Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menümü paylaşayım öncelikle

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği,sahanda yumurta,domates,biber,maydonoz,5 tane siyah zeytin,biraz peynir,kayısılı bitki çayı
ara: aynı zamanda 1 elma 1 tane mandalina
öğlen: 1 kase tarhana çorbası
ara: 3 bardak şekersiz çay 1 tane tuzlu kurabiye
akşam: 1 parça haşlanmış tavuk,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık mantar,salata,3 yudum şalgam suyu
akşam misafirlerle beraber 1 tane daha mandalina yedim.
2 litre su
30 dakika bisiklet

merhabalar 13 takım üyeleri grubunuzda yer varsa bende aranıza katılabilir miyim?bol paylaşım yapmaya gayret göstereceğim.

Sana kurallarımızı yazıyorum senin içinde uygunsa okuyup kabul edebilirsin.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerdeyediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hemkendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşısorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzuunutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içindetopikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz.Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevaplarıgörme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesajyazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılaraksonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakattekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açıkbir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni geleceküyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanınsonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kiloveremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5.Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilenkurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şubir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğineinanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendiyediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasılmotive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''benkarşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılanyürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorumdiyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, araöğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

hep sonradan günaydın diyorum
günaydııınnnnnnnn ....

Günaydın canım

merhaba herkese saat 07.20de sporuma basladım şimdi bıraktım bişiler yicem nasıl herkes :)

Spor yapman çok hoş umarım takımdaki diğer arkadaşlara örnek olur.

Bu arada canım sana ismini sormuştum. Sanırım söylemedin. Ayrıca takıma geldiğin zaman geçmişi okuyup cevap vereceğin sorulara alıntı yapman gerekiyor.

Gunaydiiinn :)
Ben iyiyimmm sizler nasilsinizzz
Ohh ne guzel gune sporla baslamak masallah.
Ben de 1 ocaktan sonra cocuk klubunu birakiyorum okuldan 3te cikmaya basliycam hem rwjim icin daha iyi olcak hem spor yapabilirimmm

Günaydın canım. Bende diyorum bu kız neden 3 te değilde 5 te çıkıyor. Demek ki bu nedendenmiş.

Aa doktorumuz da varmiss..
Doktor hanim haxir sizi bulmusken, tam suramda bir agri var, neden olmustur acaba??? :)))))

gunaydın arkadaslar
cocuklarımı ugurladım kahvaltımı yaptım geldım buraya

kahvaltı domates salatalık ve tost kepek ekmekden
kayısılı forma cay...

2 bardakda su ıctım ve bırazdan spora baslıcam...

Tuğba'cım kahvaltın güzel ama ben yine yeni gelen arkadaşlara senin vesilenle bir hatırlatma yapmak istiyorum. Menülerimizi akşam yemeğinden sonra toplu olarak yazıyoruz. Ayrıca form ççaylarını kesinlikle önermiyorum. Onun yerine yeşil çay içerseniz sizin için daha sağlıklı olur.

Daha önce bir ara bende denemiştim sirkeli suyu hiç bir işe yaramadı. Ayrıca çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Dikkatli kullanın. Bide menüleri akşam toplu şekilde yazıyoruz.

tamam olur aksam toplu sekılde yazarım canım menumu...
yesılcayı ıcemıyorum canım basımı donduruyo malesef ama bıraz once arastırdım lahana suyu cok ıymıs hem dıyet ıcın hemde saglık ıcın..

Kızlar ben bugün çok yoğunum şimdi çıkıyorum. Müsait olursam yine gelirim. Arada bir bakmaya çalışırım.

Birbirimize destek olacağız insallah ben de günlük açtım ama uğrayan olmadı burası daha güzel bence de...

Birbirimize destek olacağız insallah ben de günlük açtım ama uğrayan olmadı burası daha güzel bence de...

daha azım edıyosun gruplarda canım yarıs oluyo ya... ama ebruya ozendım bende karnemle ayrılcam burdan...
ebru bıde benım suankı kılomu 66 olarak yazarmısın ... buara cunku regl yakın oldugu ıcın cok dengesızım......

Gunayyyydinnnn kizlar ya tatile girdik ben hep boyle uyanmaya basladim acilen toparlanip ders calismam gerek haftaya finalleeerr eyvahhh

Yaa su gobegim gitmiyo sinir oluyorumm offff

betül bende dün gönderdim mesaj almadın mı?

yoooook ebru yok ben dukan yapmam sebze yok meyve yok karatay bana çok uygun çok iyi kilo veriyorum onunla bugün de başladım ara öğünlü diyet bana yaramıyo zaten sporu şimdilik çok yapmıyorum hareketli olmaya çalışıyorum birde plates yapıyorum

Memnun oldum Ebru ve diğer arkadaslar ismim gül güzel paylaşımlar dileğiyle bir de mezun olanlar falan varmış karne falan gercek mi bunlar :) ve burada devamlı paylaşım yaparsam sizce veririmiyim bu kiloları...
tabiki verirsin ebru şeytanları çıkarınca korkup yiyemezsin

hep sonradan günaydın diyorum
günaydııınnnnnnnn ....
günaydın

merhaba herkese saat 07.20de sporuma basladım şimdi bıraktım bişiler yicem nasıl herkes :)
maşallah ne güzel

afiyet olsun tatlım menüleri akşam paylaşıyoruz

afiyet olsun akşam tekrar totan yazacağız menüyü canım

günaydın güzel hatunlar:)
günaydın
biraz karışık olmuş afiyet olsun

Kızlar ben bugün çok yoğunum şimdi çıkıyorum. Müsait olursam yine gelirim. Arada bir bakmaya çalışırım.
kolay gelsin ebru

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/28825-lahana-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.html

bu kuru mutlaka yapcam lahanayıda cok severım zaten kalan yapraklarıda kapuska yapar yerım ohh....
ay çok kokuyo o çorba

günaydın kızlar bugün çok uyumuşum kahvaltı oğlan spor derken 45 dak hem yemek hem temizlik yapacağım çıkıyorum öğlen uğruyamayacağım kursa gidiyorum akşam uğrarrım inşallah herkese kolay gelsin elimden geldiğince burdayım

Buna sevindimm:))
Ben de bazen inanamuyirum ama zaman hizla geciyoor:)) 86liyimm

malesef canım zaman hepimiz için akıp gidiyor ama yaşını göstermiyor olmak avantaj bence kıymetini bil:)

yaş aynı ama kşlo aynı değil malesef boyum 1 67 kilo 85 daha çok yolum var benim:)
gaziantep güzel ama benim karadenizim kadar güzel olamaz.yemekleri yüzünden kilo aldım zaten evlendikten sonra evde otura otura komşularda yiyiip içip yatarsam böyle oluyor işte:)şimdi kurtulmaya çalışıyorum o yüzden komşulara bile gitmiyorum.:)

ebrucuğum sadece küçük bir tuzlu kurabiye yedim.onun dışında revani,tatlı kurabiyeler,falan vardı yemedim.heleki revani pek bir güzel görnüyordu pekte beğendiler ama yemediiim..

lahana corbasını daha once 3 gun yaptım 2 kılo verdım ama devamı gelmedı ıgrenctı...
bu paylastgım kur lahana suyu maydanoz ve lımonla yapılıyo arastırdımda saglıklıymısda kanserı onleyen toksın atan yag atan bı kurmus.....
pazartesı baslıcam bakıyım sızede yazarım sonucları ....

emınım verılır o kılolar kolay alınıyo zor gıdıyo yerlesmeden ugurlamak lazım onları...karadenızlımısın bende rızelıyım canım .....

afiyet olsun güzel olmuş.

Menum

Sabah
1 mandalina
1 kk peynir

Ogle
2 yk taze fasulye
Yarim dilim ekmek

Aksam
4 cigkofte
Azicik lavas
Ayran

1.5 lt su
Henuz spor yapmadim

afiyet olsun hafif geçirmişsin öğünlerini:)

afiyet olsun...

allah kavuştursunda bir daha ayırmasın inşallah.özlem kavuşma heyecanı güzelde ayrılıklar zor...

afiyet olsun sarmalar bol olmuş:)

öyle bir durumda bitki çayı en iyi çözüm gibi iyi geliyor özellikle tarçınlı şeyler....

hoşgeldin.günlüğünü okumuştum.ben nermin inşallah istediğin kiloya güzel bir şekilde ulaşırsın.

gunaydın canım
ya ac karnıma 65 ım yedıgım seyler kepek ekmekden tost 1 salatalık 1 domates 2 bardak su forma cay 66 oldumus bu nedır ya...
gercı 2 gune regl olcam onunda etkısı varmıdır kı...

şişkinliğin etkisi vardır canım muhakkak ama sabah ve haftada bir tartıl bence daha sağlıklı olur.

lahana suyuna dün bende başladım ama akşam midem çok kötü oldu gaz oluştu kıvrandım durdum sanırım lahanadan oldu bugün o yüzden içmedim

emınım verılır o kılolar kolay alınıyo zor gıdıyo yerlesmeden ugurlamak lazım onları...karadenızlımısın bende rızelıyım canım .....

inşallah verilecek bu kilolar..ben sinopluyum canım.ama karadenizin her yerini çok severim kan çekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…