bu takım nasıl olduda bu hale geldi anlamadım sorunlar nerede oluştu. hatalarımız neler bunlara çözüm getirmeliyiz bence ayrıca kimde problem varsa uyarılsın gevşeklil olduğu zaman motivasyonda kalmıyor istekte.
Artık ben el attım zaten canım merak etme mutlaka düzelecektir. Ama gerçekten böyle olmasına çok üzüldüm çünki bizim zamanımızda parmakla gösterilebilecek bir takımdı. Zaten asla izin vermem bu takımın kötü olmasına.
ben takıma ilk girdiğimde öyleydi gerçekten.sonra ne olduysa izne giden geri dönmemeye başladı en son ben istanbuldayken hatice buradaydı o da gitmiş sonrada durumlar karışmış anlaşılan inşallah düzelir herşey.
neyse kızlar bana müsade hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.
en sonunda güzl olmuşohhhhh yaaa
en sonunda regl oldum
en sonunda pazartesi mesaisi bitti
en sonunda evdeyim
ohhhh yaaaaa
afiyet olsun güzel.bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek ,biraz peynir ve domatesli yumurta
ara:1 elma 1 mandalina 2 fincan yeşil çay
öğlen:1 tabak antep usulü tarhana çorbası
ara: 1 fincan kayısılı bitki çayı
akşamatlıcan yemeği,1 taabak çorba ve yeşillik
45 dakika spor
maaşallah süper olmuşsun...Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126
Sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.
İlk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. Şuan 70.2 kiloyum.
En son 61,8 kiloyla (Hedefim 63 tü) mezun oldum. Yeni gelen arkadaşları motive eder inşallah.
tamam canımm, gerçekten haklısın bu konuda bişey demeyeceğim... kaptanlığı kime devrediyorsun ebruya mı..en sonunda güzl olmuş
afiyet olsun güzel.
ortamın gerilmesi umrumda bile değil.ben kararımı verdim.bu yaştan sonra kimsenin peşinden koşmayacağım.köyün cadısıda olmayacağım.üye olurak gereken görevlerimi yaparım,okadar.
menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, 2-3 kaşık cacık, 1 tane kanat
ara: 1 portakal
akşam: 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynirli tost, nescafe, 2 tatlı kaşığı diyet reçel
su 1.5 lt,
spor öğle yemeğinden sonra 30 dk yürüyüş
yeşil çay 1 kupa
beğenmene çok sevindimmm, sağollgünaydınnn kızlar :)
sizede hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah kardeşimin düğünü 30 haziranda tam 6 ay var o zmana kadar veririm herhalde:)
bu arada turti senden sonra fazla durmadı zaten izne ayrıldı sanırım bir dahada uğramadı.
çok güzel bayıldım gerçekten iyi günlerde kullanırsın inşallah.
bunlarda çok güzel. bunları görünce insanın yeniden çeyiz düzesi geliyor valla :)
dün yazmıştım gündüz gelemeyeceğimi eve geleli bir yarım saat fln oldu, geldim hemen :) telefonu da yaptırdım eve gelmeden yarın girerim sıkça mobildenkızlar bugün itibariyle mesaj sayma kuralı geri döndü.iki hafta mesaj sayılarına dikkat etmeyenler diskalifiye edilecek.
afiyet olsunn güzel olmuş, krakerler de nazar boncuğu olsunnmenüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez
ara:5 balık kraker
öğle:1 tabak yoğurtlu havuç
akşam:1 tabak kereviz
yoğurt
araortakal.
su:2.5 l
spor:1 saat leslie
şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.
çok güzel menüübugünkü menüm
45 dakika spor
bugün menüler hep güzel, afiyet olsunnmenüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, 2-3 kaşık cacık, 1 tane kanat
ara: 1 portakal
akşam: 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynirli tost, nescafe, 2 tatlı kaşığı diyet reçel
su 1.5 lt,
spor öğle yemeğinden sonra 30 dk yürüyüş
yeşil çay 1 kupa
kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.
Ben üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl mecbur aksama kadar dershanedeyim ama detaylı bilgi verebildiiğimce vericem fırsat buldukça yazıcam umarım sizde anlayış gösterirseniz. :)
19 yaşındayım 1.74 boyum var fakat vücudumda yag oranı falan dengelemem lazım en az 5 kilo vermem gerek en fazla 8 düşünüyorum bakalım.
sabah kahvaltısından sonra:
ara. muz ve ayran
ogle yemegi 2 tane şiş tavuk 1 incecik dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav
ara. ---
olmadı malesef saat 3 te dısarı cıktık sonrada sinemaya gittik bir süpangle yedim bu sondu ilk günün beceriksizliği
bugün bol bol ayaktaydım ordan oraya gitik şimdi inanın eve giriyorum bir kase yoğurt koyup yicem ağır bişey yiyemem çok tokum şuan
Bennn geldimm aslinda tam gelemedim hala disardaymdaa bi bakiyim dedimmm ama cokk mutluyumdaaa :) alisvrris yaptim bol bol veeee 38 beden herseyim uzun zamandirr zayifliyorum diye bisey almamistimm ben hala kendimi 40 saniyomusum megersem 38 misim laylaylayy bekle beni 36 ben geliyorummm
Menü :
---- 1 fincan sade kahve
Sabah : 100ml süt + 80gr Müsli
Ara : 1 fincan sade kahve
Ögle : 1 kücük tabak isirgan otu yemegi ( yalniz yasadigim icin bir yemek yapsam mecbur ikinci güne de kaliyor)
Ara : 1 mandalina
Aksam : 1 kase sehriye corbasi + 2 dilim siyah ekmek
Ara : 80 gr. kadar cips
toplamda 2 lt su ictim bu kez.. spor olmasada:26: cips olayi oldukca kötü görünüyor özellikle aksamdan sonra olmasi. okulda arkadaslar yanimda cikolata ,cips ,kek filan yerken sadece cipsden biraz yedim dayanamadim
dün nişanlımın doğumgünüydü ama bugün kutlayabildik
çok güzel bir gündüü.
üzerinde resminin olduğu bir pasta yaptırdım ona bayıldı herkes ya, çok mutlu oldu.
ben dde çok mutlu oldum tabi :)
onun dgünü ama ben de nasiplendim, nişanda aldığımız saatler rose gold rengindeydi, bakır gibi yani, alyanslarımıza uymuyordu, Muhammet çok istiyordu bir tane daha yaptırmak, teyzesi yaptırmış ikimize de , hediye ettiler ben de sevindimm :)
gündüz de arkadaşlarla karaokeye gittik bu sesle milletin kafasını şişrdim
çok güzel br gündü anlayacapınız amaaaa idyete uygun muydu hayıııırrr ....
Teşekkürler canım benim. Laf açılmışken neden hasta olduğumuda anlatayım hemen. Benim minik kuş okula başladı yaa bu yıl. Devlet okulu malum yarım gün. İlk iki ay hastaneye benimle birlikte geldi. Sonra okul saatleri değişince hastaneye götüremez oldum. Mecburen evde birisinin bakması lazım. Bakıcı bulmak istemedim güven meselem var biraz. İzmir'den eşimin babaannesi geldi. Daha önce bir süre o bakmıştı birkaç yıl önce. Zaten bu kez bakmak için değilde sadece yanında olmak için lazımdı. Uzun lafın kısası büyükbabanne bizde kalıyor gerçi kızı okula kardeşimin eşi yolluyor babaannenin bi faydası olmadı düşündüğüm gibi. İki gün önce eve bi geldim bütün ev gaz kokuyor. Kapıyı açınca şok oldu. Hemen koştum mutfağa ocağın en büyük gözü tamamen açık vaziyette gazın sesi dış kapıya kadar geliyor. Hemen babaanneye baktım yatıyor, korktum bişey oldu diye. Uyandırdım. Uykusu gelmiş yatmış. Tabii hiç bişeye dokunmadan evdeki bütün kapıları pencereleri açtım. Aynı anda hepsi birden açılınca tabii bende bu hale geldim. Allahtan çok uzun süre açık kalmamış. Çünki çay ısıtmış çaydanlık henüz sıcaktı geldiğimde. Yoksa halimiz nolurdu bilmem.
Hoşbulduk canım. Sen zaten ayrı dayaklıksınBiran önce bende düzelmeni bekliyorum
Ve kesinlikle ama kesinlikle böyle diyetler yapmanı istemiyorum. Henüz çok gençsin. Bünyeni bir bozarsan bidaha toparlaman çok zor olur. Ayrıca burdaki yeni üyelerede kötü örnek oluşturuyorsun. Lütfen diyet değilde sağlıklı beslenerek, spor yaparak kilo vermeye çalış. Bu liste benim hiç hoşuma gitmedi. Hiç sağlıklı değil.
Memnun oldum Ecem'cim. Bence sen çevrene bakma çünki ben senin yaşlarındayken 1,72 boyla 50 kiloydum. Gayette memnundum halimden. Öyle çok zayıfta görünmüyordum sanırım fiziğimden dolayı çok idealdim. Sen hangi kiloda mutlu olacağını düşünüyorsan o kilo senin için idealdir ki ben yakında iki çocuk annesi olarak 36 beden giymeyi hayal ediyorum
Ama senin bu menülerle kilo vermen çok zor. Özellikle kahvaltısız güne başlaman kilo vermeni çok etkileyecektir. Sabah ne kadar erken çıkarsan çık evde mutlaka kahvaltı yapmaya çalış. Yapamıyorsan bile yanına dışarda rahatlıkla yiyebileceğin sağlıklı besinler alabilirsin. Mesela ben burdayken eskiler bilir bazen evde kahvaltı yapamazdım. Yarım simit ve bir tane üçgen peynirle yapardım kahvaltıyı o bile kilo verdiriyor insana. Jillian güzel ama hayatının bütün dönemlerinde jillian yapabilecek misin? Ben spor konusunda şöyle düşünüyorum. Eğer hayatın boyunca düzenli şekilde spor yapamayacaksan şimdi yaptığım sporun faydası sadece o zamanadır. Ama geleceğede zararı var. Çünki spor yapmayı bıraktığın zaman ister istemez metabolizman zayıflayacak harcadığın kalori miktarı düşecek bu kez yediklerin sana kısa yoldan kilo olarak yeniden dönecek. Ayrıca Haziran'da evleneceksin. Bütün hayatın değişecek. Büyük ihtimalde yeniden kilo almana zemin hazırlanacak. O yüzden senin daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım.
Ayyy bu çok güzel olmuş, ben Nermin'in yerine olsam kafamı taşlara vururum vallahi. Ne güzel bir duygu dimi Zeynep.
Hiç olmamış canım yaaa, bide kaptansın hiç örnek bir menü değil. Pilav, börek, gofret ve kekSanırım sende biraz bırakmışsın kendini. Hadi bakalım toparlan biraz. Biran önce ulaş hedef kilona. Sonra onu korumak daha zor oluyor.
şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.
bugünkü menüm
45 dakika spor
kızlar herkesden çok özür dilerim 2 gündür doğru düzgün giremedim nasılsınız geçmişi okusam iyi olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?