Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

en güzel özelliği manzarası
umarım diğer özellikleri de güzel çıkar.

bu da akşam manzarası

sekerim ben kiz doguruyom hep yaaaaaaaa
kaynananin 7 oglu var
kayinlarda da hep oglan
bende 3 tane prenses var
bak simdi iki oglan varmis hazir 3kiz olur belki ne diyon
yaslari kac allah uzun omurler versin gozlerin aci yasi dokulmesin

berılım bırı 5 dıgerı 3 yasında neden olmasın dermısım...
Rabbım hayırlı huzurlu uzun omur versın evlatlarımızada bende kızım olmasını cok ıstedım denıcem tekrardan sonra...

akşsam sana yazar Ebru
eğer erken yatarsan her ihtimale karşı yarın sabah erkenden girer yazarsın Ebru ona göre değerlendirir

berılım bırı 5 dıgerı 3 yasında neden olmasın dermısım...
Rabbım hayırlı huzurlu uzun omur versın evlatlarımızada bende kızım olmasını cok ıstedım denıcem tekrardan sonra...
insallah hayirlisiyla olsun
bende ikizlerde sonra cok isteyerek yaptim elifimi
kara bocumu
mercimemi
babasinin tuylu bamyasi
yasim genc olsaydi inanki yine isterdim
artik sizinkileri isiririz
benim ikizler 10 u bitirecek
minnah 7 aylik teyzesi
kissssss isiri ver popolari benim yerime

akşsam sana yazar Ebru
eğer erken yatarsan her ihtimale karşı yarın sabah erkenden girer yazarsın Ebru ona göre değerlendirir

15
bakalim be sekerim benim sevdimde hunkarim sevmedimde ayim alan esim
eve gelince laptop bana cissssssss oluyor

Son düzenleme:

hayyyy masallah Rabbım hayırlı omur versın evlatlarımıza acılarını gostermesın mevlam...
ısrırım teyzesı gelsınler okuldanda....

15
bakalim be sekerim benim sevdimde hunkarim sevmedimde ayim alan esim
eve gelince laptop bana cissssssss oluyor

Beril akşamları eşin geldikten sonra nete giremediğini anladım ama arada yazdığın şeyleri anlamadım..

hayyyy masallah Rabbım hayırlı omur versın evlatlarımıza acılarını gostermesın mevlam...
ısrırım teyzesı gelsınler okuldanda....
ayyyyy kiyamam pek kucukler hayata basliyorlar kresmis vs......
kiyamam kuzulara isirma op op ama yanan yarisi agzina gelsin
yok Anadolu yakasında burası
Anadolu hisarı/ Beykozda
abim ortakoyde oturuyor
oraya cok benzettim bogaz koprusunu gorunce
super bir yer dugun aksammi tarih bellimi

Beril akşamları eşin geldikten sonra nete giremediğini anladım ama arada yazdığın şeyleri anlamadım..

17
esim beni sinir etmeyorsa dedimi yapiyorsa ben ona hunkarim
pasam
kara elmasim
hasommmmm derim
yok int icin beni kizdirinca ayim benim derim cay verirken
yada birsey istediginde

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum akşam yine gelirim
görüşürüzz

tugkay canim sen kac kilo verdin ne zamandir takimdasin

tugkay canim sen kac kilo verdin ne zamandir takimdasin

adım tugba canım 1 haftadadır takımdayım ama gecen sen dıyetle 15 kılo vermıstım sonra 6 kılosunu gerı aldım sımdı yıne dıyetteyım ... gecen sene 21 aralıkda baslamıstım 3 ayda vermıstım kılomu ama duzene devam etmeyınce gerı topladım 6 kılosunu

hadi gayret en azindan sen bunyeni biliyorsun artik 6 kilocuk ne ki
1 ayda hadi bilemedin 1.5 ayda halledersin

Sanada hayırlı uğurlu olsun canım. Tarihin süper bence. 1 Eylül hiç unutulmayacak bir tarih. Hadi bakalım inşallah seninde hayalllerindeki gibi bir düğün olur.

merak ettim ne hayirli oluyor canim
bugun neleri kacirdim ben

Çok şey kaçırdın Beril. Çokkk. Alıntı yap cevaplarken öyle okuyup okuyup yazmak olmuyor Bide diyor ki gelir gelmez bıkacaksınız çenemden. Eeee hani nerde

Geçmiş olsun canım. Hastane işi zor. Umarım yarın güzel sonuçlar alırsınız. Canım asıl sorun 5 mesaj değil takımı sürekli canlı tutabilmek. Herkesin belli dönemler belli sorumlulukları ve sorunları olabiliyor ama burası ihmale hiç gelmiyor. Takımın bu toparlanmış hali bundan bir hafta önce takım kapanacaktı nerdeyse. Ve tek sorun paylaşım azlığıydı. Motivasyon eksiliyor öyle olunca. Bu nedenle sürekli aktif üyeler istiyorum takımda. Umarım anlatabildim.

Ben katılmıyorum canım. Protein ve kalsiyum vücut için çok önemli. Ayrıca bunların yanında bir miktarda karbonhidrat alınmalı. Bence diyet yaparken herşey olmalı ama zamanında ve yeterli miktarda. Sakın haaaa öyle her duyduğunuza inanmayın. Çünki artık ağzı olan konuşmaya başladı. Ne öyle bide sütlaç felan Sonra kızlara diyeti bozdurma

Amin canım amin. Benimde bir kızım var ikinci prensesimde yolda inşallah. Senin ikizler kendiliğinden ikiz mi yoksa tedaviden dolayımı ikiz?

arkadaslarim sindi gelelim zurnanin zzzzzzzz dedigi yere
yarin kilo bildirimi yapiyormuyuz
dahad direk sorayim ben katiliyormuyum

Tatlım biz bildirimlerimizi perşembe değil cuma günü sabah yapıyoruz. En geç saat 11:30 a kadar yapman gerekiyor. Yanlış bilmiyorsam yarın perşembe daha. Bu hafta listedesin Beril'cim. Sana bu kadar deneme süresi yeter. Zaten sorun çıkarsa merak etme ben çekerim senin kulaklarını

Betül'cüm tekrardan hayırlı olsun canım. Gerçekten manzarası süper.

Aynen Betül yaaaa bazen bende anlamıyorum Beril'in yazdıklarını

17
esim beni sinir etmeyorsa dedimi yapiyorsa ben ona hunkarim
pasam
kara elmasim
hasommmmm derim
yok int icin beni kizdirinca ayim benim derim cay verirken
yada birsey istediginde

Alem kızzın Beril. Güldürdün akşam akşam beni. Çok yaşa emi

eger olaki giremezsem yada sana mesaj atamazsam
numaraliyorum gordun gibi benim mesaji sayimi alirmisin canim
iyi aksamlarrrr

Canım bu akşam atamazsan mesaj sayılarını yarın sabahta atabilirsin. Ama unutma mutlaka at. Çünki bakamaz Betül geriye dönüp. Yoksa çok zor olur.

Bu konuda kendince haklı olabilirsin ama bizde deneme yanılma yöntemiyle biliyoruz ki takım gün içinde aktif olmazsa eğer bir süre sonra motivasyonda kalmıyor. Dolayısıyla diyette kalmıyor. Sonra herkes geldiği gibi gidiyor. Bu nedenle takım olarak şuanki önceliğimiz paylaşım. Eğer ilerde de paylaşım konusunda sorun yaşayacağını düşünüyorsan ki ben bunu anladım bu yazından. Şuan hala deneme süresindesin. Bu nedenle diskalifiye olmazsın. Diğer bazı takımlarda paylaşımla ilgili daha esnek kurallar var. İstersen şöyle bir dolaş takımları yada durumunu katılmak isteyenler sayfasına yeniden yaz. İlerleyen zamanlarda çok aktif olamayacağını. Yeniden seni çağıracak başka takımlar olacaktır.

Ama 13. takımda yarışmak istiyorsan paylaşımın düzenli ve çok olması lazım. Umarım yeterli açıklıkta anlatabilmişimdir.

bende cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…