bunlar şişkinliği mi alıyor ağrıyı mı azaltıyor? hiç duymamıştım dosbam.
bu form çay acayip idrar söktürücü gün içinde hiç bir şey içmememe yemememe rağmen sürekli wcdeyim. Hiç şişkinlik kalmadı.
meliscim içtiğin çay hangi markabu form çay acayip idrar söktürücü gün içinde hiç bir şey içmememe yemememe rağmen sürekli wcdeyim. Hiç şişkinlik kalmadı.
canım kekikte ii geliyor ama şu soğan kürünü dene derim hem adet düzensizliğine ii geliyor hem birazcıkta zayıflamana yardımcı oluyor
baharcım bu regl şişkinliği olduğu için ne iyi gelir bilmiyorum. Olup kurtulmak en iyisi.
,kaçamak yoksa öpücük var kaydirigubbakcemile3
bende deneyeceğim ama daha önceden sancı yapmıştı... acaba denesem mi
hımm anladım nasıl birşey soğan kürü? hep soğan mı yeniliyor? kokarız mafoldumben
yok canım yaaa soğan değil soğan suyu soğanı 4 e bölüp 1 litre sudamı ne kaynatıyosun ılık bi şekilde tazeyken içiyosun öyle aklımda kalmış..
form çayı evde varmış bi tane demledim şimdi... bakalım bu kadar yediklerimin üzerine ii gelir umarım
ben de 1 bardak yeşilçay daha içeyim ozaman..karşılıklı otururken
canım evet bugün çooook yedim ama keyfim yerine geldidosbacım bugün senin özgür yeme gününmüydü..ne yaptın?
2 bardak klorsuz suyu kaynat içine 1 orta boy soğanı 4e böl at ve 5 dk kaynasın... altını ve ağzını kapat 15 dinlensin sonra süz ılık iç....yok canım yaaa soğan değil soğan suyu soğanı 4 e bölüp 1 litre sudamı ne kaynatıyosun ılık bi şekilde tazeyken içiyosun öyle aklımda kalmış..
doğadan da iyi galiba patborim.
bilmem kızlar ben yeni içiciyim kaydirigubbakcemile5değerlendirmek için henüz erken
kızlar bu form çayının içinde şu meşhur beşibiyerde mi var yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?