Balıkcıdan :)) Siparis veriyosun hamsi bu aralar cok tüketildigi icin kalmama riskine karsılık erken söyledm ama istedigin an arayabiliyosun onlar istedigin kadarını temizleyip pisirip istedigin saatte evine getiriyorlar. Hem ev kokmuyor hem kendin kokmuyorsun hemde yok temizliğiydi falan ugrasmıyosun :) cok rahat oluyo biz genelde evde pisirmeyiz balığı
Balıkcıdan :)) Siparis veriyosun hamsi bu aralar cok tüketildigi icin kalmama riskine karsılık erken söyledm ama istedigin an arayabiliyosun onlar istedigin kadarını temizleyip pisirip istedigin saatte evine getiriyorlar. Hem ev kokmuyor hem kendin kokmuyorsun hemde yok temizliğiydi falan ugrasmıyosun :) cok rahat oluyo biz genelde evde pisirmeyiz balığı
tebrikler dilekgünaydddıınnnnn
kızlarrrr 2. olmuşuz
ben de bireysel derceye girdimmmmmm....2. yimmmmm
Allahtan sakat şeyler canın çekmiyorBu arada menemen yedim hahahaha sirada hamsi var onunda siparisini verdim soyledgm saatte gelicek insallaahh :))
Hahahahha yaa ben hastalanmadan 1 hafta 10 gun once boyle oluyorum aseriyorum resmen :) istahim aciliyo
muhtemelen yedin afiyet olsun.Gunaydın sekerler yenı uyandm
Arkadasmn abısının cocugunu gormeye gtcez ıslak kek yapmıs bıze 1 dılım yesem :/ ( not kahvaltı yapmadm kahvaltı yerne
canım uykusuzluğun nedeni stres ve kafaya takılan şeylerdir.önümüzdeki hafta mesajlarında ciddi bir düzelme bekliyorum haberin olsun.slm güzellerrr
kurstan geldimm gece yine uyuyamadımm
bu gece uykusuzluğu beni mahfediyoo
kaptanımm biliyorumm pazartesiden sonra msj sayılarına dikkat edicem
erkeğin baktığı çocuktan ne olur ki.ben bugün resmen çıldırdım.saç kestirmeye gidecektim.kızıda babasına bırakacağım.lavaboya gittim,abartmıyorum 10 s sonra cam kırılma sesi,arkasından kızın çığlığını duydum.nasıl fırladım anlatamam.babasının yanındaki bardağı almış,diğer odaya geçmiş.bardak yere düşüp kırılmış.kırığıdaa eline alınca parmağı kesilmiş.Allahıma şükür ufak bir kesik.yemin ediyorum kalpten gidecektim.eşime sayacaktım,zor tuttum kendimi.erkeklere çocuk bırakılmazmış anlamış oldum.tebrikler dilekkk
Hamsi siparisi? Nereden nasil? Oh ne guzellll
Kiyamam cok mu canin istiyor? Bende cok severim islak kek
Neden uyuyamiyorsun ki bir sikintinmi var canimyaa gece uyuAmamak cok zor bende uyuyamiyorum ama bebekimdeeennnn
Dun iste hic evde yoktum aksamda yemege gitmistim arkadaslarla bana bir geceye mal oldu...aksam esim bakti...normal yedir icirmis ve altini temizlemis :))) ama ben biliyordum gece huzursuz olucagini ya eksik yiyor gunduz doymadigi icin acikiOr yada cok suniciyor gece bezi tasiyor...bir iki defa kalkti sonra altina bakayim dedim ..tulum giYdigi icin görememisim onceki kalkislarimda ...yavruuuuuummmmm ipislakkkkkk komple soydum temizledim. Ne onda ne de bende uyku kaldi( ahhh ahhh hep boyle
ohhh ne rahatmış .ben kendim temizlyorum.balkonda kızarıyorum.leş gibi kokuyorum.canını seveyim büyük şehirin.Balıkcıdan :)) Siparis veriyosun hamsi bu aralar cok tüketildigi icin kalmama riskine karsılık erken söyledm ama istedigin an arayabiliyosun onlar istedigin kadarını temizleyip pisirip istedigin saatte evine getiriyorlar. Hem ev kokmuyor hem kendin kokmuyorsun hemde yok temizliğiydi falan ugrasmıyosun :) cok rahat oluyo biz genelde evde pisirmeyiz balığı
Kizlar 23.gunum hala regl olmadim ..karnim sisligini sadece hissetmiyorum net bisekildede görüyorum..agrimda var..bran evvel olup hapi,a baslamak istiyorum ...ins kiste faydasi gelir...dun ku kilomdan fazlayim
Bu hafta yükleme yada soklama yada elektirikleme sisleme hehehehe herturlu iskenceye maruz kalicak vucudum:)))
En azindan haftasonu oyle dusunuyorum bi ritimde oynama olsun - yada + nemli degil..
Birazdan annecigime gidiciiiimmmmmm.yarinda macimiz var hölölöylöylöylöy en az bi 30. sayi farkla kazaniriz
Sonrada aksam yemege cikariz heralde gecen b mahkememiz vardi ..basit ama sinir bozucu bi durumdu,,kazanmisiz onu kutluyalim :)) yicemde yicem yicemde yicemmm:)) sastigi kadar sasar vucudum sonra yilbasina kadar sifir kacamak listeli bi diyet yugulicam
Dun yemekte bi arkadasim b diyet Ontemi soyledi ilginc geldi
Sabah gizel bir kahvalti yapiyosun kahvaltiliklarlla istedigin gibi,,sonra 6 saat sonra ögle yemegi,,yine istedigini yiyorsun ama o 6 saatte hicbirsey yemiyosun..ögle yemeginden sonra aksam icin sadece salata yiyebiyorsun bilmiyorum verdiirmi..bana verdirmez gibi geldi..kendisi nulldiät diye bi diyet yapmis 10 gun baya verms bir daha geri almamis kalmis oyle..bakmadim nasi bi diyet
Oohh ne guzel yaaa turkiyede bu kapiya servis olaylarina bitiyorum
Nerde oturuyosun?
ayyy ne güzeellll.. siirte kadar getirirler mi sipariş versemmmm:))
kübracım ye bir dilim yaa.. kahvaltı da yapmamışsın zaten
Allahtan sakat şeyler canın çekmiyor
ohhh ne rahatmış .ben kendim temizlyorum.balkonda kızarıyorum.leş gibi kokuyorum.canını seveyim büyük şehirin.
Ben celdummmmtebrikler dilekkızlar hepinizi ayrıca tebrik ediyorum
muhtemelen yedin afiyet olsun.
canım uykusuzluğun nedeni stres ve kafaya takılan şeylerdir.önümüzdeki hafta mesajlarında ciddi bir düzelme bekliyorum haberin olsun.
erkeğin baktığı çocuktan ne olur ki.ben bugün resmen çıldırdım.saç kestirmeye gidecektim.kızıda babasına bırakacağım.lavaboya gittim,abartmıyorum 10 s sonra cam kırılma sesi,arkasından kızın çığlığını duydum.nasıl fırladım anlatamam.babasının yanındaki bardağı almış,diğer odaya geçmiş.bardak yere düşüp kırılmış.kırığıdaa eline alınca parmağı kesilmiş.Allahıma şükür ufak bir kesik.yemin ediyorum kalpten gidecektim.eşime sayacaktım,zor tuttum kendimi.erkeklere çocuk bırakılmazmış anlamış oldum.
ohhh ne rahatmış .ben kendim temizlyorum.balkonda kızarıyorum.leş gibi kokuyorum.canını seveyim büyük şehirin.
23 gün zaten erken değil mi bekle biraz stres yapmaKizlar 23.gunum hala regl olmadim ..karnim sisligini sadece hissetmiyorum net bisekildede görüyorum..agrimda var..bran evvel olup hapi,a baslamak istiyorum ...ins kiste faydasi gelir...dun ku kilomdan fazlayim
Bu hafta yükleme yada soklama yada elektirikleme sisleme hehehehe herturlu iskenceye maruz kalicak vucudum:)))
En azindan haftasonu oyle dusunuyorum bi ritimde oynama olsun - yada + nemli degil..
Birazdan annecigime gidiciiiimmmmmm.yarinda macimiz var hölölöylöylöylöy en az bi 30. sayi farkla kazaniriz
Sonrada aksam yemege cikariz heralde gecen b mahkememiz vardi ..basit ama sinir bozucu bi durumdu,,kazanmisiz onu kutluyalim :)) yicemde yicem yicemde yicemmm:)) sastigi kadar sasar vucudum sonra yilbasina kadar sifir kacamak listeli bi diyet yugulicam
Dun yemekte bi arkadasim b diyet Ontemi soyledi ilginc geldi
Sabah gizel bir kahvalti yapiyosun kahvaltiliklarlla istedigin gibi,,sonra 6 saat sonra ögle yemegi,,yine istedigini yiyorsun ama o 6 saatte hicbirsey yemiyosun..ögle yemeginden sonra aksam icin sadece salata yiyebiyorsun bilmiyorum verdiirmi..bana verdirmez gibi geldi..kendisi nulldiät diye bi diyet yapmis 10 gun baya verms bir daha geri almamis kalmis oyle..bakmadim nasi bi diyet
ayy geçmiş olsun canımmm, iyi ki çok kesmemiş..ben de bırakamam babsınatebrikler dilekkızlar hepinizi ayrıca tebrik ediyorum
canım uykusuzluğun nedeni stres ve kafaya takılan şeylerdir.önümüzdeki hafta mesajlarında ciddi bir düzelme bekliyorum haberin olsun.
erkeğin baktığı çocuktan ne olur ki.ben bugün resmen çıldırdım.saç kestirmeye gidecektim.kızıda babasına bırakacağım.lavaboya gittim,abartmıyorum 10 s sonra cam kırılma sesi,arkasından kızın çığlığını duydum.nasıl fırladım anlatamam.babasının yanındaki bardağı almış,diğer odaya geçmiş.bardak yere düşüp kırılmış.kırığıdaa eline alınca parmağı kesilmiş.Allahıma şükür ufak bir kesik.yemin ediyorum kalpten gidecektim.eşime sayacaktım,zor tuttum kendimi.erkeklere çocuk bırakılmazmış anlamış oldum.
Menum
Sabah
Yok
Ogle
Menemen :)
1 dilim ekmek
Ara
1 Salatalık
Aksam
Hamsi :)
1 dilim ekmek
Salata
Soda
tebrikler dilekkızlar hepinizi ayrıca tebrik ediyorum
daha erken değil mi regl için?hemen stres yapmaya başlama.
bakalım birde anlattığın sistemi dene ,sonucu görelim
arkadaşınınki bana göre değil amaistediğin kadar dediğinde ben insani sınırları aşarım,kendimi biliyorum.akşam su bile içmesem genede kilo alırım
istanbulda..
hahaha deneyelim mi :)))
ayyy Allahh tannn :)) en kötüsüde kokusu oluyo zaten.. kokusuna karsıda bi iki yöntem biliyorum ama nolursa olsun siniyo kokusu.. böyle en rahatı :) fazladan 1 2 lira pisirme parası veriyosun o kadarcık salatasından ekmegine kadar gönderiyolar
23 gün zaten erken değil mi bekle biraz stres yapma
bana göre değil bu diyet..
ayy geçmiş olsun canımmm, iyi ki çok kesmemiş..ben de bırakamam babsına
ohhhh missss.. afiyet olsunnn
Afiyet olsun herkese
Benimki de
Sabah -oglen
1 dilim peynir
1 tost
Domates salatalik biber
3 zeytin
Ara
2 mandalina
Aksam
2 tabak kisir
Kisir fazla oldu biliyorum...
Afiyet lsun dilek guzel olmusmenüm
sabah 1 dilm tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, 1 tatlı kaşıı diyet reçel
öğle: 1 kase nesfit
akşam: kavurmalı yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, nescafe
Menum
Sabah
Yok
Ogle
1 dilim ekmek
Ara
1 Salatalık
Aksam
1 dilim ekmek
Salata
Soda
afiyet olsun ecemMenum
Sabah
Yok
Ogle
1 dilim ekmek
Ara
1 Salatalık
Aksam
1 dilim ekmek
Salata
Soda
oooo kavurmalı yumurta.menüm
sabah 1 dilm tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, 1 tatlı kaşıı diyet reçel
öğle: 1 kase nesfit
akşam: kavurmalı yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, nescafe
2 tabak:111:afiyet olsun betül.Afiyet olsun herkese
Benimki de
Sabah -oglen
1 dilim peynir
1 tost
Domates salatalik biber
3 zeytin
Ara
2 mandalina
Aksam
2 tabak kisir
Kisir fazla oldu biliyorum...
afiyet olsun ferhanBenim menumde soyleydi
Sabah
Bir kase light sutle smacks
Ögle
1 balik ekmek
1muz 1 kac tk cikolata
Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi
2 fincan cörek otu , 1 fincan papatyali ada cayi ictim
menüm
sabah kalkınca(7.00):2 küçük parça hazır yufka börek
öğle(11.00):2 kaşık patates salatası
2 kaşık sosis
3 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek
peynir zeytin
ara:1 neskafe
2 susamlı çubuk
1 bisküvi
akşam:1 kase tavuk ç.
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
ara:1 portakal.
su:1 l
spor :yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?