Meliscim ve diğer tüm takım arkadaşlarım. Hepiniz çok hoş çok tatlısınız. Şu son bir kaç gündeki takımızıza (5.takım) yazdıklarınız daha doğrusu yapmaya çalıştığınız şey beni son derece duygulandırdı.
Sizlere gerçekten yürekten teşekkür ediyorum
selam kızlar ben geldimmmmm :)))
valla yedim yemeğimi mutluyum... ne yedin diye sormayın ama diyetisyenim için yediklerimi yazdım
75 dk yürüyüşümü yaptım
yarın tartı da neler olur bilmiyorum
zenimcim bende hedef koymayı çok istiyorum ama hala regl olamadım ve onun şişkinliği var normalde göbeğim çok fazla değildir ama şu bir haftadır öyle şişki çok rahatsız oluyorum şimdi bi hedef koysam tartıda bu şişkinlik yüzünden aynı durursam üzüleceğim ama yine de bi hedef koymak gerekiyosa 300 gr olsun onu bile vermiş olursam sevineceğim yani hedefim 80.3
keşke bende yaptıklarımdan yiyemesem :)) bu kadar kilolarımın sebebi hem yapıp hem yemek... hiçte üşenmem... öğle yemeklerimi (tek başıma ) bile özenle hazırlarım(
hanımlar bendeniz yatar:) çook uykum var, sevgilerimle...
baharım reglin geçtiğinde birden ineceksin sakın kaçamak yapma en az 1 kilo yüzün gülecek.
meliscim benimkide çok ii değil tek başıma kral sofrası hazırlar ve tek başıma çayımı demler içerim...ama bundan sonra da öğün atlamadan bunu yapcam tek bi şartla kalorisi daha az vee daha sağlıklı besinlerle...
kaçamak yapmıycam canım aksine yürüyüşe başlıycam yarın hem belki sancılarıma da iyi gelir bugün kekik ve fesleğen demledim aynı yeşil çay gibi sanırım adet düzensizliğine iyi geliyomuş her zaman kullandığımız baharatlar bi zararı olacağını düşünmüyorum artık sen düşün canım bu şişkinlikten nasıl rahatsız olduğumu ne içeceğimi şaşmış vaziyetteyim akannehir
canım kekikte ii geliyor ama şu soğan kürünü dene derim hem adet düzensizliğine ii geliyor hem birazcıkta zayıflamana yardımcı oluyor
herkesler burada görünüyor...
kızlar şimdilik 3 lt suyumu tamamladım..yatmadan 1-2 bardak daha içecek gibiyim
2 kupa yeşilçayımı da içtim
akşam tavuklu pilav
salata
karpuz
yedim
biraz önce yine 1 dilim karpuz 1/3 muz yedim
bugün reglim bitmiş gibi
belki ben de yarın oruçlu olurum
ben de normalde en az 2,5-3 litre su içerim günde ama ramazan dolayısıyla ancak 1,5-2 litre içebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?