günaydın muhteşem kaptaaannnnngünaydın 13. Takımın muhteşem hatunları
günaydınnn.. Ama kaçırmışsın zeynep senden önce davranmışşbu günün lk günaydını benden olsun
afiyet olsun canımm.. Emzirmeye devammmmmmmdünkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal 2 ceviz
öğlen
1 kase çorba
1 ayran
bulgur pilavı 2 çatal(malum sonrasında çıkan şey)
etli patates yemeğindende 1 parça patates 1 parça et yedim
arada
çeyrek kase aşuşe(kasenin devamını geri göderdim )
türk kahvesi
akşam
1 tabak yeşil mercimek
3 çatal pırasa
5 köfte
yarım ıspanaklı gül böreği:18:
3,5lt su, çay içtim sporumu yaptım (b-fit)
günaydın nurgülcümmgünaydınn kısllaarrrrr
o zaman ben biraz anlatayımda hareket olsun, bu günlerde her gece oğlumun çığlık atarak ağlamalarıyla uyanıyorum. şu diş çıkarma olayına iyice girdik diye düşünüyorum. Geceleri yatırmadan ağrı kesici veriyorum bilmem ne kadar iyi yapıyorum ama öteki türlüde ağrısını dindirmek mümkün olmuyor. Ağlamasından resmen içim parçalanıyor. Ama hergün biraz dah büyüdüğünü fark ediyorum. Hatta işten eve döndüğümde birde bakmışım büyümüş, hayret ediyorum ama öyle nasıl 24 saat olmadan bu kadar değişebildiğine şaşırıyorum.
afiyet olsun canımm.. Emzirmeye devammmmmmm
kıyamam kuzuyaaa.. Yatmadan ağrı kesici vermende sakınca yok ama abartmamak koşuluyla.. Calgel denedin mi hiç jel şeklinde ağrı kesici dişetlerine masaj yaparak sürüyorsun bayaa rahatlatıyor..
şimdi en tatlı zamanları.. Biraz da konuşmaya başlasın hergün yeni bir kelime ile şaşırtacak seni.. Ayyyy özledim kuzumu
Canım kronik bir rahatsızlığın mı var geçmiş olsun baş ağrısını bilirim yani insanı deliye çeviriyorAyyy bi basim agriyor kiii
Bi uyuyayim dedim kizim uyurken,tam daldim buyuk kizim anne telefon demez mi? Agliycaltiimmmmmm
Böyle pit pit pit yapti kafamin iciiiii
Fark etmemis daldigimiiii
Benim de ders çalışmaya başlamam lazım ama Ocak ayına bıraktım. Önce bir diyetimi dsipline sokayım da sonra ingilizce çalışmayı hallederim diye düüşündümkızlar ben geldimmm
aile mevzularım şimdilik bitti
misafirim yokkk
adet oldum 2 gündür uyuyamıyordum
ağrım var yorgunummmmm
ders çalışmaya başlıyorummm artıkk
nurgülllll naptın bacım çalışıyon muu derslerinee
Ay kesinlikle katılıyorum rahat rahat yazamıyor insan çekiniyorum açıkcası ben...Burayı sadece takım üyelerine kilitlemenin bir yolu yok mu acaba, uyuz oluyorum cidden dışardan yazanlara. Git cafe latte mi ne açtılar oraya yaz yafuuu
Oha okadar var mıymış yaAşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldum şaşırdım Sizce hangisi doğrudur
Şeker oranı biraz fazla olmuş sadece canımcım. Afiyet olsunDünkü menüm
sabah 2 yumurtalı melemen
4 dilim light ekmek
labne, salça, bal çay
öğlen
1 kase aşure
arada yarım muz
neskafe 2 minik kurabiye
akşam(saat 4 te yedim)
bir ekmeğin köşesine pastırmalı sandviç( hiç tarzım değildir aslında eşim ısrar etti)
akşam( saat 20 de)
çay 3 tane bisküvi
çok saçma bi menü olmuş yavvvvv
Canım senin menülerin hep çok farklı oluyor neye göre hazırlıyorsun?Dünkü menüm karışık yazıcam çünkü hatırlıyamıyorum ne zaman yediğimi.
300 gr prinç ile pilav (300 gr)
içine 500 gr tavuk göğsü ile tavuklu pilav yaptım.
Bu pilavı 4 öğünde tükettim.Her öğünde yarım bardak kadar (100 gr ) yoğurt tükettim.
200 gr badem ceviz fındık karışımı tükettim.
40 gr protein tozu tükettim.
yarım litre kadar süt tükettim.
Kahvaltıda 2 tost tükettim.
Ben hafta sonu bildiğin sapıtıyorum ya:26: afiyet olsun canımdünkü menüm
hafta sonu ne yediğim içtiğim öyle karışıyo ki. hesap yapamıyorum
sabah ve öğle (çünkü 1 de kalktım hazırlanıp dersaneye gittim 2 de ders başlıyo)
bir sandiwch beyaz peynir domates marul salatalık biraz kaşar ve iki dilim salamlı
ara
1 küçük paket süt
akşam
ramis köfte
ara
1 avuç finduk
Ben de bu gri havalarda depresyona girmeye başlıyorum. Diyetimi mahfettim resmenGunayydınn 5 dk sonra evden cikmam gerekiyor ben hala ipadde gecmisi okuma derdindeyim otobusu kaciricam o olucak :) sacma bi p.tesi bugun..
Hava yagmurlu ve soguk ve sanirim ben depresyon baslangicinda falanim cunku haftasonu hic bisi yapmadan odamda oylece oturdum ya da uyudum. Migrenimde tutmustu.
Neyse ben cikiyorum okuldan donunce gelicem.
Canım ben yemek işinden pek anlamam ama aman dikkat et o güzel yemekleri sende kaçamak yapmaayrıcana size bişey danışayım hafta sonu misafirim var yine
akşam oturmasına geliyorlar. bende zaten ogün aşure yapmayı planlıyorum onun haricinde etimekli tatlı yapacağım, tuzlu olarakta yufka ve milföy hamurundan yapılan börek, salata olarakta bulgur yada alternatif alabilirim. sizce bu menü yeterlimi yoksa bi çeşit daha tuzlu yapsammı. dolabımda haşhaş var onuda değerlendirmek istiyorum aslında ne yapayım fikirleri verin bakalım
Ay resmen içim acıdı kıyamam ya böyle bi acayip oldum:26:o zaman ben biraz anlatayımda hareket olsun, bu günlerde her gece oğlumun çığlık atarak ağlamalarıyla uyanıyorum. şu diş çıkarma olayına iyice girdik diye düşünüyorum. geceleri yatırmadan ağrı kesici veriyorum bilmem ne kadar iyi yapıyorum ama öteki türlüde ağrısını dindirmek mümkün olmuyor. ağlamasından resmen içim parçalanıyor. ama hergün biraz dah büyüdüğünü fark ediyorum. hatta işten eve döndüğümde birde bakmışım büyümüş, hayret ediyorum ama öyle nasıl 24 saat olmadan bu kadar değişebildiğine şaşırıyorum.
Günaydın cınımcııııımmmmGünaydınn kısllaarrrrr
Menün çok güzel bence canım ara ara küçük tehlikeli şeyler yemişsin ama azıcık yemişsin hiç bişeycik olmaz afiyet olsun.dünkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal 2 ceviz
öğlen
1 kase çorba
1 ayran
arada
türk kahvesi
akşam
1 tabak yeşil mercimek
3 çatal pırasa
5 köfte
Günaydın kaptancuuuummmmmgünaydın 13. takımın muhteşem hatunları
Canım diyet menülerinin kalorisi spor ile birlikte 1200 falan oluyor diye biliyorum. Bana da fazla geliyor menülerin ama çatır çatır kilolarını veriyor gibi görünüyorsun ozaman sorun yok20 gr protein - 100 kalori
kahvaltı - 250 kalori
1 avuç fındık - 100 kalori
8 dilim ekmek - 400 kalori
125 gr tavuktan sote - 200 kalori
20 gr protein - 100 kalori
ton balıklı salata - 250 kalori
3 tabak bamya - 300 kalori
600 ml süt - 300 kalori
total 2000 kalori
Size neden çok abartı gibi geliyor anlamadım :44:
Tamam kaptancım yazıyorum not defterimedilan bu hafta pazartesiden itibaren mesaj sayılarını saymaya başlıyoruz,bilgin olsun.
kızlar mesajların gidecekleri üyelerin lisatesini yarı yazıcam
Çok güzel canım menün afiyet olsun.menüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt
Kusursuz menü saygılar sevgilermenüm
sabah:1 dilim ekmek
peynir
domates
zeytin
ara:1 bardak sütlü neskafe
1 incir
2 cevz
öğle:1 kase yoğurt çorbası
domates
ara:2 bisküvi
akşam:1 tabak havuçlu karnıbahar
2 kaşık yoğurt
salata
ara:10 çilek
spor:25 d jillian.
Afiyet olsun canım menün çok iyi olmuş.Menum
Sabah
Müsli hazirladim kendime icerisinde 2 incir, 2 kayisi, 1 hurma , bir tutam kabak cekirdegi,7-8 badem,1 yk yulaf ezmesi,1 kasik yulak kepegi, birde 1 yk sade hazir musli karisimi..light sütle
Ara
Ceyrek pomelo
Ögle
Yarim simit, 1 tabak lahana yemegi
Aksam
1 kepce tarhana corbasi, 2 yk etli taze fasulye,2 yk pilav
Ara olarak sütlü kahve yada meyve dusunebilirim yine
Ay çok az değil mi buuuu:26:bugün ne zaman girmeye calıssam sitemiz bakımda gibi tam hatrlamıyorumda böyle bir uyarı geldii istee ayyy ayyy :)
bugünkü menüm
Sabah+ögle
1 kase mercimek corbası
yarım dilim ekmek
ara
1 domates
Aksam
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
ayrıcana size bişey danışayım hafta sonu misafirim var yine
akşam oturmasına geliyorlar. bende zaten ogün aşure yapmayı planlıyorum onun haricinde etimekli tatlı yapacağım, tuzlu olarakta yufka ve milföy hamurundan yapılan börek, salata olarakta bulgur yada alternatif alabilirim. sizce bu menü yeterlimi yoksa bi çeşit daha tuzlu yapsammı. dolabımda haşhaş var onuda değerlendirmek istiyorum aslında ne yapayım fikirleri verin bakalım
mmmmm kısır güzel giderdi....
onun haricinde eşimle kariyer planlarımızı değiştiriyoruz, hayırlısı olsun diyorum çünkü ikimizinde şu andaki işi pek gelecek vaad etmiyor. en önemliside insanın mutlu olması öyle çok paralarda falan gözümüz yok. aslında hayalim kendi işimi kurmak ama şimdilik onuda yapmayacağım 10 yıl sonrasına aktardım
ayrıcana size bişey danışayım hafta sonu misafirim var yine
neler var kariyer planlarınızın arasında. bence aşure varken etimek tatlısı hiç yenmez. kaç kişi gelecekler?
dünkü menüm
sabah
2 dilim karışık tahıl ekmeği unonun
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı kadar bal
bi kk süzme beyaz peynir
2 zeytin
öğle
bir dolu kase nesfit light sütle
içine iki avuç yulaf ezmesi
ara
1ad galeta
akşam
yarım tabak nohut (susuz :))
yarım tabak pilav
bi tanede hamburger
afiyet olsun gayet güzeldünkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
labne salça bal 2 ceviz
öğlen
1 kase çorba
1 ayran
arada
türk kahvesi
akşam
1 tabak yeşil mercimek
3 çatal pırasa
5 köfte
iyi canım ne olsun.bende değişen pek bişey yok,kızımın büyümesi haricinde.naber zeynep neler yapıyon, ne zamandır karşılaşamamıştık
diş iiçin ben dentinoks kullanıyorum.buz dolabında saklıyorum bağırınca ağrı kesiciden sonra diş etlerine parmağımla sürüyorum.buz gibi rahatlatıyor.o zaman ben biraz anlatayımda hareket olsun, bu günlerde her gece oğlumun çığlık atarak ağlamalarıyla uyanıyorum. şu diş çıkarma olayına iyice girdik diye düşünüyorum. geceleri yatırmadan ağrı kesici veriyorum bilmem ne kadar iyi yapıyorum ama öteki türlüde ağrısını dindirmek mümkün olmuyor. ağlamasından resmen içim parçalanıyor. ama hergün biraz dah büyüdüğünü fark ediyorum. hatta işten eve döndüğümde birde bakmışım büyümüş, hayret ediyorum ama öyle nasıl 24 saat olmadan bu kadar değişebildiğine şaşırıyorum.
ben gençken kariyer diyordum ama şimdi hiç gözüm yok.onun haricinde eşimle kariyer planlarımızı değiştiriyoruz, hayırlısı olsun diyorum çünkü ikimizinde şu andaki işi pek gelecek vaad etmiyor. en önemliside insanın mutlu olması öyle çok paralarda falan gözümüz yok. aslında hayalim kendi işimi kurmak ama şimdilik onuda yapmayacağım 10 yıl sonrasına aktardım
haşhaşlı çörek yada tosunum yapabilirsin.tarifleri nette var.tosunum yeşil mercimekle yapılıyor.muhteşemdir.yani ben çok severim.ben ne sevmemki zatenayrıcana size bişey danışayım hafta sonu misafirim var yine
herşey tamamda hamburger nerden çıktı nurgüldünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı kadar bal
bi kk süzme beyaz peynir
2 zeytin
öğle
ara
1ad galeta
akşam
yarım tabak pilav
bi tanede hamburger
Canım menülerimi şu şekilde belirliyorum.Her sabah kalkıp bugünkü antrenmanımı düşünüyorum ne zaman yapıcağımı belirliyorum.Antrenmanıma kadar yüksek karbonhidrat ağırlık besleniyorum.Antrenman sonrası karbonhidrat alımım azalıyor protein alımım artıyor.Haftada 1 gün 4000-4500 kalorilik diyet ve 180 gr protein şeklinde ayarlıyorum diğer günler 2000-2200 kalorilik diyet ve 100-130 gr arası protein şeklinde ayarlıyorum.
Haklısın canım sonuçta dediğim gibi sen bu şekilde kilo verebiliyorsan sen diyetin zaten budur.Dilan canım benim uyduğum sizin uymadığın bir sürü ayrıntı var o yüzden böyle bir farklılık oluşuyor olabilir.Ayrıca canım diyetisyenlerin olmasının sebebinin herkesin farklı olmasıdır yani 1200 kalorilik diyet uygulanması gerekiyor diye düşünmek çok kötü bir düşünce.
Hamburgeri ne zaman yedin canım? Bir de nasıl bir hamburger ki bu?dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı kadar bal
bi kk süzme beyaz peynir
2 zeytin
öğle
ara
1ad galeta
akşam
yarım tabak pilav
bi tanede hamburger
afiyet olsun gayet güzel
herşey tamamda hamburger nerden çıktı nurgülbu defa sana ceza vereceğim,tamam mı!!! 200 mekik.istediğin şekilde yapabilirsin.bundan sonra kaçamaklara af yok duyrula
afiyet olsun gayet güzel
iyi canım ne olsun.bende değişen pek bişey yok,kızımın büyümesi haricinde.nerdeyse 14 aylık oldu.tambir canavar :111:
diş iiçin ben dentinoks kullanıyorum.buz dolabında saklıyorum bağırınca ağrı kesiciden sonra diş etlerine parmağımla sürüyorum.buz gibi rahatlatıyor.
ben gençken kariyer diyordum ama şimdi hiç gözüm yok.
haşhaşlı çörek yada tosunum yapabilirsin.tarifleri nette var.tosunum yeşil mercimekle yapılıyor.muhteşemdir.yani ben çok severim.ben ne sevmemki zaten
herşey tamamda hamburger nerden çıktı nurgülbu defa sana ceza vereceğim,tamam mı!!! 200 mekik.istediğin şekilde yapabilirsin.bundan sonra kaçamaklara af yok duyrula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?