haberim var ebrucum 1 hafta önce açıklanmıştı ben bölümümden kaç soru yapmam lazım diğer konularda aynı puanlama olacakmı yoksa farlımı bvide sağlık bölümü falan seçebilirmiyim o yüzden biliyorsun atamalar çok oluyo sağlık bölümüne o yüzden sormuştum ilgilendiğin için saol canımGülçin'cim az önce radyo haberlerinde dinledim. YGS ye başvurular yarın başlıyormuş ve başvurular 15 gün sürecekmiş canım. Ayrıntılı bilgi ÖSYM nin sayfasındaymış. Bak mutlaka
el bir menümuz olacaksada sabah yenmeli onun haricinde güzArkadaslar bugün erken yedim menümü yazayım
sabah:yulaflı muffin,peynir,zeytin,cay
ara:domates çorbası
öğlen:haslanmıs tavuk,yumurtalı ıspanak kavurması...
1 muz
akşam:az sakatat
yesil çay,su...
merhaba derya seninde yeni yılın kutlu olsun akşam çok kaçırmışsın sen zaten biliyorsun 2 gün dikkat edince dengelersinmerhabalr..yeni yılınız kultu olsun..
ben fenayım az yemeye erken yemeye alışmış bir bünye dün fazla kaçırmasamda bugün öğlen yedim ve midem felaket ..sağlıklı beslenmek ne kadar güzel birşeymiş..
ne yedim az yaş pasta oda meyveli hafifi birşey..
3 yaprak sarma..
3 adet çikolatalı toplardan..kendim yaptım.. ve en ilginci geliyor..eti karam bitter niye yedim neden yedim bilmiyorum..
ama akşama sadece çorba içeceğim....ve 6 da iş bitecek..
bu gün 1 saat yürüyüş yaptım ama onuda ekleyeyim..
hoş geldin..kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var
Allah kabul etsin..maşallah..Yenı yıla bı gunaydında benden hanımlar nasıldı gecenız ...
Ben bolca salavat cektım yasın falan okudum arkadaslara gıdemedık evdeydık....ıyıde oldu aslında ....
öhöm akşam oldu ama yeni yılın kutlu olsun bebiş günaydın..Günaydın 13. takımı güzel ve çıtır hatunları. Yeni yılın ilk günaydını benden gelsin.
güzel ve şık bir takım ama kullanım açısından bilemedim pek..son karar senin..
hoş geldin ve mutlu yıllar..şu anda kaç kilosun kaç kilo vereceksin..ve BURAYA DÜZENLİ KATILIMIN OLURSA İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSIN..Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;
26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .
Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!
geçmiş olsun paşaya yarsın kuzuya..şu katı meyve sıkacağını iyiki almışım oğlan hasta sabahdan beri meyveleri sıkıyorum veriyorum içiyor içine ıspanak nede attım içti öksürüğü hafifledi
selam müti buraya geri gel..seni üzdülerdi en son bende o mesajdan sonra buradan uzaklaşmıştım..ama biz burdayız gel hadi ..Selam yoldaşlar,
nasılsınız bakalım
canım benim..yeni yılda 2 çocuğumdan başka kimsede yok yanımda çocuklar buz devri izleyecek bende kitap okuyacağım artık eşim de nöbetçi yalnız kaldım
göbecik bendede sorun zaten birtek orası kaldı..benımde bol bol gobek erıtme hareketlerı yapmam lazım cocuklarımdan hedıye kalan gobegıme elveda dene zamanı geldı artık...
kızlar buarada hepınıze yenı yıl saglık mutluluk huzur ıman sevgı dolu bır omur getırsın ınsallah....yenı yılınız kutlu olsun ...
teşekkür ederim seninde kutlu olsun..akşam çok kaçırmadım gülçin bu gün öğlen yedim ya hala midem bulanıyor..haberim var ebrucum 1 hafta önce açıklanmıştı ben bölümümden kaç soru yapmam lazım diğer konularda aynı puanlama olacakmı yoksa farlımı bvide sağlık bölümü falan seçebilirmiyim o yüzden biliyorsun atamalar çok oluyo sağlık bölümüne o yüzden sormuştum ilgilendiğin için saol canım
el bir menümuz olacaksada sabah yenmeli onun haricinde güz
merhaba derya seninde yeni yılın kutlu olsun akşam çok kaçırmışsın sen zaten biliyorsun 2 gün dikkat edince dengelersinyarışınıza benide alın çok güzel kilo verdim bu hafta devamıda gelecek inşallah
sen yalakalık ..Sen şimdi böyle yazdın yaaa sonra sanada dikkat et yalakalık yapıyo demesinlerBen yalakalık yapıyor muşum yaaaa
Hadi bakalım akşama bekliyoruz neler yaptın nasıl geçti akşamın anlat diye
Seninde kutlu olsun canım. Naptın sen böyleUçmuşsun vallahi. Neyse olan olmuş artık. Ama güzel bir ders olur inşallah sana. Hadi bakalım toparlarsın sen en kısa sürede. Unutma Betül'le yarışıyorsunuz
selam kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapamadım
ebrucum kitap konusunda haklısın bende her sehre indiğimde 1 kitap alsam çok iyi olur evdeki kütüpane fikri de çok hoş
tuğba Allah kabul etsin okuduğun duaları suyu artırman lazım menün ekler dışında çok güzel ayrıca epeyde kilo vermişsin tebrikler
betül çatal bıçak takımını pek beğenmedim yada benim zevkim değik karacanın almıştım sandıklı ben 10 yıl oldu çizik bile yok öyle çok para vermemen iyi olmuş hem çatal bıcak hemde birsürü eksiğini alabilirsin araştır mukahhak hem zevkine hem bütçene uygun birsey bulursun mutlaka
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler biri fransadan dı galiba
diğer arkadaşımızda 3 çocuk annesi inşallah nisanda a kadar12 kiloyuda verir
allah razı olsun gulcıncım
ınan suyu artırmak ıcın cok caba harcıyorum ama 1.5 lt cıkardım daha da artırmaya calıscam ınsallah canım
su kilo vermede çok önemli ..içemiyormusun unutuyormusun..içemiyorsan içine limon sıkılabilir yada ben kabuk tarçın atıyorum..hem tatlı ihtiyacı yok oluyor dene istersen..
ve yudum yudum iç..en iyi yağ yakıcı tok tutucu..
Afiyet olsun Gül'cüm. Sadece muz olmamış menüde. Muzdan mümkün olduğunca uzak duruyoruz. Yememiz gereken en son meyve. Onun haricinde yine güzel bir menü. Spor yok sanırım. Bide ben senin takıma geldiğin kilonla hedef kilonu istiyorum. Yazarsan not almam gerekiyor. Su'yu ne kadar içtiğinde önemli. Yazarsan iyi olur.
Seninde kutlu olsun canım. Naptın sen böyleUçmuşsun vallahi. Neyse olan olmuş artık. Ama güzel bir ders olur inşallah sana. Hadi bakalım toparlarsın sen en kısa sürede. Unutma Betül'le yarışıyorsunuz
Sen şimdi böyle yazdın yaaa sonra sanada dikkat et yalakalık yapıyo demesinlerBen yalakalık yapıyor muşum yaaaa
Hadi bakalım akşama bekliyoruz neler yaptın nasıl geçti akşamın anlat diye
hosbulduk canimAllah kabul etsin canım en iyisini yapmışsın...
hoşgeldiniz yeniden...
markafoni,limango gibi sitelerde çok indirim oluyor canım...
insallah be bebegim agzinda cikan gercegim olsunselam kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapamadım
ebrucum kitap konusunda haklısın bende her sehre indiğimde 1 kitap alsam çok iyi olur evdeki kütüpane fikri de çok hoş
tuğba Allah kabul etsin okuduğun duaları suyu artırman lazım menün ekler dışında çok güzel ayrıca epeyde kilo vermişsin tebrikler
betül çatal bıçak takımını pek beğenmedim yada benim zevkim değik karacanın almıştım sandıklı ben 10 yıl oldu çizik bile yok öyle çok para vermemen iyi olmuş hem çatal bıcak hemde birsürü eksiğini alabilirsin araştır mukahhak hem zevkine hem bütçene uygun birsey bulursun mutlaka
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler biri fransadan dı galiba
diğer arkadaşımızda 3 çocuk annesi inşallah nisanda a kadar12 kiloyuda verir
hoş geldin..
Allah kabul etsin..maşallah..
öhöm akşam oldu ama yeni yılın kutlu olsun bebiş günaydın..
top göbeğini severim senin şişmanın felan demem sakın tadını çıkart..sen doğum sonrası kolyaca kilo verirsin..
hoş geldin ve mutlu yıllar..şu anda kaç kilosun kaç kilo vereceksin..ve BURAYA DÜZENLİ KATILIMIN OLURSA İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSIN..
geçmiş olsun paşaya yarsın kuzuya..
selam müti buraya geri gel..seni üzdülerdi en son bende o mesajdan sonra buradan uzaklaşmıştım..ama biz burdayız gel hadi ..
canım benim..en kıymetlilerin varya yanında yalnız değilsin..
göbecik bendede sorun zaten birtek orası kaldı..
afiyet olsun tuğbamenum
sabah peynır zeytın domates cay 1 dılım bugday ekmegı
ara elma
oglen 1 tabak kapuska
ara 5 badem 1 kıvı
aksam kabak haslama ustune sarımsaklı yogurt ekmeksız doyamadım tadına.....
1 .5 lt su
yarım saat spor
ebru önerdi zaten deryacım o yüzden söyledimteşekkür ederim seninde kutlu olsun..akşam çok kaçırmadım gülçin bu gün öğlen yedim ya hala midem bulanıyor..:18 lur gel 3 müz yarışalım..sen geçersin bizi..kaptanımıza soralım birde..
sen yalakalık ..ne alaka nerde kim dedi..
naptım bende bilmiyorum..:44:
evet evet aklımda ..onun için iki gün ayran detoksu yapacağım.. oldukça uzun zamandır yapmıyordum..ee yarışmadayız rezil olmayalım..
tarçınlı su özellikle regl zamanı birabir oluyo karbonatlı suda kilo veriken çok etkili oluyo su yu alkali yapıp yani ph seviyesini yükseltip yağ yakımını sağlıyor tuğbacımsu kilo vermede çok önemli ..içemiyormusun unutuyormusun..içemiyorsan içine limon sıkılabilir yada ben kabuk tarçın atıyorum..hem tatlı ihtiyacı yok oluyor dene istersen..
ve yudum yudum iç..en iyi yağ yakıcı tok tutucu..
çok güzel bir kitapmış cemelnur hanımı çok seviyorum bendebende suan cemalnur sargut un ''dınle'' yı okuyorum
ınanın okurkende cok zevk alıyorm harıka tavsıye ederım kızlar...
afiyet olsunhanımlar bugünkü menümü yazıyorum
sabahla öğle birleşti bugün geç kalktığımız için
sabah ve öğle: bir haslanmış yumurta bi orta boy domates 2 yemek kaşığı kavrulmuş et( dün akşam yiyememiştim gözüm kalmıştı yemezsem bi yerim şişerdi) 3 bardak şekersiz çay
ara: bi portakal 4 5 adet fındık
akşamı da bi yarım saat önce yedim
akşam: 1 porsiyon haşlanmış et ,salata ve 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
3 lt su içtim şu ana kadar yatana kadar 4 filan olur tahminim yatana kadar sadece annemlerle çay içerim
aktivite olarak namaz kıldım ev temizledim
hepiniziiii öptümmmmm
5 mesajdan sonrasıda sayılıyo herkes kendi sayı bu haftada betül gönüllü möesaj sayılarımızı ona özel mesaj atıyoruzberilhosbulduk canim
insallah be bebegim agzinda cikan gercegim olsun
hosbulduk tatlim insallah zama icinde daha iyi tanisacaz
aksam gelirim insallah
birde bir soru 5 mesajda sonrasi da sayiliyormu kizlar
benim pasam izinli evde oluncada pc ye girmek biraz zor oluyor
ıste bı hata daha bende ben kafaya dıkerım suyu ...
cubuk tarcı olabılır aslında bu arada etımesgutun nersınde oturuyodun derya...ben alsancak
kızlar been çıkıyorum herks iyi akşamlar dilerim
menümüde yazıyım akşam yine uğrarım bu arada sabah 62.5 kiloydum
sabah
öğlen gibi bir sey oldu saat 11 di oğlum gece uyumadı
kıyma
peynir
akşam
yumıurta
birazda biber yedim
2 kasede yoğurt
spor 20 dak çocuklarla yürüdüm su 3 lt
haberim var ebrucum 1 hafta önce açıklanmıştı ben bölümümden kaç soru yapmam lazım diğer konularda aynı puanlama olacakmı yoksa farlımı bvide sağlık bölümü falan seçebilirmiyim o yüzden biliyorsun atamalar çok oluyo sağlık bölümüne o yüzden sormuştum ilgilendiğin için saol canım
el bir menümuz olacaksada sabah yenmeli onun haricinde güz
merhaba derya seninde yeni yılın kutlu olsun akşam çok kaçırmışsın sen zaten biliyorsun 2 gün dikkat edince dengelersinyarışınıza benide alın çok güzel kilo verdim bu hafta devamıda gelecek inşallah
hoş geldin..
Allah kabul etsin..maşallah..
öhöm akşam oldu ama yeni yılın kutlu olsun bebiş günaydın..
top göbeğini severim senin şişmanın felan demem sakın tadını çıkart..sen doğum sonrası kolyaca kilo verirsin..
hoş geldin ve mutlu yıllar..şu anda kaç kilosun kaç kilo vereceksin..ve BURAYA DÜZENLİ KATILIMIN OLURSA İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSIN..
geçmiş olsun paşaya yarsın kuzuya..
selam müti buraya geri gel..seni üzdülerdi en son bende o mesajdan sonra buradan uzaklaşmıştım..ama biz burdayız gel hadi ..
canım benim..en kıymetlilerin varya yanında yalnız değilsin..
göbecik bendede sorun zaten birtek orası kaldı..
menum
sabah peynır zeytın domates cay 1 dılım bugday ekmegı
ara elma
oglen 1 tabak kapuska
ara 5 badem 1 kıvı
aksam kabak haslama ustune sarımsaklı yogurt ekmeksız doyamadım tadına.....
1 .5 lt su
yarım saat spor
teşekkür ederim seninde kutlu olsun..akşam çok kaçırmadım gülçin bu gün öğlen yedim ya hala midem bulanıyor..:18 lur gel 3 müz yarışalım..sen geçersin bizi..kaptanımıza soralım birde..
sen yalakalık ..ne alaka nerde kim dedi..
naptım bende bilmiyorum..:44:
evet evet aklımda ..onun için iki gün ayran detoksu yapacağım.. oldukça uzun zamandır yapmıyordum..ee yarışmadayız rezil olmayalım..
kitap konusunda ebru bende bayılıyorum..evde dev gibi kütüphane olsa özel bir köşem olsa..kitap okurken uyumak olmasa..
şu an iskender pala OD okuyorum..senin kadar olmasada arada okuyorum..
bende suan cemalnur sargut un ''dınle'' yı okuyorum
ınanın okurkende cok zevk alıyorm harıka tavsıye ederım kızlar...
Ben dün akşam daha da fazla bozduğum için sorun değil :))
sen kime yalakalık yapıyormuşsun Ebru? o muhabbet nerden çıktı, kim dedi ??
hanımlar bugünkü menümü yazıyorum
sabahla öğle birleşti bugün geç kalktığımız için
sabah ve öğle: bir haslanmış yumurta bi orta boy domates 2 yemek kaşığı kavrulmuş et( dün akşam yiyememiştim gözüm kalmıştı yemezsem bi yerim şişerdi) 3 bardak şekersiz çay
ara: bi portakal 4 5 adet fındık
akşamı da bi yarım saat önce yedim
akşam: 1 porsiyon haşlanmış et ,salata ve 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
3 lt su içtim şu ana kadar yatana kadar 4 filan olur tahminim yatana kadar sadece annemlerle çay içerim
aktivite olarak namaz kıldım ev temizledim
hepiniziiii öptümmmmm
hosbulduk canim
insallah be bebegim agzinda cikan gercegim olsun
hosbulduk tatlim insallah zama icinde daha iyi tanisacaz
aksam gelirim insallah
birde bir soru 5 mesajda sonrasi da sayiliyormu kizlar
benim pasam izinli evde oluncada pc ye girmek biraz zor oluyor
tatlislar menumu yazayim
sabah
iki dilim ekmek
1 yumurta yesillik
ara mandalina
ogle
2 biber dolmasi
1 bardak yogurt
aksam
firinda patatesli tavuk
yogurt
tursu
1 dilim kestaneli pasta
yaaaaaaaaa biliyorum pasta olmadi ama kestaneli pastaya zaafim var
bir daha eve sokmayacam
spor olarak 1 saat cocuklarla yuruduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?