Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Artık ben el attım zaten canım merak etme mutlaka düzelecektir. Ama gerçekten böyle olmasına çok üzüldüm çünki bizim zamanımızda parmakla gösterilebilecek bir takımdı. Zaten asla izin vermem bu takımın kötü olmasına.

ben takıma ilk girdiğimde öyleydi gerçekten.sonra ne olduysa izne giden geri dönmemeye başladı en son ben istanbuldayken hatice buradaydı o da gitmiş sonrada durumlar karışmış anlaşılan inşallah düzelir herşey.

...............................................

Son düzenleme:

İnşallahı maşallahı kalmadı artık canım. Düzelecek başka yolu yok

neyse kızlar bana müsade hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.

Sanada iyi akşamlar Nermin'cim

ohhhhh yaaa
en sonunda regl oldum
en sonunda pazartesi mesaisi bitti
en sonunda evdeyim
ohhhh yaaaaa
en sonunda güzl olmuş
afiyet olsun güzel.

ortamın gerilmesi umrumda bile değil.ben kararımı verdim.bu yaştan sonra kimsenin peşinden koşmayacağım.köyün cadısıda olmayacağım.üye olurak gereken görevlerimi yaparım,okadar.

maaşallah süper olmuşsun...

tamam canımm, gerçekten haklısın bu konuda bişey demeyeceğim... kaptanlığı kime devrediyorsun ebruya mı..

menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, 2-3 kaşık cacık, 1 tane kanat
ara: 1 portakal
akşam: 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynirli tost, nescafe, 2 tatlı kaşığı diyet reçel
su 1.5 lt,
spor öğle yemeğinden sonra 30 dk yürüyüş
yeşil çay 1 kupa

Reçel ve kahve haricinde güzel bir menü. Su az olmuş.

kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.

Ben üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl mecbur aksama kadar dershanedeyim ama detaylı bilgi verebildiiğimce vericem fırsat buldukça yazıcam umarım sizde anlayış gösterirseniz. :)
19 yaşındayım 1.74 boyum var fakat vücudumda yag oranı falan dengelemem lazım en az 5 kilo vermem gerek en fazla 8 düşünüyorum bakalım.
sabah kahvaltısından sonra:

ara. muz ve ayran
ogle yemegi 2 tane şiş tavuk 1 incecik dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav
ara. ---
olmadı malesef saat 3 te dısarı cıktık sonrada sinemaya gittik bir süpangle yedim bu sondu ilk günün beceriksizliği

bugün bol bol ayaktaydım ordan oraya gitik şimdi inanın eve giriyorum bir kase yoğurt koyup yicem ağır bişey yiyemem çok tokum şuan

Selam kızlar ..
Takımın bu gıdısatında benımde katkı payım coktur ..
Bu durumda olmasını ıstemezdm
Ben kaptan yardımcısıym .
Hatıce bana sordu ben yapamaycgm ıcın kabul etmemıstm cunku sorumluluk ısteyen bırsey.
Okulum yogun , yogun olmasa buraya gercekten daha fazla zaman ayırım .
Ben bu takım sayesnde kılo verdım .
Zayıf olana kdr burdayım .
Bundan sonra elımden geldıgınce burada bulunacm .

beğenmene çok sevindimmm, sağoll

kızlar bugün itibariyle mesaj sayma kuralı geri döndü.iki hafta mesaj sayılarına dikkat etmeyenler diskalifiye edilecek.
dün yazmıştım gündüz gelemeyeceğimi eve geleli bir yarım saat fln oldu, geldim hemen :) telefonu da yaptırdım eve gelmeden yarın girerim sıkça mobilden

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

ara:5 balık kraker

öğle:1 tabak yoğurtlu havuç

akşam:1 tabak kereviz
yoğurt

araortakal.

su:2.5 l
spor:1 saat leslie
afiyet olsunn güzel olmuş, krakerler de nazar boncuğu olsunn

pazartesiden itibaren mesj kurallarına sıkıca uyacaktık, uymayanı eleyecektık, neden böyle celallendin tekrar anlamadım..

çok güzel menüü afiyet olsunn

bugün menüler hep güzel, afiyet olsunn

... no comment :) senin bileceğin iş Zeynep ama takımın kaptanı kim olcak şimdi?

ebru gönüllü müsün bunun için?

Kızlar bir şekilde el ele verip takımı tekrar eski haline getirmemiz lazım.

katerina merhaba
şu an takımımız bir karışıklık içinde.. ama ben sana şçyle bir şey söyliyeyim bu sadece snin için geçerli değil hepimiz için öyle. günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var, ve sadece kendi menümüzü paylaşmak yeterli değil her gün geçmişi okumak ve diğer üyelere yorum yapma sorumluluğu hatta mecburiyeti var.
ayrıca yeni üyeler için deneme süreci uyguluyoruz, kurallara uymakta başarılı olursan 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun.
biz genelde böyle yapıyorduk.
takım kaptanı belli olunca yine konuşulur bunlar ama o da aynı şeyleri hatırlatacaktır zaten. :)

kızlar herkesden çok özür dilerim 2 gündür doğru düzgün giremedim nasılsınız geçmişi okusam iyi olur herhalde

canım süpersn :)
inşallah 34 bile olduğunu görürsün
ben kendimi 34 bile görmek istiyormmm

Afiyet olsun canım ..
birsüredir buraya pek giremiyorum ..
Tanışamadık .
ben kübra 20 yaşındayım üniversite okuyorum bu takım sayesnde zayıfladm ve zayıflamaya devam ediyorum

canım çok sevindm senin adına . :)
Diyete uygun olmasada olur birgünlüğüne

yapmadım öyle diyet denedim olmadı cnm bugünden itibaren düzgün menü düzgün spor azimle tekrar yeniden

Sen bilirsin artık ..

afiyet olsun canım begendim

kızlar herkesden çok özür dilerim 2 gündür doğru düzgün giremedim nasılsınız geçmişi okusam iyi olur herhalde

oku oku:)
iyi olur kesinlikle.
Zeynep kaptanlığı bıraktı, karışık takım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…