Halledersin sen merak etme. Sende o kabiliyet var
Adı üstünde kaynana, allahtan benim oğlum yok çünkü dehşet bir kaynana olurdumUmursamamaya çalış diyeceğim ama mümkün mü diyeceksin. Bari nişanlından çıkarma acısını başka bir yöntem bul. Sonuçta oda onun annesi. Köprüyü geçene kadar da ses çıkarma Emin ol kaynanaların %90 ı seninkisi gibi. Allah daha beterinden saklasın.
Eski menülerine göre süper bir menü. Afiyet olsun. Patates ve pilavdan uzak durmak lazım ama ekmek yememişsin. Dengelemiştir umarım.
Sizler ne tur spor yapiyorsunuz ? bolgesel incelmek icin , mesela ben daha cok baldirlardan zayiflamak istiyorum evimde bisikletimde var fakat yapmaya korkuyorum cunku bacaklarim daha cok kalinlasir diye korkuyorum , Sizce neler yapmaliyim baldir ve bacaktan incelmek icin .
Kızlar nerdesiniz yaaaa saat kaç olmuş kimseciler yok ortalıkta. Olmuyor böyleBen yoğunluktan yemeğe bile gidemedim. Ona rağmen arada bakabiliyorum ama kimse uğramıyor
Mazereti olanlar neyse de hiç haber vermeyenler var. Çok kızdım çok. Bide yarın cuma.
gunaydın gunaydın hanımlar bırazdan dısarı cıkcam hem yuruyus hem gez me amaclı....
Baska yolda bulamiyorum kii ama artik dayanamiyorum olabildigince uzak durmaya calisiyorum bu ara dugun olaylari icin gorusuyorum o kadar
Dun hic ekmek yememistim aksamda onlarda oldugum icin mecburen pilav patates yedim
:44:zaten benim çalışma hayatım mayısta başlayacak.ve ben en geç mart ayında kilo problemimi çözmüş olacağım.yaklaşık sekiz kiloyu 29 günde verdiğimi düşünürsek bunda çokta zorlanmayacağımı düşünüyorum.şu an doğum iznindeyim.bu takımda zayıflama konusundan ziyade daha çok geyik dönüyor.sanırım senin bilgisayar işyerinde sürekli açık ve işlerin çok yoğun değil.her yazılanı çalışma ortamında tek tek okuyup cevaplamak pekte kolay bir şey değil çünkü.deneme süresi ben istediğim sürece devam eder bununda farkındasındır umarım.şu an için bitmiştir.hayırlı doğumlar sana.
geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin..Arkadaslar 1,2 gündür evde yatılı misafirlerim var ayrıca 4 saattir hastanedeyim oğlım bronşit olmuş titreme 40 derece atesle hastaneye kaldırdık akciğer filmi,böbrek ultrasonu,idrar kan tahlili derken yeni geldim insallah katılımlarım fazlalaşacak kusura bakmayın hemen menümü yazayım geçmiş okuyabilirsem sonra bakıcam
sabah:yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal
ara:yesil çay
öğlen: haslanmış tavuk,uafak bir börek maalesef
akşam:kıymalı yumurta yoğurt
bol su...yarım saat aletli spor
i
hayırlı osun çok güzel..Rabbim gönlüne göre güzel ve stressiz bir düğün nasip etsin betulümmmmmmmmEki Görüntüle 593851
Eki Görüntüle 593852
Eki Görüntüle 593853
en güzel özelliği manzarası
umarım diğer özellikleri de güzel çıkar.
bu da akşam manzarası
Eki Görüntüle 593854
Eki Görüntüle 593855
yağ yakımı için kalsiyum şart ama bende diyetteyken yy süt içiyordum sonra sütü kestim ve kilo vermeye başladım..işin ilginç yanı süt yoğurt peynir hep vardır menümde ama bende birde d vitamini eksikliği ve kalsiyum eksikliği çıktı iyimi..:18:süt artık dokunuyor ve içemiyorum kalsiyum ve d vitamini hap olarak içiyorum..bugun melegi izleyen oldumu star tv de
orda bir diyetisyen cikti
hatun resmen ezber bozdu yaaaaaa
peynir
sut
tavuk
yogurt
yenmemeliymis zayiflamak icin
yani simdi kafam iyice karisti
esimde illa kalsiyum alinmali yag yakimi icin diyor
siz ne diyonuz sutlaclarim
hayırlı olsun tarihte belirlenmiş..Kizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
Takimcak enerjimiz dusmuss. Herkeste bir hasta, bir can sikintisi flnn.
Neyse bi nefes alayimm soyyyle cunku aslinda canimin sikkin olmamasi gerekiyooorr.
Cunkuuuu bugun duugun yerini tuttuk
23 hazirandaa dugunumuz varr :)))
Sonrasinda ev icin o taraflari gezdik biraz. Ona biraz canim skildi anadolu yakasinda oturcaz pek bilmedigim yerler vs stres oluyorum dusununce yoksa can sikacak bir sey yok aslindaa
ne tarifi tuğba paylaşsan ..nermın yası kac evladının..
benım doktorun verdıgı bı tarıf var ılac yapıyosun kendın cocuklara antıbıyotık yerıne onu yapar verırım bende hemen....
geçmiş olsun..kizlar hastaneden yeni geldim
annem kanli idrar yapiyordu
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
kuzularimi bir doyurayim once
sporumu da yapayimki
bugun sohbete geklmeye yuzum olsun
çok sık hastalanıyorsa bağışıklık güçlendirici kullanmanı öneririm.ç.antibiyotik bağışıklığı etkiliyor birde üst süte içerse kısır döngü oluyor..benim kızımda böyleydi ve imuneks önerdi doktor ve gerçektne işe yaradı antibyotikk biterdi ertesi kızım hasta..birde penadur iğne yerdi yavrum yaz kış hasta olurdu..kızlar ya dünden beri kızımın ateşi çıkıyor boğazım acıyor diyor.1 hafta olmadı daha doktora gittik faranjit demişti ilaçlarmı yaramadı ne oldu anlamadım yarın sabah kendi doktoruna götüreceğim bu geceyi atlatabilirsek hayırlısıyla
tamam o zaman..olur valla neden olmasın ben kaynanamdayım sımdı eve gecınce veya hafta ıcı bı gun cocuklar okuldayken goruselım...
bende alsancakdayım akınkent yanında derya....
Sonuçta niaşnlının annesi canım. Yakında eşinin annesi olacak. Bi şekilde takmamaya alış canım. Hayatını onun için can sıkıcı hale getirme. Ekmak yemediğin için dengelemiş zaten.
Baska yolda bulamiyorum kii ama artik dayanamiyorum olabildigince uzak durmaya calisiyorum bu ara dugun olaylari icin gorusuyorum o kadar
Dun hic ekmek yememistim aksamda onlarda oldugum icin mecburen pilav patates yedim
uzak durmaya çalışma ilerde daha çok sıkıntı yaşarsın..canını sıkan durum ne ise tatllı dlle şaka yollu üzüldüğünü dile getir bence konuşmaya konuşmaya için şişer ve öyle saçma bir zamanda patlarsınki karşındakide yine seni suçlar..eşine nişanlına patlama o anlamaz hatta anltasan onada çok saçma gelir.en iyisi kendin konuşmayı dene derim..bu işler bir günlük değil ömürlük..ve evliliğinde üzülmemen için sorunu gününde halletmeye bak geriye atma derim..unutmaki o onun annesi ve asla senin gördüğün gözle görmez..aynı senin annen için o ne derse canını sıkacağı gibi..
canim simdi sutu ve urunlerini keselimmi kesmeyelimmi bilemedim:44:
geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin..
hayırlı osun çok güzel..Rabbim gönlüne göre güzel ve stressiz bir düğün nasip etsin betulümmmmmmmm
yağ yakımı için kalsiyum şart ama bende diyetteyken yy süt içiyordum sonra sütü kestim ve kilo vermeye başladım..işin ilginç yanı süt yoğurt peynir hep vardır menümde ama bende birde d vitamini eksikliği ve kalsiyum eksikliği çıktı iyimi..:18:süt artık dokunuyor ve içemiyorum kalsiyum ve d vitamini hap olarak içiyorum..
hayırlı olsun tarihte belirlenmiş..ev konusunda takışma bence içi oturumu istediğin gibi olsun çevreye alışrısın..
ne tarifi tuğba paylaşsan ..
geçmiş olsun..
çok sık hastalanıyorsa bağışıklık güçlendirici kullanmanı öneririm.ç.antibiyotik bağışıklığı etkiliyor birde üst süte içerse kısır döngü oluyor..benim kızımda böyleydi ve imuneks önerdi doktor ve gerçektne işe yaradı antibyotikk biterdi ertesi kızım hasta..birde penadur iğne yerdi yavrum yaz kış hasta olurdu..
tamam o zaman..
kızlar ya dünden beri kızımın ateşi çıkıyor boğazım acıyor diyor.1 hafta olmadı daha doktora gittik faranjit demişti ilaçlarmı yaramadı ne oldu anlamadım yarın sabah kendi doktoruna götüreceğim bu geceyi atlatabilirsek hayırlısıyla
benim moralim bozuk bugün.300 gr almışım sabah.halbuki ben o 300 gramı kaç günde veriyorum.ve hiçbir kaçamağım olmadığı halde......................
kizlar hastaneden yeni geldim
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
Kızlar bugün sabahtan bu saate kadar hep belirli kişiler geldi. Takımın büyük bir çoğunluğu yoktu. 5 mesaj kuralı var 5 mesaj yazarım sonra girmesemde olur diye düşünmeyin sakın. Gün içinde önemli bir mazereti olmayan herkesi sohbette görmek istiyorum. Bir şekilde buraya göz atın ki gün içinde de motivasyonunuz tam olsun. Şuan için tek tek isim vermiyorum ama yakın zamanda isim isimde söylerim. Lütfen paylaşımlara gereken önemi verelim. Verelim ki her hafta güzel sonuçlar alalım.
bu arada ben bugünkü menümü yazayım.sabah kahvaltıyı 10 gibi hazırladım ama yemem 12.00ı buldu.kızım sağolsun tatlı cadılığı üstündeydi yine.arkamı dönsem ağlıyorda..
sabah-öğle:lorlu omlet,1 dilim light peynir,bir dilim yulaf kepeği ekmeği
akşam-benim kız uyuduğu için-yemeğini az önce yedim:tavuk göğüslü yoğurt salatası
yaklaşık 2 lt su,2 bardak yeşil çay
menum
sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı
ara ogun elma
oglen 1 kase patlıcam yemegı..
ara badem yedım 10 tane,
aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt
1.5 lt su
1 saat spor
menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt
akşam et haşlama
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
arkadaslar twisterim geldi bugun daha denemedim ama bu aksam deneyecem
sizede yazarim sonuclari
Bugunki menumu belirteyim hanimciklarim
Sabah ; 2 bardak karamela aromali lipton cay , 3 dilim ekmek ve marmelad
Ogle ; Brokoli ve uzerine evde hazirladigim az yagli beyazkremali sos ,pirinc pilafi ,tavuk kanati,danone meyve yogurt
Aksam ; Brokoli ve yine sos ,pirinc pilaf ,tavuk kanati ,1 mandalina ve 1 kiwi.
Kizlar artik spora basliyorum diyorum nede olsa bacak ve ayak sizilarim kayboldu denilecek kadar az ,bir arkadasim wiifit almis noel'e cok super bir alet bilmiyorum burada kullanan arkadaslar varmi acaba ? kisaca eglenerek spor yapiyoruz , spor yaptigimizin farkinda bile degiliz , bugun arkadasimdayken yaklasik 2 saat oynadik hicte yorulmadim cok eglenceliydi .
gunaydın gunaydın hanımlar bırazdan dısarı cıkcam hem yuruyus hem gez me amaclı....
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya hic havamda degilim bugun
ama cikmamaiz lazimmmmmmmmmm
kisceler gelince gorusuruz
yarına özel misafilerim var ve ben hala burdayım işim var hemde çok bugün uğrayamam menümüde yazayım..
sabah
1 tost
1 yumurta
2 parmak yy yağlı beyaz ğeynir..
öğle
ayran detoksu yapıyorum onu içeceğim..
ara
1 tane portakal
akşam
aynı çorbam..
normalde 2 saate bir bu çorbadan içilmesi gerek ama canım istemiyor içemiyorum..öğle ve akşam içebiliyorum..
su 3 litre olur..şu an 1.5 litre içtim..
sağol canım.herkes hasta gerçekten bu sene nedense grip herkesin yakasında.allah herkese şifa versin.Cokk gecmis olsun bu sene bu grip salgın yaa dr a gittiler benmde kücük kuzen icin dr bu seneki gribi cözemedik demis ilacları bitene kadar kullanın biraz bile mikrop kalsa vücutta yeniden yayılıyor demis insallah iyilesir bir an önce
sağol ebru.ayda bir doktora gidiyoruz vücut direnci çok düşük çünkü doğru dürüst yemek yemiyor ben evde dikkat ediyorum ama bir yere gidip gelince ortamdada hasta biri varsa bizimki hemen mikropu kapıyor.doktora sordum gerek yok dedi ilaç etki eder dedi.bakalım bugün ateşi düşerse belli olur.Geçmiş olsun Nermin'cim. Senin kız anladığım kadarıyla çok sık hasta oluyor. Çocuk antibiyotiğe karşı direnç kazanmış olmasın. Kültür yaptırdın mı hiç? Bence bu gittiğinde doktora söyle yaptır. O nedenle işe yaramamış olabilir ilaçlar.
çok geçmiş olsun inşllah kötü bir şeyi yoktur.kizlar hastaneden yeni geldim
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
tuğbacığım kızım 2.5 yaşında işe yarıyorsa neden olmasın ben sevmiyorum antibiyotiği ama başka türlü de geçmiyor işte tarifi yazarmıısn bakayım.nermın yası kac evladının..
benım doktorun verdıgı bı tarıf var ılac yapıyosun kendın cocuklara antıbıyotık yerıne onu yapar verırım bende hemen....
hayırlı olsun canım ya.niye canını sıkıyorsunki istanbulun anadolu yakası avrupa yakasından daha güzel bence semt olarak nerede oturacaksınız?Kizlar merhaba..
Benim canim skkin yine
Takimcak enerjimiz dusmuss. Herkeste bir hasta, bir can sikintisi flnn.
Neyse bi nefes alayimm soyyyle cunku aslinda canimin sikkin olmamasi gerekiyooorr.
Cunkuuuu bugun duugun yerini tuttuk
23 hazirandaa dugunumuz varr :)))
Sonrasinda ev icin o taraflari gezdik biraz. Ona biraz canim skildi anadolu yakasinda oturcaz pek bilmedigim yerler vs stres oluyorum dusununce yoksa can sikacak bir sey yok aslindaa
bu arada ben bugünkü menümü yazayım.sabah kahvaltıyı 10 gibi hazırladım ama yemem 12.00ı buldu.kızım sağolsun tatlı cadılığı üstündeydi yine.arkamı dönsem ağlıyorda..
sabah-öğle:lorlu omlet,1 dilim light peynir,bir dilim yulaf kepeği ekmeği
akşam-benim kız uyuduğu için-yemeğini az önce yedim:tavuk göğüslü yoğurt salatası
yaklaşık 2 lt su,2 bardak yeşil çay
Dilekte bir gitti pir gitti hic haber falanda vermedi ilginc
yarına özel misafilerim var ve ben hala burdayım işim var hemde çok bugün uğrayamam menümüde yazayım..
sabah
1 tost
1 yumurta
2 parmak yy yağlı beyaz ğeynir..
öğle
ayran detoksu yapıyorum onu içeceğim..
ara
1 tane portakal
akşam
aynı çorbam..
normalde 2 saate bir bu çorbadan içilmesi gerek ama canım istemiyor içemiyorum..öğle ve akşam içebiliyorum..
su 3 litre olur..şu an 1.5 litre içtim..
kizlar anneme stend takilacakmis dr.kalpte damar tikali dedi
biz sirt agrisiyla gitmistik
ama bir dr. daha gidecez emar sonuclarini felan biri daha gorsun istiyoruz
bakalim allah sifasinida verir insallah
kizlar canim bugun hic birsey istemiyor yawwwwwwwwwwww
evi bile daha toparlamaya elim varmiyor
sizler nasilsiniz
selam kızlar.dün kızım çok ateşlendi mecbur akşam götürdük doktora boğazları iltihaplaşmış gece onunla uğraştım arar ara çıkıyor ateşi.bende rahatsızlandım grip oldum birde karnım fena ağrıyor iyi soğuk almışım bende köye gitmek bize yaramadı sanırım.geçmişi bir okuyayım geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?