Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyy ne güzeellll.. siirte kadar getirirler mi sipariş versemmmm:))
kübracım ye bir dilim yaa.. kahvaltı da yapmamışsın zaten

Oohh ne guzel yaaa turkiyede bu kapiya servis olaylarina bitiyorum

Nerde oturuyosun?

Kizlar 23.gunum hala regl olmadim ..karnim sisligini sadece hissetmiyorum net bisekildede görüyorum..agrimda var..bran evvel olup hapi,a baslamak istiyorum ...ins kiste faydasi gelir...dun ku kilomdan fazlayim
Bu hafta yükleme yada soklama yada elektirikleme sisleme hehehehe herturlu iskenceye maruz kalicak vucudum:)))
En azindan haftasonu oyle dusunuyorum bi ritimde oynama olsun - yada + nemli degil..

Birazdan annecigime gidiciiiimmmmmm.yarinda macimiz var hölölöylöylöylöy en az bi 30. sayi farkla kazaniriz
Sonrada aksam yemege cikariz heralde gecen b mahkememiz vardi ..basit ama sinir bozucu bi durumdu,,kazanmisiz onu kutluyalim :)) yicemde yicem yicemde yicemmm:)) sastigi kadar sasar vucudum sonra yilbasina kadar sifir kacamak listeli bi diyet yugulicam

Dun yemekte bi arkadasim b diyet Ontemi soyledi ilginc geldi
Sabah gizel bir kahvalti yapiyosun kahvaltiliklarlla istedigin gibi,,sonra 6 saat sonra ögle yemegi,,yine istedigini yiyorsun ama o 6 saatte hicbirsey yemiyosun..ögle yemeginden sonra aksam icin sadece salata yiyebiyorsun bilmiyorum verdiirmi..bana verdirmez gibi geldi..kendisi nulldiät diye bi diyet yapmis 10 gun baya verms bir daha geri almamis kalmis oyle..bakmadim nasi bi diyet

günaydddıınnnnn
kızlarrrr 2. olmuşuz
ben de bireysel derceye girdimmmmmm....2. yimmmmm
tebrikler dilekkızlar hepinizi ayrıca tebrik ediyorum

Bu arada menemen yedim hahahaha sirada hamsi var onunda siparisini verdim soyledgm saatte gelicek insallaahh :))
Hahahahha yaa ben hastalanmadan 1 hafta 10 gun once boyle oluyorum aseriyorum resmen :) istahim aciliyo
Allahtan sakat şeyler canın çekmiyor

Gunaydın sekerler yenı uyandm
Arkadasmn abısının cocugunu gormeye gtcez ıslak kek yapmıs bıze 1 dılım yesem :/ ( not kahvaltı yapmadm kahvaltı yerne
muhtemelen yedin afiyet olsun.

slm güzellerrr

kurstan geldimm gece yine uyuyamadımm

bu gece uykusuzluğu beni mahfediyoo

kaptanımm biliyorumm pazartesiden sonra msj sayılarına dikkat edicem
canım uykusuzluğun nedeni stres ve kafaya takılan şeylerdir.önümüzdeki hafta mesajlarında ciddi bir düzelme bekliyorum haberin olsun.

erkeğin baktığı çocuktan ne olur ki.ben bugün resmen çıldırdım.saç kestirmeye gidecektim.kızıda babasına bırakacağım.lavaboya gittim,abartmıyorum 10 s sonra cam kırılma sesi,arkasından kızın çığlığını duydum.nasıl fırladım anlatamam.babasının yanındaki bardağı almış,diğer odaya geçmiş.bardak yere düşüp kırılmış.kırığıdaa eline alınca parmağı kesilmiş.Allahıma şükür ufak bir kesik.yemin ediyorum kalpten gidecektim.eşime sayacaktım,zor tuttum kendimi.erkeklere çocuk bırakılmazmış anlamış oldum.

ohhh ne rahatmış .ben kendim temizlyorum.balkonda kızarıyorum.leş gibi kokuyorum.canını seveyim büyük şehirin.

daha erken değil mi regl için?hemen stres yapmaya başlama.
bakalım birde anlattığın sistemi dene ,sonucu görelim
arkadaşınınki bana göre değil amaistediğin kadar dediğinde ben insani sınırları aşarım,kendimi biliyorum.akşam su bile içmesem genede kilo alırım

Oohh ne guzel yaaa turkiyede bu kapiya servis olaylarina bitiyorum

Nerde oturuyosun?

istanbulda..

ayyy ne güzeellll.. siirte kadar getirirler mi sipariş versemmmm:))
kübracım ye bir dilim yaa.. kahvaltı da yapmamışsın zaten

hahaha deneyelim mi :)))

Allahtan sakat şeyler canın çekmiyor

ohhh ne rahatmış .ben kendim temizlyorum.balkonda kızarıyorum.leş gibi kokuyorum.canını seveyim büyük şehirin.

ayyy Allahh tannn :)) en kötüsüde kokusu oluyo zaten.. kokusuna karsıda bi iki yöntem biliyorum ama nolursa olsun siniyo kokusu.. böyle en rahatı :) fazladan 1 2 lira pisirme parası veriyosun o kadarcık salatasından ekmegine kadar gönderiyolar

Ben celdummmm
Haftaya daha iyi olucvmmm
Suan çok uykum var ama uyursam gece uyuyamam
Sanirim sinav stresinden...

Menum

Sabah
Yok

Ogle
Menemen :)
1 dilim ekmek

Ara
1 Salatalık

Aksam
Hamsi :)
1 dilim ekmek
Salata
Soda

Son düzenleme:
23 gün zaten erken değil mi bekle biraz stres yapma
bana göre değil bu diyet..
ayy geçmiş olsun canımmm, iyi ki çok kesmemiş..ben de bırakamam babsına
Menum

Sabah
Yok

Ogle
1 dilim ekmek

Ara
1 Salatalık

Aksam
1 dilim ekmek
Salata
Soda

ohhhh missss.. afiyet olsunnn

menüm
sabah 1 dilm tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, 1 tatlı kaşıı diyet reçel
öğle: 1 kase nesfit
akşam: kavurmalı yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, nescafe

Afiyet olsun herkese
Benimki de

Sabah -oglen
1 dilim peynir
1 tost
Domates salatalik biber
3 zeytin

Ara
2 mandalina

Aksam
2 tabak kisir

Kisir fazla oldu biliyorum...

Ben temizleyemiyorum sadece firinda yapiyorum ..tavada annem yapar.

Enim esim bazen cok iyi bakar bazen iste ihmal eder ama sabah sordum yatirmadanonce degistirdim dedi..erken degistirmemis ama iste olucak

Canim biliyosun 2 seferdir gecikiyor ilkinde 13 gun gecen 7 gun gecikti.. Simdi oldugumda hap kullanmaya basliycam ben duzenli 21 gunde oluyordum kist yuzunden bozuldu tum duzenim..gercekten cok sisim

Yok ben denemiycem bana görede degil saatleri yuzunden...ben cok kisitlamali olmadigi icin söyledim ,,paylasim dedim

Ay ne guzel..benim kizimin adi istanbul,,orada oturmasamda surekli yasamak hissetmek istiyorum istanbulu

23 gün zaten erken değil mi bekle biraz stres yapma
bana göre değil bu diyet..

ayy geçmiş olsun canımmm, iyi ki çok kesmemiş..ben de bırakamam babsına

ohhhh missss.. afiyet olsunnn

Ben duzenli 21 gunde oluyorum canim

kizlar ben yarismadan ayrildim bu hafta itibariyle,,listede olmiycam ama takim ici paylasimlarima devam etmeye caliscam..facede olmayan arkadaslarada bildireyim

Afiyet olsun herkese
Benimki de

Sabah -oglen
1 dilim peynir
1 tost
Domates salatalik biber
3 zeytin

Ara
2 mandalina

Aksam
2 tabak kisir

Afiyet olsun yesili bolduysa o kadar soru olmaz canim

menüm
sabah 1 dilm tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, 1 tatlı kaşıı diyet reçel
Afiyet lsun dilek guzel olmus

Menum

Sabah
Yok

Ogle
1 dilim ekmek

Ara
1 Salatalık

Aksam
1 dilim ekmek
Salata
Soda

Sabah gec kalktin heralde o sebeleyse guzel olmus

Son düzenleme:
Benim menumde soyleydi

Sabah
Bir kase light sutle smacks

Ögle
1 balik ekmek
1muz 1 kac tk cikolata

Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi

2 fincan cörek otu , 1 fincan papatyali ada cayi ictim

Menum

Sabah
Yok

Ogle
1 dilim ekmek

Ara
1 Salatalık

Aksam
1 dilim ekmek
Salata
Soda
afiyet olsun ecem

menüm
oooo kavurmalı yumurta.afiyet olsun.

Afiyet olsun herkese
Benimki de

Sabah -oglen
1 dilim peynir
1 tost
Domates salatalik biber
3 zeytin

Ara
2 mandalina

Aksam
2 tabak kisir

2 tabak:111:afiyet olsun betül.

Benim menumde soyleydi

Sabah
Bir kase light sutle smacks

Ögle
1 balik ekmek
1muz 1 kac tk cikolata

Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi

2 fincan cörek otu , 1 fincan papatyali ada cayi ictim
afiyet olsun ferhan

menüm
sabah kalkınca(7.00):2 küçük parça hazır yufka börek

öğle(11.00):2 kaşık patates salatası
2 kaşık sosis
3 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek
peynir zeytin

ara:1 neskafe
2 susamlı çubuk
1 bisküvi

akşam:1 kase tavuk ç.
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

ara:1 portakal.

su:1 l
spor :yok.

kızlar bugün kendime hiç giymem dediğim dar paça kot pantolon aldım.çok hoşuma gittiküçük beden kıyafetler almak ne kadar muhteşem bir duygu.zayıfladıktan sonraki ilk pantolon alışverişimdi.darısı daha küşük bedenlere

Ooo iyi götürmussun:)) cok gibi gorunuyor ama cesit cok miktarlar az az ..afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…