günaydın güzel hatunlar:)
merhabalar 13 takım üyeleri grubunuzda yer varsa bende aranıza katılabilir miyim?bol paylaşım yapmaya gayret göstereceğim.
hep sonradan günaydın diyorum
günaydııınnnnnnnn ....
merhaba herkese saat 07.20de sporuma basladım şimdi bıraktım bişiler yicem nasıl herkes :)
Gunaydiiinn :)
Ben iyiyimmm sizler nasilsinizzz
Ohh ne guzel gune sporla baslamak masallah.
Ben de 1 ocaktan sonra cocuk klubunu birakiyorum okuldan 3te cikmaya basliycam hem rwjim icin daha iyi olcak hem spor yapabilirimmm
Aa doktorumuz da varmiss..
Doktor hanim haxir sizi bulmusken, tam suramda bir agri var, neden olmustur acaba??? :)))))
gunaydın arkadaslar
cocuklarımı ugurladım kahvaltımı yaptım geldım buraya
kahvaltı domates salatalık ve tost kepek ekmekden
kayısılı forma cay...
2 bardakda su ıctım ve bırazdan spora baslıcam...
Günaydın arkadaslar bugün ilk günüm tam dukan olmasa da benzer bir diyet yapmayı düşünüyorum.
Kilo:80.6
Kalkınca:1 bardak ılık elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:2 yumurtalı 1.5 yk yulaf kepeğinden krep,az peynir,5 zeytin,cay
evet canım bende dun gırdım gruba ... kendı gunlugum var ama daha once bı grupla zayıflamayı basarmıstım sımdıde basarcam ınsallah butun arkadaslarla beraber ..
ebru harıc ebrum once bebısını beslıcek sonra bıze katılcak...
Birbirimize destek olacağız insallah ben de günlük açtım ama uğrayan olmadı burası daha güzel bence de...
Peki menüleri akşam yazayım elma sirkesinin faydası var mı bilmiyorum ama bağırsakları temizliyor diye duymustum )
betül bende dün gönderdim mesaj almadın mı?kızlar mesaj kutusunu boşalttım
gönderilen mesajları da sayıyormuş ben de dün özellikle boşaltmıştım 8 mesj vardı sadece , meğer giden kutusu doluymuşş ::)
kübra dilek ecemin mesaj sayılarını not aldım.
diğer göndermeyenlere duyurulurrrr
yoooook ebru yok ben dukan yapmam sebze yok meyve yok karatay bana çok uygun çok iyi kilo veriyorum onunla bugün de başladım ara öğünlü diyet bana yaramıyo zaten sporu şimdilik çok yapmıyorum hareketli olmaya çalışıyorum birde plates yapıyorumO zaman aramıza hoşgeldin diyorum. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 2 haftalık deneme süresini bol paylaşımlı geçirmeni diliyorum. Günlük en az mesaj sayısı 5 olmalı. Ama budemek değil ki 5 mesaj yazdım görevim bitti. Şuan için takımda esas olan en önemli şey paylaşımdır. Çünki ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon. İsminide öğrenirsek daha rahat hitap edebiliriz birbirimize
O zaman dukan yap sen yine bir süre düzene girene kadar. Yada sana uygun başka bir yol deneyelim. Kaloride sayabilirsin. Araştır bakalım nasıl bir yol izleyebiliriz. Kendini tanıyorsun sonuçta. Ama sana tek tavsiyem en baştan sporu abartma lütfen. Sonra daha çok işine yarayacak çünki.
tabiki verirsin ebru şeytanları çıkarınca korkup yiyemezsinMemnun oldum Ebru ve diğer arkadaslar ismim gül güzel paylaşımlar dileğiyle bir de mezun olanlar falan varmış karne falan gercek mi bunlar :) ve burada devamlı paylaşım yaparsam sizce veririmiyim bu kiloları...
günaydınhep sonradan günaydın diyorum
günaydııınnnnnnnn ....
maşallah ne güzelmerhaba herkese saat 07.20de sporuma basladım şimdi bıraktım bişiler yicem nasıl herkes :)
afiyet olsun tatlım menüleri akşam paylaşıyoruzgunaydın arkadaslar
cocuklarımı ugurladım kahvaltımı yaptım geldım buraya
kahvaltı domates salatalık ve tost kepek ekmekden
kayısılı forma cay...
2 bardakda su ıctım ve bırazdan spora baslıcam...
afiyet olsun akşam tekrar totan yazacağız menüyü canımGünaydın arkadaslar bugün ilk günüm tam dukan olmasa da benzer bir diyet yapmayı düşünüyorum.
Kilo:80.6
Kalkınca:1 bardak ılık elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:2 yumurtalı 1.5 yk yulaf kepeğinden krep,az peynir,5 zeytin,cay
günaydıngünaydın güzel hatunlar:)
biraz karışık olmuş afiyet olsundünkü menümü paylaşayım öncelikle
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği,sahanda yumurta,domates,biber,maydonoz,5 tane siyah zeytin,biraz peynir,kayısılı bitki çayı
ara: aynı zamanda 1 elma 1 tane mandalina
öğlen: 1 kase tarhana çorbası
ara: 3 bardak şekersiz çay 1 tane tuzlu kurabiye
akşam: 1 parça haşlanmış tavuk,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık mantar,salata,3 yudum şalgam suyu
akşam misafirlerle beraber 1 tane daha mandalina yedim.
2 litre su
30 dakika bisiklet
kolay gelsin ebruKızlar ben bugün çok yoğunum şimdi çıkıyorum. Müsait olursam yine gelirim. Arada bir bakmaya çalışırım.
ay çok kokuyo o çorbahttp://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/28825-lahana-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.html
bu kuru mutlaka yapcam lahanayıda cok severım zaten kalan yapraklarıda kapuska yapar yerım ohh....
Buna sevindimm:))
Ben de bazen inanamuyirum ama zaman hizla geciyoor:)) 86liyimm
hos bulduk betulcum saolasın ınsallah...
nermın yaslrda tuttu masallah kılo kac kızlar ben gerıye donmedım bı bakıyım sızlerın kılosunada bı....
gazıantep guzelmıs gorumcem dedıydı yemeklerıde cok guzelmıs..
Tekrar hoşgeldin o zaman aramıza Tuğba'cım. Başarmanın yarısı bence başaracağına inanmaktır. Eğer inanıyorsan emin ol başaramayacağın hiç bişey yok.
Normalde iki hafta deneme süremiz var. Ama ben sadece bu haftaya özel cumaya kadar paylaşımlarını yeterli görürsem yeni üyeleri listeye almayı düşünüyorum. En az 5 mesaj kuralımız var. Gün sonunda mesajlarımızı sayıp bu haftalık Betül'e özel mesaj olarak yolluyoruz. Oda günlük mesaj sayısı listesini yayınlıyor. Cuma günkü liste için mesaj sayıları oldukça önemli çünki paylaşımın fazla olması motivasyonunda artmasını sağlıyor. Umarım burda hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız.
Etme canım etmeAferin sana bugün menünün sonuna reddettiklerinide yazmayı unutma.
malesef canım zaman hepimiz için akıp gidiyor ama yaşını göstermiyor olmak avantaj bence kıymetini bil:)
yaş aynı ama kşlo aynı değil malesef boyum 1 67 kilo 85 daha çok yolum var benim:)
gaziantep güzel ama benim karadenizim kadar güzel olamaz.yemekleri yüzünden kilo aldım zaten evlendikten sonra evde otura otura komşularda yiyiip içip yatarsam böyle oluyor işte:)şimdi kurtulmaya çalışıyorum o yüzden komşulara bile gitmiyorum.:)
ebrucuğum sadece küçük bir tuzlu kurabiye yedim.onun dışında revani,tatlı kurabiyeler,falan vardı yemedim.heleki revani pek bir güzel görnüyordu pekte beğendiler ama yemediiim..
merhaba kızlar bugun etüte kaldım gelırkende bankaya ugradım biraz geciktim haylice :)
işte bugunlük menüm:
kahvaltı:
beyaz peynir , domates , salatalık , haslanmıs yumurta , kaymak (süt kaymağı yağlı olmıyanndan ). 3 dilim ekmek
ara : diyet bisküvi birkaç tane
öğlen:
eve gelemedim döner yedım yanındada ayranım vardı
ara olmadı malesef
eve gelincede sıcacık bir çorba yaptım ekmeksz içtim 1 dilim ince bir ekmek vardı.
Menum
Sabah
1 mandalina
1 kk peynir
Ogle
2 yk taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Aksam
4 cigkofte
Azicik lavas
Ayran
1.5 lt su
Henuz spor yapmadim
afiyet olsun...ben de yazayım menümü bol ekmekli bir gün oldu maalesef
sabah 1 kase nesfit
öğle 2 parça et (toplasan yarım avuçiçi), 2 dilim ekmek, salata,
akşam 2 dilim ekmek 1 kk peynir, 2 çay kaşığı diyet reçel, 1 tatlı kaşığı salça, nescafe
kaçamak: 2 çay kaşığı nutella... reglyim ve tatlıya susamış vaziyetteyim ..eskiden olsa kavanozun yarısı bitmişti vallaa
kızlaaarrr eşim gelecek cuma günü çok heyecanlıyımm.. çok özledim 2 ay oldu görmeyeliiiii... biz 17 yaşından beri birlikteyiz, üniversiteler ayrı şehirdeydi, evlerimiz ayrı şehirlerde, tam okul bitti, ben mecburi hizmete gittim, sonra o askere gitti,evlendik tayinim olmadı istifa edip uzmanlık sınavına çalıştım kazandım uzman olunca yine mecburi hizmet..yani 16 senemizin 6 yılı aynı çatı altındaydıı... allahım bu son olsun lütfeeeennnn
içim içime sığmıyor ,liseliler gibi oldummm
kuzum da çok özledi babasınıııı
menümüde yazıyım
-sabah-
-1 çay bardağı süt
-1 elma
-öğle-
-tavuk
-1 kase çorba
-yoğurt 3 yk
-10 tane küçük sarma
-2 dilim ekmek kepekli
-misafirlikte çok yemedim arkadaşda sarma yapmış
-2-3 tane sarma
-1 dilimin yarısı kek
-yarım sıkım o kadar yani mercimek köfte
-akşam-
-yine sarma
-yoğurt
-salata
3 tanade ceviz
çok yiyorum gibi geliyor ama doymuyorumda sabretmem lazım galiba midem küçülür herhalde
-spor
-50 dak plates
-su 3 lt olmuştur
2 bardak yeşil çay
kızlar yiyorum yiyorum doymuyorum açım ama midem değil ,elim, aklım, iştahım akıl verin biryol gösterin şu bitmeyen iştahımı durduruyum.
şimdi bile savaşıyorum kendimle gidiyim bolca yiyim nasılsa telafi ederim dye geçiyo aklımdan ve biliyorum bu düşüncenin sonu yok hiç bu kadar zorlanmamıştım
Merhaba arkadaslar 34 yasında 1 70 boyunda üniversite mezunu evli 12 ve 6 yasında 2 çocuk annesiyim oğlumun doğumunda 30 kilo alarak 98 kilo ile doğuma girdim kısa sürede 70 kiloya indim 6 yıldır da 70 kilo balık etliydim fena değildim,8 ay önce annemin ısrarıyla kalsyum mağnezyum vitaminleri ve dizimdeki menüsküs baslamasından dolayı yine vitamin içerek 10 kilo aldım su an 80 küsür kiloyum,tek hayalim küçük deri ceketler giymek bu hayalimi gerceklestirmek istiyorum yarın shapes spor salonuna baslıyorum günde yarım saat hidrolik aletler ile spor yapacağım çok diyet denedim tam dukan olmasa da ona benzerbir diyet yapmak istiyorum ayrıca seker hamuru kurabiye pasta yapıyorum bu da bana kilo aldırmış olabilir,sevgiler...(kuralları okudum günde 5 mesaj yazıcam,kilomu cuma bildiricem)
gunaydın canım
ya ac karnıma 65 ım yedıgım seyler kepek ekmekden tost 1 salatalık 1 domates 2 bardak su forma cay 66 oldumus bu nedır ya...
gercı 2 gune regl olcam onunda etkısı varmıdır kı...
lahana suyuna dün bende başladım ama akşam midem çok kötü oldu gaz oluştu kıvrandım durdum sanırım lahanadan oldu bugün o yüzden içmedimtamam olur aksam toplu sekılde yazarım canım menumu...
yesılcayı ıcemıyorum canım basımı donduruyo malesef ama bıraz once arastırdım lahana suyu cok ıymıs hem dıyet ıcın hemde saglık ıcın..
emınım verılır o kılolar kolay alınıyo zor gıdıyo yerlesmeden ugurlamak lazım onları...karadenızlımısın bende rızelıyım canım .....
daha azım edıyosun gruplarda canım yarıs oluyo ya... ama ebruya ozendım bende karnemle ayrılcam burdan...
ebru bıde benım suankı kılomu 66 olarak yazarmısın ... buara cunku regl yakın oldugu ıcın cok dengesızım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?