Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yasemin'cim şuan takımdaki durumun ne tam olarak bilmiyorum ama sanırım deneme süresindesin. Listede yokmuşsun geçen hafta. 7 ocağa kadar biz seni bu şekilde idare ederiz. Gelirsin geçmişi okur sorumluluklarını yerine getirirsin. Her cuma bildirim yaparsın ama listeye girip girmeyeceğine 7 ocaktan sonra yada daha önceki katılımına göre karar veririz.

Mesajlar günlük olarak sayılır ve en az 5 mesaj göndermen gerekir. Mesaj içindeki alıntılar ayrı ayrı sayılmıyor. Alıntılı mesajlarda sadece 1 olarak sayılıyor. Saat 24:00-00:00 arası bir gün olarak kabul ediyoruz. Mesala şuan yazdığım mesaj ayın 24 ünün mesajı. Saat 24:00 ten sonra ise 25 in mesajı olacak.

Söylediklerim senin içinde uygun olursa yeniden hoş geldin aramıza.

yasemin seni çok iyi anlıyorum yoğun olmanı ama kurallar bence herkes için geçerli olmalı
alıntıların içindeki mesajlar sayılmıyor malesef yani bundan önce öyle yapmıyorduk
mesaj sayıları her günün sonunda atılıyor.
tabi bu konuda karar verecek kişi tek başıma ben değilim ama ben kendi fikrimce bu şekilde az katılımın kabul edilmemesini düşünüyrum.
sebebi de şöyle açıklayayım :

sen günde 1 kere gelip geçmişi okuyup uzun br alıntıyla ve kendi menünü yazıp cevaplayıp çıktığında bu diğer üyelerle yeterince paylaşımın olmaması anlamına gelir, paylaşım az olunca samimiyet muhabbet pek kurulmuyor, varlığı yokluğu bir gibi olabiliyor.
takımın bu halde olmasının ana nedenlerinden biri zaten herkesin bir şekilde yoğun olmasından dolayı buraya vakit ayıramaması..

umarım yanlış anlaşılmam :)
diğer arkadalar da fikrini paylaşırsa bu konuda sevinirim

Canlarım ben kaçıyorum artık. Yarın görüşmek üzere. İnşallah yarın hep birlikte güzel bir güne uyanırız öpüyorum hepinizi

Sevgili betül ve ebru.. her ikinizin de dediklerini gayet iyi anliyorum. su halde burada bulunusum kuru kalabalikdan fazlasi görünmüyor. listeye ye girememek az da olsa yapmak icin cabaladigim seyler fonksiyonal bir deger arz etmicek görünüyor. su durumda kendimi cok kasmaminda lüzumu yok. bunu söylerken sitem olsun diye söylemiyorum sakin yanlis anlamayin beni. sanirim yanlis bir zamanda diyete basladim ve buraya geldim. normalde ögrencilik ve isi birarada hergün hep böyle götürmüyorum. bu ay böyle olmasi gerekti yoksa sadece pazar günleri calisiyorum. herneyse hayirlisi olsun. yine gelip buralarda olacagim irtibatimi kesmeyecegim. Dedigim gibi bende kendimi cok kasmadan kilo vermeye calisacagim.

Telefondan girdiğim icin o kadar uzun alıntı yapamadım Ferhan. Söylediklerinin her birine harfiyen katılıyorum. Tebrikler

Sabah :
3 cheryy domates
1 haslanmis yumurta
6 mini yesil zeytin
4 mini yesil biber
2 dilim siyah ekmek

Ara : 1 mandalina

Ara : 2 dilim ananas

Ara : 1 tane kepekli bisküvi

Aksam :

1 tabak kuru fasulye yemegi
4-5 kasik pilav
1 bardak ayran + salata

Ara : 1 kivi

Menüm

Sabah
Tost

Ögle
1 mandalina
1 elma

Aksam
Ciger
Salata
Ayran

Jillian 18 dk
2 lt su
afiyet olsun canım

benim de moralim bozuldu, keşke ayrılmasaydı
hergün mü ataım msj
tamam canım
ebrucum daha önce de fikrimizi söylemiştik , zeynep çok uğraştı takımın düzelmesi için, takımdan ayrılan arkadaşlar başka nedenlerle ayrıldılar zaten birçoğu yakın zamanda mezun olacaktı.. zeynep asla ben hedefime ulaştım siz ne yaparsanız yapın moduna girmedi ki..kalan arkadaşlarla takımı ayakta tutmaya çalıtı , hatta pazartesi yeniden başlayalım herkes kendini toplasın dedi, bence böyle aniden gitmesinin nedeni senin tavrın oldu, yanlış anlama seni suçlamak için söylemiyorum ama gereğinden fazla zeynebi suçladın ve hala da suçluyorsun.. seni de anlıyorum ama lütfen artık bu konuda konuşmayalım , kendimi arkasından konuşuyormuş gibi hissetmek istemiyorum...

af,yet olsun canm güzel olmuş ama öğle yiyemedin galiba

Dün akşam yazdığım en son mesajda konu hakkında bir daha yorum yapmayacağımı belirtmiştim ama siz böyle yorumlar yaptıkça cevap vermem gerekecek. Lütfen sizde artık konu hakkında yorum yapmayın. Benim amacım belli. Kimseyle bir derdim yok. Herkesin hedefi belli. Bunları tartışırsak bu şekilde hiç bir yere ulaşamayız. (Aslında bu mesaja karşı söylemem gerekenler var ama sırf konu uzamasın diye cevap vermiyorum.)

Menüm

Sabah
Tost

Ögle
1 mandalina
1 elma

Aksam
Ciger
Salata
Ayran

Jillian 18 dk
2 lt su
afiyet olsun ece güzel olmuş

çok haklısın betül inşallah katılım çok olur hersey yoluna girer

ebru kaptan olmana sevindim ben geçmişi okumamışım ama sende okumamışsın bir kaç kere uğradım hilalle muhabbet ettik durumumu üstün körü ona açıkladım anayışla karşıladı bu konuşmandan ne çıkaracağımı şaşırdım o dönemde evden ayrıldım sonra çocuklar için yine dönmek zorunda kaldım başkasının evinde 2 çocukla olmak zor şimdi bunu söylemekte ama o zamanki ruh halimle bunu burda açıklayamazdım sınavlara girip çıktım en azından ekonomik özgürlüğümü elime alıyım diye onlarda olmadı ama pes etmiycem çok stres yaşadım inşallah bu mesajı okursun şimdilik hayatımda herşey yolunda gibi ben bu takımda olmak istiyorum ama hala endişelerin varsa gidebilirim ebru

yukarıdaki mesajda da yazdım takımdan ayrıldığımda hemen haber verememiştim inşallah bu durumu bir daha yaşamam.ama gideceğimi düşünüyor yada takımda istemiyorsan ben 13. takımda tekrar başlamadan bırakıyım ebru cevabını bekliyorum

Gülçin'cim sende beni yanlış anlamışsın canım. Ben sana kal yada git demedim ki. Nerden çıkardın bunu? Ben yaklaşık bir 5-6 ay öncesinden bahsediyorum. Ayrıca sen habersiz gittiğinde Hilal mezun olmuştu kaptan bendim. Ben sadece seni sağlık açısından merak ettim. Başına bir iş gelmesinden korktum. O yüzden öyle yazdım yani yazdıklarımın takımla bir alakası yok.

Takımını kurallar herkes için geçerli. Kurallara uyduğun sürece sorun yok canım. Bende senin takımda olmanı çok isterim.

Gunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz

Benim uykum var yinee:))
Cocuklarin serbest oyun saati simdi iki dk bi girip bakayim dedim:))

Ugrarim yine, bos birakmayalim burayi:)

Gunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz

Günaydın Betül'cüm hoşgeldin.Bende hasta aralarında bakmaya çalışıyorum her zaman ki gibi

Bu yıl çocukların yaş grubu kaç?

tamam ebrucum saol anlayışın için bolca paylaşımda bulunurum inşallah

Gunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz

günaydın betül

Gunaydınn Kızlarrrr
günaydın tatlım

dünkü menümü paylaşıyım akıllandım kızlar düzenli bir menü oldu
-SABAH-
-peynir
-bolca yeşillik
-kahve
-yeşil çay
-salatalık
-ÖĞLE-
-karnabahar haşlama
-yoğurt
-elma
-ARA-
-4 K YULAF EZMESİ
-süt
-AKŞAM-
-kalan karnabahar
-sebzeli et 4 yk
salata
bu çok oldu biliyorum 10 tane badem

herkese günaydın kızlar ayyyyyyyyyyyy plates yaptım heryerim ağrıyo esnedimde esnedim

Günaydın canım. Ne kadar yaptın platesi? Aslında benimde spor yapmam lazım iyice tembelleştim. İşe arabayla gelmeye başladım hiç yürümüyorum artık. Havalarda soğuk üstüne birde hasta oldum. Zaten kilo alışımın en önemli sebebi hareketsizlik. Artık spor yapma zamanım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…