta yokum diyor :// bunun yaz tatilide yat yat yat bitmemisti
Tembel seniiiiokulda yiyecek birşey bulamadımmmmm ondan öyle oldu kızlar
yiyecemmm :)
teşekkür ederm kızlar :)
zeynep benim 1 sınıftaki mat bile duruyor ne yazıkki 3.cü girişimde geçerim inş
benim için de selam söyle edirnemeee
Afiyet olsun canım.bugün protein günü yaptım bakalım olacak mı
dünkü menüm
öğle: ızgara galiba karnıbahar ve domates, 1 dilim kepek ekmeği 13-4 kaşık yoğurt, salata
afiyet olsun dilek gayet güzel olmuşbugün protein günü yaptım bakalım olacak mı
dünkü menüm
hımmmmmmmmmmm ben gelememmisafirler gittiii
mutfak toplancakkkkk
yardıma gelmek isteyen var mı?
tey tey teyRegl olduuuuummmmmmmm
Tam doktor icin cikiOrdum wcye girdim olmusum
Bitince gidicem artik
ooo cıstak cıstak hoşgeldinHerkese selam
millet burdada devlet yok.Nerde bu devlet nerde bu millet :44:
Nerde bu devlet nerde bu millet :44:
Bende görmedim. Listeye girme hakkını kaybettiafiyet olsun dilek gayet güzel olmuş
hımmmmmmmmmmm ben gelemem
tey tey teyvatana millete hayırlı uğurlu olsun.dr işine gelince bencede değiştir.bunca yılın hatrı olmalı bencede.
ooo cıstak cıstak hoşgeldin
millet burdada devlet yok.
kızlar yeni gelen tatlı patates gelmiyor demi hiç.ben yanlış görmüyorum?nurgülde yoktu bugün hiç,nermin zaten yok...
O zaman sen yakında mezun olursunkızlar bir süredir dietten yorulduğumu hatta sıkıldığımı hissediyorum.kısmet olurda 65 i görürsem mezuniyetimi istemek niyetindeyim.son kalan 5 ide yavaş yavaş veririm inşallah.en kötü ihtimal ramazanda gider.
yok kız 1-1.5 aydan fazla sürer benim 65 olmam.Bende görmedim. Listeye girme hakkını kaybettiNermin bu hafta gelecekti ama istanbul gezisi uzadı gakiba :44:
O zaman sen yakında mezun olursunEeee kaptanım dur hele nereye.
öğleye ne oldu haticeMENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Birazcık melemen
ARA
Kırmızı biberli naneli yoğurt
Ceviz
AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Öğlen okuldaki yemeği sevmedim. Bende birkaç dilim ayva yedim.O yüzden yazmaya bile gerek duymadım.yok kız 1-1.5 aydan fazla sürer benim 65 olmam.
öğleye ne oldu hatice
ayvayı yediğini itiraf edemedin mi haticeÖğlen okuldaki yemeği sevmedim. Bende birkaç dilim ayva yedim.O yüzden yazmaya bile gerek duymadım.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Birazcık melemen
ARA
Kırmızı biberli naneli yoğurt
Ceviz
AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
ayvayı yediğini itiraf edemedin mi hatice
Herkese merhabaaaaa..
Sabah
1 kase yoğurt
Öğle
1 kase Antep çorbası
Akşam
3 midye dolma
çeyrek kokoreç
Akşam çok yediğim için yemek faslı bugün kapanmıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?