zeynepcim beni izne ayırır mısın canım? Arada girer çıkarım ama yapamıyorum görüyorsunuz, kilo vermek isteyen başka birini alırsınız belki bu süreçte
ferhan çıktı, yasemin çıkıyor, kübra ile zeynep te yılbaşından sonra giderler..buna göreeeee
benim çok acil kilo vermem lazımmmmmm ,kaç kişi kalcaz geriyeeeeee..
sen neredesin bakalımmm
hadiii, buraya da gelecek gibi bugün kar havası var siirtte
5 dilim miiiii......ohhhhh pazar kahvaltı keyfi di miiiiiiiiiii
tulumba tatlısı ve ecem hadi canımmmm, çok sevindim aranızın düzelmesine...allah ayırmasın
kolay gelsin canımm
selam ferhancım umarım güzel bir hafta olur
ohhhh ,hafta sonu hepberaber salmışız.afiyet olsun.bugnkü menüm
sabah ve öğle :) saat 12 de
5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 yumurta
1 zeytin
bal ve krem peyniri
ara
4 ad mısır ve pirinç patlağı formun
200ml süt
akşam
1 kase çorba
yarım tabak salçalı makarna
ara
1 dilim peynirli böğrek
ne diyeyim afiyet olsun.nişanlınla aranızın düzelmesine sevindim.Ben geldimmm telefondan girdgm icin gecmise bakamadim bugun yediklerimi hicccc ama hic yazmicammm yazsamm bu ecem mi dersiniz o kadar yani :)))) bi tane tulumba tatlisi bile yedimm :) bu arada nisanlimla aramiz duzeldi sukurler olsun :))
tamam aysecig deneme süren başlasın.hoşgeldin.merhaba kızlar daha öncede yazmıştım fakat internetim yoktu artık geldi yazma sıtandı nedense geç geliyo takım kaptanı arkadaşım 65 kiloyum ayrılalı 6 ayı geçmiştir sıkıntıdan çok kilo aldım
ebrucum öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah özel bazı durumlardan dolayı ayrıldımak zorunda kaldım sınavlardanda bişey çıkmadı önüme bakacağım hayırlısıyla
semine de evlenmiş hayırlı olsun
betüş nişanlanmış hayırlı olsun
takımda yer varsa motivenizle hayatımı renklendirmek istiyorum hepinizi seviyorum
tamam yasemin.Zeynepcim beni izne ayırır mısın canım? arada girer çıkarım ama yapamıyorum görüyorsunuz, kilo vermek isteyen başka birini alırsınız belki bu süreçte
sadece bu hafta için ama...Günaydın kızlar, işlerim felaket yoğun dün bile mesaideydim. Bu hafta beni mesaj sayılarından muaf tutabilirmisin zeynep. Cuma kilo bildirimi yaparım, elimden geldiğincede girip okumaya çalışırım.
.ben bir sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası.deneme sürecinde başarılı olamadılar.Dilan göründü de, eda nerede.. Bişey mi oldu acaba...
gitme zaten.ben mezun olunca kaptanlık sana kalacak,şimdiden hazırla kendini.ben gtmyrm yılbaşndan sonra gidebilcğimi sanmam canım hedefimide değiştircem zayıflayana kadar burdaym ..
Bizi bırakıp gitselerde naapalımmm
iyi çalışmalar semine.bu hafta hiç yoktan 5 mesajını tamamla lütfen.Slm güzeller yeni kahvaltı yaptimm birazdan eşimle kuzeni gidicek
Evi toplayıp ders çalışmaya baslicammm öptüm gelene kadar :)
tamam bugün başlıyalım ismim gülçin takım kaptanı olarak ismini öğrenebilir miyimohhhh ,hafta sonu hepberaber salmışız.afiyet olsun.
ne diyeyim afiyet olsun.nişanlınla aranızın düzelmesine sevindim.
tamam aysecig deneme süren başlasın.hoşgeldin.
tamam yasemin.
sadece bu hafta için ama...
.ben bir sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası.deneme sürecinde başarılı olamadılar.
gitme zaten.ben mezun olunca kaptanlık sana kalacak,şimdiden hazırla kendini.
iyi çalışmalar semine.bu hafta hiç yoktan 5 mesajını tamamla lütfen.
tamam bugün başlıyalım ismim gülçin takım kaptanı olarak ismini öğrenebilir miyim
5tende fazla olucak inşallahh canımmmmohhhh ,hafta sonu hepberaber salmışız.afiyet olsun.
ne diyeyim afiyet olsun.nişanlınla aranızın düzelmesine sevindim.
tamam aysecig deneme süren başlasın.hoşgeldin.
tamam yasemin.
sadece bu hafta için ama...
.ben bir sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası.deneme sürecinde başarılı olamadılar.
gitme zaten.ben mezun olunca kaptanlık sana kalacak,şimdiden hazırla kendini.
iyi çalışmalar semine.bu hafta hiç yoktan 5 mesajını tamamla lütfen.
afiyett olsunnn:)dünkü menüm kabus gibiydi.
sabah:çeyrek ekmek,sucuklu ve kaşarlı tost
1 haşalanmış yumurta
1 kaşık patates salatası
ara:1 dilim kepek ekmek
1 ince dilim salam
öğle:1 kase mercimek ç.
2 kaşık pırasa
ara:1 mandalina
akşam misafirdik aşağıdakileri orda yedim
1 dilim börek
4 mercimek köfte
1 elmalı kurabiye
1 dilim baklava
spor:25 d jillian.
merhaba zeynep hangi şehirdesin galiba şuan kızına bakıyorsunmerhaba gülçin,ben zeynep.32 yaşındayım.öğretmenim.evliyim.14 aylık kızım var.
tamam bugün başlıyalım ismim gülçin takım kaptanı olarak ismini öğrenebilir miyim
inşallahhhh canımmmSelam kizlar
Herkese guzel bir hafta diliyorum
merhaba kızlar daha öncede yazmıştım fakat internetim yoktu artık geldi yazma sıtandı nedense geç geliyo takım kaptanı arkadaşım 65 kiloyum ayrılalı 6 ayı geçmiştir sıkıntıdan çok kilo aldım
ebrucum öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah özel bazı durumlardan dolayı ayrıldımak zorunda kaldım sınavlardanda bişey çıkmadı önüme bakacağım hayırlısıyla
semine de evlenmiş hayırlı olsun
betüş nişanlanmış hayırlı olsun
takımda yer varsa motivenizle hayatımı renklendirmek istiyorum hepinizi seviyorum
saol semineciğim evlenmişsin ömür boyu mesut olhoşgeldinn canımm..
nasıllsınnnnn
saol semineciğim evlenmişsin ömür boyu mesut ol
pek moralim bozuk ziraat sınavı sonucu açıklandı edirne 73 ile kapatmış ben 72 puan almışım çok üzüldüm ama tabi nasip değilmiş
evet ücretsiz izindeyim.eşim polis,şırnaktayızmerhaba zeynep hangi şehirdesin galiba şuan kızına bakıyorsun
benimde ismim gülçin 25 yaşındayım 2 çocuğum var kızım 1. sınıfa gidiyor oglumda20 aylık ev hanımıyım
inşallah öle olur5tende fazla olucak inşallahh canımmmm
afiyett olsunnn:)
jilliana mı başladın tekrarrr ??
saol semineciğim evlenmişsin ömür boyu mesut ol
pek moralim bozuk ziraat sınavı sonucu açıklandı edirne 73 ile kapatmış ben 72 puan almışım çok üzüldüm ama tabi nasip değilmiş
veee şimdide çıkmış kamu maliyesi sorularını çözücemmm(
yaa kızlarrr ben sürekli yemek yemek istiyorumm
bi çözüm yolu varmı ?
su içmek işe yaramıyoo kendimi durduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?