tamam kaptan hemen uğruyorum...gerçekten motive olmak çok önemli yaa...kızlar bir şey rica edeceğim hepinizden.
biliyorsunuz 5. takım bizim kardeş takım. Tatil sonrası bir türlü toparlanamadılar. Hergün ya da arada bir onlara da uğrayıp yazarsanız belki motivasyonları paylaşımları artar biraz.
Onlar bizi çok toparlamışlardı.
bu arada ben dün gece bir iftar yemeğine davetliydim.dışarıdaydık...
yarım kaseden az mercimek çorbası
az beğendi
1 börek
yatarkende yeşil elma yedim
günadın arkadaşlar kilom 77.3 olsun biliyosunuz ödem problemi yaşıyorum o yüzden 77 diyemiyorum sltı süpriz olsun dün 3 litre suyumu içtim öğleden snrda çarşıya yürüyerekinmiştim bu spor sayılırmı aralıksız 1 saatten fazla yürüdüm bugün koşu bandımı açıyorum inşallah
canım tempolu yürüdüysen tabii ki en güzel spor ama sen yinede koşu bandını aç... bak sho ve ben başladık birbirimizi takip ediyoruz istersen sen de bu konuda aramıza katıl...
melis08: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
patbori :74.5
tinkivinki yeni katıldın aramıza sanırım. hoşgeldin..slm kızlar..
dün iftardan sahura kadar 3 litre suyumu tamamladım..
sahurdada omlet peynir zeytin domates yedim kahvaltı yaptım uyani akşamada beyaz et var haşlanmış bol bol su içicem yeşil çay içicem.. hadi hayırlısı..:)
bu arada ben dün gece bir iftar yemeğine davetliydim.dışarıdaydık...
yarım kaseden az mercimek çorbası
az beğendi
1 börek
yatarkende yeşil elma yedim
canlarım bu gün güzel bir gün
400 gr vermiş görünüyorum baskülde..umarım devamı gelir..
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 k.k peynir domates ve 1 tane incir reçeli yedim..
suyumu içmeye başladım...şimdiden 1 e yaklaştım
günadın arkadaşlar kilom 77.3 olsun biliyosunuz ödem problemi yaşıyorum o yüzden 77 diyemiyorum sltı süpriz olsun dün 3 litre suyumu içtim öğleden snrda çarşıya yürüyerekinmiştim bu spor sayılırmı aralıksız 1 saatten fazla yürüdüm bugün koşu bandımı açıyorum inşallah
günaydın kızlar...biraz geç kalktım
ben diyet listeme uygun yemeğimi yedim
melis08: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
bayrama kadar 65.9 u görmek istiyorum en azından
bu arada sadece 1.5 lt su içtim ... suyun yerini hiç bişi tutmaz ama ramazandan dolayı çaya yine çok düştüm
30 dk yürüdüm
slm kızlar..
dün iftardan sahura kadar 3 litre suyumu tamamladım..
sahurdada omlet peynir zeytin domates yedim kahvaltı yaptım uyani akşamada beyaz et var haşlanmış bol bol su içicem yeşil çay içicem.. hadi hayırlısı..:)
tinkivinki yeni katıldın aramıza sanırım. hoşgeldin..
bu arada kilolarımız çok yakın..umarım hedeflerimize ulaşırız
mrb arkadaşlar dün gece ezana 15 dk uyandık kimse saatini kurmamış o yüzden ayaküstü yemek zorunda kaldım hafif bişeyler hazırlama gibi bi lüksüm yoktu o yüzden 1 tane gözleme yedim biraz peynirle :kedi: akşamada menüde ağır şeyler var bakalım nasıl en hafif şekilde atlatabilicem CADIARZU
bugün dışardaydım malumunuz sınavım vardı ve çok kötü geçti(
akşama bir arkadaşımın iftarda misafiri vardı tam 5 çeşit yemek yaptım resmen canım çıktı vallaha süper spor sayılır hiç bana sayılmazz falan demeyin, gün içinde 2 kez 30 dakikalık yürüyüş yaptım ve toplam 3 lt su içtim. dünde 3 lt su içmiştim yani benim hedefim günde 3 lt su :)) ama şimdi 1 lt su yanımda yatana kadar içeceğim.
yediklerime gelince hep aynı kahvaltı artık deli olcam ben bu kahvaltıdan yarın yeni bir şey isteyeceğim diyetisyenimden :) öğlen bir kiloya yakın üzüm :) çok tazeydi valla bir parta yedik... akşamda yaptıüım yemeklerin tadlarına bakaren yediğim birer kaşık yemek, bir kase salata :)
canım arkadaşının misafirine sen mi yemek yaptın hem de 5 çeşit ben kendi misafirime ancak o kadar yapıyorum sositososito
hemde misafirinin biri aşçı idi :)) ama çok beğendiler mantı bile yaptık kayseri mantısı hemde, çorbası yemeği pilavı zeytinyağlısı salatası derken akşam ettik valla... hatta servisi bile ben yaptım :)) annem görse gözleri yaşarırdı herhalde evde pek değil hiç iş yapmam.
aylardır doğru dürüst yemek yapmamıştım özlemişim ama mutfaakta olmayı o telaşı...
hem ben yaptığım yemekten yiyemiyorum böyle bir kötü huyum var, du ediyorum şimdi Allahım beni zayıflatamıyorsan etrafımdakileri şişmanlat diye ee bende şişmanlamalarına yardım ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?