Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm :

Sabah :
2 3 çatal sucuklu yumurta
2dilim kepekli ekmek

ögle :
1 kase sütlü nesfit

akşam :
4 dilim pizza ( bayagı abartmışım
6 7 8 9 tane patates kızartmasıdır ketçap mayonezle ..
1 fanta

sıcak cikolata

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kübra.cidden kızdım sana kübra.bu ne böyle,sabahtan akşama elle tutulur tarafı yok.hastasın ye dedik ama yerken kendini kaybette demedik.sana verecek cezam yok benim.sen cezanı yarın tartıda çekecesin benceiyi görünmeye başşladın diye saldın kendini.mankenlik falan yalan oldu bence.

çok haklısın kendimi çoook suçlu hissediyormmmmm
çok pişmanımm çok
kendime gelmem lazım bu gidişle eski halime geri dönecem

ecem mesaj sayısını bana göndermiş ben listeyi paylaşmıştm burdanda yazayım yinede :44:

10 aralık 7 mesaj
11 aralık 3 mesaj

spor yok

eyvahhh 4 dilim pizzaaa bide üstüne patates kızartması

ben yatıyorum.sabah kilo bildirmeyi unutmayın.eda ,bugün uğramadın hiç.yarın sabah kilonu bildirirsen listeye girersin.dilan sen nerelerdesin?

ben yatıyorum.sabah kilo bildirmeyi unutmayın.eda ,bugün uğramadın hiç.yarın sabah kilonu bildirirsen listeye girersin.dilan sen nerelerdesin?

iyi geceeeleeerrrr, allah rahatlık versn
bu kilo bildirimi icin saatimi kuruyorum hahahah :) cumaları bos günüm cünküü :))

iyi geceeeleeerrrr, allah rahatlık versn
bu kilo bildirimi icin saatimi kuruyorum hahahah :) cumaları bos günüm cünküü :))

bende öyleyim cuma günlerm boşş

kacamak olsun buuu hadi yine beraber eski düzenimize dönelim :)) benmde kilolar gitmemeye basladııııı....

tamam yarın sabah uyanıp spor bile yapacammm zaten video izledim kendime geldimm şunlara bak :44:
P90X / INSANITY / TURBOFIRE TRANSFORMATION - YouTube

Hahahaha

menüüüümmmm
sabah: 1 kase nesfit
ara: nescafe
öğle: sebzeli köfte, 1 dilim ekmek 300 ml ayran
ara: 1 portakal
ara 1 orta türk kahvesi
akşam: peynirli tost, nescafe
su 2 lt
spor yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun canim

bende öyleyim cuma günlerm boşş

tamam yarın sabah uyanıp spor bile yapacammm zaten video izledim kendime geldimm şunlara bak :44:
P90X / INSANITY / TURBOFIRE TRANSFORMATION - YouTube

suuu an bunu izleyncee bende kendime geldim ve kalan 7 kilomu hatırladım yenideeeeennn.. yazı düsünüyorumm bikinileri düsünüyorumm kücücük bedenli kotlaaarr ve oturdugumda göbegmi icime cekmedgm günleri hayal ediyorummm
bugün jillian a basladım cok fenaaa yakıyooo muhtesemmis.. bacaklarım yürürken agrımaya basladııı...

Kubra baktim video yainsanlar neler basarmis dimiiii

bende o videolarla motive oluyorum cidden ..
maşallahları var ...
bizde başarabiliriz :44:

Sizede hayırlı olsun Betül'cüm.

Kübra naptın sen yaaa o nasıl bir menü öyle

Zeynep su an 63 veya 64 kiloyum
Yarin sabah tartilip bildiririmm

Kubra baya cozutmussun:))

İyi geceler herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…