Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum

Sabah7:15te: 1 dilim tam bugday ekmegi uzerine 1 light ucgen peynir
1 bardak yagsiz sut
9:30ta 1 kase nesfit ve 1 dilim recelli ekmek
12:30ta: 1.5 kepce yesil mercimek
1.5 kepce bulgur pilavi
Salata
Ayran
16:30 1 portakal
18:00 tavuklu salata -tavuk snitzeldi malesef-

afiyet olsun dilek.

neyse,bu defalık olsunafiyet olsun.

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin

ara:5 balık kraker,2 bisküvi

öğle:melemen
peynir
zeytin
2 dilim ekmek

akşam:10 tavuk kanat
3 kaşık pilav
salata

spor:25 d jillian
su:2 litre

Afiyet olsun..
Noluyo bana yahu :)) kim ne yazsa canım cekiyo simdide menemen istiyorum hahahahahah :))

biraz önce behzat ç. de hazal kayayı gördüm.moralim yerine geldi.onun yanında ben angelina jolie gibi hissettim.kızın içine fil kaçmış sanki,acayip kilo almış.

biraz önce behzat ç. de hazal kayayı gördüm.moralim yerine geldi.onun yanında ben angelina jolie gibi hissettim.kızın içine fil kaçmış sanki,acayip kilo almış.

Benim de dikkatimi cekti
Gercekten cok kilo alms ya

Ece masallah guzel kizmissin, yakismis gelinlik de. Senin modelin belli mi ki??

Ben de bugun yemek takimi ve kadeh takimi baktim, begendimm
Sen basladin mi ceyizini almaya

Ece masallah guzel kizmissin, yakismis gelinlik de. Senin modelin belli mi ki??

Ben de bugun yemek takimi ve kadeh takimi baktim, begendimm
Sen basladin mi ceyizini almaya

Canim benim sagol sende oylesn masallah hemde inceciksin
Eveet modelim belli :)) diktirmek icin zamanini bekliyorum sadece :)
Basladim yavas yavas almaya
Gunluk yemek catal bicak takimi kahvalti takimi misafire catal bicak saklama kabi tepsim seramik firin tepsisi hazirr
Bende misafir yemek takimi baktim begenmistimde 4.800 lira yaa of jumboda bile 2800 ( sen neler hazirladin

afiyet olsun canım

hadi yaa merak ettim bi bakiim ben de

Benim hazirligim yok ece daha malesef:)
Sadece gunluk bi yemek takimi almistim ama onu da acip tekrar bakicam begenmeyebilirim
Baska bir seyim yk.
4800 cok pahali yaaa nerden baktin sen onu??
Ben bernardodan begendim 2700 kampanyasi fln da var kadeh takimini da ordan begendim hediye cekiyle onu alcam muhtemelen.

günaydddıınnnnn
kızlarrrr 2. olmuşuz
ben de bireysel derceye girdimmmmmm....2. yimmmmm

Gunayydiinnnn once hepimizi tebrik ediyorum sonrada ozellikle seni cok tebriklerr :)
Hadi haftaya grup birinciliginee insallah :)

Bende bernardodan baktim ama o 2000 liklerden degil benmki catal bicak veriyolar almazsan 500 tl lik hediye ceki veriyorlar benim ctal bicak tk var cunku
Kahvalti takimimida bernardodan aldim
Ceklede tepsinini saklama kabini falan
Seyyy bu arada ece degil ecem :)

Bu arada menemen yedim hahahaha sirada hamsi var onunda siparisini verdim soyledgm saatte gelicek insallaahh :))
Hahahahha yaa ben hastalanmadan 1 hafta 10 gun once boyle oluyorum aseriyorum resmen :) istahim aciliyo

Son düzenleme:
Gunaydın sekerler yenı uyandm
Arkadasmn abısının cocugunu gormeye gtcez ıslak kek yapmıs bıze 1 dılım yesem :/ ( not kahvaltı yapmadm kahvaltı yerne

slm güzellerrr

kurstan geldimm gece yine uyuyamadımm

bu gece uykusuzluğu beni mahfediyoo

kaptanımm biliyorumm pazartesiden sonra msj sayılarına dikkat edicem

Arkadasmn abısının cocugunu gormeye gtcez ıslak kek yapmıs bıze 1 dılım yesem :/ ( not kahvaltı yapmadm kahvaltı yerne

bir dilimcik ye bencee bişi olmazz.. zaten bugün yine tvde gördüm aksam 6 dan sonra yedklerimiz yaga dönüsüyomuss gerci su an düsündümde vücudumuz saatin mi farkında saat 6 hadi ben yag mı depolayayım diyo belki ben aksam daha hareketli oluyorum ya da gece calısıyorum okuyorum vs..
öyle bişi isteee :)))) gevezeligim tuttuuu

Son düzenleme:
günaydddıınnnnn
kızlarrrr 2. olmuşuz
ben de bireysel derceye girdimmmmmm....2. yimmmmm
tebrikler dilekkk

Bu arada menemen yedim hahahaha sirada hamsi var onunda siparisini verdim soyledgm saatte gelicek insallaahh :))
Hahahahha yaa ben hastalanmadan 1 hafta 10 gun once boyle oluyorum aseriyorum resmen :) istahim aciliyo

Hamsi siparisi? Nereden nasil? Oh ne guzellll

Kiyamam cok mu canin istiyor? Bende cok severim islak kek

slm güzellerrr

kurstan geldimm gece yine uyuyamadımm

bu gece uykusuzluğu beni mahfediyoo

kaptanımm biliyorumm pazartesiden sonra msj sayılarına dikkat edicem

Neden uyuyamiyorsun ki bir sikintinmi var canimyaa gece uyuAmamak cok zor bende uyuyamiyorum ama bebekimdeeennnn

Dun iste hic evde yoktum aksamda yemege gitmistim arkadaslarla bana bir geceye mal oldu...aksam esim bakti...normal yedir icirmis ve altini temizlemis :))) ama ben biliyordum gece huzursuz olucagini ya eksik yiyor gunduz doymadigi icin acikiOr yada cok suniciyor gece bezi tasiyor...bir iki defa kalkti sonra altina bakayim dedim ..tulum giYdigi icin görememisim onceki kalkislarimda ...yavruuuuuummmmm ipislakkkkkk komple soydum temizledim. Ne onda ne de bende uyku kaldi( ahhh ahhh hep boyle

Hamsi siparisi? Nereden nasil? Oh ne guzellll

Balıkcıdan :)) Siparis veriyosun hamsi bu aralar cok tüketildigi icin kalmama riskine karsılık erken söyledm ama istedigin an arayabiliyosun onlar istedigin kadarını temizleyip pisirip istedigin saatte evine getiriyorlar. Hem ev kokmuyor hem kendin kokmuyorsun hemde yok temizliğiydi falan ugrasmıyosun :) cok rahat oluyo biz genelde evde pisirmeyiz balığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…