Öncelikle her gün tartılmıyoruz bunu unutma. Çünki her tartıldığında farklı sonuçlar alabilirsin. Tartını kaldır şimdi uzak bir yere cuma sabahına kadar gözünün önünde olmasın. Her hafta sadece cuma sabahları tartıl. Eğer ara ara tartılırsan hem moralin bozulur, motivasyonun azalır. Sık sık tartılmak iyi değil.
kizlar hastaneden yeni geldim
annem kanli idrar yapiyordu
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
kuzularimi bir doyurayim once
sporumu da yapayimki
bugun sohbete geklmeye yuzum olsun
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
evet canım,dün uğrayamadım.dün tatildi.eşim evdeydi.açmadım ben neti,onun biraz işleri vardı ondan sonrasında da birlikte vakit geçirdik.ama o kadar özen göstermeme rağmen ne oldu anlamadımmm.....üstelik dün yaklaşık 1 saat yürüdüm..........:26:
Kızlar bugün sabahtan bu saate kadar hep belirli kişiler geldi. Takımın büyük bir çoğunluğu yoktu. 5 mesaj kuralı var 5 mesaj yazarım sonra girmesemde olur diye düşünmeyin sakın. Gün içinde önemli bir mazereti olmayan herkesi sohbette görmek istiyorum. Bir şekilde buraya göz atın ki gün içinde de motivasyonunuz tam olsun. Şuan için tek tek isim vermiyorum ama yakın zamanda isim isimde söylerim. Lütfen paylaşımlara gereken önemi verelim. Verelim ki her hafta güzel sonuçlar alalım.
hoşgeldin nerminhoşgeldiniz hanımlar ben nermin inşallah hep beraber güzel bir şekilde ulaşırız hedefimize:)
ya ne desem şimdi hataları biliyorum diyorsun bugün ve yarın telefi edrsin2 günlük menümü yazayım.kayınvalidemdeyim diye abartmadım diye düşünüyorum karar sizin:)
pazartesi:
sabah: domates,peynir,zeytin,sahanda yumurta,azıcık pekmez,2 fincan ıhlamur,2 dilim ekmek
öğlen:yoğurtlu kabak
akşam:2 tabaktan az ekşili kabak yemeği 3 tane lahana sarması 1 tane patlıcan dolması
1 avuç karışık çerez,bolca çay
2 litre su
salı:
sabah:domates,sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yoğurt,2 dilim beyaz ekmek,3 bardak şekersiz çay
öğlenmisafirlikteydik) 1 bardak çay 2 tane kurabiye
akşam:1 tabaktan az kuru fasulse,fırında hamsi ve 1 parça tavuk
1 tane elma 1 tane portakal
2 litre su
geldim kaptanOooo nerdesiniz kızlar yaaaa, bomboş bugün burası. Hadi bakalım canlanın biraz az kaldı cumaya. Boş bırakmayalım takımı
geçmiş olsun canım yavruyakızlar ya dünden beri kızımın ateşi çıkıyor boğazım acıyor diyor.1 hafta olmadı daha doktora gittik faranjit demişti ilaçlarmı yaramadı ne oldu anlamadım yarın sabah kendi doktoruna götüreceğim bu geceyi atlatabilirsek hayırlısıyla
üzülme canım tuvalete çıkmamışsındır turşu tuzlu yediysen ödem yapmıştırbenim moralim bozuk bugün.300 gr almışım sabah.halbuki ben o 300 gramı kaç günde veriyorum.ve hiçbir kaçamağım olmadığı halde......................
geçmiş olsun berilcim annenekizlar hastaneden yeni geldim
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
ebrucum biliyorsun çarşamba perşembe ve cuma kursa gidiyorum canımKızlar bugün sabahtan bu saate kadar hep belirli kişiler geldi. Takımın büyük bir çoğunluğu yoktu. 5 mesaj kuralı var 5 mesaj yazarım sonra girmesemde olur diye düşünmeyin sakın. Gün içinde önemli bir mazereti olmayan herkesi sohbette görmek istiyorum. Bir şekilde buraya göz atın ki gün içinde de motivasyonunuz tam olsun. Şuan için tek tek isim vermiyorum ama yakın zamanda isim isimde söylerim. Lütfen paylaşımlara gereken önemi verelim. Verelim ki her hafta güzel sonuçlar alalım.
hayırlı olsun betülcüm ne güzel heyecanlarKizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
Takimcak enerjimiz dusmuss. Herkeste bir hasta, bir can sikintisi flnn.
Neyse bi nefes alayimm soyyyle cunku aslinda canimin sikkin olmamasi gerekiyooorr.
Cunkuuuu bugun duugun yerini tuttuk
23 hazirandaa dugunumuz varr :)))
Sonrasinda ev icin o taraflari gezdik biraz. Ona biraz canim skildi anadolu yakasinda oturcaz pek bilmedigim yerler vs stres oluyorum dusununce yoksa can sikacak bir sey yok aslindaa
afiyet olsun güzel olmuşbu arada ben bugünkü menümü yazayım.sabah kahvaltıyı 10 gibi hazırladım ama yemem 12.00ı buldu.kızım sağolsun tatlı cadılığı üstündeydi yine.arkamı dönsem ağlıyorda..
sabah-öğle:lorlu omlet,1 dilim light peynir,bir dilim yulaf kepeği ekmeği
akşam-benim kız uyuduğu için-yemeğini az önce yedim:tavuk göğüslü yoğurt salatası
yaklaşık 2 lt su,2 bardak yeşil çay
Kizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
Neyse bi nefes alayimm soyyyle cunku aslinda canimin sikkin olmamasi gerekiyooorr.
Sonrasinda ev icin o taraflari gezdik biraz. Ona biraz canim skildi anadolu yakasinda oturcaz pek bilmedigim yerler vs stres oluyorum dusununce yoksa can sikacak bir sey yok aslindaa
Ebrucum ben demistim giremeyecegimi.
Yeni geldim eve
Kizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
afiyet olsun tuğba güzel olmuşmenum
sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı
ara ogun elma
oglen 1 kase patlıcam yemegı..
ara badem yedım 10 tane,
aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt
1.5 lt su
1 saat spor
menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt
akşam et haşlama
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?