Olur paylasırım aslında güzelde olur unuttuklarımızı tamamlarız birbirimizde daha önce bohcamı sözü nisanı paylasmıstm burda smdide ceyiz kısmına transfer olayım hahaha :))
Sagol tuba, aminaldıgınız butun esyaları gule gule agzınızın tadıyla mutlulukla kullanın kızlar...
Tugba pazarlari saymiyoruz mesaj sayilarini, bir nevi tatil:))betulcum msj sayım bugun 6 oldu... ıyı geceler hanımlar cok optum hepınızı...
Aa link versene bakayimm:))
Sagol tuba, amin
Tugba pazarlari saymiyoruz mesaj sayilarini, bir nevi tatil:))
Ebru mesajlari bu haftada ben alabilirim.
çok güzeell:)
böyle şeyler ağız tadıyla yaşanabiliyorsa çok güzel heyecanlı dönemler. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın, neler duyuyorum insanların ağzından burnundan getiriyorlar. Allah ağız tadı versin hepimizee amiiinn :)))
Kızlaaaaarr bugünnn buzdolabımızı ve camasır makinamızı aldık :) ay cok zevkli bu alısverisler :))
günaydın kızlar bu haftaya dinamik başladım oğlum öksürüyo ona üzülüyorum biraz
bu hafat erken kalkıp metabolizmamı daha iyi çalıştırmayı düşünüyorum kahvaltımı yaptım çayımı içtim ufak tefek işlerimide yapıyım kızımı okula bırakıp gelicem sonrada spor yapar yemek hazırlarım eşimde nöbetçi bugün bir kursa daha katılmayı düşünüyorum bakalım ne nasip olacak
arkadaşlar bir sorum olacak ygs lys hakkında bilgisi olan var mı?
bu hafat erken kalkıp metabolizmamı daha iyi çalıştırmayı düşünüyorum kahvaltımı yaptım çayımı içtim ufak tefek işlerimide yapıyım kızımı okula bırakıp gelicem sonrada spor yapar yemek hazırlarım eşimde nöbetçi bugün bir kursa daha katılmayı düşünüyorum bakalım ne nasip olacak
ebrum katılımım yıne aynı olur dıyetımede son agz devam hatta gulum dedıgı gıbı bahaneler yaratıp dısarı cıkcam bol bol...
Evet zor olucak ama insallah altından kalkabilirim(
Kızlaaaaarr bugünnn buzdolabımızı ve camasır makinamızı aldık :) ay cok zevkli bu alısverisler :))
Aa link versene bakayimm:))
Sagol tuba, amin
Tugba pazarlari saymiyoruz mesaj sayilarini, bir nevi tatil:))
Ebru mesajlari bu haftada ben alabilirim.
benim de oğlıum öksürüyor anaokuluna yollamadım bugün ben de erken kalkıyorum 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum iyi haftalar canım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn güzel bir hafta dilerim arkadaslar her gün 7 30 gibi kalkıyorum cocuklatrı gönderip 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum bu haftam biraz yoğunolacak gelen giden ama ben dikkat edeceğim hepinize hafif bir hafta dilerim canlar
günaydın kızlar kayınvalidemdeyim çarşamba günü dönerim sanırım eve malum yılbaşı tatili var o nedenle burada olacağız.eltimin bilgisayarından giriyorum tekrar giremeyebilirim fırsat bulmuşken yazayım.:)
haftasonu menümü yazayım
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek domates biber sahanda yumurta peynir zeytin şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası salata
ara: 1 dilim kek 1 tane tuzlu kurabiye
akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata
2 litre su
pazar:
sabah: sahanda yumurta peynir zeytin domates biraz pekmez 2 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen :yok
ara:1 elma,1 portakal
akşam:1 tabak karnabahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı yarım bardak şalgam suyu
ara: 1 fincan ıhlamur
suyu az içtim 1.5 litre kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?