banada çok geldi.ama yedimOoo iyi götürmussun:)) cok gibi gorunuyor ama cesit cok miktarlar az az ..afiyet olsun canim
sen nerelerdesin cadıııııııııııııniden kimse yook nedenn
evet bende gördüm ama inanamadım doğruymuş :))biraz önce behzat ç. de hazal kayayı gördüm.moralim yerine geldi.onun yanında ben angelina jolie gibi hissettim.kızın içine fil kaçmış sanki,acayip kilo almış.
tebrikler canımgünaydddıınnnnn
kızlarrrr 2. olmuşuz
ben de bireysel derceye girdimmmmmm....2. yimmmmm
kizlar ben yarismadan ayrildim bu hafta itibariyle,,listede olmiycam ama takim ici paylasimlarima devam etmeye caliscam..facede olmayan arkadaslarada bildireyim
Sabah gec kalktin heralde o sebeleyse guzel olmus
banada çok geldi.ama yedim
sen nerelerdesin cadııııııııııııı
kizlar ben yarismadan ayrildim bu hafta itibariyle,,listede olmiycam ama takim ici paylasimlarima devam etmeye caliscam..facede olmayan arkadaslarada bildireyim
Sabah gec kalktin heralde o sebeleyse guzel olmus
Ay ne guzel..benim kizimin adi istanbul,,orada oturmasamda surekli yasamak hissetmek istiyorum istanbulu
bu hatun kaçar.sabah kızım sağolsun kargalarla beraber kalktık.gözümü açamıyorum.
bir dilimcik ye bencee bişi olmazz.. zaten bugün yine tvde gördüm aksam 6 dan sonra yedklerimiz yaga dönüsüyomuss gerci su an düsündümde vücudumuz saatin mi farkında saat 6 hadi ben yag mı depolayayım diyo belki ben aksam daha hareketli oluyorum ya da gece calısıyorum okuyorum vs..
öyle bişi isteee :)))) gevezeligim tuttuuu
tebrikler dilekkk
Hamsi siparisi? Nereden nasil? Oh ne guzellll
Kiyamam cok mu canin istiyor? Bende cok severim islak kek
Neden uyuyamiyorsun ki bir sikintinmi var canimyaa gece uyuAmamak cok zor bende uyuyamiyorum ama bebekimdeeennnn
Dun iste hic evde yoktum aksamda yemege gitmistim arkadaslarla bana bir geceye mal oldu...aksam esim bakti...normal yedir icirmis ve altini temizlemis :))) ama ben biliyordum gece huzursuz olucagini ya eksik yiyor gunduz doymadigi icin acikiOr yada cok suniciyor gece bezi tasiyor...bir iki defa kalkti sonra altina bakayim dedim ..tulum giYdigi icin görememisim onceki kalkislarimda ...yavruuuuuummmmm ipislakkkkkk komple soydum temizledim. Ne onda ne de bende uyku kaldi( ahhh ahhh hep boyle
ayyy ne güzeellll.. siirte kadar getirirler mi sipariş versemmmm:))
kübracım ye bir dilim yaa.. kahvaltı da yapmamışsın zaten
tebrikler dilekkızlar hepinizi ayrıca tebrik ediyorum
Allahtan sakat şeyler canın çekmiyor
muhtemelen yedin afiyet olsun.
canım uykusuzluğun nedeni stres ve kafaya takılan şeylerdir.önümüzdeki hafta mesajlarında ciddi bir düzelme bekliyorum haberin olsun.
erkeğin baktığı çocuktan ne olur ki.ben bugün resmen çıldırdım.saç kestirmeye gidecektim.kızıda babasına bırakacağım.lavaboya gittim,abartmıyorum 10 s sonra cam kırılma sesi,arkasından kızın çığlığını duydum.nasıl fırladım anlatamam.babasının yanındaki bardağı almış,diğer odaya geçmiş.bardak yere düşüp kırılmış.kırığıdaa eline alınca parmağı kesilmiş.Allahıma şükür ufak bir kesik.yemin ediyorum kalpten gidecektim.eşime sayacaktım,zor tuttum kendimi.erkeklere çocuk bırakılmazmış anlamış oldum.
ohhh ne rahatmış .ben kendim temizlyorum.balkonda kızarıyorum.leş gibi kokuyorum.canını seveyim büyük şehirin.
Menum
Sabah
Yok
Ogle
Menemen :)
1 dilim ekmek
Ara
1 Salatalık
Aksam
Hamsi :)
1 dilim ekmek
Salata
Soda
menüm
sabah 1 dilm tam buğday ekmeği,1 dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, 1 tatlı kaşıı diyet reçel
öğle: 1 kase nesfit
akşam: kavurmalı yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, nescafe
Afiyet olsun herkese
Benimki de
Sabah -oglen
1 dilim peynir
1 tost
Domates salatalik biber
3 zeytin
Ara
2 mandalina
Aksam
2 tabak kisir
Kisir fazla oldu biliyorum...
Benim menumde soyleydi
Sabah
Bir kase light sutle smacks
Ögle
1 balik ekmek
1muz 1 kac tk cikolata
Aksam
1 tabak tavuklu cerkez yemegi
2 fincan cörek otu , 1 fincan papatyali ada cayi ictim
menüm
sabah kalkınca(7.00):2 küçük parça hazır yufka börek
öğle(11.00):2 kaşık patates salatası
2 kaşık sosis
3 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek
peynir zeytin
ara:1 neskafe
2 susamlı çubuk
1 bisküvi
akşam:1 kase tavuk ç.
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
ara:1 portakal.
su:1 l
spor :yok.
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
süzme peynir
iki yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
1 mandelina
öğle
1 kase light sütle mısır gevreği
iki avuç yulaf ezmesi
ara
1 elma
akşam
1 tabak taze fasulye
yarım tabak makarna sade
cok güzelmisss ismi, bende istanbul dan baska hic bir yerde yasayamam yurtdısında okumak icin cok burs kazandm imkanlar vardı amerika da fransa da ama gitmedim tatile bile gittigmde dönmek istiyorum hemen
Ay bende yataym burda saat daha 10 olmadi ama dun hic uUyamadim bugecedende ümidim yok
Iyi geceler herkese
Ecemcim zaten mezun olmayi dusunuyordum biraz erkene aldim
Ooouuu cumartesi cumartesi iyi yemisin kiz aferimm
bende hep istanbla goderim tatile sokaklari arsinlar dururuuz..arsinliyamadigimkz sokak caddeleride kitaplarda ilir, ..bisuru stanbul kitabim var
çok yemişim dimi yarın dengelerim inş.
Buralardayim kübracimsadece listede yokum
Yok iyi bence az yemisin
peki canım ..facedede sizden uzakta kalıyorm neler çevirionuzdur çok dışlandm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?