Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yağ koyulmasa da çok fazla şeker karbonhidrat buğday nohut fındık atıldığını düşünürsek bence baya bi kalori mevcuttur içinde canlarrrr
kanımcaa

yağ koyulmasa da çok fazla şeker karbonhidrat buğday nohut fındık atıldığını düşünürsek bence baya bi kalori mevcuttur içinde canlarrrr
kanımcaa

Canım 1 gr karbonhidrat 4 kaloridir.Yağ konulmadıkça 100 gr karbonhidrat 400 kaloriyi geçemez.Şeker buğday nohut vs ninde 100 grmı 400 kaloriden yüksek değil.

Değildir canım Aşure yağsız yapımıyormu benmi yanlış biliyorum :44:

kanımcaa

Canım 1 gr karbonhidrat 4 kaloridir.Yağ konulmadıkça 100 gr karbonhidrat 400 kaloriyi geçemez.Şeker buğday nohut vs ninde 100 grmı 400 kaloriden yüksek değil.

yaavvv ikisi de doğru gibi ne desem bileedim.. 450de anlaşalım

bugün ne zaman girmeye calıssam sitemiz bakımda gibi tam hatrlamıyorumda böyle bir uyarı geldii istee ayyy ayyy :)
bugünkü menüm

Sabah+ögle
1 kase mercimek corbası
yarım dilim ekmek

ara
1 domates

Aksam
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt

yaaaaa yine asureee yaa deliricem! :)

asureyi bende haftasonu izlemistim tvde aynı konu vardı 1 kase asureyi 1 ögün olarak yiyin diyiyorlardı uzmanlar..
ama asure bizim evde olsa her ögünüm asure olurdu :)) ögün atlamamıs olurdum bide ara ögün yapardımm ohh miss :))

Son düzenleme:
daha iyi misin peki??? depresyon hepimizin kapısında kış gelince böyle oluyor

iyiyim su an itibaren güclüyüm.. :) üzülmüyorum kendimi telkin ediyorum :) hahaha döndügünde incecik oliyimde gorsun ne kacırmak üzere oldugunu :))

ama gelmedi ki sana mesaj sayıları

cuma 15-
cumartesi 1-

Menum

Sabah
Müsli hazirladim kendime icerisinde 2 incir, 2 kayisi, 1 hurma , bir tutam kabak cekirdegi,7-8 badem,1 yk yulaf ezmesi,1 kasik yulak kepegi, birde 1 yk sade hazir musli karisimi..light sütle

Ara
Ceyrek pomelo

Ögle
Yarim simit, 1 tabak lahana yemegi

Aksam
1 kepce tarhana corbasi, 2 yk etli taze fasulye,2 yk pilav

Ara olarak sütlü kahve yada meyve dusunebilirim yine

öğlen yediğim bulgur pilavının içinden kurt çıktı Bu benim iştahımı uzun süre kapatır artık
ne güzel işte kıymalı olmış

Aşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldum şaşırdım Sizce hangisi doğrudur
çok az olacağını sanmam:44:
hadi geçmiş olsun.

en uyuz olduğum şey yeni dalmışken uyanmak.nevrim döner bir anda.ferhan bacım senin iş çok çetrefilliymiş be.yıl başı olsunda sorayım püsküüte.

Böyle bir grup içinde olmak çok iyi geliyor ya. Giderek daha samimi olacağımıza inanıyorum. Sizin grup dsiplininizi ben de kapacağım.:13:
grup candır can

afiyet olsun.bu kadar az yemeye vücudun kıtlık alarmı verecek haberin olsun.

afiyet olsun ferhan.

menüm
sabah:1 dilim ekmek
peynir
domates
zeytin

ara:1 bardak sütlü neskafe
1 incir
2 cevz

öğle:1 kase yoğurt çorbası
domates

ara:2 bisküvi

akşam:1 tabak havuçlu karnıbahar
2 kaşık yoğurt
salata

ara:10 çilek

spor:25 d jillian.

afiyet olsun canım bu hafta 1 kilodan faLA VERECEKSİN GALİBA

afiyet olsun canım çok güzel olmuş
spor da menü de harika.. afiyet olsun

menüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt

Protein tüketimine biraz daha dikkat et canım.

(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) 1 avuç fındık
(Öğle) 8 dilim ekmek ve bol sulu 125 gr tavuktan tavuk sote
----Antrenman----
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Ara) ton balıklı salata
(Akşam) 3 tabak bamya yemeği
(Ara) 200 ml süt
(Ara) 200 ml süt
(Yatarken) 200 ml süt

menüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt
afiyt olsun dilek

Et türü tüketebilseydin keşke canım gün içinde.
karnıbaharda biraz kıyma vardı

gülmekten alamıyorum kendimi,bu menüyü gören kilo almaya çalıştığını düşünür kesin.nasıl kilo veriyorsun şaşıyorum.değişik bir tarzın var.bunca şeyi eritmek için ben memlekete koşarak giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…