Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun güzel menü.

menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt

akşam et haşlama
yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
afiyet olsyn gayet hafifi olmuş.

sanada hayırkı olsun ecemciğim.

çok güzel yer süper davet edersen bizde geliriz ya:)

çok geçmiş olsun nedir bu çocukların hastalıktan çektikleri allahım herkesin evladına şifa versin.

benim kızımın adı nisa nur. ben bekarken takılmışyı aklıma kızım olusa nisa koyacağım diye öylede oldu ama çok var nisa ismi hele antepte aynı yaş grubu neredeyse nisa nur. allah isimleriyle yaşastsın.

afiyet olsun sporun güzel olmuş.

ah canım şimdiden kaynanan böyle yapıyorsa allah yardımcın olsun.sen yinede karşılık verme boşver önemli olan eşinle iyi olman zamanla kaynananlada anlaşısınız.

afiyet osn senin menülerin özelmiş yorumsuz oluyor o zaman:)

bende evde bisiklet kullanıyorum bence işe yarıyor.denemelisin.

üt üste çok antibiyotik kullanıyoruz ne yazıkki.imuneks vitamin sanırım bir bakayım bende ya.

dünkü menüm
sabah:domates,zeytin,peynir,sahanda yumurta,2 dilim ekmek,2 fincan ıhlamur
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen: 1 tabak sebze çorbası
akşam:1 tabak sebze çorbası
2.5 litre su
1 fincan yeşil çay

Ayy sanada gecmis olsun insallah atlatırsınız hemen..

Dilek artık gelmez gibi geliyor bana. O diğer ekiple daha mutluydu sanırım. Ama yinede haber vermesi gerekirdi.

Evet haklısın ben öyle olmadıgını düsünmüstüm. Ama öyleymis demek ki hic girmedi esinden dolayı düsünmüstüm ama bbu kadar zaman icersinde illaki fırsatı olurdu

Cok sagol canım cok tesekkürlerrr.. Ah sorma su zaman geciyoda gectikce kötülesiyo ben yoruluyorum

dünkü menüm
2.5 litre su
1 fincan yeşil çay

Afiyet olsun canım bu sebze yi bir ben sevmiyorum sanırım

Ayran detoksu nasıl oluyor ki ben cok severim ayraaaannnnn

sagol bir tanem

buna da sukur ne diyelim beterin beteri var

bir daha cepten girenin kilo vermesi dursun
ahanda boyuk yemin ettim
bune yawwwwwww kendi yazdimi okuyamiyom

Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana.

dünkü menüm
2.5 litre su
1 fincan yeşil çay

Gayet güzel ve hafif bir menü. Afiyet olsun.

bir daha cepten girenin kilo vermesi dursun
ahanda boyuk yemin ettim
bune yawwwwwww kendi yazdimi okuyamiyom

Kız Beril o nasıl bir beddua öyle. Hıııııı kızarım bak.

Kızlar bugünden itibaren bende menü yazmayı düşünüyorum ama acaba menüdeki bazı yiyecekleri yazınca sizi baştan çıkarırmıyım diye korkuyorum. Ama artı benimde dikkat etmem gerekecek. Doğuma fazla kiloyla gitmek istemiyorum. Sizce yazayım mı menümü?:26:

bu sıralar tek tip diyetler ön planda bende bakıyorum kafama yatarsa deneyeceğim en azından şu 8 lü rakamlardan kurtulana kadar.

Buldugunda paaylasırsan sevinirim bakalım nasıl oluyomus

Neden yazmayacakmıssın canım yaz tabiki de senin durumun farklı sonucta kimsenin canı cekmemeli.. Bu kadar sene hepimiz yedik yeri geldi abarttttıkta sonuc ortada ki burdayız kimse canım cekti deyip kacamak yapma lüksüne sahip olmamalı her gülün birde dikeni var :))

Gün icindeee burasııı coookk bossss kızlaaaar hepimizzz biraz daha dikkaaatt edelimmmm

dünkü menüm
2.5 litre su
1 fincan yeşil çay

bu menü ile doyuyormusun canım ya...

ben kızımda 10 kg,oğlumda 30 kg aldım kızım daha tombiş doğdu,ayrıca ne derlerse desinler emzirirken güzel beslenmek önemli oğlumda az yedim cılız oldu çocuk kızımda ise her gün helva kavuruyordum topaç gibiydi bu benim düşüncem tabi...

Derya'ya söyledim ben gelince anlatır size ayran detoksunu. Gerçi Gülçin'de biliyordur. Eskilerden herkes yapardı takımda. Ama ben denemedim hiç şimdiye kadar. Ama işe yaradığına eminim.

Olsun ben yinede sorup fikir alayım herkesten. Balık baştan kokmasın

Gün icindeee burasııı coookk bossss kızlaaaar hepimizzz biraz daha dikkaaatt edelimmmm

Aynen katılıyorum sana Ecem'cim

Ben ilk çocuğumda 64 ile hamile kalıp 82 ile doğum yaptım. 18 kilo almışım. Bana göre yinede çok. Bu hamileliğimde diyetten hemen sonra hamile kalınca, hatta diyetin son bir ayı hamileymişim haberim yok. Vücut dengesini şaşırdı birden normal beslenmeye geçince ister istemez fazla kilo aldım. Aslında fazla değil ama ben 75 i kendime sınır çizdim. Şimdi onu geçmemeye çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim.?

Oğlum uyuduğunda anneme bırakıp sporuma gittim biraz önce geldim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:))

Ohhh ne güzel sporda yapılmış. Bende eğer yapabilirsem bugünden itibaren en az yarım saat yürümeyi düşünüyorum. Havalar soğuk ama bakalım yapabilecek miyim. :26:

İşe yarıyorsa denemekte fayda var
Söyle sadece göbegi olupta kilo almayan hamilelere bayılıyorummmm onlar gercek mi emin degilim :)))

Son düzenleme:
Bu aksam aldıgımız buzdolabını degistirmeye gidicez, alırken begenmistim ama baska yerde baska cesitlerini görünce sogudu icim o buzdolabından.. Telefondan yazıyorum zaten ama o ara fırsatım olmayabilir birde yemek takımı bakıcam.. Haberinizz olsun

İşe yarıyorsa denemekte fayda var
Söyle sadece göbegi olupta kilo almayan hamilelere bayılıyorummmm onlar gercek mi emin degilim :)))

Gerçektir çünki şuan bende kendime çok kilo almadım. Göbeğim büyüyor sadece. Ama ben kendimi daha iyi hissetmek için dikkatli olmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…