Sanmıyorum canım zaten yasak olsa paylağamazdın sanırım. İmkanın varsa eğer evde değilde açık havada yap sporunu. Mesela yürüyebilirsin. Ben çok faydasını gördüm. Şimdi vaktim olsa yine yürümeyi istiyorum ama olmuyor. İşlerimi ancak yapıyorum.
Evettr biz Ecem le beraber haziran gelini olaagiizzzz :)))
Nazlayin bizi biraz, kapris yaparsak cekin fln, :))
Ben tartilmadim ama benden bu hafta da hayir yok bence
Ben de reglim bu arada, sistik hepimiz davul gibiii
Su anda disardayin alintiliyamadm bende eve gidince cevap vericem
Dikkatimi bisey cektide sizinlede paylasayim dedim turk kadini giyinmeyi bilmiyor evlenince kendini saliyor sadece ya ozel gunlerde ya da disari cikarken giyinmeye calisiyor
Kilolu olabilirsin ama guzel giyinerek kamufle edebilirsin ama bizim hanimlar yapmiyo bunu simdi bi kac kadin gordum fazlaliklarini gozume gozume sokuyolar yahuu giyinsene vucuduna gore bi sacini basini duzelt disari cikma adabini yitirmisiz ben evlenince su ankinden cok suslu olurum valla
Su anda da susluyumde kendi capimda hahaha :) ev kiyafetlerimi bile uyumlu secerim terliklerimde olmak uzere
ecem cok dogru soyluyosun canım ınan bende onlardanım asırı fazlalıgım yok ama gıyınmeyı pek bılmem nedense dedıgın gıbı hep dısarı cıkarken gıyınırım oda yıne cok ozenmem ama evde aynen turk kadını modelı esortman bluz terlık vazgecılmezım orgu tac ..... nasıl duzeltırım bılmıyorum eskıden cocukları bahane edıyodum ama sımdı onlarda yok hafta ıcı dha ne beklıyosam anlamıyorum...
hepimizde evlendikten hele hele çocuk olduktan sonra tipik ev hanımlığı modeline bürünüyoruz herhalde.rahatlığa alışmakla alakalı sanırım bütün gün evde raht rahat dolanmaya alışıyoruz.
aynen oyle nermın ya ... benım dıyete baslama nedenlerımden bırı esımın bana yaptıgı hakaretlerdı ve gunlugumde yazdıyıdım hep bunları cok moralım bozulmustu zayıflayınca ustume dusmeye baslamıstı sımdı yıne kılo almaya basladım laf falan soylemıyo sımdı ama ben bıdaha o hakaretlerı duymak ıstemıyorum
evli vede 2 çocuklu bir anne olarak evlikte bekarlıktan daha çok bakım gerek diyorum...eşofman giysemde üstüne giydiğim bluzlarla takım olur saçımı boyarım cilt bakımı yaparım..aynaya baktığımda sağlıklı ve güzel bir cilt düzgün bir fizik ve mutlu bir ben..Su anda disardayin alintiliyamadm bende eve gidince cevap vericem
Dikkatimi bisey cektide sizinlede paylasayim dedim turk kadini giyinmeyi bilmiyor evlenince kendini saliyor sadece ya ozel gunlerde ya da disari cikarken giyinmeye calisiyor
Kilolu olabilirsin ama guzel giyinerek kamufle edebilirsin ama bizim hanimlar yapmiyo bunu simdi bi kac kadin gordum fazlaliklarini gozume gozume sokuyolar yahuu giyinsene vucuduna gore bi sacini basini duzelt disari cikma adabini yitirmisiz ben evlenince su ankinden cok suslu olurum valla
Su anda da susluyumde kendi capimda hahaha :) ev kiyafetlerimi bile uyumlu secerim terliklerimde olmak uzere
oy nazlı gelin oy..Evettr biz Ecem le beraber haziran gelini olaagiizzzz :)))
hoş geldin..bende cok memnun oldum canım evet tugba adım... 2 cocuk annesı 29 yasındayım ankarada oturuyorum yarısmcı arkadaslara basarılar dılıyorum....
aynen oyle nermın ya ... benım dıyete baslama nedenlerımden bırı esımın bana yaptıgı hakaretlerdı ve gunlugumde yazdıyıdım hep bunları cok moralım bozulmustu zayıflayınca ustume dusmeye baslamıstı sımdı yıne kılo almaya basladım laf falan soylemıyo sımdı ama ben bıdaha o hakaretlerı duymak ıstemıyorum
tarttımı komsuya verdım geldım cuma sabahları alır gerı veırım dedım bakalım cumaya kadar degısır ınsallah..... :18:
ebru aslında yusuyusu bende cok sevıyorum ama soguk hava benı mahvedıyo ıcımden cıkmak gelmıyo ...
cocukları sabah servıse bınıdrmeye gıderken bıle eve zor atıyorum kendımı...
Evettr biz Ecem le beraber haziran gelini olaagiizzzz :)))
Su anda disardayin alintiliyamadm bende eve gidince cevap vericem
amanda aman gelinde olacaklarmış annelerinin bir taneleri babalarının nazlı kuzuları.... yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar arşı arşı memlekete kız vermesinler annesinin bir tanesini hor görmesinler:)kına gecelerinin vazgeçilmez türküsü
ecem cok dogru soyluyosun canım ınan bende onlardanım asırı fazlalıgım yok ama gıyınmeyı pek bılmem nedense dedıgın gıbı hep dısarı cıkarken gıyınırım oda yıne cok ozenmem ama evde aynen turk kadını modelı esortman bluz terlık vazgecılmezım orgu tac ..... nasıl duzeltırım bılmıyorum eskıden cocukları bahane edıyodum ama sımdı onlarda yok hafta ıcı dha ne beklıyosam anlamıyorum...
hepimizde evlendikten hele hele çocuk olduktan sonra tipik ev hanımlığı modeline bürünüyoruz herhalde.rahatlığa alışmakla alakalı sanırım bütün gün evde raht rahat dolanmaya alışıyoruz.
evli vede 2 çocuklu bir anne olarak evlikte bekarlıktan daha çok bakım gerek diyorum...eşofman giysemde üstüne giydiğim bluzlarla takım olur saçımı boyarım cilt bakımı yaparım..aynaya baktığımda sağlıklı ve güzel bir cilt düzgün bir fizik ve mutlu bir ben..hem anneyiz hem eşiz kendimiz eşimiz ve çocukalrımız için bakımlı olmak gerek bence..
oy nazlı gelin oy..
hoş geldin..bende 2 çocukluyum ve ankaradayım emme yaşım accuk 40
bugünkü menümü de yazayım.
sabah: kırmızı biberli sahanda yumurta,peynir,5 adet zeytin,maydonoz,1 çay kaşığı pekmez 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan kayısılı bitki çayı
öğlen: 1 tabak suyuyla beraber haşlanmış tavuk 1 parça açma.
ara: 1 elma 1 mandalina, 1 fincan tarçınlı yeşil çay
akşam:1 tabak kırmızı mercimek çorbası,salata
2 litre su
1 saat yürüyüş(havanın güzelliğinden istifade ettik)
evli vede 2 çocuklu bir anne olarak evlikte bekarlıktan daha çok bakım gerek diyorum...eşofman giysemde üstüne giydiğim bluzlarla takım olur saçımı boyarım cilt bakımı yaparım..aynaya baktığımda sağlıklı ve güzel bir cilt düzgün bir fizik ve mutlu bir ben..hem anneyiz hem eşiz kendimiz eşimiz ve çocukalrımız için bakımlı olmak gerek bence..
oy nazlı gelin oy..
hoş geldin..bende 2 çocukluyum ve ankaradayım emme yaşım accuk 40
gunluk menunmu yazıyoum
kahvaltı
kepek ekmekden tost domates salatalık form cay 2 bardak su
arada
elma
oglen
1 kase patlıcan yemegı ve 1 dılım tam bugday ekmegı 1 kase yogurt
arada
5 tane badem
aksam
1 kase bulgur pılavı 1 kase yogurt ekmek yok
ah ah esıme ben bıle kızıyorum ama ne desem bos duyulanlar unutulmuyo sadece bastırıyosun...
olur baslayım kendıme bakmaya ama ben 60 a dusunce kıyafetler almak ıstıyorum kendıme ....
elımdekılerle yapmaya calısısyım ...
mesela yarın bıraz cek duzen verıp ıs yerıne surprız zıyaretmı yapsamkı.......
gunluk menunmu yazıyoum
kahvaltı
arada
elma
oglen
arada
5 tane badem
aksam
eline sağlık çok güzel olmuşcetvelım nasıl olmus bunada sukur zor yaptım ya......
ben de reglyim ve ben de fazla çıkıyorum sabret birazEyy ahali söylemek istedigim sudur ki ;
Regl dönemindeyim cok kilo vermeyi beklemiyordum fakattt dün sabah tartıda 62.0 cıkarken bugün 62.5 cıkmamda neyin nesiii
ben de bakıcaaammm8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube
8 dk yaptım karın erıtmek ıcın egzersızler kızlar bunlar ... buarada lınk paylasmak yasakmı....
ben de pek giyinmeyi bilmem.. hep diyorum bakımlı olucam diye ama yoookkkSu anda disardayin alintiliyamadm bende eve gidince cevap vericem
hakaret mi... bu erkekler ne kadar gıcık oluyor bazen.. onlar alsa bişey olmaz ama di maynen oyle nermın ya ... benım dıyete baslama nedenlerımden bırı esımın bana yaptıgı hakaretlerdı ve gunlugumde yazdıyıdım hep bunları cok moralım bozulmustu zayıflayınca ustume dusmeye baslamıstı sımdı yıne kılo almaya basladım laf falan soylemıyo sımdı ama ben bıdaha o hakaretlerı duymak ıstemıyorum
afiyet olsun canımbugünkü menümü de yazayım.
sabah: kırmızı biberli sahanda yumurta,peynir,5 adet zeytin,maydonoz,1 çay kaşığı pekmez 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan kayısılı bitki çayı
öğlen: 1 tabak suyuyla beraber haşlanmış tavuk 1 parça açma.
ara: 1 elma 1 mandalina, 1 fincan tarçınlı yeşil çay
akşam:1 tabak kırmızı mercimek çorbası,salata
2 litre su
1 saat yürüyüş(havanın güzelliğinden istifade ettik)
afiyt olsun canımgunluk menunmu yazıyoum
kahvaltı
arada
elma
oglen
arada
5 tane badem
aksam
En güzelini yapmışsın canım. Hiç olmazsa zırt pırt tartılmazsın.
Bence zorla biraz kendini. Bak engelde yok. Birazcık kalın giyin. En az 35 dk tempolu yürümeye çalış. Emin ol çok faydasını göreceksin.
Valla bilmem Betül haziran gelini felan dinlemem gösteririm sana şeytancıkları 100 gr bile olsa senden kilo vermeni bekliyorum haberin ola
Bencede evlenince daha süslü olmak gerekiyor ama haklısın millet evlenince bırakıyor kendini. Birazda içten gelmeli bence.
Kız ağlatcan şimdi milleti nazlayın demiş ağlatın dememiş
Bence artık bekleme hadi bizde gaza getirelim seni kalk bi çekidüzen ver kendine. Süslen biraz. Bahanende kalmamış bak
Allahtan çalışıyorum gerçi çalışmasam ben daha bir süslü ve bakımlı olurum diye düşünüyorumGerçi şimdi de çok süslü değilim makyajla felan çok aramm yok ama giyimime özen göstermeye çalışırım her zaman.
Bence ona en güzel cevabı zayıflayarak vermen lazım. Ne olursa olsun eşin yanlış yapmış. Üzüldüm şimdi.
Ama kimse sana 40 yaşındasın demez Derya'cım yaaa sen ciddisin dimi dalga geçmiyosun
Menün gayet güzel olmuş bir parça açma haricinde. Su az yürüyüş iyi olmuş. Hadi bakalım bu hafta listeye güzel bir giriş yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?