Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tmm. paketin üzerine çok dikkatli baktım ama yinede kalorisini göremedim.
cuma ,cumartesi mesajlarını bana yollayın kızlar.

mesajını mesaj sayılarımı paylaştıktan sonra gördüm

Aklima disler geldi ilk cunku bukadar gec kalan dislerde ateslenme istifra ishal oluyor..ama afedersiniz bi eksi koku hissettim oyuzden usutme gibi geldi allahtan sabah keyfi yerindeydi..bu aksam yine cikardi tum yedigini bisey dikkatim cekt hatunu. Camin onune cikip takiliyor orada biraz cam soguk ya ordan kapmistir diye aklima geldi ama ins sarsmadan ilerlemeden gecer

Insallah canımmm ya :)
Bıde sısko demedıklerı ıcın sevındm gercı resmlerde bellı degıl .
siskolukmu kaldi canm sende

Sicak su torbasi gibi..kiraz cekirdekleri var icinde isitip sariliyosun :))

bugnkü menüm
sabah ve öğle :) saat 12 de
5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 yumurta
1 zeytin
bal ve krem peyniri

ara
4 ad mısır ve pirinç patlağı formun
200ml süt

akşam
1 kase çorba
yarım tabak salçalı makarna

ara
1 dilim peynirli böğrek

ateşi varmı çok aklına takılıyosa yarın doktora götür

ateşi varmı çok aklına takılıyosa yarın doktora götür

Atesi sanki bazen geliyor hafif gidiyor ..cok yok... Doktora götürmem daha hasta olur gelliriz ordan birsey de yapmaz
Domtorluk durum yok ta iste cok kucuk ya insan dayanamiyor o sekilde istifra etmesine ..birde benim kuzum cok zayif zaten. Susuz kalir diye korkuyorum yarin hafif diyet seklinde geciricem . Oda hayatinin ilk diyetini yapsin bakalim :)))

Evet canim 2 gun guzel durdu sonra gitti..foto,ar cekmistim pade alamadim alinca göstericem kardan adamimi:)

Ben geldimmm telefondan girdgm icin gecmise bakamadim bugun yediklerimi hicccc ama hic yazmicammm yazsamm bu ecem mi dersiniz o kadar yani :)))) bi tane tulumba tatlisi bile yedimm :) bu arada nisanlimla aramiz duzeldi sukurler olsun :))

Kizlar merhaba
Ben de haftasonu lise arkadasimda kaldim giremedim dun aksamdan beri.
Zeynep mesj sayilarimi uarin sayip gonderirim eve yeni geldim yorgunum banyp yapip yaticam
Optum hepinizi

merhaba kızlar daha öncede yazmıştım fakat internetim yoktu artık geldi yazma sıtandı nedense geç geliyo takım kaptanı arkadaşım 65 kiloyum ayrılalı 6 ayı geçmiştir sıkıntıdan çok kilo aldım
ebrucum öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah özel bazı durumlardan dolayı ayrıldımak zorunda kaldım sınavlardanda bişey çıkmadı önüme bakacağım hayırlısıyla
semine de evlenmiş hayırlı olsun
betüş nişanlanmış hayırlı olsun
takımda yer varsa motivenizle hayatımı renklendirmek istiyorum hepinizi seviyorum

Günaydın kızlar, işlerim felaket yoğun dün bile mesaideydim. Bu hafta beni mesaj sayılarından muaf tutabilirmisin zeynep. Cuma kilo bildirimi yaparım, elimden geldiğincede girip okumaya çalışırım.

kıslar kıslar kıslaaarrr:26::26::26:
sen neredesin bakalımmm
dışarısı buz gibi ve kar yağıyor
hadiii, buraya da gelecek gibi bugün kar havası var siirtte
5 dilim miiiii......ohhhhh pazar kahvaltı keyfi di miiiiiiiiiii
ben geldimmm telefondan girdgm icin gecmise bakamadim bugun yediklerimi hicccc ama hic yazmicammm yazsamm bu ecem mi dersiniz o kadar yani :)))) bi tane tulumba tatlisi bile yedimm :) bu arada nisanlimla aramiz duzeldi sukurler olsun :))
tulumba tatlısı ve ecem hadi canımmmm, çok sevindim aranızın düzelmesine...allah ayırmasın
günaydın kızlar, işlerim felaket yoğun dün bile mesaideydim. Bu hafta beni mesaj sayılarından muaf tutabilirmisin zeynep. Cuma kilo bildirimi yaparım, elimden geldiğincede girip okumaya çalışırım.
kolay gelsin canımm
selam kizlar
herkese guzel bir hafta diliyorum
selam ferhancım umarım güzel bir hafta olur

Zeynepcim beni izne ayırır mısın canım? arada girer çıkarım ama yapamıyorum görüyorsunuz, kilo vermek isteyen başka birini alırsınız belki bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…