kızlar bu form çayının içinde şu meşhur beşibiyerde mi var yerimseniben
ben 75dk yürüdüm.....:)) yürümesem herhalde uyuyamazdım :))
meliscim maleseff hala spora başlayamadım
bu gün plates topumu şişirdim..tam yapacaktım cd yi bulamadm.gitmeden arkadaş kopyalamak için almıştı..hala vermediğini farkettim...
yürüyüşe falan da çıkmadım..bakıcımız haftasonu gelmiyor..oğulcuğumu da bırakamıyorum..ama yarından itibaren başlarım artık bişeyleri
bende duymuştum sık tüketmemek gerektiğini günde 2 fincanı geçmemeyi öneriyorlar bana bi süre yeşil çayım ve kekik+fesleğen çayım yetecektir fazlası hastanelik etmesin sonra kaydirigubbakcemile3
bende duymuştum sık tüketmemek gerektiğini günde 2 fincanı geçmemeyi öneriyorlar bana bi süre yeşil çayım ve kekik+fesleğen çayım yetecektir fazlası hastanelik etmesin sonra kaydirigubbakcemile3
canım yeşil çayı da 2-3 fincan tavisye ediyorlar... bende kışın bilmiyordum 4-5 fincan tüketiyordum doğru değilmiş...baharcım yeşil çay için de aynı şey geçerli mi?yoksa normal çy gibi istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz
baharcım yeşil çay için de aynı şey geçerli mi?yoksa normal çy gibi istediğimiz kadar tüketebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?