Avusturya, viyana canim
Tesekkür ederim canim umarim kilo verdirici bir listedir :)
Gayett güzel bir menü , balik krakerler benimde dikkatimi cekti :) cubuk kraker oldugum icin olabilir
Off izledim cok fena görünüyor kadin. bunu izledikten sonra bir mandalina yedim
takimin eski hali nasildi bilmedigim icin yorum yapamayacagim.. ama sinirlerinin yipranmis oldugu belli yazdiklarindan zeynep. umarim biraz sakinlesip kendine geldiginde aramiza tekrar katilirsin... Takim kaptanligini birakabilirsin sorumluluk agir geliyorsa ama takimdan küsüp diyete yalniz devam etme. simdiye kadar cok güzel kilo vermissin bunda eminim buranin katkisi büyük...sakin tekrar gelmemezlik yapma
gayet güzel bir menü, ama bu ara lari nasil yaptin canim ? hepsi birlesik bir münü gibi mi yoksa mandalina ile elma arasinda mesela saat farki varmi ? ara larin amaci ögünler arasinda vücudu cok ac birakmadan kitlik gibi acligin olmayacagi sinyalini vermek ?
resimlere bayildim... darisi basimiza diyorum. azmin zaferi dedikleri olay bu olsa gerek masallah !!!
ayrica tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim gülüm dediklerini uygulayacagim
süper süper süpeerrrcok gipta ettim walla :)
sen hakkini helal et gülüm.. lütfen tekrar gel diyorum.. sakinlesince normal üye olarak geri gel zeynepp !!!
memnun oldum kübra, yasemin bende.. yasim senden büyük27. hayata oldukca gec kalmis hissettim yasini söyleyince
Zeynebin kaptanligi birakmasina gercekten üzüldüm ama bu isi iyi bilen ,cok iyi yapacagina inandigim birinin gecmesine de cok sevindim...Allah isini kolaylastirsin Ebru.. Umarim bize ugur getirirsin sirlarini söylersin de bizde senin gibi karneler aliriz
katilim konusunda bastan söyledim günde 1 kez gelirim gecmisi okurum.. olabildigince herkese cvp yazmaya calisip menümü aciklarim. malesef bundan fazlasini yapmayi cok istiyorum ama zaman bulamiyorum. kac gündür gözümden uyku aka aka bu mesajlari yaziyor olsamda sorumlulugumu aksatmamaya calisiyorumdaha önce dedigim gibi lütfen beni böyle kabul edin.. en azindan 7 Ocaga kadar... sonra 1 ay daha rahat olacagim. is olayi bitecek.
hayirli ugurlu olsun canim sana da bize de
mesaj sayisi böyle bir mesajin icinde yapilan alintilamalar da sayiliyor dimi ? bir de hangi günler bildiriliyor mesaj sayisi ?
Avusturya, viyana canim
Tesekkür ederim canim umarim kilo verdirici bir listedir :)
Gayett güzel bir menü , balik krakerler benimde dikkatimi cekti :) cubuk kraker oldugum icin olabilir
Off izledim cok fena görünüyor kadin. bunu izledikten sonra bir mandalina yedim
takimin eski hali nasildi bilmedigim icin yorum yapamayacagim.. ama sinirlerinin yipranmis oldugu belli yazdiklarindan zeynep. umarim biraz sakinlesip kendine geldiginde aramiza tekrar katilirsin... Takim kaptanligini birakabilirsin sorumluluk agir geliyorsa ama takimdan küsüp diyete yalniz devam etme. simdiye kadar cok güzel kilo vermissin bunda eminim buranin katkisi büyük...sakin tekrar gelmemezlik yapma
gayet güzel bir menü, ama bu ara lari nasil yaptin canim ? hepsi birlesik bir münü gibi mi yoksa mandalina ile elma arasinda mesela saat farki varmi ? ara larin amaci ögünler arasinda vücudu cok ac birakmadan kitlik gibi acligin olmayacagi sinyalini vermek ?
resimlere bayildim... darisi basimiza diyorum. azmin zaferi dedikleri olay bu olsa gerek masallah !!!
ayrica tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim gülüm dediklerini uygulayacagim
süper süper süpeerrrcok gipta ettim walla :)
sen hakkini helal et gülüm.. lütfen tekrar gel diyorum.. sakinlesince normal üye olarak geri gel zeynepp !!!
memnun oldum kübra, yasemin bende.. yasim senden büyük27. hayata oldukca gec kalmis hissettim yasini söyleyince
Zeynebin kaptanligi birakmasina gercekten üzüldüm ama bu isi iyi bilen ,cok iyi yapacagina inandigim birinin gecmesine de cok sevindim...Allah isini kolaylastirsin Ebru.. Umarim bize ugur getirirsin sirlarini söylersin de bizde senin gibi karneler aliriz
katilim konusunda bastan söyledim günde 1 kez gelirim gecmisi okurum.. olabildigince herkese cvp yazmaya calisip menümü aciklarim. malesef bundan fazlasini yapmayi cok istiyorum ama zaman bulamiyorum. kac gündür gözümden uyku aka aka bu mesajlari yaziyor olsamda sorumlulugumu aksatmamaya calisiyorumdaha önce dedigim gibi lütfen beni böyle kabul edin.. en azindan 7 Ocaga kadar... sonra 1 ay daha rahat olacagim. is olayi bitecek.
hayirli ugurlu olsun canim sana da bize de
mesaj sayisi olarak böyle bir mesajin icinde yapilan alintilamalar da sayiliyor dimi ? bir de cuma günü saat kaca kadar ? özel mesajla mi buraya mesaj yazarak mi bildiriliyor..
yasemin seni çok iyi anlıyorum yoğun olmanı ama kurallar bence herkes için geçerli olmalı
alıntıların içindeki mesajlar sayılmıyor malesef yani bundan önce öyle yapmıyorduk
mesaj sayıları her günün sonunda atılıyor.
tabi bu konuda karar verecek kişi tek başıma ben değilim ama ben kendi fikrimce bu şekilde az katılımın kabul edilmemesini düşünüyrum.
sebebi de şöyle açıklayayım :
sen günde 1 kere gelip geçmişi okuyup uzun br alıntıyla ve kendi menünü yazıp cevaplayıp çıktığında bu diğer üyelerle yeterince paylaşımın olmaması anlamına gelir, paylaşım az olunca samimiyet muhabbet pek kurulmuyor, varlığı yokluğu bir gibi olabiliyor.
takımın bu halde olmasının ana nedenlerinden biri zaten herkesin bir şekilde yoğun olmasından dolayı buraya vakit ayıramaması..
umarım yanlış anlaşılmam :)
diğer arkadalar da fikrini paylaşırsa bu konuda sevinirim
Yasemin'cim şuan takımdaki durumun ne tam olarak bilmiyorum ama sanırım deneme süresindesin. Listede yokmuşsun geçen hafta. 7 ocağa kadar biz seni bu şekilde idare ederiz. Gelirsin geçmişi okur sorumluluklarını yerine getirirsin. Her cuma bildirim yaparsın ama listeye girip girmeyeceğine 7 ocaktan sonra yada daha önceki katılımına göre karar veririz.
Mesajlar günlük olarak sayılır ve en az 5 mesaj göndermen gerekir. Mesaj içindeki alıntılar ayrı ayrı sayılmıyor. Alıntılı mesajlarda sadece 1 olarak sayılıyor. Saat 24:00-00:00 arası bir gün olarak kabul ediyoruz. Mesala şuan yazdığım mesaj ayın 24 ünün mesajı. Saat 24:00 ten sonra ise 25 in mesajı olacak.
Söylediklerim senin içinde uygun olursa yeniden hoş geldin aramıza.
afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Tost
Ögle
1 mandalina
1 elma
Aksam
Ciger
Salata
Ayran
Jillian 18 dk
2 lt su
benim de moralim bozuldu, keşke ayrılmasaydıUmarım düzelebiliriz.. Bence Zeynep buradayken daha cok düzelme olasılıgı vardı.. Böyle bir moral bozuklugu söz konusu en azından bende öyle hatta bir an önce kilo verip mezun olarak gitmek istiyorum
Bu kadar emeklerimden sonra böylece ayrılıp gitmek istemem en azından mezun olarak gitmek istiyorum
hergün mü ataım msjsorun olmaz bu konu diye düşünüyorum.
güzel olcak her şey merak etmeyinnnnn
mesajları bana atmayı unutmayın, ciddi bir sürece giriyoruz kızlar..
kalmak istiyorsanız, beraber devam etmek istiyorsak toparlanmamız lazım bunun içinde ilk aciliyeti olan şey katılım ve mesaj sayısı..
tamam canımcumbo (61.5 /60.4/1.1/%1.79)
_ferdici_ ( 67 /66.7/0.3 / % 0.45)
Kbra23 ( 68.2 /67/1.2/%1.76)
goncagulll ( 70.2/71.5 /-1.3 / -%1.85)izinli
mersinli42 ( 66 /66 /0/ %0) kilosu sabit
nurgulguney ( 54.5/ 54.5/0/ %0 ) kilosu sabit
pia ( 63.9/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yasminyaso ( 76///%)kendi isteğiyle ayrıldı
lafraise(63.2/62.6 /0.6 /% 0.95)
betuld(64/64 /0 /%0 ) kilosu sabit
en son cuma günkü listemiz böyleydi.
ferhan, yasemin, zeynep gitti.
goncagull arkadaş izine ayrılmış.
nurgul ve semine hiç uğramıyor gibi bir şeyy
ben, ecem, dilek, kübra varız.
çucukkraker yasemindi galiba, ve de katılırsa katerina deneme sürecinde olcaklar.
bu yazdığım herkes mesaj sayısına göre eğer düzenli gelmiyorsa diskalifiyeyi göze almış demektr
bu konuda hem fikir miyiz ?
ebrucum daha önce de fikrimizi söylemiştik , zeynep çok uğraştı takımın düzelmesi için, takımdan ayrılan arkadaşlar başka nedenlerle ayrıldılar zaten birçoğu yakın zamanda mezun olacaktı.. zeynep asla ben hedefime ulaştım siz ne yaparsanız yapın moduna girmedi ki..kalan arkadaşlarla takımı ayakta tutmaya çalıtı , hatta pazartesi yeniden başlayalım herkes kendini toplasın dedi, bence böyle aniden gitmesinin nedeni senin tavrın oldu, yanlış anlama seni suçlamak için söylemiyorum ama gereğinden fazla zeynebi suçladın ve hala da suçluyorsun.. seni de anlıyorum ama lütfen artık bu konuda konuşmayalım , kendimi arkasından konuşuyormuş gibi hissetmek istemiyorum...Ecem'cim senin ne kadar süredir burda olduğunu bilmiyorum canım, ama henüz birbirimizi tanımadığımız için hakkımda bu şekilde düşünmende normal. Burda ne kadar anlatmaya çalışsakta bazen kelimelerimiz yetersiz kalıyor. Zamanla beni tanıdıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Ben benden öncekilerden öğrendiklerimi uyguladım ve takımda en ufak sorun çıkmadı. Onlar zamanında da böyle sorunlar çıkmazdı. Benim kızdığım tek nokta ben kaptanlığı bırakıyorum takım nolursa olsun, var mı böyle kolay bırakıp gitmek. Kusura bakmayın ama bunlar benim düşüncelerim. Kaptan önemli olmasaydı takım bu hale düşmezdi. Herkes düşüncesinde özgürdür. Kimse kimseyi yargılayamaz ama eğer o buraya değer verseydi sizleri bu şekilde yüzüstü bırakıp gitmezdi. Takımı yeniden canlandırmak çokta zor bişey değil. Kurallar belli uyanlar kalır, uymayanlar gider. Gidenlerin yerine yenisi gelir. Ama o uğraşmak istemedi çünki zaten hedeflerine ulaştı. Geride kalanlarda demek ki önemli değilmiş. Arkasına bile bakmadan gitti. Umarım anlatabildim düşüncelerimi.
af,yet olsun canm güzel olmuş ama öğle yiyemedin galibaSabah :
3 cheryy domates
1 haslanmis yumurta
6 mini yesil zeytin
4 mini yesil biber
2 dilim siyah ekmek
Ara : 1 mandalina
Ara : 2 dilim ananas
Ara : 1 tane kepekli bisküvi
Aksam :
1 tabak kuru fasulye yemegi
4-5 kasik pilav
1 bardak ayran + salata
Ara : 1 kivi
afiyet olsun canım
benim de moralim bozuldu, keşke ayrılmasaydı
hergün mü ataım msj
tamam canım
ebrucum daha önce de fikrimizi söylemiştik , zeynep çok uğraştı takımın düzelmesi için, takımdan ayrılan arkadaşlar başka nedenlerle ayrıldılar zaten birçoğu yakın zamanda mezun olacaktı.. zeynep asla ben hedefime ulaştım siz ne yaparsanız yapın moduna girmedi ki..kalan arkadaşlarla takımı ayakta tutmaya çalıtı , hatta pazartesi yeniden başlayalım herkes kendini toplasın dedi, bence böyle aniden gitmesinin nedeni senin tavrın oldu, yanlış anlama seni suçlamak için söylemiyorum ama gereğinden fazla zeynebi suçladın ve hala da suçluyorsun.. seni de anlıyorum ama lütfen artık bu konuda konuşmayalım , kendimi arkasından konuşuyormuş gibi hissetmek istemiyorum...
af,yet olsun canm güzel olmuş ama öğle yiyemedin galiba
afiyet olsun ece güzel olmuşMenüm
Sabah
Tost
Ögle
1 mandalina
1 elma
Aksam
Ciger
Salata
Ayran
Jillian 18 dk
2 lt su
çok haklısın betül inşallah katılım çok olur hersey yoluna girerevet bence de Zeynep burdayken daha fazla düzelme olasılığı vardı ama Zeynep kalmak istemedi, zorla tutacak değildik kızı, o da çok stres oldu demek ki istemedi .
moral bozukluğu konusunda başta öyle oluyor haklısın ama yapacak br şey yok, moralleri yukarda tutacağız, başka türlü olmaz çünkü. Kalan sağlar bizimdir diyip yolumuza devam edeceğiz :))
Ebru kaptanlık konusunda ne diyecek bakalım, kabul ederse güzel olur.
ama biz de ya şevkimiz kırıldı, hemen gitmeye bakıyorum moduna girmeyelim, motivasyonumuz yüksek olsun yine çabukmezun olalım hepimiz ama böyle isteksizce değil..
ebru kaptan olmana sevindim ben geçmişi okumamışım ama sende okumamışsın bir kaç kere uğradım hilalle muhabbet ettik durumumu üstün körü ona açıkladım anayışla karşıladı bu konuşmandan ne çıkaracağımı şaşırdım o dönemde evden ayrıldım sonra çocuklar için yine dönmek zorunda kaldım başkasının evinde 2 çocukla olmak zor şimdi bunu söylemekte ama o zamanki ruh halimle bunu burda açıklayamazdım sınavlara girip çıktım en azından ekonomik özgürlüğümü elime alıyım diye onlarda olmadı ama pes etmiycem çok stres yaşadım inşallah bu mesajı okursun şimdilik hayatımda herşey yolunda gibi ben bu takımda olmak istiyorum ama hala endişelerin varsa gidebilirim ebruSen dayaklıksın zaten Gülçin. Geçen günde yazdım ama geçmişi okumadığın için görmemişsindir. Birden bire çekip gittin hiç haber vermeden çok merakta bıraktın bizi. O yüzden kızgınım sana. Aklımıza binbir türlü şey geldi.
Ayrıca Gülçin ve Betül'cüm kaptanlık konusunda sizinle hem fikir değilim. Çünki kaptan kaptanlığını yapamazsa takım bu duruma geliyor. En büyük örneği gözünüzün önünde.
Ben resmi olarak kaptanlığı devralıyorum kızlar. Düzen yine eski düzen, kurallar yine aynı. Bu hafta mesaj sayılarını herkes Betül'e atsın. Listeler Betül'a ait. Bu bir haftanın sonunda zaten takımda kalanlarla kalmayanlar belli olacaktır. Sonraki haftalarda da zamanla düzene girecektir. Kübra sen yine devam edersin kaptan yardımcılığına. Betül'cüm sende zaten eski olduğun için biçok şeyi biliyorsun sende yardımcı olursan yine döneriz eski halimize. Takım düzelene kadar burdayım ben.
Sorun yok kızlar resmi olarakta kaptan olabiliyorum. Önemli olan o listede olmak değil zaten Ecem kaptanın görevide zaten sadece cuma günleri liste yapmak değil. Zaten zamanla daha iyi öğreneceksiniz. Eskiler iyi bilir.
Betül'cüm yine kurtulamadın yaaa benden, üzüldüm senin adına
Ve unutmayın ki burda hepiniz kendiniz için bulunuyorsunuz, kimsenin verdiği 1 gramın bir diğerine faydası yok. Eğer gerçekten zayıflamak için burdaysanız bu sitenin ve bu takımın önemini iyi anlarsınız. Çünki ben hayatımda ilk defa diyet yaptım ve herkesin gözü önünde 6 ay içerisinde yaklaşık 25 kilo verdim. Bu nedenlede sırtımı çeviremedim takıma çevirememde.
Şuan takımda bulunan herkestende aynı özveriyi bekliyorum. (Betül diyordur yine çok ciddiye aldın Ebru diye.) Ama ciddiye alınmadığı zamanda takımın ne hale geldiğini hepimiz gördük. Allahtan tam zamanında yetiştim.
yukarıdaki mesajda da yazdım takımdan ayrıldığımda hemen haber verememiştim inşallah bu durumu bir daha yaşamam.ama gideceğimi düşünüyor yada takımda istemiyorsan ben 13. takımda tekrar başlamadan bırakıyım ebru cevabını bekliyorum
Gunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz
Benim uykum var yinee:))
Cocuklarin serbest oyun saati simdi iki dk bi girip bakayim dedim:))
Ugrarim yine, bos birakmayalim burayi:)
tamam ebrucum saol anlayışın için bolca paylaşımda bulunurum inşallahGülçin'cim sende beni yanlış anlamışsın canım. Ben sana kal yada git demedim ki. Nerden çıkardın bunu? Ben yaklaşık bir 5-6 ay öncesinden bahsediyorum. Ayrıca sen habersiz gittiğinde Hilal mezun olmuştu kaptan bendim. Ben sadece seni sağlık açısından merak ettim. Başına bir iş gelmesinden korktum. O yüzden öyle yazdım yani yazdıklarımın takımla bir alakası yok.
Takımını kurallar herkes için geçerli. Kurallara uyduğun sürece sorun yok canım. Bende senin takımda olmanı çok isterim.
günaydın betülGunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz
Benim uykum var yinee:))
Cocuklarin serbest oyun saati simdi iki dk bi girip bakayim dedim:))
Ugrarim yine, bos birakmayalim burayi:)
günaydın tatlımGunaydınn Kızlarrrr
herkese günaydın kızlar ayyyyyyyyyyyy plates yaptım heryerim ağrıyo esnedimde esnedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?