Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın 13. takımı güzel ve çıtır hatunları. Yeni yılın ilk günaydını benden gelsin.

Güzel bir menü olmuş Gül'cüm. Benim dikkatimi sadece kola çekti. Light bile olsa kolayı sağlıksız ve gereksiz buluyorum. Afiyet olsun canım.

Selam yoldaşlar,
nasılsınız bakalım

Hoşgeldin Melek'cim. Uğrasana arada bir.

Canım bende kütüphaneden alıyorum kitaplarımı ama yaklaşık 3 ay önce aldığım bir kararla her ay kendime mutlaka bir kitap alıyorum. Eskidende arada alıyordum ama öyle çok pahalı olanları alamıyordum. Şimdi artık fiyatınıda umursamıyorum koskoca bir ay çalışıyorumm içinden bir tane kitap alacak parayı ayırmam gerektiğini düşünüyorum. Ama biliyorsun öyle her kitapta alınmıyor. Kütüphanenin o rahatlığı var. Alıyorum okuyorum beğenmezsem üzülmüyorum. Çünki iade ediyorsun. Satın alma öyle olmuyor. O yüzden satın aldıklarımı daha bir özenli seçiyorum. Böylelikle kütüphanem her geçen gün büyüyor. Şuan 5. raf dolmak üzere. Yaklaşık 50 cm lik bir eni var bir rafın. Hayallerimden bitanesi evde büyük bir kütüphaneye sahip olmak.

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Umarım burda bizimle birlikte hedef kilona kadar gidebilirsin. Emin ol cuma yarışmaları kilo konusunda çok etkili. Hele ki iyi bir takıma düşersen. Umarım senin için en uygun yer burasıdır. Öncelikle sana kurallarımızı yazayım. Eğer senin içinde uygunsa okuyup ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerdeyediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hemkendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşısorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzuunutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içindetopikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz.Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevaplarıgörme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesajyazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılaraksonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakattekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açıkbir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni geleceküyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanınsonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kiloveremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5.Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilenkurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şubir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğineinanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendiyediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasılmotive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''benkarşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılanyürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorumdiyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, araöğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kızlarrrrrrr şimdi yeni yıl geçti önümüzde sevgililer günü var ve sevgililer gününden 2 gün önce sevgilimle yıl dönümümüz hediye önerileri bekliyorum öğrenci olduğumuzu unutmayın

kızlarrrrrrr şimdi yeni yıl geçti önümüzde sevgililer günü var ve sevgililer gününden 2 gün önce sevgilimle yıl dönümümüz hediye önerileri bekliyorum öğrenci olduğumuzu unutmayın

Ooooo bismillah daha nerdeyse 1,5 ay var. Sen şimdiden düşmüşsün derdine. Daha önce neler aldın bakalım sen önce onları yaz. Sonra bizde fikirlerimizi söyleyelim

hoşgeldin canım burada istediğin motivasyon var

Kızlar bana yorum yapınnn

Eki Görüntüle 592825 Eki Görüntüle 592826

nasıl sizce bu takım ?

çok zarif canım bayıldım

Günaydın 13. takımı güzel ve çıtır hatunları. Yeni yılın ilk günaydını benden gelsin.

günaydııınnnnnnnnnnnnnnn herkese....................

seker hamurundan kurabiye tavsiye ederim benin facebook sayfam var bu konuda tabi sen bilirsin canım

Yenı yıla bı gunaydında benden hanımlar nasıldı gecenız ...
Ben bolca salavat cektım yasın falan okudum arkadaslara gıdemedık evdeydık....ıyıde oldu aslında ....

ısmım tugba canım ....

canım gecmıse bakıyorum ama musaıtsem gerıye donuk cevap yazıyorum degılsem eger bakıyorum ama sonra cevap verırım dıye bırakıyorum...

Yenı yıla bı gunaydında benden hanımlar nasıldı gecenız ...
Ben bolca salavat cektım yasın falan okudum arkadaslara gıdemedık evdeydık....ıyıde oldu aslında ....

Biz evdeydik canım. Benim dizim vardı Yalan Dünya onu seyrettik. Kardeşimle eşide bizdeydi. Çokta eğlendim. Güzeldi yani Seninkide güzel geçmiş.

canım gecmıse bakıyorum ama musaıtsem gerıye donuk cevap yazıyorum degılsem eger bakıyorum ama sonra cevap verırım dıye bırakıyorum...

Alıntı yapmadığın için Tuğba'cım okumadığını düşündüm. Mümkün mertebe geçmişte olanlarada katılmaya çalış. Çünki o zaman konuya ve takıma adapten daha kolay oluyor.

Dunkı menumbıraz karısıkdı yazmadım cok yemedım sınırında yedım ama herseyden yedım az az ....

Anlaşılan diyet biraz uçmuş. Kötüde olsa menün mutlaka yaz canım. Hadi bakalım bekliyorum hatırladıkların yaz. Yazarsan daha iyi anlıyorsun hatanı ve sonu bidaha aynı hataya düşmemek oluyor.

dogru soyluyosun ebrum ....tamam daha dıkkatlı olurum canım...

Dunku menum,

sabah yumurta bugday ekmegı

ara yoktu cok calıstım dun unuttum

oglrn corba ve yogurt ...

Arada elma kıvı

aksam 3 kofte 4 kasık bulgur pılavı 1 cıg kofte 2 taende ekler pasta ama bı okadarka yoruldum yanı yedıkden sonrada hıc oturmadım zaten

1 lt su

kıloma baktım sabah burada tarrtı var soylıyımmı ..

Menün o kadarda kötü olmamış canım. Ayrıca suçluluk hissedip hemen ertesi gün sakın tartılma. Zaten büyük ihtimal normalden geç uyumuşsundur. Ödem ve yediklerinde etkileyince ister istemez fazla çıkar kilon. Bide evdeki tartıyla aynı olmaz yeni tartı. Bundan sonraki bildirimlerini hangi tartıyla yapacaksın. Konu açılınca hemen sorayım çünki tartı önemli. Söyle bakalım kilon kaç?

Tuğba suyun yine çok az olmuş canım. Çok az su içiyorsun. Lütfen yavaş yavaş artır. Vücudunun suya ihtiyacı var. Hemde kış aylarındayız. Cildin ve diğer organların için önemli.

kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var

ınan denıyorum tatlım ama artırcam ... buradakı tartıyla tartılcam ebrum ıkısıde aynı zaten ...
kılom 64.8 cıktı ama ac karnıma ... :18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

elif hanimi uyutayim geliyom
gitmeyin bakkkkkkkkkk

haaaaa
iyi yillar canocanlar

hos geldın sefalar getırdın berılcım ınsallah nısana daha cok var ınanıyorum verırsın...
kılon kac normalde boyda dermısım ben bu konuda cok meraklıyımda boy konusunda..:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…