Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

allah sabir versin canim
birgun oda yorulur pisman olur inanki

çok güzel canım devam :)

GunAydiinn
Okula gec kaldim yaaa

Dun neler yedigime gelincee kacirdim tabi biraz

1 dilim borek
Biraz kasar
Bir parca omlet
Salatalik
1 tane kucuk pancake, uzerine nutella uzerine 4 yuvarlak dilim muz

Aksam
Balik
Salata
1 dilim ekmek

sende benim gibi karıstırmıssın dün...

yine de poset yesil çay alma böyle küçük salyangoz gibi sert kıvrımlı olanlar var 1 lt.cam sürahiye 1 corba kaşığı kadar atıp üzeine kaynar su döküyorum bir de yarım limonm ılıyınca ytepeme dikiyorum esimle ortak içiyoruz 3,4 bardak falan çıkıyor

ben de ingilizceye baslamak isttiyorum adamakıllı cat pat olmayacak....

Yaaaa sinavimm var 18 dk sonra ben hala yoldayimmm bu İstanbul un trafigi biktirdi bezdirdiii artikk yaa kucuk yerlere gitmek istiyorum baska ulkelereee

bem istanbul'a gelmek istiyorum biran önce:)

ben kaciyorum annem uyandi
yemek yesinde cikacaz
bugun baska bir kardiyolog bakacak eger oda stendi onerirse randevu alacaz
allah hayirlisini versin

Allh acil şifa versin canım

Dün akşam biraz halsizdim menümü yazamadım zaten saçma sapan bir menü oldu,regl oldum kilomuda bilmiyorum artık bunalımdayım(

sabah:1 dilim tam bugday ekmeği,menemen,peynir,zeytin,bal,çay

öğlen :az et haslama

akşam:1 sütlü filtre kahve,1 avuç çekirdek içi,1 kase yoğurt,ceyrek dilim ekmek

2 bardak yesil çay az su...

yemek yesinde cikacaz
allah hayirlisini versin
geçmiş olsun berilcim zor gerçekten
aynı ben eşime yansıtsam birsürü tatsızlık yansıtmasam içimde tatsızlık ne yapsak bilemiyorum

başla canım valla bir dil bir insan sonuçta

afiyet olsun akşam çok olmamış

ygs yi yatırdım başvuru yapamadım okulda sistem kilitlenmiş öğleden sonra tekrar deneyeceğim
kursada gittim öğrenci sayısı doluymuş öğretmenin ismimi aldı öğleden sonra açabilirim dedi o zaman gideceğim bende iyikide doluymuş herişde bir hayır var derler ne kadar doğru hiç haz etmediğim çok dedikoducu ne görse duysa 1 e 1000 katar ortalığa yayar eşimin arkadaşının eşide ordaymış benim için kaçış oldu resmen olmayınca bi ohh çektim

gidiyimde ayran çorbasını içiyim kızımda gelecek öğleden sonra anca girerim buraları boş bırakmayın kızlar

selam kızlar :)

bende bir antep gelini olarak söyleyebilirimki çok lafçılar ve bende bir o kadar laf söz götürmeyi sevmediğim için dayanamam ve ya eşime ya annesine şu şu demiş bu bunu niye demiş diye yerim başlarını işe yarıyor aslında artık kimse laf edemiyor :)

maşallah pek bir marifetliymişsin çok güsel bir pasta olmuş:)

ah canım canın sağolsun önemli olan kilo veriyor olabilmiemiz çok takılma 1.lik olyına yine oluruz:)

hoş geldin canım güzel kilo vermeler diliyorum:)

senin onları terkektmeni hazmedememişler heralde ki takımımza laf etmişler hehe boşver:)

yaklaşımın çok güzel canım ya annelik arkdaşlık demek bence ne güzel:)

erkekler genelde ailelerinin yanında aslan kesilirler ama sen gereğini sıkıntılarını anlat bence neymiş o kadar sana bağırmasının gerektrien.

Son düzenleme:
ben iyiyim tatlim dusunme beni artik
hemde tartida eksileri gordukce iyice moralim duzeliyor
sporda saplanti oldu yaptikca yapasim geliyor
son 9 kilo kaldi canim yaaaaaaaa
93 ken 70 leri gordum hemde kisa bir surede

İnşallah kısa zamanda da hedef kilona ulaşırsın canım. Ben seni daha şen şakrak hatırlıyorum. Şidi üstünde bir durgunluk var ondan bahsediyorum. eski Beril yeniden gelsin lütfen.

Yaaaa sinavimm var 18 dk sonra ben hala yoldayimmm bu İstanbul un trafigi biktirdi bezdirdiii artikk yaa kucuk yerlere gitmek istiyorum baska ulkelereee

İnşallah yetişmişsindir sınava. Ama tek derdin bu olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallediliyor bir şekilde.

İlk başta hep öyle oluyor. Zamanla alışıyorsun. Ben bir ara anlatırım yeşil çay hikayemi. Sen yavaş yavaş içmeye çalış. Düşün ki her yudum yeşil çayda gram gram eriyor yağların. Şimdi canım yeşil çay içmek istiyorum. Hamile olduğum için içemiyorum.

haftasonu giremediğim için mesaj sayılarınıda unutmuşum kusura bakmayın
cuma günü 12
cumartesi 2

gülçin tuba ve beril..eşleriniz çok asabi ve kavgacıysa çözümü var bacılar..
tek yapmanız gereken..kavga yada tartışma anında besmele çekip Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm diye okumaya başlayacaksınız içinizden tabi..ve her seferinde tamamnı okuyacaksınız..ilk başta içiniz sıkılır hatta okumanız yarım kalabilri ama ısrarcı olun ve sonucu görün..kavga son bulur kavga yada tartılma başladımı tekrar okumaya başlayın..ve mümkünse gün içindede okuyun..
o kadar etkilidirki isterse başka ülkede bir akrabanız kavga etsin ve siz burdan niyet edip okuyun oradaki tartışmayı dahi durdurusunuz..ve binanızda çok gürültü yapılıyor yada dışarıda aynı şekilde besmele .ekip bu gürültü son bulsun deyip okumaya başlayın herkes kuzu kuzu susar yada gider..
anlamı zaten bence herşeyi açıklıyor..
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır...
benimde sınavım bu yada kafaya takamamakla çözülmez..akşam yazcaktım eşim geldi çıktım..

dogru dıyosun ebrumda ınsan ıste o sabırsızlıkda anlayamıyo bunu ıste dedıgım gıbı benım sınavımda bu olsun...

berılım ben genelde esıme omur torpumsun derım hanzo da ıyıdır...

Eşimde bana sen sınav mısın diyor Ama bana öyle değilmişim gibi geliyor.

Çok güzel bir dua canım. Teşekkürller.

Adamı delirtiyorsundur sen böyle Ben kavgada hiç konuşmam. Ağzımı dahi açmam. Benim eşimdebuna delirir.

yemek yesinde cikacaz
allah hayirlisini versin

Geçmiş olsun canım yeniden. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Menün o kadar kötü olmamış canım. Ama düzensiz. Regl döneminde eğer dikkatli olursan sonrasında çok iyi kilo verebiliyorsun. Bol bol yeşil çayla ödem atabilirsin.

Ebru'cum bizim için koridorlarda süünme hamiş hamiş kıyamam ya...

Ayy canım yaaaa haber vermezsem size aklım burda kalır. Bide size iyi örnek olmamız lazım ki biz gittikten sonra buralar karışmasın.

Onuda komiklik olsun diye yazdım, hani mektuplarda derler yaaa ben bu satırları yazarken diye

Bak ne güzel. Gerçekten her işte bir hayır mutlaka vardır.

haftasonu giremediğim için mesaj sayılarınıda unutmuşum kusura bakmayın
cuma günü 12
cumartesi 2

Not aldım canım.

insallah basariyla gecer sinavin

buyuk sehirlere ask kucuk gelir diye bir soz duymustum tv decok hosuma gitmisti sen buyuk sehir deyince aklima geldi yazayim dedim

Tesekkur ederim canım, ne guzel bir sozmus.

Ayy canımmm benim cok tesekkur ederim ayın 11 ine kadar hergün sınavım varr her seferinde okuyacagım cok tesekkur ederim

ben de ingilizceye baslamak isttiyorum adamakıllı cat pat olmayacak....
bem istanbul'a gelmek istiyorum biran önce:)

İngilizce artık hayatın her döneminde gerekli oluyor en basitinden cocugunun ödevini yaprken bile eminim ustesinden gelirsin..

Hahahah gel gel :) bende gitsemm keskee

İnşallah yetişmişsindir sınava. Ama tek derdin bu olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallediliyor bir şekilde.

Yetistiiiimmmm kılpayı.. Ayy bu sınavlarda okulda fena stress yapıyor aminn insallah saglık olsunnda gerisi halloluyo bir sekilde :)))

Sanada teşekkürler canım. Ben böyle zamanlarda hep ayetel kürsü okumaya çalışırım. Ne zaman başım sıkışsa aklıma gelse mutlaka okurum. Allahta işimi hep rastgetirir. Bunuda okuyacağım artık.

Bunnu hep okurum ama tartışma esnasında aklıma gelmemişti hiç ben de okuyayım bari adamlar kuzu olsun

sinirlendiğimde genelde bende bu duayı çok okurum sürekli tekrarlayınca insanı sakinleştiriyor gerçekten.ama ebrunun da dediği gibi ayetek kürside çok etkili bir dua.

kızlar bu ayran çorbası nohutlu bulgurlu kilo aldırmıyor mu

Yok canım ama ben bulgurlu değilde buğdaylı biliyorum. Sabah kahvaltısını her zaman ki gibi yapıyorsunuz. Günün diğer saatlerinde sadece bu çorbadan sınırsız tüketebiliyorsun. Daha önce yapan çok arkadaş oldu. Bence bulgur değilde buğday olmalı. Tekrar bi sormak lazım bilene.

benim sorunum basta kabul edilememe sorunuzdu
annem istemiyordu beni
yasim kucuk onlara uzamam diye cok laf etti
her seyi negatifti
ama simdi onlardan daha antepliyim
esim agiz payi verdi isteyene bol bol basta
sonrada tanidik kabullendik bir birimizi

yok canim ya her yolunu denedim icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…