Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru aslında yusuyusu bende cok sevıyorum ama soguk hava benı mahvedıyo ıcımden cıkmak gelmıyo ...
cocukları sabah servıse bınıdrmeye gıderken bıle eve zor atıyorum kendımı...

Evettr biz Ecem le beraber haziran gelini olaagiizzzz :)))

Nazlayin bizi biraz, kapris yaparsak cekin fln, :))

Ben tartilmadim ama benden bu hafta da hayir yok bence

Ben de reglim bu arada, sistik hepimiz davul gibiii

Su anda disardayin alintiliyamadm bende eve gidince cevap vericem
Dikkatimi bisey cektide sizinlede paylasayim dedim turk kadini giyinmeyi bilmiyor evlenince kendini saliyor sadece ya ozel gunlerde ya da disari cikarken giyinmeye calisiyor
Kilolu olabilirsin ama guzel giyinerek kamufle edebilirsin ama bizim hanimlar yapmiyo bunu simdi bi kac kadin gordum fazlaliklarini gozume gozume sokuyolar yahuu giyinsene vucuduna gore bi sacini basini duzelt disari cikma adabini yitirmisiz ben evlenince su ankinden cok suslu olurum valla
Su anda da susluyumde kendi capimda hahaha :) ev kiyafetlerimi bile uyumlu secerim terliklerimde olmak uzere

amanda aman gelinde olacaklarmış annelerinin bir taneleri babalarının nazlı kuzuları.... yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar arşı arşı memlekete kız vermesinler annesinin bir tanesini hor görmesinler:)kına gecelerinin vazgeçilmez türküsü

ecem cok dogru soyluyosun canım ınan bende onlardanım asırı fazlalıgım yok ama gıyınmeyı pek bılmem nedense dedıgın gıbı hep dısarı cıkarken gıyınırım oda yıne cok ozenmem ama evde aynen turk kadını modelı esortman bluz terlık vazgecılmezım orgu tac ..... nasıl duzeltırım bılmıyorum eskıden cocukları bahane edıyodum ama sımdı onlarda yok hafta ıcı dha ne beklıyosam anlamıyorum...

hepimizde evlendikten hele hele çocuk olduktan sonra tipik ev hanımlığı modeline bürünüyoruz herhalde.rahatlığa alışmakla alakalı sanırım bütün gün evde raht rahat dolanmaya alışıyoruz.

hepimizde evlendikten hele hele çocuk olduktan sonra tipik ev hanımlığı modeline bürünüyoruz herhalde.rahatlığa alışmakla alakalı sanırım bütün gün evde raht rahat dolanmaya alışıyoruz.

aynen oyle nermın ya ... benım dıyete baslama nedenlerımden bırı esımın bana yaptıgı hakaretlerdı ve gunlugumde yazdıyıdım hep bunları cok moralım bozulmustu zayıflayınca ustume dusmeye baslamıstı sımdı yıne kılo almaya basladım laf falan soylemıyo sımdı ama ben bıdaha o hakaretlerı duymak ıstemıyorum

kadınlar kilo alınca lafı yiyorda erkekler kilo alınca niye kendilerine laf söyletmiyorlar acaba ... verilen her bir kilo bundan sonra eşlerimize yol su ve elektirk olarak geri dönsün
aslında süslenmek güzel giyinmek cilve falan insanın içinden gelen bir şey ya ben ne kilolular gördüm süs giyim işve cilve yerinde birazda kendimizle alakalı suyunda sertlik varsa ne yapsan yumuşatamazsın:)mesela ben en zayıf halimdeyken (62)bile ne giyinmeyi ne süslenmeyi sevmezdim.allahtan eşimde benim gibi ikimizdede biraz odunluk var galiba

evli vede 2 çocuklu bir anne olarak evlikte bekarlıktan daha çok bakım gerek diyorum...eşofman giysemde üstüne giydiğim bluzlarla takım olur saçımı boyarım cilt bakımı yaparım..aynaya baktığımda sağlıklı ve güzel bir cilt düzgün bir fizik ve mutlu bir ben..hem anneyiz hem eşiz kendimiz eşimiz ve çocukalrımız için bakımlı olmak gerek bence..

oy nazlı gelin oy..
bende cok memnun oldum canım evet tugba adım... 2 cocuk annesı 29 yasındayım ankarada oturuyorum yarısmcı arkadaslara basarılar dılıyorum....
hoş geldin..bende 2 çocukluyum ve ankaradayım emme yaşım accuk 40

bugünkü menümü de yazayım.
sabah: kırmızı biberli sahanda yumurta,peynir,5 adet zeytin,maydonoz,1 çay kaşığı pekmez 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan kayısılı bitki çayı
öğlen: 1 tabak suyuyla beraber haşlanmış tavuk 1 parça açma.
ara: 1 elma 1 mandalina, 1 fincan tarçınlı yeşil çay
akşam:1 tabak kırmızı mercimek çorbası,salata
2 litre su
1 saat yürüyüş(havanın güzelliğinden istifade ettik)

kilo verilir ama kırılan kalp üzülün bir yürek..eşine çok kızdım..kusura bakma..

tarttımı komsuya verdım geldım cuma sabahları alır gerı veırım dedım bakalım cumaya kadar degısır ınsallah..... :18:

En güzelini yapmışsın canım. Hiç olmazsa zırt pırt tartılmazsın.

ebru aslında yusuyusu bende cok sevıyorum ama soguk hava benı mahvedıyo ıcımden cıkmak gelmıyo ...
cocukları sabah servıse bınıdrmeye gıderken bıle eve zor atıyorum kendımı...

Bence zorla biraz kendini. Bak engelde yok. Birazcık kalın giyin. En az 35 dk tempolu yürümeye çalış. Emin ol çok faydasını göreceksin.

Valla bilmem Betül haziran gelini felan dinlemem gösteririm sana şeytancıkları 100 gr bile olsa senden kilo vermeni bekliyorum haberin ola

Bencede evlenince daha süslü olmak gerekiyor ama haklısın millet evlenince bırakıyor kendini. Birazda içten gelmeli bence.

Kız ağlatcan şimdi milleti nazlayın demiş ağlatın dememiş

Bence artık bekleme hadi bizde gaza getirelim seni kalk bi çekidüzen ver kendine. Süslen biraz. Bahanende kalmamış bak

Allahtan çalışıyorum gerçi çalışmasam ben daha bir süslü ve bakımlı olurum diye düşünüyorum Gerçi şimdi de çok süslü değilim makyajla felan çok aramm yok ama giyimime özen göstermeye çalışırım her zaman.

Bence ona en güzel cevabı zayıflayarak vermen lazım. Ne olursa olsun eşin yanlış yapmış. Üzüldüm şimdi.

Ama kimse sana 40 yaşındasın demez Derya'cım yaaa sen ciddisin dimi dalga geçmiyosun

Menün gayet güzel olmuş bir parça açma haricinde. Su az yürüyüş iyi olmuş. Hadi bakalım bu hafta listeye güzel bir giriş yap.

olsun her yasın bı guzellıgı var... ben yenımahalede oturuyorum sen nerde oturuyosun ozel olmazsa tabı ... abla dıyımmı..:18:

ah ah esıme ben bıle kızıyorum ama ne desem bos duyulanlar unutulmuyo sadece bastırıyosun...
olur baslayım kendıme bakmaya ama ben 60 a dusunce kıyafetler almak ıstıyorum kendıme ....
elımdekılerle yapmaya calısısyım ...
mesela yarın bıraz cek duzen verıp ıs yerıne surprız zıyaretmı yapsamkı.......

gunluk menunmu yazıyoum

kahvaltı
kepek ekmekden tost domates salatalık form cay 2 bardak su

arada
elma

oglen
1 kase patlıcan yemegı ve 1 dılım tam bugday ekmegı 1 kase yogurt

arada
5 tane badem

aksam
1 kase bulgur pılavı 1 kase yogurt ekmek yok

Bence güzel bir sürpriz olur. Kıyafet konusunda da haklısın kendine ödül olarak sakla. Hedef kilona ulaştığın zaman alırsın istediğin kıyafetleri.

Menün ilk güne göre çok güzel olmuş. Afiyet olsun.

Sadece form çayı içme. Çünki çok sağlıksız. Birde günlük içtiğin su miktarını ve eğer spor yapıyorsan miktarını yazarsan daha iyi olur.

cetvelım nasıl olmus bunada sukur zor yaptım ya......
eline sağlık çok güzel olmuş
Eyy ahali söylemek istedigim sudur ki ;
Regl dönemindeyim cok kilo vermeyi beklemiyordum fakattt dün sabah tartıda 62.0 cıkarken bugün 62.5 cıkmamda neyin nesiii
ben de reglyim ve ben de fazla çıkıyorum sabret biraz
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube

8 dk yaptım karın erıtmek ıcın egzersızler kızlar bunlar ... buarada lınk paylasmak yasakmı....
ben de bakıcaaammm
ben de pek giyinmeyi bilmem.. hep diyorum bakımlı olucam diye ama yoookkk
hakaret mi... bu erkekler ne kadar gıcık oluyor bazen.. onlar alsa bişey olmaz ama di m
afiyet olsun canım
afiyt olsun canım

suyu ortalama yazıyorum ama fazla fazla içiyorum.kız uyumadı bugün yoksa bisikletede binecektim.iyi bir giriş yaparım umarım tartılmıyorum zaten cuma gününü bekliyorum.

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Kızım okuldan gelmek üzere. Bugün zaman nedense koşturuyor. İşte çok yoğundu bugün. Gelirim yine birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…