Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu ayran çorbası nohutlu bulgurlu kilo aldırmıyor mu

ben onu bugdayli yapiyorum
annem bugdayain yaninda nohutta ekliyor
benim annemde pirincle yapiyor bunu cocuklar cok seviyor
bulgurlu hic duymadim yaparsan tadinin nasil oldunu yaz bana

dun gun boyu yattim ya
bugunde yatak beni cekiyor
ne spor yapaim var nede baska birsey
yyok yaaaa kaldirayim totisi cumaya ne kaldi
ya allah bismillah
bana musade
ev isler geliyorummmmmmmmmmmmm

Benim annemde dün bugday ve nohutla yaptı bulgur koyulmaz dedi :) birde 6 ya kadar kahvaltıdan sonra 2 ser saat araylaymıs ben 45 dk sonra ikincsni icicem

selam kızlar.
ebrucum dönmeyi düşünüyorum ama 1 haftaya daha ihtiyacım var.
yeni arkadaşlara kendimi tanıtayım ben takımın eski üyelerindenim.
kg şuan 66,5 civarı bir 10 kg zayıflamak istiyorum am bu zamana kadar pek istikrar gösteremedim 60 a kadar düştüm en son.bakalım yeniden maratona başlayacğım hepinize güzel kg vermeler

Benim annemde dün bugday ve nohutla yaptı bulgur koyulmaz dedi :) birde 6 ya kadar kahvaltıdan sonra 2 ser saat araylaymıs ben 45 dk sonra ikincsni icicem

canim ben anlamadim sen hangi corbanin diyetini yapiyorsun biraz aciklarmisin

yanlış anladım herhalde canım buğdaymış...

bence de çok iyi olmuş canım

sağol canım ben de bugün kepekli prinç lapası denedim adet döneminde ödemi atıyormuş

dun gun boyu yattim ya
ya allah bismillah
bana musade

Aferin aferin kalkman iyi olmuş. Yoksa insan uyuşuyor hep öyle gidiyor. Hadi bakalım erisin bütün yağlar

Saat olarak düşünme bence açlık hissettiğin zaman ye. Bence mantıklı olanı o. Hafta sonu evde olursam belki bende denerim. Çünki yayla çorbasına bayılıyorum. Hele buğdaylısı çok lezzetli oluyor. Bunun içine ekstradan yeşil mercimekte katılıyor.

Tamam canım biz buralardayız. Bekleriz

sağol canım ben de bugün kepekli prinç lapası denedim adet döneminde ödemi atıyormuş

Onu bende duymuştum ama sanırım yiyemem öyle lapayı felan. Tadı nasıl? Beğendin mi sen?

hamilelikte 4 kez bende yaptim dr.verdi tarifini sanada yazayim
kabuklu pirinc buharda haslaiyor istersen sadece karabiber ekliyorsun
bunun yaninda yesil elma 3 tane ve 2 kabuk tarcini bol suda hasla komposto gibi
sonra elmalari yeme dedi sadece suyunu ictim ve bu lapayi yedim
birer gun sureyle her ay bir gun yapmistim
ayaklarimi yataktan kalkinca basamiyordum davul gibi derim geriliyordu sanki
zaman cabucak gecse keske
bende cok yeni yasadim o sorunlari allah sana ve tum hamilelere yardim etsin

aslinda yemek yapmak icin kalkmistim ama ben yurume bandina gittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yurudum yurudum yurudummmmmmmmmm

aksama ne yiyecek cocuklarrrrrrrrrr

ben daha önce kepekliyi değil ama normal prinçten yapılanı denemiştim saman gibi birşey oluyor ama 2 gün işe yarıyor özelliklede adet döneminde:)

yoğurt çorbası dediğiniz antep usulü tarhanaya benziyor. buğday ve yoğurttan yapılıyor aynı kapıya çıkmaz mı acaba :)

canım grubum sızlerı cok sevıyorum dualar ıcın rıca ederım yıne dualar ıcın tsk ederım....
bugun cok guzeldı kar yagdı acayıp hemde kartopu oynadık burdakı arkadaslarla..
esım aradı ozur dıledı haklısın dedı cok sevındım...

ay bız kadınlae neden boyleuız kı ıkı cıcım lafa donuyoruz hemennnn....

bu tarif sizin bildiğiniz tarif değil..detoks çorbası diye geçer ve bulgurla yapılıyor +yeşil mercimek +nohut+2 adet salatalık rendeleniyor..ve ayranla birleştirilip içiliyor..
dun gun boyu yattim ya
ya allah bismillah
bana musade
nerde hareket orada bereket..
kuzular bu bildiğiniz yoğurt yada yarna çorabsı değilllllllllllllll..
değil değil değil bulgur nohut mercimek salatalık..ve ayrannnnnnnnnnn
kızlar bu ayran çorbası nohutlu bulgurlu kilo aldırmıyor mu
aldırmıyor hatta tam uylursa çok nefis kilo veridiyor ve geri almıyorsun..2 gün önce tam yapamdım ama bir keresinde tam uydum ve 1700 gr la rekor kırmıştım geride almamıştım..bu arada yarışmalarda değildim..
sinirlendiğimde genelde bende bu duayı çok okurum sürekli tekrarlayınca insanı sakinleştiriyor gerçekten.ama ebrunun da dediği gibi ayetek kürside çok etkili bir dua.
ayetel kursi koruryucu duadır ama önemli olan niyet ..
Bunnu hep okurum ama tartışma esnasında aklıma gelmemişti hiç ben de okuyayım bari adamlar kuzu olsun
adamlar kuzu oluyor evde zamanla huzur oluyor..

Rabbı yessır vela tuassır Rabbı temmın bıl hayr..
rabbim işimi kolaylaştır rabbim hayırla tamamla-sonuçlandır...bunu hergün oku herşeyin su gibi olsun..ve evet ayatel kürsi koruyucu ayet dua..
ama tartışma ve huzur için la havle öneririm..
bu arada hoca değilim çok tecrübe ve uzun zamandırda şifacıyım ALLAH'ın izniyle tabiki.. azcukda bilgiyle paylaşıyorum..eprum biliyorda bilmeyenler için yazdım bu dipnotu..

Son düzenleme:
ben daha önce kepekliyi değil ama normal prinçten yapılanı denemiştim saman gibi birşey oluyor ama 2 gün işe yarıyor özelliklede adet döneminde:)

1 öğün yedim devam edemedim daha önce denemiştim işe yarıyor...

senin adına çok sevindim canım

iyi olmana sevindim canım ya allah bozmasın bir daha aranızı inşallah.özür dilemişse suçunu kabullenmiş demekki.kadınların genelinde var birde seviyorsak zaten ne olursa olsun yelkenleri hemen indiriveriyoruz

harika..hep sevgi olsa insalar hep mutlu olsa..
kız nereye okdar yağdı bizim bura tipiledi ama kar yok...
yoğurt çorbası dediğiniz antep usulü tarhanaya benziyor. buğday ve yoğurttan yapılıyor aynı kapıya çıkmaz mı acaba :)
olmaz kuzu yağ yok soğan yok ..pişirme olayı sadece nohutu mercimeği ve bulguru haşlayıp soğuk ayarna katıyorsun tuz bilem yok..
aslinda yemek yapmak icin kalkmistim ama ben yurume bandina gittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yurudum yurudum yurudummmmmmmmmm

aksama ne yiyecek cocuklarrrrrrrrrr
vay kim tutar seni..

iyi akşamlar arkadaslar menüm:

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,peynir,zeytin,bal

öğlen:rokalı,sirkeli prinç lapası

ara:tarçınlı,sakkarinli yoğurt

akşam:kıymalı yumurta ,çeyrek ekmek ,yoğurt

spora gidemedim oğlum hala evde çok kar var...

yatana kadar su,1 meyve yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…