bence de belki daha fazladır
Canım 100 gr mının 400 kaloriyi geçmesi için yağ içermesi gerekir ve çok az yağ konuluyor bildiğim kadarıyla.(ceviz fındık falan sonradan atıldığını düşünerek )O yüzden 400 den yukarı olması imkansıza yakın.Yapılırken yağ katıldıysa nasıl yapıldığını pek bilmiyorum ama yağsız oluyor sanırım.
Hihihihihadi bakalımmmm göster kendiniiii
yağ koyulmasa da çok fazla şeker karbonhidrat buğday nohut fındık atıldığını düşünürsek bence baya bi kalori mevcuttur içinde canlarrrr
kanımcaa
Değildir canım Aşure yağsız yapımıyormu benmi yanlış biliyorum :44:
yağ koyulmasa da çok fazla şeker karbonhidrat buğday nohut fındık atıldığını düşünürsek bence baya bi kalori mevcuttur içinde canlarrrr
kanımcaa
Canım 1 gr karbonhidrat 4 kaloridir.Yağ konulmadıkça 100 gr karbonhidrat 400 kaloriyi geçemez.Şeker buğday nohut vs ninde 100 grmı 400 kaloriden yüksek değil.
daha iyi misin peki??? depresyon hepimizin kapısında kış gelince böyle oluyor
kızlar cuma cumartesinin mesaj sayılarını yollamamışsınız,tekrar yazmayacağım,sıfır geçecek haberiniz olsun.
nurgül canım eşim yemeği falan idare eder,benim düşündüğüm o değil.ama her akşam eve geldiğinde ona hoşgeldin diyen ,sohbet eden,stresini alan bir eş,tepesine çıkıp oynayan bir evlat olmayacak.o da en az benim kadar bunaldı.şimdi çekip gitmek ona yapılacak bir haksızlık bence.ben yapamam...cumartesiye göre daha iyiyim.bazen bağlantı kopuyor işte.
ne güzel işte kıymalı olmışöğlen yediğim bulgur pilavının içinden kurt çıktıBu benim iştahımı uzun süre kapatır artık
çok az olacağını sanmam:44:Aşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldumşaşırdım Sizce hangisi doğrudur
hadi geçmiş olsun.kızlar ben geldimmm
aile mevzularım şimdilik bitti
misafirim yokkk
adet oldum 2 gündür uyuyamıyordum
ağrım var yorgunummmmm
ders çalışmaya başlıyorummm artıkk
nurgülllll naptın bacım çalışıyon muu derslerinee:44::44:
en uyuz olduğum şey yeni dalmışken uyanmak.nevrim döner bir anda.ferhan bacım senin iş çok çetrefilliymiş be.yıl başı olsunda sorayım püsküüte.Ayyy bi basim agriyor kiii
Bi uyuyayim dedim kizim uyurken,tam daldim buyuk kizim anne telefon demez mi? Agliycaltiimmmmmm
Böyle pit pit pit yapti kafamin iciiiii
Fark etmemis daldigimiiii
Gecmise bakindim
Zeynepcim bilmiOrum hangi kiloyla girdigimi..tam kilo verme dönemindeydim..ben 74ilebaslamistim ama gruba girdigimde nekadarini vermistim hatirlMiyorum..sende not yoksa püsküte sorucaksin heralde...ammaaa hhaaaa duuurrrr bende zaten ona bakilmiyor kiiiiiiii öLe demisti ebru..4 yil önceki diyet grup,arina girdigimdeki kiloma bakilicakmisziiii galiba
Zaten bende öylemetuniyet vs olayi olmiycak..daha once girip mezun oldugum icin..daha önce trafik kazasi sonra si diyet yapmistim..67 ile baslaYip 58 ile mezun olmustum..simdide ben 67 den girdim sayiliyor..ebru öyle demisti..istersen sorarsin
grup candır canBöyle bir grup içinde olmak çok iyi geliyor ya. Giderek daha samimi olacağımıza inanıyorum. Sizin grup dsiplininizi ben de kapacağım.:13:
afiyet olsun.bu kadar az yemeye vücudun kıtlık alarmı verecek haberin olsun.bugün ne zaman girmeye calıssam sitemiz bakımda gibi tam hatrlamıyorumda böyle bir uyarı geldii istee ayyy ayyy :)
bugünkü menüm
Sabah+ögle
1 kase mercimek corbası
yarım dilim ekmek
ara
1 domates
Aksam
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
afiyet olsun ferhan.Menum
Sabah
Müsli hazirladim kendime icerisinde 2 incir, 2 kayisi, 1 hurma , bir tutam kabak cekirdegi,7-8 badem,1 yk yulaf ezmesi,1 kasik yulak kepegi, birde 1 yk sade hazir musli karisimi..light sütle
Ara
Ceyrek pomelo
Ögle
Yarim simit, 1 tabak lahana yemegi
Aksam
1 kepce tarhana corbasi, 2 yk etli taze fasulye,2 yk pilav
Ara olarak sütlü kahve yada meyve dusunebilirim yine
afiyet olsun canım bu hafta 1 kilodan faLA VERECEKSİN GALİBAbugün ne zaman girmeye calıssam sitemiz bakımda gibi tam hatrlamıyorumda böyle bir uyarı geldii istee ayyy ayyy :)
bugünkü menüm
Sabah+ögle
1 kase mercimek corbası
yarım dilim ekmek
ara
1 domates
Aksam
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
afiyet olsun canım çok güzel olmuşMenum
Sabah
Müsli hazirladim kendime icerisinde 2 incir, 2 kayisi, 1 hurma , bir tutam kabak cekirdegi,7-8 badem,1 yk yulaf ezmesi,1 kasik yulak kepegi, birde 1 yk sade hazir musli karisimi..light sütle
Ara
Ceyrek pomelo
Ögle
Aksam
spor da menü de harika.. afiyet olsunmenüm
sabah:1 dilim ekmek
peynir
domates
zeytin
ara:1 bardak sütlü neskafe
1 incir
2 cevz
öğle:1 kase yoğurt çorbası
domates
ara:2 bisküvi
akşam:1 tabak havuçlu karnıbahar
2 kaşık yoğurt
salata
ara:10 çilek
spor:25 d jillian.
Menum
Sabah
Ara
Ceyrek pomelo
Ögle
Aksam
menüm
sabah:1 dilim ekmek
peynir
domates
zeytin
ara:1 bardak sütlü neskafe
1 incir
2 cevz
öğle:1 kase yoğurt çorbası
domates
ara:2 bisküvi
akşam:1 tabak havuçlu karnıbahar
2 kaşık yoğurt
salata
ara:10 çilek
spor:25 d jillian.
menüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt
afiyt olsun dilekmenüm
sabah 1 kae nesfit
ara 1 türk kahvesi
öğle: 1 tabak kurufasulye, 1 dilim ekmek, salata
ara: nescafe
akşam : tam buğday ekmekle yapılmış tost, light limonata, 2 çay kaşığı nutella
su 2 lt
karnıbaharda biraz kıyma vardıEt türü tüketebilseydin keşke canım gün içinde.
(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) 1 avuç fındık
(Öğle) 8 dilim ekmek ve bol sulu 125 gr tavuktan tavuk sote
----Antrenman----
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Ara) ton balıklı salata
(Akşam) 3 tabak bamya yemeği
(Ara) 200 ml süt
(Ara) 200 ml süt
(Yatarken) 200 ml süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?