Arkadaslar ben kilo çizelgemi yaptım ama kşlomu değiştirecek rakam bölümü yok her defasında sifremi yazmama ragmen yeniden çizelge yapıyorum biliyorum ki imzadan değişiyor ama ben de dedim ya rakam yok nasıl değiştiricem
***13. TAKIM 289. ETAP ***
cumbo (60.4 /60.2/0.3/%0.33)
_ferdici_ ( 66.7 /0/0 / % 0)Kendi isteğiyle ayrıldı.
gurbet_dmr (85 / 84.5 /0.08/% 0.09) 284. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 6'ya bölündü.
Kbra23 ( 67 /0/0/%0) Kendi isteğiyle ayrıldı.
mersinli42 ( 66 /0/0/ %0) Kendi isteğiyle ayrıldı.
nurgulguney ( 54.5/ 0/0/ %0 ) Üyelik iptali nedeniyle ayrıldı.
lafraise(62.6/61.6 /1.0 /% 1.60)
betuld(64/63.5 /0.5 /%0 .78)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.35
(Not: nurgulguney için üyelik iptali nedeniyle ayrıldı yazdım, eğer olur da dönerse dönerse takım olarak alacağımız karar daha sonra bildirilecektir.)
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde kontrol etmeyi bilen varsa kontrol ederse sevinirim.
Bende geldim kızlar boy 162 kilo 67 . Aslında avantajlı yanlarım var 3 kilo bile versem aaa 5 kilomu versin diyorlar. Hedef şu an 60 . 60 oldugumda 38 giyiyorum. Şu an 40 im. Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği küçük peynir biber ve yumurta yedim. Akşamları veya gün içinde 1 saat yurumeye çalışıyorum.
günaydın herkese
***13. TAKIM 289. ETAP ***
cumbo (60.4 /60.2/0.2/%0.33)
_ferdici_ ( 66.7 /0/0 / % 0)Kendi isteğiyle ayrıldı.
gurbet_dmr (85 / 84.5 /0.08/% 0.09) 284. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 6'ya bölündü.
Kbra23 ( 67 /0/0/%0) Kendi isteğiyle ayrıldı.
mersinli42 ( 66 /0/0/ %0) Kendi isteğiyle ayrıldı.
nurgulguney ( 54.5/ 0/0/ %0 ) Üyelik iptali nedeniyle ayrıldı.
lafraise(62.6/61.6 /1.0 /% 1.60)
betuld(64/63.5 /0.5 /%0 .78)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.35
(Not: nurgulguney için üyelik iptali nedeniyle ayrıldı yazdım, eğer olur da dönerse dönerse takım olarak alacağımız karar daha sonra bildirilecektir.)
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde kontrol etmeyi bilen varsa kontrol ederse sevinirim.
Offff cok kötüüüüü bu ne hall eyvahh eyvahh biraz daha gec kalınsaymıs hepten bitiyomusuzzz
takım ortalamasının nasıl yapıldıgını bilmiyorum
Nurgul geri dönmez o grup artık gelmez facete faalller zaten
merhaba,ben 1.takım kaptanıyım...maalesef takımımda bir süredir kopukluk var,herkeste bi bıkkınlık,motive eksikliği söz konusu
paylaşım çok az,yeni üye alımına gittim ama gelenler bi kaç msjdan sonra kayboldular,o yüzden bazı kurallar koymak istiyorum
eğer izniniz olursa takımınızdaki kuralları kendi takımımdada paylaşmak istiyorumşimdiden teşekkür ederim
eline sağlık ebrucuğum.kötünün iyisiyiz bu hafta sanırım:) o kadar fireden sonra bunada şükür ama eminim yeni yılın ilk cumasına güzel bir giriş yapacağız dimi kızlar
Bizim için hiç bir sakıncası yok umarım sizin takımda en kısa sürede normale döner canım. Bol şanslar şimdiden
inş,çok teşekkür ederim canım,umarım faydası olur
Kızlar ben şimdi öğlen yemeğimi yedim. Dün kendim 1tatili kaşığı zeytin yağıyla yaptığım kabak ve patlican karışık türlü gibi bi yemek yanında 1 kase light yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yedim. 1 saat sonra greyfurt yerim. Akşama zaten en geç 6 da yiyorum. Sanırım gene aynı yemekten yerim
Kusura bakma cnm . Taamam saat 11:30 a kadar yazmamiz gerekiyor. Teşekkürler
merhaba,ben 1.takım kaptanıyım...maalesef takımımda bir süredir kopukluk var,herkeste bi bıkkınlık,motive eksikliği söz konusu
paylaşım çok az,yeni üye alımına gittim ama gelenler bi kaç msjdan sonra kayboldular,o yüzden bazı kurallar koymak istiyorum
eğer izniniz olursa takımınızdaki kuralları kendi takımımdada paylaşmak istiyorumşimdiden teşekkür ederim
Kızlar ben şimdi öğlen yemeğimi yedim. Dün kendim 1tatili kaşığı zeytin yağıyla yaptığım kabak ve patlican karışık türlü gibi bi yemek yanında 1 kase light yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yedim. 1 saat sonra greyfurt yerim. Akşama zaten en geç 6 da yiyorum. Sanırım gene aynı yemekten yerim
oohhhh mıs gıbı kajvemı ıctım geldım komsum cagırdı kahveye ...
bız daha 2 hafta sonra gırcez galıba gruba tam anladııgım kadarıyla demı ebrum
LAydLiNe
Ben aslında ıkı defa kendımı tanıttığım yazıyı yazmıştım.. 19 yasındayım 1.74 boyum var kilom 61 sanıodumkı bugun tartıya baktıgımda 62.7 gordum hıc abur cubura kacmadım ama sanırım kılo almısım zaten 3 gundur dıyetteyım sporumu yapıyorum haftaya sonucu daha ıyı gorucegıme ınanıyorum :)
bu arada adımı yazmamışım ismim tuğçe. yeni üyeyim yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum forumu.
tartıyı gorsemde moralımı bozmuyorum kızlar daha sımdıden su koyarsa. haftaya cıktıgımdakı kılomu sabırsızlıkla beklıyorum. sımdı oglen yemegımı pişiriyorum 10 dk ya hazır olucak ..
11.40 ara: diyet kepekli 4 tane biskvi
15.35 öğle yemeğim: ayran , 1 dilim ekmek , sulu kanatlı patates yemeği
ben de bizim takıma benim kilomda biri geldi diye sevinmiştim :))
Ben bu şekilde yazayımda canım sonra dönmek isterse kendi bilir. Ayrıca böyle badireli bir haftadan sonra takımın kapanmamış + sayenizde eksi ortalamaya düşmemesi oldukça büyük bir başarı hepinizi tekrardan tebrik ediyorum
Bizim için hiç bir sakıncası yok umarım sizin takımda en kısa sürede normale döner canım. Bol şanslar şimdiden
İnşallah canım emin ol herşey eskisinden de güzel olacak.
Cizelgeni yeniden yapıyormus gibi giriyosun hedef kilonu ve baslangıc kilonu yazıp current weight yazan kısmına simdiki kilonu yazıyosun degisiyo isteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?