Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım ismini bilmiyorum benimki gülçin
sabah kahvaltısı biraz çok olmuş simit yarım olsaydı o kadar göze batmazdı sanki

afiyet olsun başka ekmek yemedğin için simit bence ok :)
ama sucuk normalde çok diyete uygun bir yiyecek değil
benim de canımı çektirdiiinn !!!!

betülcüm topiğine de yazdım hayırlı olsun bu arada aklıma geldi bi günlük birde misafir için çay setide alman lazım ve birkaç tane tepsi ihtiyacın olacak

evet kadeh takımın çay bardakları da vardı ama çok pahalıya geliyordu öyle daha uygun güzel bir şey bulabilrim belki diye almadım. ama aklımda
günlükleri normal alcam zaten

betulum bız 5 yıllıgına kredı cekıp ev aldık 1200 karedı oduyoruz ondan hemde eve masraf yapmazmısız 2 ay ... ama demıyokı ben 2 coocukla karıyla bıde o evdekıler nerey sıgarız demıyo pasam ne dıyım ....

gunaydın hanımlar
dunkı msj sayım 3 betulcum, moralım cok bozuk bugun fazla gıremeyebılırım kızlar optum sızlerı....

canım sabret bu 2 ayı kendin için güzel hale getir olumlu düşün sanki bir tatile gitmiş gibi....çocuklar kalabalık aileyi severler onlar için daha iyi olacağını düşün sen kilo vermeye odaklan bahane yarat dısarı çık insallah hemen geçer zaman...

hani vücudun arınma zamanlarında sağlık orucu yapılıyor ya o zaman mı gelmiş acaba gerçi sağlık orucunda hayvansal gıda yok ben proteinle besleniyorum

Kolay gelsiin ben de disari cikip kahvalti takimlarimi alicamm:))
Biraz da odami toplayayim

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin porland da güzel....

yukarıda buna cevap yazmışıtım hayırlısı canım

canım ben de protein ağırlıklı besleniyorum bugün ilk defa simit yedim ödül yaptım kendime ama yemesem daha iyiydi tabi,sen ne zamandır protein ağırlıklı besleniyorsun faydasını gördün mü

valla betül suc....yerine sarküteri ürünü mü desem ne desem bilemedim ama saklayamazdım bu günahı ben de yazdım

kızlar menumu yazıp çıkıyorum mısafırlıge gıdıcez
umarım orda yemem ya, bir de tatlı alıp gidicez... pff

sabah :
peynir domates kozlenmıs bıber
2 dılım cavdar ekmeğı

ara
2 avuc fındık

aksam
1 kase tarhana corbası
kasarlı mantar kavurma
2 kofte
2 dılım ekmek

Kolay gelsiin ben de disari cikip kahvalti takimlarimi alicamm:))
Biraz da odami toplayayim

Teşekkürler canım. Sen şimdilik odayla idare et bakalım, seni merak ediyorum kendi evine geçince

Hoppp bi koşu gidip geldim topiğine hayırlı olsun

Ayyy gerçekten çok zor bir durum Tuğba'cım. Allah yardımcın olsun. Bu arada orda diyete devam edebiliecek misin? Ayrıca buraya katılımın nasıl olacak? Evdeki kadar rahat olamayacağın kesin ama hayırlısı olsun hakkında. Keşke iş bulabilseydin kendine göre. O zaman rahatlardınız biraz.

Gayet güzel bir menü olmuş canım. Sanki Sağ protein yapmışsın gibi. Çiğköfte olmasaymış. Gerçi çok etkileyeceğini sanmıyorum. Afiyet olsun.

Keşke simit yarım olsaydı. Onun haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun. Spor yapabildin mi peki?

Betül'cüm ekmek, kaşar ve fındık çok olmuş canım. Onun harici güzel bir menü. Umarım misafirlikte tutarsın kendini yoksa bu hafta Derya geçer seni haberin ola

ebrum katılımım yıne aynı olur dıyetımede son agz devam hatta gulum dedıgı gıbı bahaneler yaratıp dısarı cıkcam bol bol...

sabah :
peynir domates kozlenmıs bıber
2 dılım cavdar ekmeğı

ara
2 avuc fındık

aksam
1 kase tarhana corbası
kasarlı mantar kavurma
2 kofte
2 dılım ekmek[/QUOTE]

menün güzel olmuş canım sanki ekmek biraz fazla kaçmış ama öğlen yemeği yok güzel

Son düzenleme:
sana bolcasabır diliyorum inşallah hersey umduğundan daha iyi olur.

afiyet olsun betül akşamı sabah sabahı da akşam yeseymişsin tam olacakmış akşam akşam kaşarlımantar tamam da 2 köftede var birde ekmek birazkaçmiş gibi misafirlikte kaçırma

inşallah etkilemez zaten çok koşturdum bugün sporda yaptım 2 gündür saf protein yapıyorum

canım ben de protein ağırlıklı besleniyorum bugün ilk defa simit yedim ödül yaptım kendime ama yemesem daha iyiydi tabi,sen ne zamandır protein ağırlıklı besleniyorsun faydasını gördün mü
daha önce çok yaptım etkisi gördüm saf proteinde 2-3 kiloya kadar verdiğim oldu etkisini gören birçok arkadaş var burda zaten
bide aycangülün zayıflama zamanını sormuşsun o diyetin yediğinle alakası yok ayın büyüme ve küçülme fazlına göre beslenme oluyo ayrıca tüy alımında saç bakımda kesiminde ve boyama uygun günleri söylüyo araştırıp takip etmek istersen google a kozmik bakım yazıyorsun karşına çıkan ilk blog

Kızlaaaaarr bugünnn buzdolabımızı ve camasır makinamızı aldık :) ay cok zevkli bu alısverisler :))

Kızlaaaaarr bugünnn buzdolabımızı ve camasır makinamızı aldık :) ay cok zevkli bu alısverisler :))

Ay ne guzel yaa:))
Evet bence de cok zevklii

Ecem sen de paylassana aldiklarini ceyiz topiginde zevklisin sen de ilham alalimm:))

Ay ne guzel yaa:))
Evet bence de cok zevklii

Ecem sen de paylassana aldiklarini ceyiz topiginde zevklisin sen de ilham alalimm:))

Olur paylasırım aslında güzelde olur unuttuklarımızı tamamlarız birbirimizde daha önce bohcamı sözü nisanı paylasmıstm burda smdide ceyiz kısmına transfer olayım hahaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…