iyi akşamlar arkadaslar herkese güzel ,hayırlı,hafif,fit bir yıl diliyorum...
menümü yazayım:
sabah:2 muffin yulaf kepekli,az peynir,zeytin,çay,yumurta
ara:yesil çay
öğlen:kıymalı yumurta
ara:tarçınlı,splendalı(organik tatlandırıcı) yoğurt
aksam:3 köfte (yulaf kepekli) yoğurt,2 bardak lıght kola az tursu
Evde misafirim var ama yaptıklarımdan yemeyeceğim...
Selam yoldaşlar,
nasılsınız bakalım
ben kitap okumayı çok seviyorum ebrucum am bunun için ayırabileceğim bir bütçem yok kütüpane açıldı fakat başında kimse olmadığından kitap vermiyorlar elimde birkaç kitap var onları bitireceğim
ayrıca okuduğun kitaplardan dolayı seni tebrik edrim darısı başıma
bilmiyorum ebru ama şimdi birhayli popolu ve göbekliyim
afiyet olsun canım sende dukan yapıyorsun herhalde
insallah canım lisyeye gireriz kiloları veririz :))
İnşallah canım hadi bakalım azmedin birazda bu cuma girin listeye
canım o işler çok zor ya benim daha ufukta düğün tarihi filan yok ama ben çok uyguna aldım kampanyalardan ama gerçekten zor allah kolaylık versin. bide çok acayip değişiklerin modası çabuk geçiyor diolar mesela geçen sene kare yemek takımları çok modayken bu sene ellerinden çıkarmak için çok uygun fiyatlara satıyolarmış. arkadaşım bi porselen mağazasında çalışıyor öle demişti.
Bende geçen yıl aldım. Benim kide kare. Ama ben çok memnunum. Modasıda umrumda değil. Çünki 10 yıl sonrada beğeneceğime eminim takımı.
Ya nasil bir model aldigina gore degisir tabi
Ven misafir yemek takimlarimi kare aldim ama benim zevkime gore zaman gectikce begenilmiycek bir sey degil.
Klasik olan da hep klasik zaten sıkici, bari en azindan bir sure farkli olur moda diye almiyorum zaten o hosuma gitmisti ama fiyati cok almiycam onu. O fiyata baska bir markadan catal bicak takimi, tencere seti ve teflon tenceee seti alabiliyorumm
Bencede alma o zaman tencere takımı ve teflon set almak yerine tek çatal bıçak takımı akıl karı değil.Biraz daha araştır acele etme. Mutlaka hoşuna gidecek başka takımlarda çıkacaktır karşına.
İlginç ve farklı bir tasarım ama benim zevkime uygun değil Betül'cüm. Ben beğenmedim.
Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;
26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .
Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!
kızlarrrrrrr şimdi yeni yıl geçti önümüzde sevgililer günü var ve sevgililer gününden 2 gün önce sevgilimle yıl dönümümüz hediye önerileri bekliyorum öğrenci olduğumuzu unutmayın
Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;
26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .
Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!
Günaydın 13. takımı güzel ve çıtır hatunları. Yeni yılın ilk günaydını benden gelsin.
kızlarrrrrrr şimdi yeni yıl geçti önümüzde sevgililer günü var ve sevgililer gününden 2 gün önce sevgilimle yıl dönümümüz hediye önerileri bekliyorum öğrenci olduğumuzu unutmayın
olmaz sanırım ebru salı çarşamba ve perşembe kaldı sonra 1 gün sebze bir gün protein devam edeceim bu sefer olacak hedefim şimdilik 60 kilo beklesin beni geliyorum
afiyet olsun burcu kuruyemişi yeme bence benimde aklımdan geçiyor ama vereceğim kiloları düşünüp vazgeçiyorum
çok güzel olmuş selencim afiyet olsun bende senin gibi düşünüyorum yapıyorum yeşil çayımı hazırlıyorum karbonatlı suyumu ohhh mis
Spor için ebruya katılıyorum yasam şekli haline getirmek lazım bencede yoksa ömür boyu spor salonuna gidemeyizsanki ecem
ecemcim bu iyi dileklerin için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun
çok güzel bir tarifcuma günü bunu deniycem eşime börek kendime ıspanaklı lor yaparım
Sen dengeli yiyorsun zaten ecem sorun olmaz bence çok da geç yatma sonra vücut şişiyorödem oluşuyor
çok güzel bir menü olmuş arkadaşım ismini bilmiyorum özür dilerim hatırlatırsan isminle hitap etmek isterim buda menüne
[ı]afiyet olsun ecem'cim yine yememişsin bişeyler. Bakalım akşama ne yiyeceksin merak ettim. Yaz mutlaka[/ı]
[ı]tabii tabii hamileyim yaaa ben şimdi yiyebilirim istediğim kadar sonra onları vermeye yeniden uğraşacağım
Ayyy kızlar yaaaa göbeğim top gibi oldu. Başka yerime almadım. Doktor kız dedi ama sanki erkek zannediyor herkes. Başka hiç bir yerim kilo almadı. Sadece pırt diye göbeğim çıktı. Bir ara resim çekip ekleyeyim. Ama şuan kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum. Kötü bir duygu
[/ı]
[ı]iyi akşamlar canım. Bugün çok uğrayamadığından belliydi zaten. Ama uğradığın zaman lütfen geçmişe bakıp (en son attığın mesajdan başlayarak) yorum yap olur mu? Inşallah hiç bir sorun yaşamadan halledersin bu iki ayı. O zamana kadar da havalar ısınmış olur zaten. Masraf azalır. Akşamda arkadaşlarda diyeti bozmazsın inşallah.
[/ı]
[ı]menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Ama şöyle bişey hatırlayım glisemik indeksinin yüksekliğinden dolayı diyet zamanlarında mümkün olduğunca patatesten ve özellikle pirinçten uzak durmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle diğer arkadaşlarada hatırlatayım dedim.
[/ı]
[ı]hayatını hareketlendir spordan ziyade. O çok işe yarıyor. Ayrıca sıkılaşmak için spor lazım ama.
[/ı]
[ı]bizde evdeyiz canım. Ben evde olmayı daha çok seviyorum. Bide bu akşam benim dizimin yılbaşı özel bölümü var. Sabırsızlıkla bekliyorum yalan dünyayı
Kek pişince söyle bakalım nasıl olmuş. Güzelse tarif istiyorum bende[/ı]
[ı]seninde yeni yılın kutlu olsun canım. Mutlu yıllar[/ı]
[ı]olsun canım olsun çocukların yanında yaaaa o yeter. Bir yıl boyunca bol bol kitap okursun ne güzel işte.Bu arada bende ayrı bir topiğe yazıyorum okuduğum kitapları. Onların sayesinde bu ay tam 10 kitap okudum. Gerçekten motive oluyor insan. Hemen sizede yazayım okuduğum kitapları.
Aralık ayında okuduğum kitaplar
1 - mektup aşkları - leyla erbil
2 - konstantin'in sırrı - yaşar iliksiz
3 - selanik'te sonbahar - tuna kiremitçi
4 - 2000 yılın sevgilisi - refik halid karay
5 - insan deniz ve hayat - bilal kemikli
6 - hanımların dikkatine - seray şahiner
7 - ölümden sonra aş vardı - ş.adnan şenel
8 - gecenin sesleri - ayşe kulin
9 - ruj ve duman - oğuz bal
10- 1453 boğazkesen - ilhan bahar
[/ı]
Yenı yıla bı gunaydında benden hanımlar nasıldı gecenız ...
Ben bolca salavat cektım yasın falan okudum arkadaslara gıdemedık evdeydık....ıyıde oldu aslında ....
canım gecmıse bakıyorum ama musaıtsem gerıye donuk cevap yazıyorum degılsem eger bakıyorum ama sonra cevap verırım dıye bırakıyorum...
Dunkı menumbıraz karısıkdı yazmadım cok yemedım sınırında yedım ama herseyden yedım az az ....
[ı]biz evdeydik canım. Benim dizim vardı yalan dünya onu seyrettik. Kardeşimle eşide bizdeydi. çokta eğlendim. Güzeldi yaniSeninkide güzel geçmiş.
[/ı]
[ı]alıntı yapmadığın için tuğba'cım okumadığını düşündüm. Mümkün mertebe geçmişte olanlarada katılmaya çalış. çünki o zaman konuya ve takıma adapten daha kolay oluyor.[/ı]
Dunku menum,
sabah yumurta bugday ekmegı
ara yoktu cok calıstım dun unuttum
oglrn corba ve yogurt ...
Arada elma kıvı
aksam 3 kofte 4 kasık bulgur pılavı 1 cıg kofte 2 taende ekler pasta ama bı okadarka yoruldum yanı yedıkden sonrada hıc oturmadım zaten
1 lt su
kıloma baktım sabah burada tarrtı var soylıyımmı ..
Menün o kadarda kötü olmamış canım. Ayrıca suçluluk hissedip hemen ertesi gün sakın tartılma. Zaten büyük ihtimal normalden geç uyumuşsundur. Ödem ve yediklerinde etkileyince ister istemez fazla çıkar kilon. Bide evdeki tartıyla aynı olmaz yeni tartı. Bundan sonraki bildirimlerini hangi tartıyla yapacaksın. Konu açılınca hemen sorayım çünki tartı önemli. Söyle bakalım kilon kaç?
Tuğba suyun yine çok az olmuş canım. Çok az su içiyorsun. Lütfen yavaş yavaş artır. Vücudunun suya ihtiyacı var. Hemde kış aylarındayız. Cildin ve diğer organların için önemli.
kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?