Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana. Benimde buzdolabını değiştirmeye niyetim var ama şimdilik idare etmem gerekiyor. Aslında hiç bir sorunum yok ama sanki çok elektrik harcıyor gibi geliyor. Halbuki AA kategorisinde.

Benim telefonumda bi uygulama var gobek ve kalca hareketleri yaptiriyo youtube tada var aynisi tlfda oldugu icin aklima gelen her an yapmaya calisiyorum
Bide jillian yapmaya calisiyorum haftada 3 defa kesin yapiyorum

Selam canim kalp kalbeymis evet bende youtubeden egzersizlere bakiyorum hani kolayca evde yapilabilecek hareketlerden .Fakat jillian nedir bilmiyorum .

dün doydum gribim ya birde o yüzden herhalde tat alamıyorum zaten:)

Gerçektir çünki şuan bende kendime çok kilo almadım. Göbeğim büyüyor sadece. Ama ben kendimi daha iyi hissetmek için dikkatli olmaya çalışıyorum.

Tam sevdigim gibi masalllaaahhh ama tabii bebisin saglıgı en önemlisii

Selam canim kalp kalbeymis evet bende youtubeden egzersizlere bakiyorum hani kolayca evde yapilabilecek hareketlerden .Fakat jillian nedir bilmiyorum .

Jillian da youtube ta var bende burada ögrenmistim onu ilk yaptıgımda ilk bi hafta her yerimm agrıyordu sonra gecti Jillian diye bir kadın yaptırıyorda ondan jillian deniliyo bu kadın tv programıda yapmıs onlarıda izlemistim youtube ta cok insanın hayatını degstirmis
Yanında bir yeni baslayan birde ilerletmis diye adlandırdıgı iki kişiyle yapıyo cok zorlanırsan beginner ın yaptıgı gibi yapıyosun etkili bayagı ben sevdim

Selam kizlar , ben son 1 haftadir cok gec yatiyorum ve butun gunde kafam karincali geziyorum hani diyorum noel ve yilbasindan dolayi boyle oldum .Uyku hapi alipta duzenemi soksam acaba , yoksa boyle cok kotu oluyorum butun gun birsey yapmak gelmiyor icimden yoksa malum duzensiz uykudan .

Birde Tanri askina birisi bana su hani alinti ile cevap yazmayi anlatabilirmi , mesela Ebru bana bir mesaj icinde 2 mesaj yazmis alintilardan hani bende onun gibi yapmak istiyorum .sadece 1 mesaj yazilmissa o zaman alinti yapmayi biliyorum ama 2 farkli mesajima alinti yapan birine bende ayni 2 alintiyla beraberinde cevap yazmak istiyorum. Umarim aciklamam anlasilmistir biraz karisik anlatiyorum gibime geldi ama lutfen yardimci olun bu konuda .

Bugunku Menu'm

Sabah ; 2 bardak yesil cay aromali lipton cay , 3 dilim ekmek,marmelad.

Ogle ; 1 kase havuc corbasi ,Firinda patates , patlican ve biber kozlemesi ,1 parca armut tart'i
Ara ; 1 bardak kafe
Aksamada muhtemelen aynisini yicem.

Bende A+ almıstım ama sebzeligi falan cok kücük geldi cok fonksiyonel degil ben bu gidisle eylüle kadar cok degistiririm :))
Bende elektrik konusunda cok özen gösteriyorum camasır makinasınıda ona göre aldım kazan döndükçe kendi elektiriğini saglıyor ayda 2 yıkama bedavaya geliyor cünkü gün gectikce inanılmaz zamlar geliyor

Aaaa tamam canim Jillian Michaels diyorsun , bizim burda tvlerde onun programi var , Obez insanlari aliyor ve 3 ay icinde onlara cok kilo kaybettiriyor boyle bi program yani ben arada sirada izliyorum , cok kati bir kadin istedigi kiloyu kaybettiriyor obezlere cok profosyonel , bende acip izlim youtubeden ozel ders veriyorsa ohh ohh

tesekur ederim , bisiklet hakkinda canim , farkettinmi hic bacak yada baldirlarin dahada cok kas yapmadi dimi ? yani incelme sozkonusumu ? :18:

Canım bana diyetisyenim bisiklet sürmeyi önermemişti. Basen yapar demişti. Bende ona katılıyorum. Bende basenin b si yokken geçen yaz eşimle uzun süre bisiklet sürdük. Gerçekten basen yapıyor. Sana daha öncede yazdığım gibi senin yapabileceğin en iyi spor şuan yürümek. Önce yürümekle başla. Sonra devamını getirirsin. 80 li rakamları gördüğün zaman.

Bence uyku hapı alma. Kendini zorla biraz erken kalkmaya çalış. Birkaç gün üst üste erken kalkarsan bünyen alışır yeniiden düzenli uykuya. Alıntı konusunuda anlatabilmişsin. Alt tarafta alıntı ile cevapla yazıyor yaaa onun yanında bir işaret var. Cevaplamak istediğin mesajlara o işareti koyuyorsun. Sonra konuya cevap ver dediğinde karşına hepsi çıkıyor. QUOTE yazan yerlerin arasına mesajlarını yazıyorsun. Dene bakalım yapamazsan yine yardımcı oluruz.

Alıntı ile cevapla diyor yaa onun yanında kücük bi kutucuk var alıntalamak istedgn mesajları okurken onlara tıkla sonra konuya cevap ver dediginde oluyor

Evet taa kendisii :)) sen nerdesin ki.. Cok katı onun katı halini seviyorum

Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?

mesajın altında beğen butonunun altında iki seçenek var biri alıntı ile cevapla diğeride artı işareti.cevaplayacağın her mesaj için artıyı işaretle sonrada konuya cevap ver dersen toplu alıntılama yapmış oluyorsun.sonrada her kişinin cevabını satırların bitimindeki QUOTE yazısından sonra yazarsan tam çıkar.bilmem anlatabildimmi:)

Evet deniyorum canim umarim basarabilmisimdir .Zorluyorum kendimi erken uyandirmaya fakat o'da iste butun gun mayhos mayhos geziyorum

senin dedigin gibi artiyi isaretledim vede konuya cevap ver tikladim heralde mesela 3 kisi bana bisey yazarsa onlara artiyi tiklicem ve sonrada konuya cevap ver deyince hepsi onume gelir bende cevaplarimi yazarim , galiba basardim gibime geliyor cok cok tsk ederimm

yok ben cok kati halini pek sevmiyorum bazan kotu ve kirici konusuyor misal kaldir o buyuk po..nu diye felan cok komik birde o programda 2 takim oluyor birini Jillian calistiriyor birinide Bir erkek var o calistiriyor , ben erkegi tercih ediyorum o biraz daha yumsak davraniyo ama oda kaybettiryo elbette, Fransada yasiyorum canim o program amerikalilarin ama burda da yayinlaniyor bence cok guzel program

Türkiye'de de Yeni bir hayat ismiyle yayınlanmıştı. Gerçekten güzel şeyler başardılar katılanlar. Ama devamı gelmedi.

Türkiye'de de Yeni bir hayat ismiyle yayınlanmıştı. Gerçekten güzel şeyler başardılar katılanlar. Ama devamı gelmedi.

Keske yayinlasalarmis cunku onlari gormek bana cok motivasyon veriyordu , diyordum onlar benim 3 kat katim nerdeyse ve neler basariyorlar ben ise oturmus hala dusunuyorum, yani evlerinde olan izleyen insanlarada cok iyi geldigini inaniyorum ben .

Bana simdilik musade kizlar , azicik cikip hava alim disarda , bu arada benim reglim bitti ve bugun tartildim , aksama girdigimde bu alltaki kilo kaybetme cetvelimide degistirmem lazim yeni kiloyu yazayim , Hepinize selamlar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…