Ben bugun cooook dikkat edicemmm:))
Gayet güzel bir menü olmuş. Sadece su çok az olmuş. En az iki litre su içmen lazım canım. En azından bir fincanda yeşil çay içmelisin. Çok faydalı. Sevmiyorsan bile zamanla alışıyorsun. Şuan ben hamileyim diye içemiyorum yoksa canım çekiyor. İlk başta şeker atıp içmiştim yeşil çaya. Çok komikti çookkkkZamanla alışıyorsun gerçekten lezzetli geliyor. Kahveden daha iyidir bence.
Heyyyt beeeee korkun benden. Yemek yerken aklınıza ben geleyim ama Tuğba'cım senin menün güzel olmuş, kızacak bişey bulamadım
Menün gayet güzel olmuş. Tavukta abartı olmamış bence. Haşlanmış tavuk gayet sağlıklı bir yiyecek diyet için. Bunun için pişman olma bence. Yeşil çayı çok güzel içmişsin tebrik ederim. Ama karşılığında suyu daha çok içmen lazım yoksa böbreklerini çok yorarsın. Çünki yeşil çay ödem atmaya yardımcı oluyor. Vücudun susuz kalmasın. Bol bol su için kızlar. Afiyet olsun canım.
Kullanıcı kontrol paneli - seçenekleri düzenle - çeşitli seçenekler'den gelişmiş düzenleyiciyi seçiyorsun canım. Seçenekleri düzenle yazısı ekranın solunda, çeşitli seçeneklerde aşağı tarafta. Yapamazsan takıldığın yeri sor. Gelişmiş düzenleyici seçtikten sonra değişiklikleri kaydet demeyi unutma. (Ben sormamıştım kimseye çok aramıştım)
Önemli olanda takımın toparlanmasıydı zaten canım. Gerisi hiç önemli değil. Menü konusuna gelincede haklısın. Çok kötü ediyor senin menüler beni.
Betül'ünde dediği gibi meyveler çok olmuş Nermin'cim onun haricinde menün çok güzel olmuş afiyet olsun. Lahana yemeğini nasıl pişiriyorsun? Ben sadece sarmasını yapıyorum. Yemeğini hiç yapmadım. Güzel bir antitoksin olur bence.
Çok eğlencelidir eminim. Ama kafa beyin kalmıyordur. Ben sanırım dayanamazdım o gürültüye. Bir defa geçen yıl kızımın doğum gününde 2 saate yakın sınıfta kaldım çıktıktan sonra beynim zonkluyorduİşin çok zor Betül'cüm allah kolaylık versin.
Kim demiş canımBenimde aklıma takıldın bugün Derya gelirdi mutlaka neden gelmedi diye. Demek misafirin varmış. 2 kilo için listeye girme ama Betül'le yarışa gir derim ben.
Betül'cüm menün hiç olmamış ama o kadar harekete erimiştir hepsi. Bu menüyü ben görmemiş olayım.Bugün ki 500 gramın hatrına ses çıkartmıyorum
Ellerine sağlık canım. Bu hafta yorduk seni. Haftaya pazartesiden itibaren yine liste olayına geçiyoruz. Sanada tekrardan çok teşekkürler.
Pide haricinde gayet güzel bir menü ama Betül'ünde dediği gibi daha güzel olabilir.
Kek ve kurabiye haricinde güzel menüler, yalnız mercimek çorbasını senin menünde çok sık görüyorum. Eğer yanlış bilmiyorsam mercimek çorbasının kalorisi yüksek. Bence dikkatli tüket. Sen yine her hafta kayınvalidenlere gidiyor musun?
bana müsade kızlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum allah ne dileğiniz ne muradınız varsa bu yılda nasip etsin inşallah
Evet malesef tam gunnnHadi kızlar yaaaaa saat 10:30 oldu daha kimsecikler yok ortalıkta. Amma tembel çıktınız. Uyanın artık
Betül'cüm canım örtmenim bugün okul tam gün mü?
Evet malesef tam gunnn
Keske yarim olsaydiiii :))
Ebru bu hfta da mesajlar bana atilsin mi??
Keşke öyle olsaydı, bizede tatil olurdu. Gergin bir dün benim için.
Senin için sakıncası yoksa mesajlar bu haftada sana atılabilir.
Benim icin uygunn:))
Yarin tatil onu dusunup mutlu olalimmm:))
Keşke öyle olsaydı, bizede tatil olurdu. Gergin bir dün benim için.
Senin için sakıncası yoksa mesajlar bu haftada sana atılabilir.
Ben hep mutluyum zaten Betül'cüm
Onemli olan sizin esinle aranizi bozmadan bunu beraber atlatabilmenizgunaydın canım arkadaslarım
ebrum kucugu bu ay alıyoruz kresden buyuk mecburen gıtmek zorundada....,
ya ınsan boyle bı anda neye ugradıgını sasırıyo malesef.........
merhaba arkadaşlar;
öncelikle davetiniz teşekkür ederim.kısaca kendimden bahsedeyim.37 yaşında 4.5 aylık kızı olan genç bir anneyim:)))kızımı ilk 2 ay mamayla karışık emzirebildim ama sütüm kesildi.şu an emzirmiyorum.finans sektöründe çalışıyorum ama şu an ücretsiz doğum iznindeyim.yıllar boyunca 50-55 kilo arasındaydım.hamile kalabilmek için bir takım hormon ilaçları sonunda 58 kilo ile hamile kaldım.hamilelikte de ipin ucunu kaçırdım:) 3 Ararlıkta resmen diyete başladım.başladığımda 74.5 kiloydum.ilk hafta lahana çorbası diyeti yaptım.bir haftada yaklaşık 4 kilo verdim.10 aralıktan itibaren dukan diyeti yapıyorum.bu sabah 66.8 kilo geldim.motivasyona çok ihtiyacım var,zorlu bir süreç çünkü.öncelikli hedefim 58,sonrası 55....52-53 arası olursam da çok iyi olur elimden geldiğince paylaşımlara katılacağım,bebeğim müsade ettiği ölçüde:))çok spor yapamıyorum.şu anki önceliklerim bebeğim ve kilo vermek.sevgiler...
merhaba arkadaşlar;
öncelikle davetiniz teşekkür ederim.kısaca kendimden bahsedeyim.37 yaşında 4.5 aylık kızı olan genç bir anneyim:)))kızımı ilk 2 ay mamayla karışık emzirebildim ama sütüm kesildi.şu an emzirmiyorum.finans sektöründe çalışıyorum ama şu an ücretsiz doğum iznindeyim.yıllar boyunca 50-55 kilo arasındaydım.hamile kalabilmek için bir takım hormon ilaçları sonunda 58 kilo ile hamile kaldım.hamilelikte de ipin ucunu kaçırdım:) 3 Ararlıkta resmen diyete başladım.başladığımda 74.5 kiloydum.ilk hafta lahana çorbası diyeti yaptım.bir haftada yaklaşık 4 kilo verdim.10 aralıktan itibaren dukan diyeti yapıyorum.bu sabah 66.8 kilo geldim.motivasyona çok ihtiyacım var,zorlu bir süreç çünkü.öncelikli hedefim 58,sonrası 55....52-53 arası olursam da çok iyi olur elimden geldiğince paylaşımlara katılacağım,bebeğim müsade ettiği ölçüde:))çok spor yapamıyorum.şu anki önceliklerim bebeğim ve kilo vermek.sevgiler...
günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.
Öncelikle aramaıza hoşgeldin canım. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Böyle güzel bir tanıtım yazısı yazdığın için bende sana teşekkür ederim. Sana takım kurallarımızı yazıyorum. Eğer senin içinde uygun olursa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim bekliyorum.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerdeyediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hemkendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşısorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzuunutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içindetopikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz.Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevaplarıgörme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesajyazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılaraksonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakattekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açıkbir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni geleceküyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanınsonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kiloveremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5.Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilenkurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şubir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğineinanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendiyediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasılmotive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''benkarşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılanyürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorumdiyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, araöğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?