afiyet olsun güzel menü.menum
sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı
ara ogun elma
oglen 1 kase patlıcam yemegı..
ara badem yedım 10 tane,
aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt
1.5 lt su
1 saat spor
afiyet olsyn gayet hafifi olmuş.menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt
akşam et haşlama
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
sanada hayırkı olsun ecemciğim.Ayyy hayirli ugurluu olsuuunn Allah utandirmasinnnn
Seninde pazara kaymis bak bi ortak bu oldu benim tarih degsnce hahahaha :)) evide sknti yapma oralarada alisirsin yaa burdan daha sakin o taraflar en azindan
Veeee tesaduf budur kiii benimkide bugun kesinlesstiii kayinvalidem o resmini gordugun yerin bugun kaporasini yatirmisss veee 1 eylul pazar gunu kesinlessstiii :)
Eki Görüntüle 593851
Eki Görüntüle 593852
Eki Görüntüle 593853
en güzel özelliği manzarası
umarım diğer özellikleri de güzel çıkar.
bu da akşam manzarası
Eki Görüntüle 593854
Eki Görüntüle 593855
çok güzel yer süper davet edersen bizde geliriz ya:)
çok geçmiş olsun nedir bu çocukların hastalıktan çektikleri allahım herkesin evladına şifa versin.Arkadaslar 1,2 gündür evde yatılı misafirlerim var ayrıca 4 saattir hastanedeyim oğlım bronşit olmuş titreme 40 derece atesle hastaneye kaldırdık akciğer filmi,böbrek ultrasonu,idrar kan tahlili derken yeni geldim insallah katılımlarım fazlalaşacak kusura bakmayın hemen menümü yazayım geçmiş okuyabilirsem sonra bakıcam
sabah:yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal
ara:yesil çay
öğlen: haslanmış tavuk,uafak bir börek maalesef
akşam:kıymalı yumurta yoğurt
bol su...yarım saat aletli spor
i
Beril'cim alıntı yaparken QUOTE yazan yerler var ya onların arasına yazarsan daha iyi olur. Çünki ben alıntı yaptığımda senin o aralara yazdıkların çıkmıyor canım nedense.
Hala isim bulamadım. Hem anlamı güzel olsun (dini açıdan) hemde öyle çok ortalıkta dolaşan isimlerden olmasın istiyorum. İlk kızımın adı Hayrünisa. İsmini ben koydum. Önce biraz ağır geldi ama zamanla oturdu isim. Şimdi kendiside çok seviyor. Umarım büyüyüncede aynı düşünür. Bunda henüz bişey düşünemiyorum. Senin kilerin isimleri ne? Bide Beril'in anlamı ne?
benim kızımın adı nisa nur. ben bekarken takılmışyı aklıma kızım olusa nisa koyacağım diye öylede oldu ama çok var nisa ismi hele antepte aynı yaş grubu neredeyse nisa nur. allah isimleriyle yaşastsın.
afiyet olsun sporun güzel olmuş.sabah
1 kepekli galeta
1yumurta+1 dilim beyaz peynir
yesil biber
domates
5 zeytin
ara
5 findik
ogle
1 ayran 1kucuk salata
ara
yesil elma
aksam
bir tabak yogurtlu sebze yemegi
bir haslama baget
yatmadan bir meyve dusunuyorum
2 lt su
3 buyuk fincan bitki cayi
spor
35 dakika 6.6 derecesinde yuruyus
200 defa trambolinde hopladim
100 kez steperda merdiven ciktim
200 kez twisterda saga sola dondum
ah canım şimdiden kaynanan böyle yapıyorsa allah yardımcın olsun.sen yinede karşılık verme boşver önemli olan eşinle iyi olman zamanla kaynananlada anlaşısınız.Yaa kızlar kmse yok ama yazıyim yarın görürsünüz benim dilim kaynanadan yanmıs zaten hic onu söylememe gerek yok 2.5 senedir yanmıs hatta ölmüsüm yani.... Darısı diger senelerdeki iskencelere...
Bugünde bu kadar zayıfladın yeter sanki dügüne kadar böyle kalabileceksin bollasan pant. daraltma sana belli mi olur ben sana para veriyim git gelinligini kendin al ilk önce biz uygun fyatlı olsun diye daha farklı bi yer bakmıstık yine onlar icin yani masraf olmasın dye dügün icin bu tuttugumuz yer oranın iki katı nerdeyse kapora verdim oraya ama sizin o 2. Sınıf yerinize mi gitseydk.. Bir sürü tantanaa yaa geriliyorum cevap veremiyorum hep susuyorum sonra nisanlımdan cıkarıyorum hırsımı o da anlayamıyo beni..
afiyet osn senin menülerin özelmiş yorumsuz oluyor o zaman:)Bugunki menumu belirteyim hanimciklarim
Sabah ; 2 bardak karamela aromali lipton cay , 3 dilim ekmek ve marmelad
Ogle ; Brokoli ve uzerine evde hazirladigim az yagli beyazkremali sos ,pirinc pilafi ,tavuk kanati,danone meyve yogurt
Aksam ; Brokoli ve yine sos ,pirinc pilaf ,tavuk kanati ,1 mandalina ve 1 kiwi.
Kizlar artik spora basliyorum diyorum nede olsa bacak ve ayak sizilarim kayboldu denilecek kadar az ,bir arkadasim wiifit almis noel'e cok super bir alet bilmiyorum burada kullanan arkadaslar varmi acaba ? kisaca eglenerek spor yapiyoruz , spor yaptigimizin farkinda bile degiliz , bugun arkadasimdayken yaklasik 2 saat oynadik hicte yorulmadim cok eglenceliydi .
bende evde bisiklet kullanıyorum bence işe yarıyor.denemelisin.Sizler ne tur spor yapiyorsunuz ? bolgesel incelmek icin , mesela ben daha cok baldirlardan zayiflamak istiyorum evimde bisikletimde var fakat yapmaya korkuyorum cunku bacaklarim daha cok kalinlasir diye korkuyorum , Sizce neler yapmaliyim baldir ve bacaktan incelmek icin .
:44:
geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin..
hayırlı osun çok güzel..Rabbim gönlüne göre güzel ve stressiz bir düğün nasip etsin betulümmmmmmmm
yağ yakımı için kalsiyum şart ama bende diyetteyken yy süt içiyordum sonra sütü kestim ve kilo vermeye başladım..işin ilginç yanı süt yoğurt peynir hep vardır menümde ama bende birde d vitamini eksikliği ve kalsiyum eksikliği çıktı iyimi..:18:süt artık dokunuyor ve içemiyorum kalsiyum ve d vitamini hap olarak içiyorum..
hayırlı olsun tarihte belirlenmiş..ev konusunda takışma bence içi oturumu istediğin gibi olsun çevreye alışrısın..
ne tarifi tuğba paylaşsan ..
geçmiş olsun..
çok sık hastalanıyorsa bağışıklık güçlendirici kullanmanı öneririm.ç.antibiyotik bağışıklığı etkiliyor birde üst süte içerse kısır döngü oluyor..benim kızımda böyleydi ve imuneks önerdi doktor ve gerçektne işe yaradı antibyotikk biterdi ertesi kızım hasta..birde penadur iğne yerdi yavrum yaz kış hasta olurdu..
tamam o zaman..
üt üste çok antibiyotik kullanıyoruz ne yazıkki.imuneks vitamin sanırım bir bakayım bende ya.