Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olur paylasırım aslında güzelde olur unuttuklarımızı tamamlarız birbirimizde daha önce bohcamı sözü nisanı paylasmıstm burda smdide ceyiz kısmına transfer olayım hahaha :))

Aa link versene bakayimm:))

aldıgınız butun esyaları gule gule agzınızın tadıyla mutlulukla kullanın kızlar...
Sagol tuba, amin

betulcum msj sayım bugun 6 oldu... ıyı geceler hanımlar cok optum hepınızı...
Tugba pazarlari saymiyoruz mesaj sayilarini, bir nevi tatil:))

Ebru mesajlari bu haftada ben alabilirim.

Ya bernardonun sitesinde magazada olan hersey yok mesela kahve fincanı takımı var gümüs porseleni üstünde tutuyo altına dogru devam ediyo yani kulpundan bardagın altına dogru metali onun aynısının goldu da var ben ondanda aldım ama sitesnde yok benim aldıklarımın hic biri resmlenmemis nerdeyse hahahah :)

Aminn Allahımmmmm insallahh.. Benimde herseym istedgm gibi bana göre özel vee güzel oluyor ama sonunda hep sorun cıkıyor ne yazık ki o an herkes istekli heyecanlı oluyor ama sonra hep bi sorun hep bi sorun ama bunada sükürler olsun en azından oluyor yapılıyor iyiside yapılıyor nankörrlük yapamam tüm sorunlarıda nisanlımla el ele verip üstesnden gelmeye calısıyoruz iste.. Gülü seven dikenine katlanır misali hahahah :)

Kızlaaaaarr bugünnn buzdolabımızı ve camasır makinamızı aldık :) ay cok zevkli bu alısverisler :))

hayırlı uğurlu olsun canım maşallah Allah tamamına erdirsin ne güzel herşeyi ağız tadıyla birlikte yaşıyorsunuz

günaydın kızlar bu haftaya dinamik başladım oğlum öksürüyo ona üzülüyorum biraz
bu hafat erken kalkıp metabolizmamı daha iyi çalıştırmayı düşünüyorum kahvaltımı yaptım çayımı içtim ufak tefek işlerimide yapıyım kızımı okula bırakıp gelicem sonrada spor yapar yemek hazırlarım eşimde nöbetçi bugün bir kursa daha katılmayı düşünüyorum bakalım ne nasip olacak

arkadaşlar bir sorum olacak ygs lys hakkında bilgisi olan var mı?

Gunaydin Gulciin
Gecmis olsun ogluna. Masallah ne enerjiksin, ben simdiden aksam eve gelip yatmanin hayalini kuruyorumm:)) gece 03:30 flndi yattigimda ama ondannn.

Benim bir bilgim yok malesef, Sinava girmeyi mi dusunuyorsun Gulcin?

benim de oğlıum öksürüyor anaokuluna yollamadım bugün ben de erken kalkıyorum 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum iyi haftalar canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn güzel bir hafta dilerim arkadaslar her gün 7 30 gibi kalkıyorum cocuklatrı gönderip 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum bu haftam biraz yoğunolacak gelen giden ama ben dikkat edeceğim hepinize hafif bir hafta dilerim canlar

ebrum katılımım yıne aynı olur dıyetımede son agz devam hatta gulum dedıgı gıbı bahaneler yaratıp dısarı cıkcam bol bol...

Kendini çok sıkma o zaman çünki ister istemez düzenin bozulacak. O zaman bol bol spor yaparsın. Çocukları kreşe göndermeye devam edecek misiniz?

Evet zor olucak ama insallah altından kalkabilirim (

Kalkarsın kalkarsın

Kızlaaaaarr bugünnn buzdolabımızı ve camasır makinamızı aldık :) ay cok zevkli bu alısverisler :))

Hayırlı olsun canım allah gülr güle kullanmayı nasip etsin.

Aa link versene bakayimm:))

Sagol tuba, amin

Tugba pazarlari saymiyoruz mesaj sayilarini, bir nevi tatil:))

Ebru mesajlari bu haftada ben alabilirim.

Tamam canım şimdilik sen devam et duruma göre bakalım.

Günaydın Gülçin'cim süper başlamışsın haftaya. Geçmiş olsun oğlun için umarım iyileşir biran önce. İnternetten araştır bakalım sınavları bide bulunduğun yerde lise varsa ordan bilgi alabilirsin.

Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları. Bugün hem güzel bir başlangıç, hemde güzel bir son. Koskoca bir yılın son günü. Öncelikle mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum. Herkesin şimdiden yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevgi dolu güzel bir yıl diliyorum. Hepimize yeni yıl yeni bir başlangıç yeni bir hayat getirsin

benim de oğlıum öksürüyor anaokuluna yollamadım bugün ben de erken kalkıyorum 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum iyi haftalar canım

Sanada geçmiş olsun canım. Senin bitane miydi çocuk?

Sanada günaydın canım. Erken kalkmak her zaman çok iyidir. Gelen gidene yedir içir ama kendine dikkat et olur mu

Kızlar bu hafta herkesten tam ve bol ktılım bekliyorum. Özellikle deneme haftasında olan arkadaşlar paylaşıma daha çok özen göstermeniz gerekiyor. Hep birlikte iyi bir takım motivasyonuna sahip olup güzel sonuçlar almak istiyorsak burayı ciddiye alıp ihmal etmememiz lazım. Menülerimizi her akşam düzenli bir şekilde aldığımız sıvı miktarı ve yaptığımız spor süresiyle birlikte yazıyoruz. Bu hafta cuma günü deneme süresi dolmadığı halde bu haftaki katılımlara bakarak listeye almaya çalışacağım. Bu nedenle lütfen azami dikkat

günaydın kızlar kayınvalidemdeyim çarşamba günü dönerim sanırım eve malum yılbaşı tatili var o nedenle burada olacağız.eltimin bilgisayarından giriyorum tekrar giremeyebilirim fırsat bulmuşken yazayım.:)

Hem nişan bohçan hemde nişan elbisen çok hoş canım. Bu arada bişey merak ettim. Nişanda kaç kiloydun? Gözüme şişman göründün. Abartı bir şişmanlık yok ama balık etli dediklerinden. Son halinin fotolarını görmedim ama doğru karar vermişsin zaayıflama adına.

haftasonu menümü yazayım
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek domates biber sahanda yumurta peynir zeytin şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası salata
ara: 1 dilim kek 1 tane tuzlu kurabiye
akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata
2 litre su

pazar:
sabah: sahanda yumurta peynir zeytin domates biraz pekmez 2 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen :yok
ara:1 elma,1 portakal
akşam:1 tabak karnabahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı yarım bardak şalgam suyu
ara: 1 fincan ıhlamur
suyu az içtim 1.5 litre kadar

Tamam canım. Haber vermen çok iyi oldu yosa merak edecektik ayrıca gazabıma uğrayacaktın

Yılbaşı diye sakın bozma diyetini. Anlaştık mı? Dönüşte menüleini yazmanı istiyorum not al istersen.

Kek ve kurabiye haricinde güzel menüler, yalnız mercimek çorbasını senin menünde çok sık görüyorum. Eğer yanlış bilmiyorsam mercimek çorbasının kalorisi yüksek. Bence dikkatli tüket. Sen yine her hafta kayınvalidenlere gidiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…