Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar hastaneden yeni geldim
annem kanli idrar yapiyordu
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
kuzularimi bir doyurayim once
sporumu da yapayimki
bugun sohbete geklmeye yuzum olsun

nermın yası kac evladının..
benım doktorun verdıgı bı tarıf var ılac yapıyosun kendın cocuklara antıbıyotık yerıne onu yapar verırım bende hemen....

evet canım,dün uğrayamadım.dün tatildi.eşim evdeydi.açmadım ben neti,onun biraz işleri vardı ondan sonrasında da birlikte vakit geçirdik.ama o kadar özen göstermeme rağmen ne oldu anlamadımmm..... üstelik dün yaklaşık 1 saat yürüdüm..........:26:

sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki

Bende diyorum nerde kaldı bu kız diye Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi? Büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonudur. İnşallah düzelir biran önce.

Şimdi bu kadar takılma buna. Ödem vardır vücudunda yada tuvalete çıkmadığın içindir. Dediğim gibi sık sık tartılmayın sakın. Yoksa motivasyon kayboluyor. O bile tartıda fazla çıkmana sebep olur. Moral bozukluğu çok etkiliyor. Sen yine aynı şekilde beslenmene dikkat et. Cuma sabah yine tartılırsın.

Kızlar bugün sabahtan bu saate kadar hep belirli kişiler geldi. Takımın büyük bir çoğunluğu yoktu. 5 mesaj kuralı var 5 mesaj yazarım sonra girmesemde olur diye düşünmeyin sakın. Gün içinde önemli bir mazereti olmayan herkesi sohbette görmek istiyorum. Bir şekilde buraya göz atın ki gün içinde de motivasyonunuz tam olsun. Şuan için tek tek isim vermiyorum ama yakın zamanda isim isimde söylerim. Lütfen paylaşımlara gereken önemi verelim. Verelim ki her hafta güzel sonuçlar alalım.

Kizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
Takimcak enerjimiz dusmuss. Herkeste bir hasta, bir can sikintisi flnn.
Neyse bi nefes alayimm soyyyle cunku aslinda canimin sikkin olmamasi gerekiyooorr.

Cunkuuuu bugun duugun yerini tuttuk
23 hazirandaa dugunumuz varr :)))

Sonrasinda ev icin o taraflari gezdik biraz. Ona biraz canim skildi anadolu yakasinda oturcaz pek bilmedigim yerler vs stres oluyorum dusununce yoksa can sikacak bir sey yok aslindaa

Ebrucum ben demistim giremeyecegimi.
Yeni geldim eve

hoşgeldiniz hanımlar ben nermin inşallah hep beraber güzel bir şekilde ulaşırız hedefimize:)
hoşgeldin nermin

ya ne desem şimdi hataları biliyorum diyorsun bugün ve yarın telefi edrsin

Oooo nerdesiniz kızlar yaaaa, bomboş bugün burası. Hadi bakalım canlanın biraz az kaldı cumaya. Boş bırakmayalım takımı
geldim kaptan

geçmiş olsun canım yavruya

benim moralim bozuk bugün.300 gr almışım sabah.halbuki ben o 300 gramı kaç günde veriyorum.ve hiçbir kaçamağım olmadığı halde......................
üzülme canım tuvalete çıkmamışsındır turşu tuzlu yediysen ödem yapmıştır

sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
geçmiş olsun berilcim annene
ebrucum biliyorsun çarşamba perşembe ve cuma kursa gidiyorum canım
bugün liseye gittim tıbbı sekreterliğe başvurabilmem için 300 ve üzeri almam lazımmış
en iyisi ilahiyat sosyal hizmetler falan dedi bakalım kaç puan alırsam o na göre karar vermem lazımmış
sabun kursunda bencil bir bayan var beni deli ediyor bugün feci sabrettim ama yarın karşıma alıp açık açık konuşacağım
ebru orda bir kütüpane buldum sadece klasikler var ama bunada sevindim
suç ve cezayı okumamıştım onu aldım bide tarık buğranın bir kitabını bunada şükür

bu arada ben bugünkü menümü yazayım.sabah kahvaltıyı 10 gibi hazırladım ama yemem 12.00ı buldu.kızım sağolsun tatlı cadılığı üstündeydi yine.arkamı dönsem ağlıyorda..
sabah-öğle:lorlu omlet,1 dilim light peynir,bir dilim yulaf kepeği ekmeği
akşam-benim kız uyuduğu için-yemeğini az önce yedim:tavuk göğüslü yoğurt salatası

yaklaşık 2 lt su,2 bardak yeşil çay

hayırlı olsun betülcüm ne güzel heyecanlar

afiyet olsun güzel olmuş

Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim düğün yeri için. İnşallah hayallerindeki gibi bir düğün olur. Merak etme canlanırız yine Seninde can sıkacak bir durumun yok bence. Sonuçta sevdiğin insanla evleneceksin yaaaa bence evin yerinin çok önemi olmayacak. Sonuçta aynı şehirdesin yine. Her ne kadar bir taraftan diğer tarafa gitmek şehirler arası yolculuk yapmak gibi olsada

Ebrucum ben demistim giremeyecegimi.
Yeni geldim eve

Ben zaten haber vermeden gelmeyenler için konuştum Betül'cüm. Sen zaten akşama telafi edersin. Sorun yok

menum

sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı

ara ogun elma

oglen 1 kase patlıcam yemegı..

ara badem yedım 10 tane,

aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt

1.5 lt su
1 saat spor

ne tatlı heyecanlar onlar:))

menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt

akşam et haşlama
yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm

menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt

akşam et haşlama
yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm

masallah cok guzel gulcın menun oglen yok degılmı ... 3 lt suya takıldım ... bende becersem bı keske oncekı dıyetımde yapmıstım ama sımdı nedense bogazımdan gecmek bılmıyo su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…