Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar iftar çok geç ben yiyorum kızımı yedişriyorum sonra uyku modu uyut falan bu saat oluyor ancak gelebiliyorum çok koşturmaca oluyor akşamları. Neyse ramazan bitince tekrar eski düzene döneriz.
neler yedim yazayım
sahurdaki,ni yazmıştım.
iftarda 1 kase hanımağa çorbası (yeni çıkmış aldım hemen, hiç hazır yemem ama denedim güzelmiş), 1 dilim sbzeli fırın makarna, 1 köfte, birkaç patates.

şimdi form çayımı içiyorum 1 küçük kurabiye yedim.
tartıda 300 gr eksik çıktım. kaydirigubbakcemile3

rica ederiz mehalim ne demek.
siz bizleri az mı toparladınız. Takımca çıkartma yapıyordunuz bu işler böyle motivasyonla oluyor herşey.
Her zaman yanınızdayız.
en büyük kardeş takım.:lepi:

selam kızlar ben geldimmmmm :)))
valla yedim yemeğimi mutluyum... ne yedin diye sormayın ama diyetisyenim için yediklerimi yazdım
75 dk yürüyüşümü yaptım
yarın tartı da neler olur bilmiyorum

ohh süper olur bence yürüyüşünü de yapmışsın 200-300 gider bence.

baharımreglin geçtiğinde birden ineceksin sakın kaçamak yapma en az 1 kilo yüzün gülecek.

keşke bende yaptıklarımdan yiyemesem :)) bu kadar kilolarımın sebebi hem yapıp hem yemek... hiçte üşenmem... öğle yemeklerimi (tek başıma ) bile özenle hazırlarım (

ben de sen gibilere hayranım dosbam.
6 ay ingilterede kaldım ya hep açtım üşengeçlikten sabah öğlen sandviç, akşam ya sadece çorba ya fırında tavuk ya makarna yedim. Hiç sevmem tek kendime yemek yapmayı. 60 kilo gitmiştim 52 döndüm ama kansızlık oldu çok fena peşine hamile kaldım kansızlıkla mücadele edene kadar canımız çıktı.

Son düzenleme:
Hedef kilolar (11 Eylül Cuma için)

melis08: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
patbori: 74.5
zenim: 71
bhr.87 : 80.3

evet canlarım listemizi tamamlayalım değilmi?

meliscim inşallah bu huyum değişmezde bende yemek yemekten uzaklaşırım...

ee benden ve melyezitcimden başka içtiği suyu sayan yok gibi

meliscim benimkide çok ii değil tek başıma kral sofrası hazırlar ve tek başıma çayımı demler içerim...ama bundan sonra da öğün atlamadan bunu yapcam tek bi şartla kalorisi daha az vee daha sağlıklı besinlerle...

zenincim benim suyu saymama gerek yok 2 lt yi zor bitiyriyorum 1. olamam belki oruçlıu olmasam üzerine çıkabilirim ama şimdi olmuyor.

baharım reglin geçtiğinde birden ineceksin sakın kaçamak yapma en az 1 kilo yüzün gülecek.

kaçamak yapmıycam canım aksine yürüyüşe başlıycam yarın hem belki sancılarıma da iyi gelir bugün kekik ve fesleğen demledim aynı yeşil çay gibi sanırım adet düzensizliğine iyi geliyomuş her zaman kullandığımız baharatlar bi zararı olacağını düşünmüyorum artık sen düşün canım bu şişkinlikten nasıl rahatsız olduğumu ne içeceğimi şaşmış vaziyetteyim akannehir

zenim bende 2 lt içebiliyorum ancak arada 1 maden suyu... ama oruçtan sonra bende iddialıyım :))

ne bileyim ben de hep özenmişimdir.
şimdi kızım var da evde yemek pişiriyorum. Eskiden evde olduğum günler akşama kadar bir şey yemediğim olurdu akşam eşim gelince yerdik.

canım kekikte ii geliyor ama şu soğan kürünü dene derim hem adet düzensizliğine ii geliyor hem birazcıkta zayıflamana yardımcı oluyor

baharcım bu regl şişkinliği olduğu için ne iyi gelir bilmiyorum. Olup kurtulmak en iyisi.
,kaçamak yoksa öpücük var kaydirigubbakcemile3

herkesler burada görünüyor...
kızlar şimdilik 3 lt suyumu tamamladım..yatmadan 1-2 bardak daha içecek gibiyim
2 kupa yeşilçayımı da içtim
akşam tavuklu pilav
salata
karpuz
yedim

biraz önce yine 1 dilim karpuz 1/3 muz yedim

bugün reglim bitmiş gibi
belki ben de yarın oruçlu olurum

ben de normalde en az 2,5-3 litre su içerim günde ama ramazan dolayısıyla ancak 1,5-2 litre içebiliyorum...

afiyet olsun canım karpuz dedin de ben meyvemş yazmamışım. yazayım
2 incir, biraz üzüm

bu form çay acayip idrar söktürücü gün içinde hiç bir şey içmememe yemememe rağmen sürekli wcdeyim. Hiç şişkinlik kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…