Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nerdesiniz yaaaa saat kaç olmuş kimseciler yok ortalıkta. Olmuyor böyle Ben yoğunluktan yemeğe bile gidemedim. Ona rağmen arada bakabiliyorum ama kimse uğramıyor

Mazereti olanlar neyse de hiç haber vermeyenler var. Çok kızdım çok. Bide yarın cuma.

Son düzenleme:

Baska yolda bulamiyorum kii ama artik dayanamiyorum olabildigince uzak durmaya calisiyorum bu ara dugun olaylari icin gorusuyorum o kadar

Dun hic ekmek yememistim aksamda onlarda oldugum icin mecburen pilav patates yedim

Benim telefonumda bi uygulama var gobek ve kalca hareketleri yaptiriyo youtube tada var aynisi tlfda oldugu icin aklima gelen her an yapmaya calisiyorum
Bide jillian yapmaya calisiyorum haftada 3 defa kesin yapiyorum

Ayyyy haklisin cok... Seyy ben yeni uyanmistim da :)

Baska yolda bulamiyorum kii ama artik dayanamiyorum olabildigince uzak durmaya calisiyorum bu ara dugun olaylari icin gorusuyorum o kadar

Dun hic ekmek yememistim aksamda onlarda oldugum icin mecburen pilav patates yedim

Sonuçta niaşnlının annesi canım. Yakında eşinin annesi olacak. Bi şekilde takmamaya alış canım. Hayatını onun için can sıkıcı hale getirme. Ekmak yemediğin için dengelemiş zaten.

:44:
geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin..
hayırlı osun çok güzel..Rabbim gönlüne göre güzel ve stressiz bir düğün nasip etsin betulümmmmmmmm
yağ yakımı için kalsiyum şart ama bende diyetteyken yy süt içiyordum sonra sütü kestim ve kilo vermeye başladım..işin ilginç yanı süt yoğurt peynir hep vardır menümde ama bende birde d vitamini eksikliği ve kalsiyum eksikliği çıktı iyimi..:18:süt artık dokunuyor ve içemiyorum kalsiyum ve d vitamini hap olarak içiyorum..
hayırlı olsun tarihte belirlenmiş..ev konusunda takışma bence içi oturumu istediğin gibi olsun çevreye alışrısın..
nermın yası kac evladının..
benım doktorun verdıgı bı tarıf var ılac yapıyosun kendın cocuklara antıbıyotık yerıne onu yapar verırım bende hemen....
ne tarifi tuğba paylaşsan ..
kizlar hastaneden yeni geldim
annem kanli idrar yapiyordu
sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
kuzularimi bir doyurayim once
sporumu da yapayimki
bugun sohbete geklmeye yuzum olsun
geçmiş olsun..
çok sık hastalanıyorsa bağışıklık güçlendirici kullanmanı öneririm.ç.antibiyotik bağışıklığı etkiliyor birde üst süte içerse kısır döngü oluyor..benim kızımda böyleydi ve imuneks önerdi doktor ve gerçektne işe yaradı antibyotikk biterdi ertesi kızım hasta..birde penadur iğne yerdi yavrum yaz kış hasta olurdu..
olur valla neden olmasın ben kaynanamdayım sımdı eve gecınce veya hafta ıcı bı gun cocuklar okuldayken goruselım...
bende alsancakdayım akınkent yanında derya....
tamam o zaman..

Sonuçta niaşnlının annesi canım. Yakında eşinin annesi olacak. Bi şekilde takmamaya alış canım. Hayatını onun için can sıkıcı hale getirme. Ekmak yemediğin için dengelemiş zaten.

Alisicamm insallah daha kucugum ogrenicem bende insallah hahhaha :)

uzak durmaya çalışma ilerde daha çok sıkıntı yaşarsın..canını sıkan durum ne ise tatllı dlle şaka yollu üzüldüğünü dile getir bence konuşmaya konuşmaya için şişer ve öyle saçma bir zamanda patlarsınki karşındakide yine seni suçlar..eşine nişanlına patlama o anlamaz hatta anltasan onada çok saçma gelir.en iyisi kendin konuşmayı dene derim..bu işler bir günlük değil ömürlük..ve evliliğinde üzülmemen için sorunu gününde halletmeye bak geriye atma derim..unutmaki o onun annesi ve asla senin gördüğün gözle görmez..aynı senin annen için o ne derse canını sıkacağı gibi..

yarına özel misafilerim var ve ben hala burdayım işim var hemde çok bugün uğrayamam menümüde yazayım..
sabah
1 tost
1 yumurta
2 parmak yy yağlı beyaz ğeynir..
öğle
ayran detoksu yapıyorum onu içeceğim..
ara
1 tane portakal
akşam
aynı çorbam..
normalde 2 saate bir bu çorbadan içilmesi gerek ama canım istemiyor içemiyorum..öğle ve akşam içebiliyorum..
su 3 litre olur..şu an 1.5 litre içtim..

Yapamiyorum hic uzerimde o kadar baskisini hissediyorum ki saka bile yaptigimda benimle kavga edicek saniyorum nisanlimda annesini hep kabul eder Allah var, ama dedigin gibi annesi nereye kadar bi sure sonra o da unutuyo gidiyo benim kayinvalide gercekten cok baska kim sahit olsa kendi ailesi dahil olmak uzere yegenleri enisteleri vs Allah yardimcin olsun diyolar bende cok yoruldum artik.. Cookkkk

kizlar anneme stend takilacakmis dr.kalpte damar tikali dedi
biz sirt agrisiyla gitmistik
ama bir dr. daha gidecez emar sonuclarini felan biri daha gorsun istiyoruz
bakalim allah sifasinida verir insallah

kizlar canim bugun hic birsey istemiyor yawwwwwwwwwwww
evi bile daha toparlamaya elim varmiyor

sizler nasilsiniz

canim simdi sutu ve urunlerini keselimmi kesmeyelimmi bilemedim
sut peynir yogurt yemiyeceksak ne yiyecez yahu
yine yagsiz sebzeyi yogurtla yenecek hale getiriyoruz
benim kafa karisti yine
yada salataya peynir ekleyip ogun yapi

selam kızlar.dün kızım çok ateşlendi mecbur akşam götürdük doktora boğazları iltihaplaşmış gece onunla uğraştım arar ara çıkıyor ateşi.bende rahatsızlandım grip oldum birde karnım fena ağrıyor iyi soğuk almışım bende köye gitmek bize yaramadı sanırım.geçmişi bir okuyayım geleyim.

çok geçmiş olsun canım benim oğlan da öyle...

benim moralim bozuk bugün.300 gr almışım sabah.halbuki ben o 300 gramı kaç günde veriyorum.ve hiçbir kaçamağım olmadığı halde......................

canım vücut direniyor moralini bozma yarın bir bakmışsın daha çok vermişsin..

sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki

Allah şifa versin canım ....

ben masumum...

takımdan ayrıldınız herhalde hayırlısı...

menum

sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı

ara ogun elma

oglen 1 kase patlıcam yemegı..

ara badem yedım 10 tane,

aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt

1.5 lt su
1 saat spor

güzel menü olmuş tebrikler...

menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt

akşam et haşlama
yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm

canım dukanda ne kadar zamanda kaç kilo verdin seyirde daha az veriliyor sanırım...

arkadaslar twisterim geldi bugun daha denemedim ama bu aksam deneyecem
sizede yazarim sonuclari

güle güle kullan...

bu soslar marmelatlar light mı canım çaban boşa gitmesin....

gunaydın gunaydın hanımlar bırazdan dısarı cıkcam hem yuruyus hem gez me amaclı....

oohhhh ne güzel canım...

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya hic havamda degilim bugun
ama cikmamaiz lazimmmmmmmmmm
kisceler gelince gorusuruz

görüşmek üzere...

hangi çorba canım lahana falan mı?

Arkadaslar hepsini okumaya çalıştım atladıklarım varsa özür dilerim Betülcüm nmekan çok güzel bu arada benim de istanbula tasınma ihtimalim var çekmeköy tarafına arastırdım güzel bir yere benziyor hayırlısı :) hepinizi öpüyorum akşam uğrarım oğluşumla ilgilenmem lazım geçmiş olsuna kayınvalidemler gelecek yemek telası görüşmek üzere...

sağol canım.herkes hasta gerçekten bu sene nedense grip herkesin yakasında.allah herkese şifa versin.
sağol ebru.ayda bir doktora gidiyoruz vücut direnci çok düşük çünkü doğru dürüst yemek yemiyor ben evde dikkat ediyorum ama bir yere gidip gelince ortamdada hasta biri varsa bizimki hemen mikropu kapıyor.doktora sordum gerek yok dedi ilaç etki eder dedi.bakalım bugün ateşi düşerse belli olur.

sabah beri canimiz cikti
teferruati yazarim
sporumu da yapayimki
çok geçmiş olsun inşllah kötü bir şeyi yoktur.

nermın yası kac evladının..
benım doktorun verdıgı bı tarıf var ılac yapıyosun kendın cocuklara antıbıyotık yerıne onu yapar verırım bende hemen....
tuğbacığım kızım 2.5 yaşında işe yarıyorsa neden olmasın ben sevmiyorum antibiyotiği ama başka türlü de geçmiyor işte tarifi yazarmıısn bakayım.

hayırlı olsun canım ya.niye canını sıkıyorsunki istanbulun anadolu yakası avrupa yakasından daha güzel bence semt olarak nerede oturacaksınız?

afiyet olsun menün güzel olmuş.

Dilekte bir gitti pir gitti hic haber falanda vermedi ilginc

Dilek artık gelmez gibi geliyor bana. O diğer ekiple daha mutluydu sanırım. Ama yinede haber vermesi gerekirdi.

Afiyet olsun canım. İyi bir karar ayran detoksu. Bu arada kızların hepsi yeni. Ayran detosunu bilmiyorlar. Tarifini bende bilmiyorum hiç yapmadım. Bir ara anlatsana kızlara nasıl yapıldığını.

kizlar anneme stend takilacakmis dr.kalpte damar tikali dedi
biz sirt agrisiyla gitmistik
ama bir dr. daha gidecez emar sonuclarini felan biri daha gorsun istiyoruz
bakalim allah sifasinida verir insallah

Allah acil şifalar versin canım beterinden saklasın. İnşallah herşey yoluna girer biran önce.

kizlar canim bugun hic birsey istemiyor yawwwwwwwwwwww
evi bile daha toparlamaya elim varmiyor

sizler nasilsiniz

İşi gücü boşver yaparsın nasıl olsa. Ama azda olsa bişeyler yeee sonra sende hasta olma. Çocuğun var sana muhtaç.

Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsiniz bir an önce. Bol bol c vitamini al. Mandalina portakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…