Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benımde bol bol gobek erıtme hareketlerı yapmam lazım cocuklarımdan hedıye kalan gobegıme elveda dene zamanı geldı artık...
kızlar buarada hepınıze yenı yıl saglık mutluluk huzur ıman sevgı dolu bır omur getırsın ınsallah....yenı yılınız kutlu olsun ...

Gayet güzel bir menü olmuş Gülçin'cim. Cuma'ya kadar saf protein çok olmaz mı?
olmaz sanırım ebru salı çarşamba ve perşembe kaldı sonra 1 gün sebze bir gün protein devam edeceim bu sefer olacak hedefim şimdilik 60 kilo beklesin beni geliyorum

afiyet olsun burcu kuruyemişi yeme bence benimde aklımdan geçiyor ama vereceğim kiloları düşünüp vazgeçiyorum

çok güzel olmuş selencim afiyet olsun bende senin gibi düşünüyorum yapıyorum yeşil çayımı hazırlıyorum karbonatlı suyumu ohhh mis

spor için ebruya katılıyorum yasam şekli haline getirmek lazım bencede yoksa ömür boyu spor salonuna gidemeyizsanki ecem

ecemcim bu iyi dileklerin için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun

çok güzel bir tarifcuma günü bunu deniycem eşime börek kendime ıspanaklı lor yaparım

sen dengeli yiyorsun zaten ecem sorun olmaz bence çok da geç yatma sonra vücut şişiyorödem oluşuyor

çok güzel bir menü olmuş arkadaşım ismini bilmiyorum özür dilerim hatırlatırsan isminle hitap etmek isterim buda menüne

tabi serpebilirsin havuç tatlı olur ama fırından çıkınca hemen serpersen sıcağıyla mpudra şekeri erir üzerinde kalsın güzel görünsün istiyorsan soğuyunca pudra şekerini serp

benimde aynı tatlım belim hiç ince olmamıştır eski arkadaşlar bilir belim çok kalın dşiye inleyen biriyimdir eritmenin yolunu bulmuştım biraz daha kilo verdşkten sonra o hareketlere de başlaqmak istiyorum
platesdeki göbek eritme hareketleri ve oklava hareketi işe yarıyor
seninde yeni yılın kutlu mutlu umutlu olsun

yeni yılda 2 çocuğumdan başka kimsede yok yanımda çocuklar buz devri izleyecek bende kitap okuyacağım artık eşim de nöbetçi yalnız kaldım

Afiyet olsun Ecem'cim yine yememişsin bişeyler. Bakalım akşama ne yiyeceksin merak ettim. Yaz mutlaka

fırında biraz piştikten sonra üstüne kaşar rendeleyip tekrar fırına atarsan çok daha güzel olur.

Tabii tabii hamileyim yaaa ben şimdi yiyebilirim istediğim kadar sonra onları vermeye yeniden uğraşacağım

Ayyy kızlar yaaaa göbeğim top gibi oldu. Başka yerime almadım. Doktor kız dedi ama sanki erkek zannediyor herkes. Başka hiç bir yerim kilo almadı. Sadece pırt diye göbeğim çıktı. Bir ara resim çekip ekleyeyim. Ama şuan kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum. Kötü bir duygu

İyi akşamlar canım. Bugün çok uğrayamadığından belliydi zaten. Ama uğradığın zaman lütfen geçmişe bakıp (en son attığın mesajdan başlayarak) yorum yap olur mu? İnşallah hiç bir sorun yaşamadan halledersin bu iki ayı. O zamana kadar da havalar ısınmış olur zaten. Masraf azalır. Akşamda arkadaşlarda diyeti bozmazsın inşallah.

Menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Ama şöyle bişey hatırlayım glisemik indeksinin yüksekliğinden dolayı diyet zamanlarında mümkün olduğunca patatesten ve özellikle pirinçten uzak durmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle diğer arkadaşlarada hatırlatayım dedim.

Hayatını hareketlendir spordan ziyade. O çok işe yarıyor. Ayrıca sıkılaşmak için spor lazım ama.

Bizde evdeyiz canım. Ben evde olmayı daha çok seviyorum. Bide bu akşam benim dizimin yılbaşı özel bölümü var. Sabırsızlıkla bekliyorum Yalan Dünyayı

Kek pişince söyle bakalım nasıl olmuş. Güzelse tarif istiyorum bende

Seninde yeni yılın kutlu olsun canım. Mutlu yıllar

yeni yılda 2 çocuğumdan başka kimsede yok yanımda çocuklar buz devri izleyecek bende kitap okuyacağım artık eşim de nöbetçi yalnız kaldım

Olsun canım olsun çocukların yanında yaaaa o yeter. Bir yıl boyunca bol bol kitap okursun ne güzel işte. Bu arada bende ayrı bir topiğe yazıyorum okuduğum kitapları. Onların sayesinde bu ay tam 10 kitap okudum. Gerçekten motive oluyor insan. Hemen sizede yazayım okuduğum kitapları.

Aralık ayında okuduğum kitaplar

1 - Mektup Aşkları - Leyla ERBİL
2 - Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ
3 - Selanik'te Sonbahar - Tuna KİREMİTÇİ
4 - 2000 Yılın Sevgilisi - Refik Halid KARAY
5 - İnsan Deniz ve Hayat - Bilal KEMİKLİ
6 - Hanımların dikkatine - Seray ŞAHİNER
7 - Ölümden sonra aş vardı - Ş.Adnan ŞENEL
8 - Gecenin Sesleri - Ayşe KULİN
9 - Ruj ve Duman - Oğuz BAL
10- 1453 Boğazkesen - İlhan BAHAR

Bence hemen kaldır Gülçin alıntı yapıldığı zaman kaldıramıyorsun. Profiline ekle canım. Sen zaten ben en son gördüğümde yine böyleydin. Gayet zayıftın. Her zaman söyledim yeniden söylüyorum senin kemiklerin iri olduğu için sen büyük beden giyiyorsun. Yoksa şişman felan değilsin.

iyi akşamlar arkadaslar herkese güzel ,hayırlı,hafif,fit bir yıl diliyorum...

menümü yazayım:

sabah:2 muffin yulaf kepekli,az peynir,zeytin,çay,yumurta

ara:yesil çay

öğlen:kıymalı yumurta

ara:tarçınlı,splendalı(organik tatlandırıcı) yoğurt

aksam:3 köfte (yulaf kepekli) yoğurt,2 bardak lıght kola az tursu

Evde misafirim var ama yaptıklarımdan yemeyeceğim...

ben kitap okumayı çok seviyorum ebrucum am bunun için ayırabileceğim bir bütçem yok kütüpane açıldı fakat başında kimse olmadığından kitap vermiyorlar elimde birkaç kitap var onları bitireceğim
ayrıca okuduğun kitaplardan dolayı seni tebrik edrim darısı başıma

bilmiyorum ebru ama şimdi birhayli popolu ve göbekliyim

afiyet olsun canım sende dukan yapıyorsun herhalde

şu katı meyve sıkacağını iyiki almışım oğlan hasta sabahdan beri meyveleri sıkıyorum veriyorum içiyor içine ıspanak nede attım içti öksürüğü hafifledi

insallah canım lisyeye gireriz kiloları veririz :))

güzel menü olmuş canım

aramıza hoş geldin canım benim adım gül güzel paylaşımlar dilerim

günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.

insallah,hep beraber yaza fit gireceğiz...

canım ben tam dukan olmasa da benzer yapıyorum tam olarak yağsız değil yediklerim ama yine de işe yarıyor

bu gece Allah bizi korusun ben de de misafir var

güzel menü olmus canım tebrik ederim

çok güzel :)

canım seni göremedim bir an merak ettim iyi yıllar dilerim...

ben de bir yeni yılda böyle yalnız kalmıştım iyi yıllar dilerim canım...

Kizlar aksam gec geldim evee
Catal bicak takimi baktim bir tane acayip, degisik bir takim vardi. Farkli olsun diye onu begendim. Gitmisim yine magazadaki en pahali takimi begenmisimm
Sinir oldum

Kizlar aksam gec geldim evee
Catal bicak takimi baktim bir tane acayip, degisik bir takim vardi. Farkli olsun diye onu begendim. Gitmisim yine magazadaki en pahali takimi begenmisimm
Sinir oldum

canım o işler çok zor ya benim daha ufukta düğün tarihi filan yok ama ben çok uyguna aldım kampanyalardan ama gerçekten zor allah kolaylık versin. bide çok acayip değişiklerin modası çabuk geçiyor diolar mesela geçen sene kare yemek takımları çok modayken bu sene ellerinden çıkarmak için çok uygun fiyatlara satıyolarmış. arkadaşım bi porselen mağazasında çalışıyor öle demişti.

Ya nasil bir model aldigina gore degisir tabi
Ven misafir yemek takimlarimi kare aldim ama benim zevkime gore zaman gectikce begenilmiycek bir sey degil.
Klasik olan da hep klasik zaten sıkici, bari en azindan bir sure farkli olur moda diye almiyorum zaten o hosuma gitmisti ama fiyati cok almiycam onu. O fiyata baska bir markadan catal bicak takimi, tencere seti ve teflon tenceee seti alabiliyorumm

aynı bende öyle yaptım çok güzel bi takım beğenmiştim ama o fiyata sanırım tüm dükkanı satın alabilirdim zevk ve renk meselesi benmimde karelerde gözüm kalmadı değil ama işte kısmet

Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;

26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .

Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…