hoşgeldin nermin
ya ne desem şimdi hataları biliyorum diyorsun bugün ve yarın telefi edrsin
geldim kaptan
geçmiş olsun canım yavruya
üzülme canım tuvalete çıkmamışsındır turşu tuzlu yediysen ödem yapmıştır
geçmiş olsun berilcim annene
ebrucum biliyorsun çarşamba perşembe ve cuma kursa gidiyorum canım
bugün liseye gittim tıbbı sekreterliğe başvurabilmem için 300 ve üzeri almam lazımmış
en iyisi ilahiyat sosyal hizmetler falan dedi bakalım kaç puan alırsam o na göre karar vermem lazımmış
sabun kursunda bencil bir bayan var beni deli ediyor bugün feci sabrettim ama yarın karşıma alıp açık açık konuşacağım
ebru orda bir kütüpane buldum sadece klasikler var ama bunada sevindim
suç ve cezayı okumamıştım onu aldım bide tarık buğranın bir kitabını bunada şükür
bu arada ben bugünkü menümü yazayım.sabah kahvaltıyı 10 gibi hazırladım ama yemem 12.00ı buldu.kızım sağolsun tatlı cadılığı üstündeydi yine.arkamı dönsem ağlıyorda..
sabah-öğle:lorlu omlet,1 dilim light peynir,bir dilim yulaf kepeği ekmeği
akşam-benim kız uyuduğu için-yemeğini az önce yedim:tavuk göğüslü yoğurt salatası
yaklaşık 2 lt su,2 bardak yeşil çay
menum
sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı
ara ogun elma
oglen 1 kase patlıcam yemegı..
ara badem yedım 10 tane,
aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt
1.5 lt su
1 saat spor
menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt
akşam et haşlama
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
masallah cok guzel gulcın menun oglen yok degılmı ... 3 lt suya takıldım ... bende becersem bı keske oncekı dıyetımde yapmıstım ama sımdı nedense bogazımdan gecmek bılmıyo su...
Kizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
Takimcak enerjimiz dusmuss. Herkeste bir hasta, bir can sikintisi flnn.
Neyse bi nefes alayimm soyyyle cunku aslinda canimin sikkin olmamasi gerekiyooorr.
Cunkuuuu bugun duugun yerini tuttuk
23 hazirandaa dugunumuz varr :)))
Sonrasinda ev icin o taraflari gezdik biraz. Ona biraz canim skildi anadolu yakasinda oturcaz pek bilmedigim yerler vs stres oluyorum dusununce yoksa can sikacak bir sey yok aslindaa
Kızlar bugün sabahtan bu saate kadar hep belirli kişiler geldi. Takımın büyük bir çoğunluğu yoktu. 5 mesaj kuralı var 5 mesaj yazarım sonra girmesemde olur diye düşünmeyin sakın. Gün içinde önemli bir mazereti olmayan herkesi sohbette görmek istiyorum. Bir şekilde buraya göz atın ki gün içinde de motivasyonunuz tam olsun. Şuan için tek tek isim vermiyorum ama yakın zamanda isim isimde söylerim. Lütfen paylaşımlara gereken önemi verelim. Verelim ki her hafta güzel sonuçlar alalım.
betulcum hayırlı olsun canım ınsallah darısı ecemcımın basına ınsallah....
gecmıs olsun canım nermıncım sanada sıfa versın Rabbım ınsallah...
Bende diyorum nerde kaldı bu kız diyeGeçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi? Büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonudur. İnşallah düzelir biran önce.
geçmiş olsun canım
Kızlar bugün sabahtan bu saate kadar hep belirli kişiler geldi. Takımın büyük bir çoğunluğu yoktu. 5 mesaj kuralı var 5 mesaj yazarım sonra girmesemde olur diye düşünmeyin sakın. Gün içinde önemli bir mazereti olmayan herkesi sohbette görmek istiyorum. Bir şekilde buraya göz atın ki gün içinde de motivasyonunuz tam olsun. Şuan için tek tek isim vermiyorum ama yakın zamanda isim isimde söylerim. Lütfen paylaşımlara gereken önemi verelim. Verelim ki her hafta güzel sonuçlar alalım.
hoşgeldin nermin
ya ne desem şimdi hataları biliyorum diyorsun bugün ve yarın telefi edrsin
geldim kaptan
geçmiş olsun canım yavruya
üzülme canım tuvalete çıkmamışsındır turşu tuzlu yediysen ödem yapmıştır
geçmiş olsun berilcim annene
ebrucum biliyorsun çarşamb
a perşembe ve cuma kursa gidiyorum canım
bugün liseye gittim tıbbı sekreterliğe başvurabilmem için 300 ve üzeri almam lazımmış
en iyisi ilahiyat sosyal hizmetler falan dedi bakalım kaç puan alırsam o na göre karar vermem lazımmış
sabun kursunda bencil bir bayan var beni deli ediyor bugün feci sabrettim ama yarın karşıma alıp açık açık konuşacağım
ebru orda bir kütüpane buldum sadece klasikler var ama bunada sevindim
suç ve cezayı okumamıştım onu aldım bide tarık buğranın bir kitabını bunada şükür
berıl canım grubumuzdan 2 tane nısanlımız var yaza dugunlerı olacak ınsallah
ayyyyyyyyy kuzulrim
bin dusunun sonra bir daha dusunun
allah ayrilik agiz tadi bozulmadaan yaslanma nasip etsin
icim bir hos olu kiz
benim de 3 tane varya
bazen bakiyom uyurlarken ben opmeye kiyamiyorum rabbim hayirli kapilar yaz diyom
cumlemizin kizina bacisina yakinina rabbim hayirli yazilar yazsin
ben de çok sevindim :))Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim düğün yeri için. İnşallah hayallerindeki gibi bir düğün olur. Merak etme canlanırız yineSeninde can sıkacak bir durumun yok bence. Sonuçta sevdiğin insanla evleneceksin yaaaa bence evin yerinin çok önemi olmayacak. Sonuçta aynı şehirdesin yine. Her ne kadar bir taraftan diğer tarafa gitmek şehirler arası yolculuk yapmak gibi olsada
Ben zaten haber vermeden gelmeyenler için konuştum Betül'cüm.Sen zaten akşama telafi edersin. Sorun yok
masallahmenum
sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı
ara ogun elma
oglen 1 kase patlıcam yemegı..
ara badem yedım 10 tane,
aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt
1.5 lt su
1 saat spor
bu da nazarlıkmenümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt
akşam et haşlama
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
Ayyy hayirli ugurluu olsuuunn Allah utandirmasinnnn
Seninde pazara kaymis bak bi ortak bu oldu benim tarih degsnce hahahaha :)) evide sknti yapma oralarada alisirsin yaa burdan daha sakin o taraflar en azindan
Veeee tesaduf budur kiii benimkide bugun kesinlesstiii kayinvalidem o resmini gordugun yerin bugun kaporasini yatirmisss veee 1 eylul pazar gunu kesinlessstiii :)
betulcum hayırlı olsun canım ınsallah darısı ecemcımın basına ınsallah....
arkadaslarim sindi gelelim zurnanin zzzzzzzz dedigi yere
yarin kilo bildirimi yapiyormuyuz
dahad direk sorayim ben katiliyormuyum
amin nsallah berılcım bendede 2 tane oglan var.....
ben de çok sevindim :))
bulabilrsem netten bakıp fotoğraf yüklerim müthiş bir manzarası varr :)
masallah
bu da nazarlık
Eceemmm canım çok sevindim yaa
senin yer süper zaten maşallah
teşekkür ederimm, onun da belli olmuş bugün, ne güzel di miii
ona Ebru karar verecek Beril takım kaptanı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?