Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zenim ellerine sağlık canım... bayağı zaman ve emek harcıyorsun ama emin ol değiyo...
okurken herkes gözümün önününden tek tek geçio :))
yeni hedeflerimizi belirleyelim
spor için de ayrıca bi günlük tutalım
bu arada değerlendirmede sen yoksun sanırım :)) sein hakkında dabilgi alalı :))
sen ii gidiyorsun zaten ama sende hedefini yaz canım

kendimi unutmuşum canım ya :))) dur ekleyeyim hemen....

ben ideal olanı belirleyip bu hafta tüm üyelerden 0.5 ile 1 arasında kilo vermelerini hedeflemelerini istiyorum... tabii ben 2 kilo vereceğim diyen çıkarsa seviniriz...
ideal olan haftada 1 kilo vermekmiş dostlar hadi bakalım kimler 121. etapta bir kilo vermiş olacak :))

zenimcim ellerine sağlık süper olmuş değerlendirmeler...
herkesi atlamadan tek tek okudum...
ben aslında bu hafta 3 kilo vermek istiyorum..ama metabolizmamın durumuna da bakmam lazım..ya bazen ne kadar dikkat etsek de kilo veremiyoruz...

bitanem sen 3 kilo vermek iste ve yarısını ver gerekirse... hedefini belirlemek bence önemli olan... ben ilk zamnalar çok çabuk veriyordum ama artık yavaşladı.
sana tavsiyelerim şunlar olabilir;
lahana çorbası yap kendine tadı kötü ama inanılmaz yağ yakıyor diyetisyenim sebze çorbalarında lahanayı unutma diyor hep.
çorba için mercimek yerine sebze çorbası iç ve lahanalı olsun.
sporu aksatma hiç bu hem metabolizmanı hızlandırmanı sağlar hemde vücudunu sıkılaştırır, ee kiloları veripte sarkmayalım değil mi :))

suyu sakın atlama idrarırın rengini kontrol ederek iç ama çok az sarımsı bir rengide olsa su içebilirsin demektir günde 3 lt ye yakın su içersen birde üstüne idrar söktürücü özelliği olan bitki çayı, yavaşlayacak metabolizma göremiyorum :))

yeşil çayı sevmeyi öğrenmemiz şart, ben bugün aylar sonra siyah çay içmeyi denedim ama içemedim tadı kötü geldi bana. ki ben günde 10 kupa siyah çay içerdim eskiden ama artık yeşil çay içiyorum

diyetteyim dememek gerekli bizler sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz, hatalı beslendik ve kilo aldık şimdi doğruyu bulup ideal kilomuza döneceğiz...

harika bilgiler bunlar..kendimi çok motive olmuş hissediyorum..hemen kendime bir yeşilçay demliyorum şekercim...

selam arkadaşlar sonunda sınav çilesinden kurtuldum ve aranızdayım dünya varmış demek istiyorummmm :enbuyukkk:
bitti ve kafam rahat sonucuna dair bi bilgim yok henüz biraz zordu sorular 2 hafta sonra öğreniriz ne de olsa şimdi onun hesaplamalarına giremicem :sm_cool:
dönüşte özellikle yolları uzattım yarım saat oyalandım dolmuştan inince bugünki sporumu yapmış oldum sanırım darısı diğer günlere umarım aksamadan devam ederim bu arada zenimcim analizleri tam okuyamadım herkesinkini tek tek okuycam daha sonra sadece kendiminkine baktım şimdilik spor konusunda iyi gaza getirmişsin beni ben bu dopingle aksatmadan devam ederim heralde zemuszemus

amanda aman çorbamı içtim kociş yoktu bugün kaçtım takımımın sayfasına iftardan önce tartıldım arkadaşlar77.5 yani bir haftada 1.400 gr vrmişim çok mutluyum çookkkkkkkkkkkk
buarada zeninciğiim cumartes, günü hedefim 78 di hedefimi geçmiş görünüyorum ayrıca su konusunda üzerime tanımam ama senide merak ettim doğrusu birşey daha değerlendirmelerin süper olmuş canımmmmmmmmmmmmmmmm

yediklerimi yazayım da gideyim çeyrek kase çorbe 2 dilim salam kağıt inceliğinde 3-4 zeytin birkaç sigara böreği yarım kase yoğurt 1.5 litre su hepinizi öptüm tatlı yemedim ama birazdan üzüm yemeyi planlıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar umarım herkesler iyidir.bu hafta kaçıncı olduk bilmiyorum ama sonuncumuyuz.biri hayır desin lütfen.geçmişi okuyamıyorum.işlerim çok.ay birde uykum var anlatamam.bhr cım bu arada gözün aydın hayatım,inşallah güzel sonuçlar alırsın.birazdan yeşil çay içecemsuyum iftardan beri 1.5 lt oldu.akşam yediklerimi yazayım. 1 çorba kaşığı tavuk 2 çorba kaşığı pilav bol salat ve 4ad tulumb tatlısı.daha birşey yok yarın oruç tutmuyorum kızlar hafta tatilim ve denize gitmek istiyorum.eylül 1-15 arası dniz muhteşem oluyor.kaçırmak istemiyorum,bir yandan üzülüyorum ama ne yapayım gitmek istiyorum.(timsah gözyaşları akıtıyorum).umarım eğlenebilirim.neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.

saol canım benim sonunda kurtuldm bu arada korkma sonuncu değiliz ama sondan ikinciyiz :kedi:
tatilde bizim yerimize de eğlen canım ben bu yıl hiç bir yere çıkamadım evden seneye ben ve hayalimdeki vücutla birlikte gideriz inşallah zemuszemus

bhrcım geçmiş olsun sınavlar için....
melzeyit çoook sevinim canımmm....
ad canım sondan bi önce (
ama haftaya derecedeyiz inş.

yediklerimi yazayım
2 hurma
1 cup çorba
1/2 cup kabak
1/2 cup yoğurt
90 gr biftek
50 gr pide
1 light cola
1 turşu
salata

şimdi çay içiyorum ve yanında 5 gr çikolata :)) yani minik bi dilim

bhrcım geçmiş olsun sınavlar için....
melzeyit çoook sevinim canımmm....
ad canım sondan bi önce (
ama haftaya derecedeyiz inş.

saol canım yaaa bi ohhh dedim sonunda senin yazdıklarını da okudum diyetisyenin motive etmiş çok güzel listende değişiklik falan yaptı mı peki?

canım git tatil yap birgünde olsun keşke bende oralarda yada deniz olan biyerlerde yaşasam hiç çıkmam diyorum

sınavların için geçmiş olsun bugün benimde sınavlarım vardı ama unuttum ee boşa dememişler namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış

yediklerimi yazayım
2 hurma
1 cup çorba
1/2 cup kabak
1/2 cup yoğurt
90 gr biftek
50 gr pide
1 light cola
1 turşu
salata

şimdi çay içiyorum ve yanında 5 gr çikolata :)) yani minik bi dilim

canım ya iki gündür turşu görüyorum menünde diikatimi çekti ödem oluşmuyormu vücudunda merak ettim doğrusu ben birtane bile yesem bitiyorum

arkadaşlar şu elma diyeti yapanlar dikkatimi çrkiyor yapsammı acaba adcığımmı yapmıştı bilen veya yapanınız varmı

mlzeyit canım diyetisyene sorarak yiyorum... şişkinlik yaparsa bırak dedi... zaten sadece 1 ufak salatalık hakkım var... geçen hafta şişkinlik yaptı bıraktım 2 gündür ii hissediyorum....
bi de iftardan sonra 30 dk yürüyüşümü yaptım bağırsak problemime yardımcı oldu... ama yarın yemem... genelde hafta da 2 en fazla 3 yiyorum
bhrcım listemde değişiklik yok ama yarın güzel gün benim için... istediğimi yiyeceğim canımmm
eşim bi yerden yer ayırt ettirdi... inanın kızlar heyecanlıyım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…