bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıyoruz acaba...
Sende hoşgeldin canım. Kendini tanıtırsan sevinirim. Sanada kurallarımızı yazayım. Kabul edersen eğer belirtmen gerekiyor.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerdeyediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hemkendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşısorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzuunutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içindetopikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz.Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevaplarıgörme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesajyazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılaraksonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakattekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açıkbir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni geleceküyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanınsonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kiloveremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5.Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilenkurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şubir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğineinanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendiyediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasılmotive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''benkarşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılanyürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorumdiyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, araöğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
merhaba burcu,sevgili püsküt arkadaşımız çok güzel ve detaylı anlatmış çizelge yapımını.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu linkte.ben de ordan yapıyorum
evet artık erken kalkıcam 6.30 da ayakta oluyorum sınava gireceğim betül açıktanda olsa 2 yıllığı bali bitirmek istiyorumda hangi bölümü seçmeliyim daha karar veremedim ben düz lise fen bilimleri mezunuyum adalet sosyal hizmetler tıbbi sekneterlik aklımda olanlar ama bunun için sınavdan 145 puan almam lazımmış şu banka sınavından sonra hiç çalışasım gelmiyor 1 soru daha yapabilsem yada başka şehirden basvursam olmuştu tabiki hayırlısı böyleymişGunaydin Gulciin
Gecmis olsun ogluna. Masallah ne enerjiksin, ben simdiden aksam eve gelip yatmanin hayalini kuruyorumm:)) gece 03:30 flndi yattigimda ama ondannn.
Benim bir bilgim yok malesef, Sinava girmeyi mi dusunuyorsun Gulcin?
ve artık benimki öksürürken kusmaya başladı çok kötü ilaçlarını verdim uyurken bile kusuyor geçer inşallah sanada iyi haftalar canımbenim de oğlıum öksürüyor anaokuluna yollamadım bugün ben de erken kalkıyorum 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum iyi haftalar canım
saol canım sanada iyi haftalarGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn güzel bir hafta dilerim arkadaslar her gün 7 30 gibi kalkıyorum cocuklatrı gönderip 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum bu haftam biraz yoğunolacak gelen giden ama ben dikkat edeceğim hepinize hafif bir hafta dilerim canlar
lise varda her gittiğimde müdürde öğretmende yok zaten doğru düzgün öğrencide yok nettende ayrıntılı cevap bulamıyorumKendini çok sıkma o zaman çünki ister istemez düzenin bozulacak. O zaman bol bol spor yaparsın. Çocukları kreşe göndermeye devam edecek misiniz?
Kalkarsın kalkarsın
Hayırlı olsun canım allah gülr güle kullanmayı nasip etsin.
Tamam canım şimdilik sen devam et duruma göre bakalım.
Günaydın Gülçin'cim süper başlamışsın haftaya. Geçmiş olsun oğlun için umarım iyileşir biran önce. İnternetten araştır bakalım sınavları bide bulunduğun yerde lise varsa ordan bilgi alabilirsin.
saol ebrucum inşallah hersey çok iyiolur herkesin gönlüne göre olurGünaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları. Bugün hem güzel bir başlangıç, hemde güzel bir son. Koskoca bir yılın son günü. Öncelikle mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum. Herkesin şimdiden yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevgi dolu güzel bir yıl diliyorum. Hepimize yeni yıl yeni bir başlangıç yeni bir hayat getirsin
kek ve kurabiye harici gayet güzel afiyet olsunhaftasonu menümü yazayım
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek domates biber sahanda yumurta peynir zeytin şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası salata
ara: 1 dilim kek 1 tane tuzlu kurabiye
akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata
2 litre su
pazar:
sabah: sahanda yumurta peynir zeytin domates biraz pekmez 2 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen :yok
ara:1 elma,1 portakal
akşam:1 tabak karnabahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı yarım bardak şalgam suyu
ara: 1 fincan ıhlamur
suyu az içtim 1.5 litre kadar
bende ben de betülBen bugun cooook dikkat edicemmm:))
malasef tam günmüşHadi kızlar yaaaaa saat 10:30 oldu daha kimsecikler yok ortalıkta. Amma tembel çıktınız. Uyanın artık
Betül'cüm canım örtmenim bugün okul tam gün mü?
inşallah zor günlerinizi bir anönce atlatır rahata kavuşursunuz canımgunaydın canım arkadaslarım
ebrum kucugu bu ay alıyoruz kresden buyuk mecburen gıtmek zorundada....,
ya ınsan boyle bı anda neye ugradıgını sasırıyo malesef.........
tamam ebrucum kolay gelsin sanaKızlar ben yemeğe çıkıyorum. Öğleden sonrada gelmeye çalışırım. Gelemezsem merak etmeyin. Takımı da boş bırakmamaya çalışalım.
Kızlar yeni üye çağırdım. Geldikleri zaman beni beklemelerini söylerseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar;
öncelikle davetiniz teşekkür ederim.kısaca kendimden bahsedeyim.37 yaşında 4.5 aylık kızı olan genç bir anneyim:)))kızımı ilk 2 ay mamayla karışık emzirebildim ama sütüm kesildi.şu an emzirmiyorum.finans sektöründe çalışıyorum ama şu an ücretsiz doğum iznindeyim.yıllar boyunca 50-55 kilo arasındaydım.hamile kalabilmek için bir takım hormon ilaçları sonunda 58 kilo ile hamile kaldım.hamilelikte de ipin ucunu kaçırdım:) 3 Ararlıkta resmen diyete başladım.başladığımda 74.5 kiloydum.ilk hafta lahana çorbası diyeti yaptım.bir haftada yaklaşık 4 kilo verdim.10 aralıktan itibaren dukan diyeti yapıyorum.bu sabah 66.8 kilo geldim.motivasyona çok ihtiyacım var,zorlu bir süreç çünkü.öncelikli hedefim 58,sonrası 55....52-53 arası olursam da çok iyi olur elimden geldiğince paylaşımlara katılacağım,bebeğim müsade ettiği ölçüde:))çok spor yapamıyorum.şu anki önceliklerim bebeğim ve kilo vermek.sevgiler...
hoş geldin aramıza ne güzel yeni anne olmuşsun ismini öğrenebilirmiyizgünaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.
günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.
hoşgeldiniz aramıza kızlarokudum-anladım.mesaj sayıları nasıl kontrol ediyor peki?zor olmuyor mu sizin için?
evet artık erken kalkıcam 6.30 da ayakta oluyorum sınava gireceğim betül açıktanda olsa 2 yıllığı bali bitirmek istiyorumda hangi bölümü seçmeliyim daha karar veremedim ben düz lise fen bilimleri mezunuyum adalet sosyal hizmetler tıbbi sekneterlik aklımda olanlar ama bunun için sınavdan 145 puan almam lazımmış şu banka sınavından sonra hiç çalışasım gelmiyor 1 soru daha yapabilsem yada başka şehirden basvursam olmuştu tabiki hayırlısı böyleymiş
ve artık benimki öksürürken kusmaya başladı çok kötü ilaçlarını verdim uyurken bile kusuyor geçer inşallah sanada iyi haftalar canım
saol canım sanada iyi haftalar
lise varda her gittiğimde müdürde öğretmende yok zaten doğru düzgün öğrencide yok nettende ayrıntılı cevap bulamıyorum
saol ebrucum inşallah hersey çok iyiolur herkesin gönlüne göre olur
kek ve kurabiye harici gayet güzel afiyet olsun
bende ben de betül
malasef tam günmüş
inşallah zor günlerinizi bir anönce atlatır rahata kavuşursunuz canım
tamam ebrucum kolay gelsin sana
hoş geldin aramıza ne güzel yeni anne olmuşsun ismini öğrenebilirmiyiz
hoşgeldiniz aramıza kızlar
memnun oldum selen ismim gülçin kızımın ismi ayse nerde oturuyorsunhoşbulduk canım:)ismim selen.senin ismin nedir?
inşallah canım senin ismin nedir?öğrencisin galiba kendini biraz tanıtırmısın nasıl besleniyorsunhoşbulduk inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
bende memnun oldum selen benim ismimde öncedende yazdım gülçin 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim evdeyim onlarla vakit geçiriyorum kızım sekiz yaşında oğlumda 20 aylık oldu edirnede bir ilçede oturuyorum.sende dukan yaptığını söylemiştin galiba bende protein ağırlıklı besleniyorumayşe galiba:)memnun oldum:))
bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıyoruz acaba...
okudum-anladım.mesaj sayıları nasıl kontrol ediyor peki?zor olmuyor mu sizin için?
okudum- anladım . ben 160 boyunda 75 kiloyum. spor yapma imkanım hiç yok çünkü devamlı ders çalışıyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışarak 2 aydır 80 kilodan 75 e düştüm ama öğrenci olduğum için okulda olduğum zaman dikkat etmek zorlaşıyor bide iştahım çok açıktır ama yaza kadar bi 65 kilo olsam yeterli çünkü yazın spora başlıcam. bide kilo çizelgesi nasıl yapılıyor.
herşeyi yine makinaya attım iyiki makinalar var oğlum yine kustuda
sabah sabah güzel sporumu yaptım halıları sildim evi de silip süpürdüm malesef yine bulaşık çıktı gidiyim onu yıkayım yarının yemeğinişde yapıyım bali elim değmişken:111:
annemgil kargo göndermiş onu almam kovayı doldurup kızımıda okuldan almam lazım
sonra yine uğrarrım işi olan herkese kolay gelsin
gün içinde aktif olmamız çok önemli burcu galiba ismin günde en az 5 mesaj yazıyoruz menümüzü tükettiğimiz sıvı miktarını ve sporuda yaparsak paylaşıyoruz ve diğer arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz böylece diyet yaparken yediğimiz doğru ve yanlış besinler hakkında bilgi sahibi oluyoruz mesaj sayılarını benim yaptığım gibi başlık yerine yazabilirsin yada gün sonunda yazdığın mesajları toplayıp bu haftada betül görevli ona özel mesaj atıyoruz cuma günü toplu halde katılımları yazıyor arkadaşımızokudum-anladım.mesaj sayıları nasıl kontrol ediyor peki?zor olmuyor mu sizin için?
memnun oldum selen ismim gülçin kızımın ismi ayse nerde oturuyorsun
inşallah canım senin ismin nedir?öğrencisin galiba kendini biraz tanıtırmısın nasıl besleniyorsun
bende memnun oldum selen benim ismimde öncedende yazdım gülçin 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim evdeyim onlarla vakit geçiriyorum kızım sekiz yaşında oğlumda 20 aylık oldu edirnede bir ilçede oturuyorum.sende dukan yaptığını söylemiştin galiba bende protein ağırlıklı besleniyorum[/QUO
ismim burcu malesef öğrenciyim. bu seneye kadar hep fast food besleniyordum o yüzden bu kiloya ulaştım. 2 yıldır sevgilm var ve artık nişan düğün konuşulmaya başladı bnide heyecan ve elbise gelinlik bulamam telaşı sardı. o yüzden zayıflamaya karar verdm. bi aydır yediklerime dikkat ediyorum. hemşirelik öğrencisiyim ve stajdayken ne bulursam yerdim şimdi evden meyve yemek çorba filan götürüorum yada okulun yemekhanesinden yiyorum. okul zmanı sabah kahvaltısında 2 dilim çavdar ekmeğinin arasına peynir koyup yağsız tost çay veya meyve suyu tüketiyorum. tek avantajım 3 yıldır çaya şeker atmamam gbi gelio. daha sonra gün içinde meyve hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama hipotiroid hastası olduum için kilo vermem biraz yavaş oluyor. akşamlarıda annemler işten geç geldiği için yemek saatim 8 e kalıyor ama dünden itibaren akşam 6 dan sonra yemek yemeyi düşünmüorum. ama hiç spor şansım yok çnkü devamlı ders çalışıyorum ve ödevlerm oluyor. amacım yaza kadar bi 10 kilo vermek. fazlasında gözüm yok
ebru hamilesin galiba,allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah
sıkma canını başarmışsın zaten epey kilo vermişsin yine devam eder verirsin canım akşam çok geç yiyormuşsun dün düşündüğün karar çok doğru akşam en geç 6 da yemek yemeyi bırakmalısın meyveyide öğlen 3 den sonra yememelisin ve günde 1 tane olmalı tavsiyem protein ağırlıklı beslen kiloların daha çabuk gittiğini göreceksin burda birbirimize daha çok yardımcı olacağızmemnun oldum selen ismim gülçin kızımın ismi ayse nerde oturuyorsun
inşallah canım senin ismin nedir?öğrencisin galiba kendini biraz tanıtırmısın nasıl besleniyorsun
bende memnun oldum selen benim ismimde öncedende yazdım gülçin 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim evdeyim onlarla vakit geçiriyorum kızım sekiz yaşında oğlumda 20 aylık oldu edirnede bir ilçede oturuyorum.sende dukan yaptığını söylemiştin galiba bende protein ağırlıklı besleniyorum[/QUO
ismim burcu malesef öğrenciyim. bu seneye kadar hep fast food besleniyordum o yüzden bu kiloya ulaştım. 2 yıldır sevgilm var ve artık nişan düğün konuşulmaya başladı bnide heyecan ve elbise gelinlik bulamam telaşı sardı. o yüzden zayıflamaya karar verdm. bi aydır yediklerime dikkat ediyorum. hemşirelik öğrencisiyim ve stajdayken ne bulursam yerdim şimdi evden meyve yemek çorba filan götürüorum yada okulun yemekhanesinden yiyorum. okul zmanı sabah kahvaltısında 2 dilim çavdar ekmeğinin arasına peynir koyup yağsız tost çay veya meyve suyu tüketiyorum. tek avantajım 3 yıldır çaya şeker atmamam gbi gelio. daha sonra gün içinde meyve hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama hipotiroid hastası olduum için kilo vermem biraz yavaş oluyor. akşamlarıda annemler işten geç geldiği için yemek saatim 8 e kalıyor ama dünden itibaren akşam 6 dan sonra yemek yemeyi düşünmüorum. ama hiç spor şansım yok çnkü devamlı ders çalışıyorum ve ödevlerm oluyor. amacım yaza kadar bi 10 kilo vermek. fazlasında gözüm yok
sıkma canını başarmışsın zaten epey kilo vermişsin yine devam eder verirsin canım akşam çok geç yiyormuşsun dün düşündüğün karar çok doğru akşam en geç 6 da yemek yemeyi bırakmalısın meyveyide öğlen 3 den sonra yememelisin ve günde 1 tane olmalı tavsiyem protein ağırlıklı beslen kiloların daha çabuk gittiğini göreceksin burda birbirimize daha çok yardımcı olacağız
inş. başarırım da zayıf bi gelin olurumşimdi ders çalışmam gerek kendinize çok iyi bakın
bide beni düşün ebru yaparken çok yoruluyorumev işleyen bir makina sanki bıktım artık bir iş bulup çalışsam daha rahat edeceğim valla
bakarım canım buralara sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?