Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben de cikayimmm
Uyku bastirdii, yarin gorusuruzzz

bitki cayim bugun kayisili form
zencefilli limon
papatya ictim
hamislik nasil gidiyor

Kizlar ben de cikayimmm
Uyku bastirdii, yarin gorusuruzzz

İyi geceler canım sana bende yatarım birazdan. Geç oldu saat.

bitki cayim bugun kayisili form
zencefilli limon
papatya ictim
hamislik nasil gidiyor

Form çayı içme mümkün olduğunca. Onun yerine yeşil çay içmen daha faydalı. Bir süre sonra vücut form çayına alışıyor ve onsuz ihtiyaçlarını gideremez hale geliyor. O nedenle çok sık kullanma. Hamilelikte güzel gidiyor allaha şükür. Ama son günlerde mide yanmalarım başladı. İlk hamileliğimde de olmuştu. Çekeceğiz bakalım sonuna kadar.

Yaaaa ben geldimmm herkes gidiyoooo kayınvalideydimdeee bugüünnnn

Geç oldu ama Ecem'cim yaaa normaldir. Senin sınavlar nasıl geçti?

Geç oldu ama Ecem'cim yaaa normaldir. Senin sınavlar nasıl geçti?

Biri cok güzeldi masallah biride artık bütünlemeyle kurtarıcazzzzz :) bu hafta performans düsüklügüm var bunu halletmem gerek hemen :))

Son düzenleme:
Yaa kızlar kmse yok ama yazıyim yarın görürsünüz benim dilim kaynanadan yanmıs zaten hic onu söylememe gerek yok 2.5 senedir yanmıs hatta ölmüsüm yani.... Darısı diger senelerdeki iskencelere...

Bugünde bu kadar zayıfladın yeter sanki dügüne kadar böyle kalabileceksin bollasan pant. daraltma sana belli mi olur ben sana para veriyim git gelinligini kendin al ilk önce biz uygun fyatlı olsun diye daha farklı bi yer bakmıstık yine onlar icin yani masraf olmasın dye dügün icin bu tuttugumuz yer oranın iki katı nerdeyse kapora verdim oraya ama sizin o 2. Sınıf yerinize mi gitseydk.. Bir sürü tantanaa yaa geriliyorum cevap veremiyorum hep susuyorum sonra nisanlımdan cıkarıyorum hırsımı o da anlayamıyo beni..

Menüm

Sabah
1 kk peynir
1 d hindi füme
Domates, salatalık

Ara
1 mandalina

Ögle
Domates biber kıyma ve sarımsaklı bi yemek adını bilmiyorum okulda yaptırdım

Ara
5 badem

Aksam
2 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
Ayran

2 lt su

Biri cok güzeldi masallah biride artık bütünlemeyle kurtarıcazzzzz :) bu hafta performans düsüklügüm var bunu halletmem gerek hemen :))

Halledersin sen merak etme. Sende o kabiliyet var

Adı üstünde kaynana, allahtan benim oğlum yok çünkü dehşet bir kaynana olurdum Umursamamaya çalış diyeceğim ama mümkün mü diyeceksin. Bari nişanlından çıkarma acısını başka bir yöntem bul. Sonuçta oda onun annesi. Köprüyü geçene kadar da ses çıkarma Emin ol kaynanaların %90 ı seninkisi gibi. Allah daha beterinden saklasın.

Eski menülerine göre süper bir menü. Afiyet olsun. Patates ve pilavdan uzak durmak lazım ama ekmek yememişsin. Dengelemiştir umarım.

Kızlar bende kaçıyorum artık. Midem çok kötü yanıyor yine. Yatmadan önce kitap okuyayım biraz. Herkese iyi geceler

aaa bak sen .ben izinli mi gitmişim...
hatırlamıyorum hiç?
evet gelmek istedim niyet ettim ama
haftasonu anneme gideceğim
bir hafta gibi bir süre kalacağım
daha baştan oyun bozanlık yapmak istemem.
hem epeydir tartımın pili yoktu
bugün aldım
tartıldıımda kilom iyi gibi geldi
hemen yelkenleri suya indirdim
anlayacağın

bu arada senin bebişin cinsiyeti nedir?
ablamız nasıl neler yapıyor?

Selam ebrucum memnun oldum ismim ipek , evet yanlis hatirlamiyorsun menulerimi evet onlar hazirliyor 1 aylik icin , ve bende 1 ay bitince sar basa yapiyorum , gelecek hafta randevum var zaten .suanki kilom 94.2 kiloyum , ve 50 kilo olmak istiyorum insallah ,yani 44 kilo kadar kaybetmem lazim.normalde salidan saliya tartiliyordum , fakat hala regli oldugum icin bu sali tartilmadim
ki de cok iyi oldu cunku bu nedenle sizlerle ayni gun cuma gunleri tartilabilme imkanim yaratilmis oldu hem cumaya reglim son bulur .

Bugunki menumu belirteyim hanimciklarim

Sabah ; 2 bardak karamela aromali lipton cay , 3 dilim ekmek ve marmelad

Ogle ; Brokoli ve uzerine evde hazirladigim az yagli beyazkremali sos ,pirinc pilafi ,tavuk kanati,danone meyve yogurt

Aksam ; Brokoli ve yine sos ,pirinc pilaf ,tavuk kanati ,1 mandalina ve 1 kiwi.

Kizlar artik spora basliyorum diyorum nede olsa bacak ve ayak sizilarim kayboldu denilecek kadar az ,bir arkadasim wiifit almis noel'e cok super bir alet bilmiyorum burada kullanan arkadaslar varmi acaba ? kisaca eglenerek spor yapiyoruz , spor yaptigimizin farkinda bile degiliz , bugun arkadasimdayken yaklasik 2 saat oynadik hicte yorulmadim cok eglenceliydi .

Sizler ne tur spor yapiyorsunuz ? bolgesel incelmek icin , mesela ben daha cok baldirlardan zayiflamak istiyorum evimde bisikletimde var fakat yapmaya korkuyorum cunku bacaklarim daha cok kalinlasir diye korkuyorum , Sizce neler yapmaliyim baldir ve bacaktan incelmek icin .

bende daha cok gobek hareketlerı yapıyorum canım gobus var bendede bıraz...
bacaklarım ıcın yaptıgım tek sey yurumekdı etkılıde oldu .....
gercı gobegımede etkılı oldu yuruyus ...
bıde bıde yere kopek seklınde oturup ayaklarımı ve kalcamı sıkarak gerıye dogru kaldırıyodum 50 ser tane bak oda etkılı...

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya hic havamda degilim bugun
ama cikmamaiz lazimmmmmmmmmm
kisceler gelince gorusuruz

Evet canım en son gittiğinde izinli ayrıldın. O zaman canın ne zaman isterse gel canım. Takımın kapıları sana her zaman açık. Ablamız şimdilik iyi allaha şükür sorun yok ama bebek doğduğu zaman neler olacak tahmin edemiyorum

Menülerin özel olduğu için menüler konusunda yorum yapmayacağım sana. Daha önünde çok uzun bir yol var. Burda bizimle birlikte olman umarım sana ekstra motivasyon katar. Ama asla ve asla unutma istersen eğer mutlaka ama mutlaka başarıyorsun. Asla pesetme. Kuralları okumuştun. En az 5 mesaj kuralımız çık önemli. Onun haricinde ara ara takımda bulunman bizim için önemli. Şuan deneme süresindesin. Durumun şartların nasıldır bilmiyorum ama bol paylaşım bekliyorum senden.
Bende memnun oldum İpek'cim.

Afiyet olsun canım. Öyle bir spor aleti duymadım. Nasıl bişey? Eğer spor yaparken eğleniyorsan eminim çok etkili olacaktır. Çünki diyet sürecinde sıklımaman gerekiyor hem diyetten hem spordan.

Şuan için bence senin yapabileceğin en iyi spor düzenli olarak yürümek. Yavaştan başlayıp zamanla tempoyu artırabilirsin.

gunaydın gunaydın hanımlar bırazdan dısarı cıkcam hem yuruyus hem gez me amaclı....

Günaydın canım. Ne güzel benim yerimede yürü.

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya hic havamda degilim bugun
ama cikmamaiz lazimmmmmmmmmm
kisceler gelince gorusuruz

Kolay gelsin canım. Umarım bugün herşey yolunda gider. Geçmiş olsun yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…