dilek annenin iyi olmasına çok sevindim.tez zamanda yanınıza döner inşallah.
menüm:
geç kahvaltı:yarım poğaça
1 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 yumurta
peynir
zeytin
ara:1 dilim ekmek,
az peynir
akşam:1 kase tarhana ç.
1 tabak türlü
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğur
su:2.5 l.
spor:1 saat leslie
50 mekik
Betülcüm bu tabak takımını cooookk begendim biliyorum bakmıstım bernardoda kadeh takımına bayıldım cok iyi düsünmüssün bende öyle yapıcam ne gümüş ne altın olucak üstünde hayırlı ugurlu olsuuuunnnn
Bende baktım netten benim begendigim var mı diye yok ama bernardoya gittiginde baksana kendi suplalarıda var icinde yuvarlak takım suplası senin takımın ortasındaki desenler tamamen kaplı bak bakalım o paraya deger mi gümüs ve altını var bakalım sen ne diceksin
Yarın kilo verdikten önce ve sonrasını paylasıcam 40.000 tane laf yiyorum özellikle annem ve nisanlımdan hadi desek ki digerleri hasetlikten ya onlar?? Kilo vermeden önce yüzüm güzelmis bi tatlılıgım varmıs simdi maymun gibiymisim cirkinlesmisim falan falan bi bakında bana bide siz söyleyin yaaa
Ben bu yoldan vazgecmem onlara vazgectim derim ama vazgecmem orası ayrı.. Bu sefer cok azimli ve kararlıyım verdigim kilolardan belli zaten
ebrunun gelişi yorumundan belli olurmuş :))) heytt bee ! acılınnnn ! :))
biz göriştüğümüzde tam net hatırlamıyorum ama 58-60 ımdır muhtemelen. o zamanlar çk iyyi hissediyordum işte. ki o gün üzerimde hafif geniş gösteren bir kıyafet vardı.
suyu genelde ölçemiyorum Ebru yani ölçmeye calışıyorum ama unutuyorum okulda çok hareketliyim kocaman binada sabit bir yerim yok şişeyle içemiyorum bardk bardk hep te unutuyorumm :))
orayı biliyorum nişan için yer bakarken oraya gitmiştik
içi gerçekten şık bir yer ama ne kadar şık olsa da bana çok pahalı geldi, sarıyer bahçeköy taraflarında kır düğünü yapabileceğin yerlerden yaklaşık bu fiyatta olanlar var
tabiki en popüler olanları değil ama biraz araştırarak bulabilirsin, dugun.com dan kır dugunu olarak bak fiyat teklifi iste bence bir bak.
geçen orda bir düğüne gittik mekan güzeldi, gerçi yemeği pek beğenmedim ama mekan bana daha önemli geliyo
hiç yapamam ben böyle moda mod diyetleri. en fazla 2 gün taş çatlasın 3 gün
boğazım hala çok kötü malesef ya
doktora da gidemedim.. yarın gidicem inşallah
güzel bir menü olmuş diyecektimm kiii o cips ne öyleee 80 gr da az değil hani :)
hiç iyi değil.akşama kadar aç durulur mu
cips yemesen iyiymiş yasemin
hem çalış hem oku kolay dğil.bir taraftanda seni daha fazla arammızda görmek isteriz
hem nişanlınn hemde senin için güzel bir gün olmuş
Merhaba Dilek'cim. Memnun oldum. Siirtte olmak zor olsa gerek. Büyük ihtimal mecburi hizmettesin. Allah yardımcın olsun. Ben diyete ilk başladığımda günde en az 3 fincan üçü bir arada neskafe içiyordum. Resmen bağımlılık yapmıştı. Ama inat ettim bıraktım neskafeyi. Son bir aya kadar ağzıma dahi sürmemiştim. Şimdi günde bir fincan sütlü (gerçek süt) neskafe içiyorum ama biliyorum ki onuda içmemem gerekiyor. Bence sende bırakmaya çalış. Zor oluyor ama oluyor ben denedim başardım. Eminim sende başarabilirsin.
Lavaş ekmek haricinde idare eder bir menü. Çiğköfteyi duyunca nedense hiç canım çekmedi
İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi, bence 36 giymeye başladığında daha mutlu olacaksın, düşünsene beğendiğin bütün kıyafetlerin içine cuk diye oturuyosun çok zevkli oluyor
Ben böyle bir menü görmedim. Birdaha da görmek istemiyorum. Böyle menü olmaz. Hiç bir bahaneyide kabul etmiyorum. Çünki kilo verebilmenin ya da yaşamanın diyelim en gerekli sebebi düzenli ve sağlıklı beslenmek. Bilmem anlatabildim mi?
Teşekkürler canım. Zaten burda yapmaya çalıştığımız tek şey birbirimizi motive edebilmek. Ve emin olun motivasyon olmadan imkanı yok kilo verilmiyor. O nedenle ben burayı bu kadar çok önemsiyorum. Senin hayatından o dediğin şeyleri mutlaka çıkarman lazım. Bence yapabilirsin. Emin ol şu dünyada isteyipte başaramayacağımız hiç bişey yok. Bu arada kızlar ben şu muhteşem öncesi sonrası fotoğraflarımıda paylaşayım belki birilerine daha iyi motivasyon olur.
Dediğim gibi sende de kahve problemi var bir zamanlar bende olduğu gibi. Sanırım içmeden duramıyorsun. Kahveyi çıkartabilirsen hayatından daha kaliteli ve sağlıklı yaşayabilirsin bence. Seninde farkında olduğun gibi cips haricinde güzel bir menü. Bu arada kendine neden kilo çizelgesi yapmadın?
Nice mutlu yıllara Betül'cüm umarım bir ömür böyle mutlu yaşarsınız. Umarım az yemişsindirAllahtan Zeynep almış seni listeye ben olsam süründürürdüm seni
Günaydın canım
pazar olmamışmenümü yazayım utanç içinde...
sabah- öğle 12:30
1 dilim çavdar ekmeği
bir dilim peynir
3 köfte
yarım salatalık
1 dlim pasta (dünden kalan.. )
akşam:
1 kase yayla çorbası
3 yk karnıbahar
akşam sinemaya gittim, orda orta boy cips yedim..
üstelik sabah da pasta yemişken.
bu hafta kaçamaksız geçecek 0 kaçamak hem de ama 5:30a kadar okulda olmak çok zorluyor beni.
yarının menüsü de şu
24 ARALIK PAZARTESİ
kahvaltı 09:30 Beyaz peynir,zeytin,ekmek,süt, maydanoz,havuç,limon,ceviz
öğle yemeği 12:30 Brokoli çorbası, patates oturtma,yoğurt,salata
meyve saati 13:45 Elma
ikindi kahvaltısı : Fırında Lorlu Ekmek
çorbadan zaten yemem, patatesi de yemiyim ama açlıktan ölürüm evde de götürebilceğim yemek yok
tavsiyeler ??
banada ynısı söylüyorlar ama umrumda değl.boşver sendeYarın kilo verdikten önce ve sonrasını paylasıcam 40.000 tane laf yiyorum özellikle annem ve nisanlımdan hadi desek ki digerleri hasetlikten ya onlar?? Kilo vermeden önce yüzüm güzelmis bi tatlılıgım varmıs simdi maymun gibiymisim cirkinlesmisim falan falan bi bakında bana bide siz söyleyin yaaa
Ben bu yoldan vazgecmem onlara vazgectim derim ama vazgecmem orası ayrı.. Bu sefer cok azimli ve kararlıyım verdigim kilolardan belli zaten
tamam betülkızlar bu arada ben buraya %90 mobilden giriyorum.
cumartesi sabahtan beri telim bozuldu dün yoğunluktan yaptıramadım bugün de kapalıydı teknik servis yarın 6:30 tan sonra vericem akşam 8 gibi gelirim o zamana kadar internete giremeyeceğim..
yemek konusuna da kenhdim bir çözüm bulayımm.. pff.
iyi geceler herkeseee
yasemin sen nerde yaşıyorsun ki?evet canim o cipsi yedim ama o da beni yedibir daha olmayacak insallah..
zor oluyor gülüm ama Allah bir gücünü veriyor.. zaten bu tempo ocagin 2. haftasina kadar böyle insallah sonra sinav haftalarinda isi birakacagim tatile türkiyeye gelecegim
birakmak icin elimden geleni yapiyorum bugün ictigim tüm kahveleri sade ictim yaninda tatli olmadankahveyi hayatimdan cikarmak zor su an. redbullu biraktiktan sonra kahveyi de birakirsam enerji kaynagim yok olur cizelge konusunda da en kisa zamanda yapacgim vakit bulunca . sali aksami olabilir mesela :44: cidden buraya girip yazi yazmam bile uykumdan calmam demek oluyor.. eve biraz önce geldim ve hemen uyumam gerekiyor
afiyet olsunSabah : 2 dilim siyah ekmek + 4 mini yesil biber + 1 dlim salam + limonlu yesil cay
Ara : 1 tane diyet bisküvi
Ögle : 1 kase yogurt corbasi + 2 dilim siyah ekmek
Ara : 1 büyük yesil elma
Aksam : 1 kase yogurt corbasi + 7 kasik etli sebze türlüsü + 2 kasik pilav
Ara : 1 kutu ayran
Ara : 1 diyet form cayi
Ara : 1 fincan ade kahve
Ara : 1 fincan sade kahve
toplamda 2,5 lt su ictim cay ,corbalar haric10 dk kadar a mekik ve bel hareketleri yaptim.. söylemeye gerek yok bol yogun tempo yeterince enerji kaybi yasadigima inaniyorum
merhaba katerina.bol bol paylaşım yaparım diyrsan gelebilirsinmerhabalar benide aranıza alır mısınız
suanda 10 kilo vermem lazım (61 kiloyum )
Kızlar artık toparlanma vakti dedim kendime. ucunu kaçırdınmı gider kendine iyi bak , birgününü bile boşa harcama ve sizlere katıldım . İlk adım olarak bugun sabah kalkarak başladımmm bir güzel kahvaltımı ettim :)
sabah kahvaltım :
küçük bir tost
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (çoook severimmm)
yumurta
salata ve domates
1 bardak cay ve meyve suyu
Günaydın Semine
Çok teşekkürler canım. Cidden verilmiş sadakamız varmış.
Bu arada kardeşinin düğünü ne zaman? O zamana kadar zayıflarsın umarımZaten bize verebileceğin en güzel cevap hedefine ulaşman olacak
Bu arada kardeş dedinde benimde kardeşim nişanlandı. Aklıma da turti geldi. Sanırım uğramıyor uzun zamandır gören var mı turtiyi
ahngisini söylemedim ki
olmamış sanki
yanlış mıyımmm
hahah evet turti yaaa, alaydın kardeşine iyiydi, kaçırdın güzelim kızı :)
hayırlı olsun kardeşin içinnn Allah tamamına erdirsinn
bugün yemek takımımı almaya gideceğimmmm
size de resmini göstereyim beğencek msiniz bkalımmmEki Görüntüle 585316 Eki Görüntüle 585317 Eki Görüntüle 585318
bunlar da yanında alacağım kadeh takımları
renksiz olması yani yaldız veya gümüş rengi değil bir çok renk takımla uyum sağlar hem de makine de yıkanabiliyoor :))
Eki Görüntüle 585320
Eki Görüntüle 585321
Eki Görüntüle 585322
Eki Görüntüle 585323
Eki Görüntüle 585324
afiyet olsun zeynep, harika bir pazar kahvaltısı mmmmmmdilek annenin iyi olmasına çok sevindim.tez zamanda yanınıza döner inşallah.
menüm:
geç kahvaltı:yarım poğaça
1 dilim ekmek
2 kaşık melemen
1 yumurta
peynir
zeytin
ara:1 dilim ekmek,
az peynir
akşam:1 kase tarhana ç.
1 tabak türlü
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğur
su:2.5 l.
spor:1 saat leslie
50 mekik
anaaaammm o ne kız hem nişan hem düğün yemekli mi... ben nişan yapmadım, düğünüm de sadece oynmalıydı .. hiihihii.. biz cimriyiz birazcıkkkk... aslında biz yemekli düğün istemiştik ama eşimin ailesi yapamayız dedi, aslına bakarsan düğünü bile istemiyorlardı..Baktım canım dügün comdaki heryeree fiyat aldım 200 kisilik bile 23 24 bine geliyo kuyumcukentteki salon hosuma gitti yemege gelince ben florya uludag restaurantta yaptım nisanımı 3 cesit et verdik misafirler orda yeternce yediler dugunde oynasınlar hahahaha :))
Ayyy vallaa acc ac gezdim bugunde oyle bi tostla durdumm yarın yicem valla artık :))
Gecmis olsun oh bakk ne güzel atlatmıssınız ameliyatı hayırlısıyla cabucak iyileşir insallah
Dedigim gibi menülerim boyle tek ögün degil tabiki bu istisna ama ögünlerim azdır benim 1 kase corba bi ögünüm olur yemeklerden 2 en fazla 3 yk yerim ve beyaz ekmek tüketirim kepek, çavdar vs vs alerjim var yasak bana.. Genel olarak buyum :) eger okuldaki acık bufeden alacak zamanım olursa da kasada para almazlar genelde o kadar azdır yani :))
yaa sen nasıl hissediyorsun o önemli.. aynaya bakınca güzel mi hissediyorsun çirkin mi bence kararı sen vermelisinYarın kilo verdikten önce ve sonrasını paylasıcam 40.000 tane laf yiyorum özellikle annem ve nisanlımdan hadi desek ki digerleri hasetlikten ya onlar?? Kilo vermeden önce yüzüm güzelmis bi tatlılıgım varmıs simdi maymun gibiymisim cirkinlesmisim falan falan bi bakında bana bide siz söyleyin yaaa
ohhh menüye baaakkkkk, ben de sinemaya gitmek istiyorum ben deeee ben deeeemenümü yazayım utanç içinde...
sabah- öğle 12:30
1 dilim çavdar ekmeği
bir dilim peynir
3 köfte
yarım salatalık
1 dlim pasta (dünden kalan.. )
akşam:
1 kase yayla çorbası
3 yk karnıbahar
akşam sinemaya gittim, orda orta boy cips yedim..
üstelik sabah da pasta yemişken.
bu hafta kaçamaksız geçecek 0 kaçamak hem de ama 5:30a kadar okulda olmak çok zorluyor beni.
yarının menüsü de şu
24 ARALIK PAZARTESİ
kahvaltı 09:30 Beyaz peynir,zeytin,ekmek,süt, maydanoz,havuç,limon,ceviz
öğle yemeği 12:30 Brokoli çorbası, patates oturtma,yoğurt,salata
meyve saati 13:45 Elma
ikindi kahvaltısı : Fırında Lorlu Ekmek
çorbadan zaten yemem, patatesi de yemiyim ama açlıktan ölürüm evde de götürebilceğim yemek yok
tavsiyeler ??
ben çok beğendim menünü, afiyet olsunSabah : 2 dilim siyah ekmek + 4 mini yesil biber + 1 dlim salam + limonlu yesil cay
Ara : 1 tane diyet bisküvi
Ögle : 1 kase yogurt corbasi + 2 dilim siyah ekmek
Ara : 1 büyük yesil elma
Aksam : 1 kase yogurt corbasi + 7 kasik etli sebze türlüsü + 2 kasik pilav
Ara : 1 kutu ayran
Ara : 1 diyet form cayi
Ara : 1 fincan ade kahve
Ara : 1 fincan sade kahve
toplamda 2,5 lt su ictim cay ,corbalar haric10 dk kadar a mekik ve bel hareketleri yaptim.. söylemeye gerek yok bol yogun tempo yeterince enerji kaybi yasadigima inaniyorum
afiyet olsun, takım kaptanımız bilgi verecektir bu konuda..merhabalar benide aranıza alır mısınız
suanda 10 kilo vermem lazım (61 kiloyum )
Kızlar artık toparlanma vakti dedim kendime. ucunu kaçırdınmı gider kendine iyi bak , birgününü bile boşa harcama ve sizlere katıldım . İlk adım olarak bugun sabah kalkarak başladımmm bir güzel kahvaltımı ettim :)
sabah kahvaltım :
küçük bir tost
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (çoook severimmm)
yumurta
salata ve domates
1 bardak cay ve meyve suyu
Tabiki elimden geldiğince herşeyi paylaşırım..
Bir ara diyetisyene giderken her ara öğünümde bir meyve ve ardından bir bardak ayran veriyordu midemide hem rahatlatıyor hemde tok tutuyordu yine böyle yapıcam. akşam 6dan sonrada birşey yemicem çok acıkırsam belki bir bardak süt veya yoğurt o kadar. yapabilirsemde 5 gibi spor düşünüyorum :)
sizce kızlar bu planda devam edebilirssem 3 aya sonuclarını alırım değil mi :)
hoşgeldin demeden önce grubun ilk sayfasında kurallar var onları okuyup kabul etmen gerek.sonra aramıza katılmış olacaksın.bu arada ben zeynep.doğum kilolarımı veriyorum.kısmetse 1 aya mezun olacağım.sende tanıtırsan kendini sevinirim.Tabiki elimden geldiğince herşeyi paylaşırım..
Bir ara diyetisyene giderken her ara öğünümde bir meyve ve ardından bir bardak ayran veriyordu midemide hem rahatlatıyor hemde tok tutuyordu yine böyle yapıcam. akşam 6dan sonrada birşey yemicem çok acıkırsam belki bir bardak süt veya yoğurt o kadar. yapabilirsemde 5 gibi spor düşünüyorum :)
sizce kızlar bu planda devam edebilirssem 3 aya sonuclarını alırım değil mi :)
yine kimse yok ortalıklarda gerçi öğlen saati hep böyle oluyordu:) yeni bir şey keşfettim yeşil çayın içine tarçın çubuğu atayım dedim güzel oldu normalde yeşil çayın tadını sevmiyorum ama böyle gayet güzel oldu 2.fincanı içiyorum isteyene ikram edebilirim
afiyet olsun nermin.ben sevemedim o yeşil çayı.yine kimse yok ortalıklarda gerçi öğlen saati hep böyle oluyordu:) yeni bir şey keşfettim yeşil çayın içine tarçın çubuğu atayım dedim güzel oldu normalde yeşil çayın tadını sevmiyorum ama böyle gayet güzel oldu 2.fincanı içiyorum isteyene ikram edebilirim
kız ben bakındım kimse yoktu.kız uyuyunca sporumu yaptım ben yattım:111:hala mı yoksunuz bende kızı yıkadım uyutacağım sonrada spor yapacağım ardındanda akşam yemeğini hazırlamaya.sizden bana hayır yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?