Menumu yazmamisimmm
Sabah
07:30 2 tane light ucgen peynir
09:30 1 kase nesfit
12:30 corba, salata, ayran
13:30 1 plastik bardakta crem ole
16:30 1 kase nesfit
Menumu yazmamisimmm
Sabah
07:30 2 tane light ucgen peynir
09:30 1 kase nesfit
12:30 corba, salata, ayran
13:30 1 plastik bardakta crem ole
16:30 1 kase nesfit
bosver betulbe bende gormezden gelmeye karar verdım... sonucda hayat devam edıyo Allah beter sınavlar vermesın... hayuırlı geceler grup sabah bıldırım zamanı hı hadı bakalım hayırlıs.... buarada bende takımı cok sevdım ...
merhabalar herkese. hepinizden çok çok özür diliyorum kaptanıım duy benı. sanaj kalkıp sporumu yapınca dershaneye gittim oglende eve geldm annem calıısıo malum tk cocugum mısafırler gelıyormus temızlıktır yemektır aksamın 8 ı buldu belımı hıssetmıyordum. sonra geldıler ben bıraz test cozdm odamda uyuyakalmısım. bılgısayar odamdaydı. o kadar derın uyumusumkı annemde cok yoruldum dıye bugun kkaldırmamıs. kalktm pcyı alıyım kucagıma haber verym foruma dedım ne grıyım pc acılmıyor herhlde bızıkladı cocuklar. bugun onun pesınde kosturdm ancak bu saat oldu haber verebıldım. ama ne dıyetımden nede hıcbıseyden pes etmedm . sadece aksam 6da yıyecegım aksam yemegımı 8de yemıs bulundum.
bugun çok bacaklarım ağrıyor inanın rahat bacagımı kıvırıp oturamıyorum bugun dınlenıyım dedım ama kızlar ben yarın nasıl yapıcam spor hep bu şekilde ağrırsa yandım napmalıyım?
günaydın kızlaaarr
geçen hafta 60.4 bu hafta 60.2
fark 0.2 , %0.33
regl halimle bu kadar oluyor
Gunayddiiinnn
Acilisi yapayimmm
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Yuzde 0.78
Umarim dogrudur, ne zamandir hesaplamayinca unutmusum biraz:))
günaydın kızlaaarr
geçen hafta 60.4 bu hafta 60.2
fark 0.2 , %0.33
regl halimle bu kadar oluyor
Gunayddiiinnn
Acilisi yapayimmm
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Yuzde 0.78
Umarim dogrudur, ne zamandir hesaplamayinca unutmusum biraz:))
gunaydın gunaydın hanımlar buz gıbı burası ayaz var resmen cocukları bındırıdım az bıraz dolandım geldım...
bende bıldırım yapıyım
gecen hafta 66
bu haafta 65.7
yuzde nasıl hesaplanır bılmıyorum.....
olsun az da olsa vermişsin canım...
tebrikler :)
ben de bilmiyorum hesaplamayı tebrikler canım...
kızlar ben çok düzensizdim malum dersler falan ne uyku duzenı kalmstı ne yemek. pazartesiden itibaren dikkat ettim bugun bi baktm 62 gösterdi tartı. genelde hep dikkat ettiğim ilk hafta kilo alırım sonra düşmeye baslar düzene girdi diye vücut topluyor herhalde diyorum ben.
sabah menüm :
2 dilim ekmek
krem peynir , domatesli yumurta , beyaz taze peynir , çay
betuld
ben size msj sayımı gönderemiyorum ne yazıki yeni üye olduğum için 100 yorumum olması gerekiyormuş buraya yorum olarak yazdığımda gün sonunda belirtsem msj sayımı olur mu?
gunaydın gunaydın hanımlar buz gıbı burası ayaz var resmen cocukları bındırıdım az bıraz dolandım geldım...
bende bıldırım yapıyım
gecen hafta 66
bu haafta 65.7
yenibirbenbursa ya tıkladım forum cevaplarına tıkladım mesajları saydım yani kendi su kadar mesaj demiyor değil mi doğru yere mi bakrtım acaba...
Günaydın arkadaslar kilomu bildireyim maalesef çizelgemde kilo değiştirme rakam bölümü yok değiştiremedim bu yüzden.
25 aralık:80.8
28 aralık:79.6
ozur dıleyerek sorcam canım adın neydı soylemıstın galıba ....ben gecen hafta 65 dım bu hafta reglıden 66 oldum az yememe ragmen ama olsun regl bıtınce asıl sonuc cıkar ortaya sagol canım ... ınsallah dedıgınız gıbı cevabım esıme kılo vermek olacak... ılk kılo verdıgımde cok degısmıstı sımdı odun kıvamına gerı dondu demekkı ara sıra sulamak mı gerekıyo kı yesıllenmesı ıcın ha ha ha......
ebrum saol canım benım ınanın motıve edıyosunuz benı gercekden....
ozur dıleyerek sorcam canım adın neydı soylemıstın galıba ....ben gecen hafta 65 dım bu hafta reglıden 66 oldum az yememe ragmen ama olsun regl bıtınce asıl sonuc cıkar ortaya sagol canım ... ınsallah dedıgınız gıbı cevabım esıme kılo vermek olacak... ılk kılo verdıgımde cok degısmıstı sımdı odun kıvamına gerı dondu demekkı ara sıra sulamak mı gerekıyo kı yesıllenmesı ıcın ha ha ha......
ebrum saol canım benım ınanın motıve edıyosunuz benı gercekden....
tebrikler güzel kilo vermişsingünaydın kızlar öncelikle kilomu bildireyim.izin öncesi 85 ti tabi ben 84 ü görmüştüm.izin boyunca sapıttım tabi kilo aldım en son 86 87 arası gösteriyordum.bugün itibariyle 84.5 olmuşum.yani listeye göre ayrıldığım hafta 85 bu hafta 84.5.
günaydınGunaydinn simdi kalktim kizlar biraz toparlanip bildirimimi yapicam
spor güzel destekliyo kilo vermeyi tebrik ederimBugün yine sporuma gidicem 30,40 dakika hidrolik aletlerle...sonra arkadasımla kahve içicez tabi splendalı :))iyi günler size.....
günaydın kızlar yeni kalktım bölük pöçük uyumaktan uykumu hiç alamıyorum
betül ben 2 gündür uğrayıp çıktım mesaj sayım yokGunaydin Dilekk
2 gundur pek ugramiyor musun ben mi gozden kacirdim??
Mesaj sayilarini da gondermedin bana
Birazdan ekliycem buraya, yolla istersen carsamba ve persembe gununu
Reglin kacinci gunu ilk gunlerine denk gelirse siskinlik oluyor fazlasiyla ama regl doneminde dikkat edince sonraki gunler / hafta kilo vermek icin cok verimli oluyor
maşallah ne güzel gitmiş kilolar bende haftaya çok kilo veririm inşallahkızlar ben çok düzensizdim malum dersler falan ne uyku duzenı kalmstı ne yemek. pazartesiden itibaren dikkat ettim bugun bi baktm 62 gösterdi tartı. genelde hep dikkat ettiğim ilk hafta kilo alırım sonra düşmeye baslar düzene girdi diye vücut topluyor herhalde diyorum ben.
sabah menüm :
2 dilim ekmek
krem peynir , domatesli yumurta , beyaz taze peynir , çay
seninle neredeyse aynı kilodayız ve aynı vermişiz bende 300 grcık vermişim tebriklergunaydın gunaydın hanımlar buz gıbı burası ayaz var resmen cocukları bındırıdım az bıraz dolandım geldım...
bende bıldırım yapıyım
gecen hafta 66
bu haafta 65.7
tebrik ederimGünaydın arkadaslar kilomu bildireyim maalesef çizelgemde kilo değiştirme rakam bölümü yok değiştiremedim bu yüzden.
25 aralık:80.8
28 aralık:79.6
güzel olmuş menün canım,yalnız ben dukan benzeri bir diyet yapıyorum ama süt ,yoğurt,peynir yağsız değil uğrasmak istemiyorum sen nasıl tüketiyorsun peyniri falan yağsız mı?
evet kızlar gıttım kapıdan gırdım
ılk tepkı hayırdır ne ısın var burda dıye cok soguktu
Buarada ustumde mavı kot beyaz badı mavı yelek var ama spordu kafamdakı sal mavı bonem beyazdı (cok mu detaya gırdım ne :))
neyse ılk tepkıye cevap zıyarete gelmıstım ama tavrına bakılırsa pekde memnun olmadın dedım
yok canım sasırdım sadece dedı bıraz oturduk bıraz yogundu ben gıdıyım dedım yemege cıklaım canım beklede dedı bende ben yedım dedım...(yemege cıkarsam dıyetımı bozarım obur turlu az yersem anlar dıyette oldugumu dalga gecer ..)
ozaman aksama yemege gıdelım beklede deı cocuklarıda anneme bırakalım dedı olur dedım bıraz cıktım kızılayda dolancam dedım hemen kendımı sımıt cafeye attım cunku cok actım bı lokmada yedım zaten
neyse dolandım geldım cok yogunmus pasam mesaıye kalmak zorundaymıs bende neden haber vermedın dedım oda aklımda omu var benım dedı ..
ıyı dedım ben eve gıdıyorum dedım tamam dedı ... ve benden yarım saat sonra beyfendı evde bumuydu mesaı dedım atıstık bıraz senın gonlunumu eylıcem dedı oglen cıkalım demıste yemege ıste boyle hanımlar...
evet evdeyım sımdı aslında bı yandan mutluyum yınede bana gore ıyıydı ama bı yandanda mutsuzum aralardayım aslında mutluyum ondan beklenmeyen bı yemek teklıfı mutsuzum cunku o teklıfı burnumdan getırmeye calıstıgı ıcın ve beyfendı oyun oynuyodu ver su pc yı dedım aldım suratıma ters ters baktı ...
malesef hepsı bukadar...
betül ben 2 gündür uğrayıp çıktım mesaj sayım yok
maşallah ne güzel gitmiş kilolar bende haftaya çok kilo veririm inşallah
seninle neredeyse aynı kilodayız ve aynı vermişiz bende 300 grcık vermişim tebrikler
tebrik ederim
günaydın canımgünaydın herkese
olmazmı canım ya 2 tane hemde gece oğlan hemen uyumuyo eşimde rahatsızdı yatmadım sabah eşime bir kalkıyorum yatıyorum kızıma bir kalkıyorum şükür okul evin karşısında balkondan geçiriyorum sınıfa girene kadar görünüyor sonra yine yattım ama heryerim şişmiş onu hissediyorumyüzüklerde dirhem kıpırdamıyorneden canım ozel degılse cocuk falanmı var
Gunaydin Dilekk
2 gundur pek ugramiyor musun ben mi gozden kacirdim??
Mesaj sayilarini da gondermedin bana
Birazdan ekliycem buraya, yolla istersen carsamba ve persembe gununu
Reglin kacinci gunu ilk gunlerine denk gelirse siskinlik oluyor fazlasiyla ama regl doneminde dikkat edince sonraki gunler / hafta kilo vermek icin cok verimli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?