Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdiden afiyet olsun bolca ye diyecem ama yenmiyor ki

elma diyetini sanırım sho yapmıştı yada başka biri tam hatırlayamadım ama dayanamayıp yarım bırakmıştı....

tahmin ediyorum dayanılacak değil ama çok güzel kilolar verişlmiş acaba buda şu su orucu gibi bişeymi

bhrcığım çalışmamıştım zaten bugün eşimin telsizinden sınav evrakları toplanıyor denince aman dedim bugün sınav vardı eşimde kızdı ama yapacak bişey yok

kışın ben hiç duramam turşusuz bu kış zor geçecek desenize mafoldumben
şimdiden afiyet olsun o zaman canım canının istediği her şeyden azar azar da olsa ye ki aklın kalmasın bidaha çünkü biyerde okumuştum eğer bi şeyi canınız çok isterse beyin onu uyarıyormuş ve yemiş kadar oluyomuşsun bana da mantıklı geldi sonuçta herşey beyinde bitiyor di mi :1no2:

selam kızlar uzun zamandır yoktum... 10 günlük izin almıştım sizden ama biraz uzadı babam beni zorla yazlığa götürdü orucu orda tutalım diye mecburen 15 gün orda kaldım... guruptan kovuldummu?::S beni bilgilendirirmisiiniz??

canım izinli yazıldıysan sorun olmaz... tabii melis en kısa zamanda seni bilgilendirir...

kızlar çok sancım var bugün ya hala regl olamadım onun verdiği hem stres hem sancı hem de şişkinlik..sizin önereceğiniz bi bitki varmı adet düzensizliği için netten baktım ama kullanıp faydasını gören varsa yazarsanız memnun olurum mafoldumben

canlarım iyi geceler, öncelikle melyezitcim sanırım yanlış bir değerlendirme de bulunmuşum kilo verimiyle ilgili özür canımcım :)))
baharcım sınavlarının bitmiş olmasına sevindim benim yarın sınavım dualarınızı bekliyorum henüz hiç çalışmadım ama inşallah sınavdan önce bir kez okurum :)

akşam yemek yiyemedim koşturmaktan misafirlerim vardı bitki çayıda içemedim...
gün içinde çok kahve tükettim ve kendime çok kızıyorum (

süpersin cadı yaaa..çok iyi vermişsin.darısı banaaaaaaaaa...ay kızlar valla takım süper..kendimi çok motive olmuş hissediyorum
kaydirigubbakcemile3

akşam 1 kase tavuk çorbası yarım dilim börek bolca salata yedim
2 tane tulumba tatlısı
1 incir 3-4 tane üzüm
3 lt suyumu içmiş bulunuyorum..yatana kadar da içerim
1 kupa eşilçay içtim.şimdi 1 tane daha demliyorum

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim haftaya cmrt evimdeim özledim artık ya insallah eve gidince tekrar diyete baslarım bakalım 1 hafta giremem ama ondan sonra daha sık gelirir insallah kendinıze iyi bakın

nasılsın??
diyet ,ramazan nasıl gidiyor... neler yaptın tatil nasıl geçti??

saol canım iyiyim allaha şükür
diyet iyi gidyo ama oruç tuttuğum için iftarada biraz kaçırıyorum kaçırcağımı bildiğim içinde anneme sebze yaptırıyorum.. sahurda kahvaltı yapıyorum bol bol su içiyorum iftardada 2 litreyi tamamalamaya çalışıyorum... ama neyaparsam yapıyım 1 kilo almışım ya.. ramazanda hem oruç tutup hem kilo veren birileri varmı burda?? zaten okulda açılıcak okulda neyapıcam bilmiyorum fastfood dan başka bişeyde satmıyolar onuda bi şekilde çözmem lazım... bide bişey daha sorucam kızlar benim reglm dün bitti ama hala kilom olduğundan daha fazla görünüyo olabilirmii.. buarada antalyada oruç tutmak çok zor oluyo yaaa ... çok sıcak burasıı...!!

sürekli sabote ediyor şimdi ramazan gün içini iyi atlatıyorum akşam da arada bir denk geliyoruz. Ama ramazan bitince nasıl tutacağım hiç bilmiyorum. Tatil kilolarımın da nedeni annemdir.

yemek iyiymiş de tatlılar biraz fazla kaçmış canımcım.ama kadayıf dolasıda süreki yaplıp yenen bişey değil ki...yerimseniben

canım haklısın 2 günlük kaçamak ben de neyseki kilo olarak yansımadı ama veremedim de daha çok dikkat edeceğim söz akannehir
sen de alışırsın canım az yemeye merak etem. Mideleri biraz küçültmeliyiz değilmi.
Bu arada 3 kilo verebilirsin tabi çok hızlı almıştın ama kendini çok strese sokma hayatım ne gitdiyse kardır her 100 gr bizden gidiyor

harika bir analiz olmuş. Teşekkür ederiz. Spor ben de istiyorum ama bakalım nasıl ve hangi şartlarda, çok zor görünüyor en azından evde küçük cadım sürekli peşimde. Ama beraber nivea body yapabiliriz belki.
Tüm takım adına da teşekkürler çok motive edici oldu. Hadi kızlar birinciliğe :hooray:

bence su birincimiz sen spor birincimiz poly olacak gibi. Ama bu hafta dengeler değişebilir tabi. Hadi bakalım.

hadi canım atlattın, iyi sonuçlar alırsın inşallah.

canım harikasın çok güzel kilo veriyorsun. Su birincisi sen mi olacaksın yoksa CADIARZU
hergün yazın içtiğinizi en iyisi.

eylül denizinin çok güzel olduğunu duymuştum ben de.
bizim takımda tulumba gözüme çarpıyor srekli herkes tulumba mı yiyor klava:

ne güzel bir habaer. Sen yine de çok kaçırma canım.

yok hayatım kovulmadın tabi. Ama sen ve sanırım güzlizgüle de yazmadım ikiniz için de en kısa zamanda bir yer ayarlayacağım listelere yansıyana kadar paylaşıma devam ediniz tatlışkolar.
ramazanda kilo veriyoruz aramıza bekleriz :)
gülizgül bu arada geçen hafta kilo bildirimini geç yaptın, 12'ye kadar bildirimler tatlım

Son düzenleme:
kızlar akşam iftarda 1 kase brokoli çorbası, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk güveç, bol salata yedim. Bi de 3 ince küçüçük :) dilim patlıcan kızartma, 2 biber kızartma yedim.
herşey harikaydı rüya annemin araması ile bozuldu madoya gitmek istiyormuş. Neyse kalktık gittik ben bir şey sipariş etmedim. Annemin yoğun ısrarlarıyla onun cup darkından tırtıkladım. Kızıma tavuk göğsü istemiştim hepsini bitiremeyince ondan 2 tk. aldım. Sonra geldim sı<mışım meyve de yiyemedim.

sahurda 1 küçük dilim pide, peynir, domates ve biberli tost. Pideninn içini almıştım ona da az bal sürdüm. form çayımı içtim sütümü içtim suyumu bitirmeliyim ezan okunacak.

kızlar bir şey rica edeceğim hepinizden.

biliyorsunuz 5. takım bizim kardeş takım. Tatil sonrası bir türlü toparlanamadılar. Hergün ya da arada bir onlara da uğrayıp yazarsanız belki motivasyonları paylaşımları artar biraz.
Onlar bizi çok toparlamışlardı.

Hedef kilolar (11 Eylül Cuma için) buradan devan edin şekercikler (zenincim bunlar yeterli mi başka istediğin bir şey varsa eklersin tatlım)

melis08: 59.5

bu arada ben dün gece bir iftar yemeğine davetliydim.dışarıdaydık...
yarım kaseden az mercimek çorbası
az beğendi
1 börek
yatarkende yeşil elma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…