Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

okudum- anladım . ben 160 boyunda 75 kiloyum. spor yapma imkanım hiç yok çünkü devamlı ders çalışıyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışarak 2 aydır 80 kilodan 75 e düştüm ama öğrenci olduğum için okulda olduğum zaman dikkat etmek zorlaşıyor bide iştahım çok açıktır ama yaza kadar bi 65 kilo olsam yeterli çünkü yazın spora başlıcam. bide kilo çizelgesi nasıl yapılıyor.

Gunaydin Gulciin
Gecmis olsun ogluna. Masallah ne enerjiksin, ben simdiden aksam eve gelip yatmanin hayalini kuruyorumm:)) gece 03:30 flndi yattigimda ama ondannn.

Benim bir bilgim yok malesef, Sinava girmeyi mi dusunuyorsun Gulcin?
evet artık erken kalkıcam 6.30 da ayakta oluyorum sınava gireceğim betül açıktanda olsa 2 yıllığı bali bitirmek istiyorumda hangi bölümü seçmeliyim daha karar veremedim ben düz lise fen bilimleri mezunuyum adalet sosyal hizmetler tıbbi sekneterlik aklımda olanlar ama bunun için sınavdan 145 puan almam lazımmış şu banka sınavından sonra hiç çalışasım gelmiyor 1 soru daha yapabilsem yada başka şehirden basvursam olmuştu tabiki hayırlısı böyleymiş

benim de oğlıum öksürüyor anaokuluna yollamadım bugün ben de erken kalkıyorum 8 30 gibi kahvaltımı yapıyorum iyi haftalar canım
ve artık benimki öksürürken kusmaya başladı çok kötü ilaçlarını verdim uyurken bile kusuyor geçer inşallah sanada iyi haftalar canım

saol canım sanada iyi haftalar
lise varda her gittiğimde müdürde öğretmende yok zaten doğru düzgün öğrencide yok nettende ayrıntılı cevap bulamıyorum

saol ebrucum inşallah hersey çok iyiolur herkesin gönlüne göre olur

kek ve kurabiye harici gayet güzel afiyet olsun

Ben bugun cooook dikkat edicemmm:))
bende ben de betül

Hadi kızlar yaaaaa saat 10:30 oldu daha kimsecikler yok ortalıkta. Amma tembel çıktınız. Uyanın artık

Betül'cüm canım örtmenim bugün okul tam gün mü?
malasef tam günmüş

gunaydın canım arkadaslarım
ebrum kucugu bu ay alıyoruz kresden buyuk mecburen gıtmek zorundada....,
ya ınsan boyle bı anda neye ugradıgını sasırıyo malesef.........
inşallah zor günlerinizi bir anönce atlatır rahata kavuşursunuz canım

tamam ebrucum kolay gelsin sana

günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.
hoş geldin aramıza ne güzel yeni anne olmuşsun ismini öğrenebilirmiyiz

hoşbulduk canım:)ismim selen.senin ismin nedir?

herşeyi yine makinaya attım iyiki makinalar var oğlum yine kustuda
sabah sabah güzel sporumu yaptım halıları sildim evi de silip süpürdüm malesef yine bulaşık çıktı gidiyim onu yıkayım yarının yemeğinişde yapıyım bali elim değmişken:111:
annemgil kargo göndermiş onu almam kovayı doldurup kızımıda okuldan almam lazım
sonra yine uğrarrım işi olan herkese kolay gelsin

hoşbulduk canım:)ismim selen.senin ismin nedir?
memnun oldum selen ismim gülçin kızımın ismi ayse nerde oturuyorsun

hoşbulduk inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
inşallah canım senin ismin nedir?öğrencisin galiba kendini biraz tanıtırmısın nasıl besleniyorsun

ayşe galiba:)memnun oldum:))
bende memnun oldum selen benim ismimde öncedende yazdım gülçin 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim evdeyim onlarla vakit geçiriyorum kızım sekiz yaşında oğlumda 20 aylık oldu edirnede bir ilçede oturuyorum.sende dukan yaptığını söylemiştin galiba bende protein ağırlıklı besleniyorum

bu alttaki çizelgeyi nasıl yapıyoruz acaba...

Ben anlatacaktım ama Selen güzelce linkini vermiş sana. Dikkatli bakarsan sende yapabilirsin.

okudum-anladım.mesaj sayıları nasıl kontrol ediyor peki?zor olmuyor mu sizin için?

Tekrardan hoş geldin o zaman aramıza Selen'cim. Mesaj sayılarını her üye akşam en son mesajından sonra kendisi sayıyor ve o gün liste yapma görevi hangi üyedeyse eğer özel mesaj yoluyla mesaj sayısını iletiyor. Bu hafta Betül arkadaşımıza atılıyor mesaj sayıları.

Sende tekrardan hoşgeldin canım. Senin isminide öğrenebilir miyim? İnşallah burda hepiniz hedeflerinize kolayca ulaşacaksınız.

Sen anlatırken ben yoruldum Gülçin. Hadi bakalım kolay gelsin sana. Arada bir bak ihmal etme burayı.

okudum-anladım.mesaj sayıları nasıl kontrol ediyor peki?zor olmuyor mu sizin için?
gün içinde aktif olmamız çok önemli burcu galiba ismin günde en az 5 mesaj yazıyoruz menümüzü tükettiğimiz sıvı miktarını ve sporuda yaparsak paylaşıyoruz ve diğer arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz böylece diyet yaparken yediğimiz doğru ve yanlış besinler hakkında bilgi sahibi oluyoruz mesaj sayılarını benim yaptığım gibi başlık yerine yazabilirsin yada gün sonunda yazdığın mesajları toplayıp bu haftada betül görevli ona özel mesaj atıyoruz cuma günü toplu halde katılımları yazıyor arkadaşımız

Sen anlatırken ben yoruldum Gülçin. Hadi bakalım kolay gelsin sana. Arada bir bak ihmal etme burayı.[/QUOTE]bide beni düşün ebru yaparken çok yoruluyorum ev işleyen bir makina sanki bıktım artık bir iş bulup çalışsam daha rahat edeceğim valla
bakarım canım buralara sen merak etme

ebru hamilesin galiba,allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah

Amin.Evet canım tickerdan anlaşıldığı üzere hamileyim. İkinci prensesim yolda Allahın izniyle yolun yarıdan fazlasını geride bıraktım.

teşekkürler arkadaşlar açıklamalarınız için.peki bildirimin akşam saati var mı? akşamları eşim evde olduğu için yada misafir gelirse bazı günler yazamayabilirim.mesela iki günü toplu bildirebilir miyiz?

Gülçin ben Adana'da oturuyorum canım.ayrıca protein ağırlıklı beslenmene sevindim.hatta dukana tam geç istersen:)aslında ben de tam bunu soracaktım.dukan diyeti yapmamın grup için bir sakıncası var mı diye.çünkü beslenme tarzı biraz değişik.kalori hesabına bağlı değil yani.

Burcu'cum zaten işin en önemli kısmını anlamışsın. Neden kilo aldığını biliyorsun. İnşallah burda el ele verip çok güzel işler başaracağız. Şuanki beslenmende hem sağlıksız hem düzensiz. Ama burda zamanla menülerin düzene girecek. Gülçin'inde dediği gibi hergün akşam yemeğinden sonra menümüzü toplu şekilde yazıyoruz. Ve diğer menü yazan arkadaşların menüsünde yanlış olarak bildiğimiz bişeyler varsa bildiğimiz kadarıyla eleştirip doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Bu deneme hafatsında paylaşımlarınız benim için çok önemli çünki takıma kabul edilip edilmemeniz buna bağlı.

bide beni düşün ebru yaparken çok yoruluyorum ev işleyen bir makina sanki bıktım artık bir iş bulup çalışsam daha rahat edeceğim valla
bakarım canım buralara sen merak etme

OOOOoooo çalışınca kurtulcan mı zannediyosun. Tam tersi iki katı işin oluyor. Ben şimdi akşam eve gidince ne yapsam diye düşünüyorum. Bence sen evde olanın keyfini çıkart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…